ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

O OΣΦΠ ΓΙΑ ΓΚΟΥΤΙ

Κυριακή, 20 Ιουνίου 2010
Πρόταση σε Γκούτι!


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ «ΜARCA» Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 2,5 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΡΕΑΛ. ΕΞΩΤΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΠΡΟΤΙΜΑ Ο ΙΔΙΟΣ

Πρόταση του Ολυμπιακού στον Γκούτι, ο οποίος φεύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα «Marca»! Ο ίδιος πάντως, με δηλώσείς του...



... δεν κρύβει τη προτίμησή του να αγωνιστεί σε κάποια εξωτική χώρα, όπου τα χρήματα είναι πολύ περισσότερα.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως για τον Ισπανό μέσο έχουν δείξει ενδιαφέρον οι Μπεσίκτας, Γαλατασαράι, Μπλάκμπερν, Σάντερλαντ, καθώς και μια γαλλική ομάδα, όμως, η μόνη πρόταση που έχει στα χέρια του είναι αυτή του Ολυμπιακού, που του προσφέρει 2,5 εκ. ευρώ για διετές συμβόλαιο.

Ο 33χρονος άσος πάντως, ψάχνει κάτι καλύτερο και όχι τυχαία έχει στρέψει το βλέμμα του σε χώρες όπως το Κατάρ, το Ντουμπάι και τις ΗΠΑ. Φέρεται μάλιστα, να ζητά 4 εκ. ευρώ για συμβόλαιο τριών ετών.

«Νομίζω ότι βρίσκομαι πολλά χρόνια εδώ και θέλω να ευχαριστηθώ τα τρία χρόνια ποδοσφαίρου που μου απομένουν. Ελπίζω να παίξω σε κάποια εξωτική χώρα, ίσως στις ΗΠΑ, το Κατάρ ή το Ντουμπάι. Θα ήταν ένα καλό βήμα για εμένα. Και μετά θα προσπαθήσω να γίνω προπονητής», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Γκούτι.

http://www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ