ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011


Το συγκλονιστικό αφιέρωμα στις αποκαλύψεις του Ολυμπία για τους δοσίλογους και τα παιδιά τους.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Μαΐου 9, 2011
Εύγε στον Χίο και το Κόντρα που τόλμησαν. Εύγε στον Πάνο Καμμενο που έφερε τις αποκαλύψεις στην Βουλή των Ελλήνων κατά την εισαγωγική του ομιλία για το σκάνδαλο των υποβρυχίων. 70 χρόνια ψέμματα και διαστρέβλωση της ιστορίας, επιτέλους, τώρα έχουν αντίλογο.

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ



Γνωστή γυμνάστρια αναστάτωσε τα Χανιά με την σέξυ εμφάνισή της! Δες φωτογραφίες

Άναψε φωτιές στα Χανιά με την σέξυ εμφάνισή της η Χριστίνα Πάζιου. Η πρώην γυμνάστρια της Ελένης Μενεγάκη έκανε τις βουτιές της στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου στην Κρήτη και απόλαυσε τον καλοκαιρινό ήλιο.....


Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στην πισίνα του ξενοδοχείου “Panorama Blue” στα Χανιά. Η γνωστή γυμνάστρια φορούσε ένα σέξυ animal print μπικίνι που αναδείκνυε το καλογυμνασμένο σώμα της και απολάμβανε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί.

Δες φωτογραφίες από τις διακοπές της Χριστίνας στα Χανιά:













Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΑ 350 ΕΥΡΩ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ


Monday, 22 August 2011

Στα 780 ευρώ ο μισθός του Δημοσίου

Το Ενιαίο Μισθολόγιο το οποίο θα είναι έτοιμο στα μέσα Σεπτεμβρίου φέρνει άσχημα μαντάτα στους δημοσίους υπαλλήλους.



Από τον επόμενο μήνα περίπου 700.000 δημόσιοι υπάλληλοι θα παίρνουν 780 ευρώ μισθό το μήνα μετά και την δραστική μείωση των επιδομάτων.

Σύμφωνα με το σχέδιο από τα 104 επιδόματα καταργούνται σταδιακά τα 100, ενώ τα υπόλοιπα θα ενσωματωθούν στον βασικό μισθό.

Σε ορισμένες περιπτώσεις οι μισθοί θα διαμορφώνονται στα 550 ευρώ, ενώ τις μεγαλύτερες μειώσεις, σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, θα δεχτούν οι υπάλληλοι Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Οι ωριμάνσεις θα γίνονται ανά διετία και εφόσον ο υπάλληλος πιάσει το 50% του ετήσιου παραγωγικού στόχου που έχει τεθεί για τον ίδιο και την υπηρεσία του.

Oι πρώτοι που εντάσσονται στο ενιαίο μισθολόγιο είναι οι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ, οι κληρικοί, οι υπάλληλοι της Βουλής και οι δικαστικοί υπάλληλοι.


newscode

ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΜΑΣ ΤΑΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ?

Κυριακή, 21 Αυγούστου 2011

Η Πασοκική νομενκλατούρα έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα


Γράφει ο Καφενόβιος
Επιστροφή εις τον καθ΄ημάς εφιάλτη. Τα «μπάνια του λαού» αναμφισβήτητα βοηθάνε, αλλά ακολουθεί πάντα ο Σεπτέμβρης των λογαριασμών, των ελλειμμάτων και των κοινωνικών «πειραμάτων». Και ο «λογαριασμός» από άποψη κοινωνική έχει κατοχικά χαρακτηριστικά.
Καθημερινά κτυπούν τις νεκρώσιμες καμπάνες. Μπαράζ φόρων και έκτακτων εισφορών περιμένει τους φορολογούμενους, καθώς η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ξεκινά την αποστολή των......... εκκαθαριστικών σημειωμάτων, τα οποία θα περιλαμβάνουν όλες τις έκτακτες εισφορές που προβλέπονται στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.
Η Πασοκική νομενκλατούρα έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.
Με τη θηριώδη ανεργία να παραλύει τη ραχοκοκαλιά της πατρίδας, την έλλειψη ρευστότητας και κυρίως τη δηλητηριώδη αβεβαιότητα να γονατίζουν την οικονομία, η κυβέρνηση μοιάζει ότι απλώς ψάχνει να βρει μια ευκαιρία για να χάσει αξιοπρεπώς τις εκλογές. Στην ουσία δεν κυβερνά, ίσως γιατί οι συνθήκες την ξεπερνούν.
Αυτό δεν είναι κυβέρνηση, είναι ο τυφώνας! Πρωθυπουργός και υπουργός Οικονομικών έχουν σημάνει συναγερμό στο κυβερνητικό επιτελείο για το τρέχον δίμηνο Αυγούστου – Σεπτεμβρίου κατά το οποίο θα δρομολογηθεί το τελικό στάδιο κατεδάφισης της χώρας.
Όσο η κρίση στην ευρωζώνη θα βαθαίνει και το χάος στις διεθνείς αγορές επεκτείνεται τόσο οι κινέζοι της Ευρώπης, δηλαδή εμείς, θα φορτωνόμαστε νέα μέτρα ώστε να καλυφθεί η διεθνής των τοκογλύφων. (21.8)

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ