ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΗΝ ΕΝΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ.ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΥΠΟΧΟΙΡΙΑ ΤΟΥΣ.


Οι Ευρωπαίοι επιμένουν στις γραπτές εγγυήσεις..

ΘΑ ΕΝΔΩΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ;;;
Τις ξεκάθαρες και έγγραφες δεσμεύσεις της νέας ελληνικής κυβέρνησης, αλλά και των «βασικών πολιτικών δυνάμεων» της Ελλάδας, ότι θα τηρήσουν την συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου εξακολουθούν να αναμένουν οι Βρυξέλλες, προκειμένου να κινηθούν οι διαδικασίες για την αποδέσμευση της έκτης δόσης των....




δανείων, ανέφερε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Αμαντέου Αλταφάζ, σημειώνοντας ότι η μορφή των έγγραφων επιστολών δεν είναι το βασικό ζητούμενο. Ο Α. Αλταφάζ, δήλωσε ότι δεν υπάρχει καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των έγγραφων δεσμεύσεων, σημείωσε, ωστόσο ότι είναι προς το συμφέρον τόσο της Ελλάδας, όσο και της ευρωζώνης, να σταλούν το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη, η οποία κλονίστηκε τις τελευταίες εβδομάδες. Ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, ανέφερε, επίσης, ότι ποτέ δε διευκρινίστηκε αν απαιτούνται μία ή περισσότερες επιστολές, τονίζοντας ότι αυτό που προέχει είναι να ικανοποιηθεί το βασικό ζητούμενο, που είναι η σαφής διαβεβαίωση προς τα υπόλοιπα κράτη -μέλη της ευρωζώνης.

Ο Α. Αλταφάζ ανέφερε, εξάλλου, ότι πολύ σύντομα το κλιμάκιο της τρόικας θα μεταβεί στην Αθήνα. Σημείωσε, επίσης, ότι οι εκπρόσωποι της τρόικας θα έχουν επαφές, όχι μόνο με την ελληνική κυβέρνηση, αλλά και με τις βασικές πολιτικές δυνάμεις της χώρας, επισημαίνοντας ότι απαιτείται ευρεία στήριξη για τα αναγκαία και σκληρά μέτρα, προκειμένου να επιτύχει το πρόγραμμα προσαρμογής. Τέλος, ο εκπρόσωπος της Επιτροπής δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει αν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, έκτακτο Συμβούλιο Eurogroup.

Δικαίωση των θέσεων και των στόχων της Νέας Δημοκρατίας αποτελούν οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών που οδήγησαν στην συγκυβέρνησης εθνικής ενότητας, τόνισε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Σαμαράς στην Κ.Ο. του κόμματός του.

Ο κ. Σαμαράς επεσήμανε ότι «η κυβέρνηση αυτή είναι μεταβατική, ειδικού σκοπού και σύντομης διάρκειας, δεν είναι προθάλαμος κυβερνητικών συνεργασιών ερήμην του ελληνικού λαού».

Ο πρόεδρος της ΝΔ απέκλεισε την ενδεχόμενη ψήφιση νέων μέτρων, λέγοντας χαρακτηριστικά «τι θα ψηφίσουμε από δω και μπρος; Δεν θα ψηφίσουμε νέα μέτρα», και πρόσθεσε πως «το βασικό είναι να εκταμιευθεί η έκτη δόση».

Υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να υπογράψει κανένα χαρτί, όπως ζητούν στην Κομισιόν, τονίζοντας ότι για τις θέσεις του έχει ήδη ενημερώσει τους Ευρωπαίους ηγέτες.

Κάλεσε τους βουλευτές του κόμματός του να δώσουν ψήφος εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση «για να ξεμπλοκάρει η 6η δόση, να επιτελέσει η νέα κυβέρνηση την αποστολή της και να οδηγηθούμε σε εκλογές» είπε χαρακτηριστικά.


Read more: http://www.trelokouneli.gr/2011/11/blog-post_941.html#ixzz1dkmi8xz9

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΝΕ


ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ


«Στην Ελλάδα συγκυβερνούν εκείνοι που μισούν τους Εβραίους»

Κριτική από την Βild στην ελληνική κυβέρνηση



Στη συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην ελληνική κυβέρνηση αναφέρεται η γερμανική εφημερίδα Βild, κάνοντας λόγο για «κόμμα που μισεί τους Εβραίους».

«Στην κυβέρνηση», γράφει η εφημερίδα, «συμμετέχει το συντηρητικό κόμμα ΛΑΟΣ., του οποίου ο ηγέτης Γ. Καρατζαφέρης είναι γνωστό ότι μισεί τους Εβραίους. Είναι η πρώτη φορά από το 1974 που ένα δεξιό εθνικιστικό κόμμα συμμετέχει στην εξουσία».

Στο κείμενο αναφέρεται ότι «έχουν δοθεί Υπουργεία στους ακροδεξιούς Μάκης Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη και σε δύο ακόμα υπουργούς». «Το ΛΑ.Ο.Σ. είναι γνωστό ότι είναι ξενοφοβικό. Πριν από λίγο καιρό ανακοίνωνε ότι πρόκειται για τους μόνους αληθινούς Έλληνες που τόνιζαν μάλιστα “δεν είμαστε Εβραίοι, ομοφυλόφιλοι, ούτε κομουνιστές”», γράφει η Bild.

Κλείνοντας η Βild ζήτησε μάλιστα τη γνώμη του Κεντρικού Συμβουλίου των Εβραίων της Γερμανίας, το οποίο κατακρίνει την νέα κυβέρνηση χαρακτηρίζοντας «λυπηρό» αυτό που συμβαίνει και προσθέτοντας ότι γι' αυτό «η γερμανική κυβέρνηση πρέπει να είναι σκληρή στις διαπραγματεύσεις της».

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΙΝ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΛΥΠΑΘΟΣ,ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ.ΚΑΙ ΟΥΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ 4 ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ.ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΝΟΥ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΙ.ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ,ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΙΟ (ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ)ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΕΠΙ 4 ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΩΡΟΔΟΚΟΥΣΑΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ.ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΤΙ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΑΝΕΧΤΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΑΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ.ΦΙΛΟΤΙΜΟ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΓΛΩΣΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΤΕ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΡΕ ΔΙΕΘΝΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ.ΚΥΤΑΤΕ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΤΕ.ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΔΑΝΕΙΟ ΞΕΥΤΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΞΟΦΛΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗ ΛΗΘΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΣΩΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΒΑΣΕΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΘΕΛΕΤΕ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΞΕΥΤΥΛΕΣ.

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΜΙΑ ΚΟΥΚΙΔΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΑΓΚΑΘΙ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ.Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΧΑΘΗ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ


Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011

Από εμάς εξαρτάται αν... θα τους αφήσουμε!

Το'χει η μοίρα του Ελληνισμού στην μακρόχρονη ιστορία του να βρίσκεται αντιμέτωπος με μεγάλες δυνάμεις που θέλουν να τον εξαφανίσουν από προσώπου γης...


Ναι μοιάζει καταραμένος αυτός ο τόπος μια και αναρωτιέται κανείς γιατί είναι πάντα "στόχος" αλλά συνάμα είναι και ευλογημένος γιατί στο τέλος τα καταφέρνει και επιζεί.



Ο λαός μας στο πέρασμα του χρόνου βγήκε νικητής ενάντια στους Ξέρξες, στους Ρωμαίους, στους Τούρκους, στους Βούλγαρους, στους Ιταλούς και στους Γερμανούς οι οποίοι χάρη μίας χούφτας Ελλήνων έχασαν ένα ολόκληρο πόλεμο.


Η τελευταία επίθεση που δέχεται ο Ελληνισμός ήταν καλά προσχεδιασμένη από την δεκαετία του 80' και οι εισβολείς χρησιμοποίησαν ντόπιους "Eφιάλτες" για να στήσουν τα δόκανα και τις παγίδες για να εγκλωβίσουν την Ελληνική κοινωνία.

Η υποβάθμιση της παιδείας, η πολιτιστική αποχαύνωση και η εισαγωγή ξενόφερτων προτύπων ζωής μέσω της ελεύθερης τηλεόρασης ήταν μέρος του σχεδίου το οποίο συμπλήρωσαν οι προτροπές για αλόγιστες δανειοδοτήσεις (διακοποδάνεια, εορτοδάνεια, αυτοκινητοδάνεια κ.τλ.) και η αίσθηση της ατιμωρησίας για τον άκοπο και γρήγορο πλουτισμό ο οποίος έφτασε στο σημείο να είναι σημείο καπατσοσύνης και μαγκιάς για τα λαμόγια που αποτέλεσαν το γαϊτανάκι της κάθε λογής εξουσίας!


Να επισημάνω ότι ακόμα και οι ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση με τις γνωστές παρενέργειες (εγκληματικότητα, ανασφάλεια, πληθυσμιακή και πολιτισμική αλλοίωση, και εργασιοεκμευτάλευση) είναι μέρος του παραπάνω σχεδίου.

Έτσι φτάσαμε να ζούμε τις μέρες αυτές το αποκορύφωμα του δράματος στο οποίο μια χούφτα εγχώρια πολιτικά "ανδρείκελα" θέλουν να μας καρφώσουν τα καρφιά της υποτέλειας και της εξαθλίωσης καθιστώντας μας "πληβείους' μέσα στην ίδια μας την χώρα!
Το εύλογο ερώτημα που μπαίνει είναι γιατί συμβαίνουν αυτά; Τελικά είμαστε τόσο σημαντικοί που όλοι συνωμοτούν εναντίον μας;

Παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή (Αίγυπτο, Λιβύη, Συρία κ.α) αλλά και τα άσχημα πολιτικοοικονομικά γεγονότα που βιώνει η χώρα μας είμαι πεπεισμένος ότι όλα έχουν σχέση με τις ενεργειακές πηγές τις επόμενη εικοσιπενταετίας! Ξένες επιστημονικές δημοσιεύσεις αναφέρουν ότι σύντομα θα εξαντληθούν τα αποθέματα πετρελαίου στις χώρες του αραβικού κόλπου οπότε οι μεγάλες πετρελαϊκές (και όχι μόνο) εταιρίες ετοιμάζουν το "έδαφος" για την μεταφορά τους στην πλούσια (από κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου) περιοχή μας!

Φυσικά θέλουν πρώτα να δημιουργήσουν συνθήκες εξαθλίωσης όλων μας για να μας εξαγοράσουν με το μικρότερο κόστος. Στους ντόπιους προδότες που συμμερίζονται και υλοποιούν τα σχέδια τους υπόσχονται πολλά χρήματα τα οποία θα απολαμβάνουν κλεισμένοι σε φρουρούμενες και απροσπέλαστες περιοχές (όπως οι Εμίρηδες) ενώ για μας τον λαό η ζωή μας θα είναι ίδια με αυτή των νομάδων των Βεδουίνων που περιφέρονται εξαθλιωμένοι στις αχανείς ερήμους της Αραπιάς!!!
Από εμάς εξαρτάται αν .. θα τους αφήσουμε!!!

Υποσημείωση
Οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών με τον ωμό εκβιασμό του κ. "Λεφτά υπάρχουν" δείχνουν το πόσο αδίστακτοι είναι αυτοί οι άνθρωποι!!!
Ελπίζω οι "σύντροφοι" του να αντιληφθούν επιτέλους τον ρόλο του ιδίου, αλλά και όλων όσων αποτελούν την ηγετική ομάδα του κόμματος τους!
Περίεργο!... εντελώς τυχαία ... κάποιον ξαφνικά τον έπιασε η κοιλίτσα του ... και κρύφτηκε στο νοσοκομείο!

Γράφει Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

http://press-gr.blogspot.com/2011/11/blog-post_366.html

Ο ΠΙΟ ΣΕΡΝΙΚΟΣ ΑΠ ΤΟΥΣ 300.ΑΝΤΩΝΗ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΗ ΕΣΕΝΑ


Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011

Θα καταψηφίσει την νέα κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος

Την πρόθεσή του να καταψηφίσει τη νέα κυβέρνηση, υπό τον Λουκά Παπαδήμο εκφράζει με δήλωσή του στη Real News, o βουλευτής της ΝΔ, Πάνος Καμμένος, παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από τη Νέα Δημοκρατία. «Τέτοια νομιμοποίηση δεν μπορώ να δώσω. Δεν έχω ούτε τη λαϊκή εντολή, ούτε το συνταγματικό.....






δικαίωμα» δηλώνει ο κ. Καμμένος. Ο βουλευτής της ΝΔ, αρνείται να στηρίξει με την ψήφο του τη μεταβατική κυβέρνηση, θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο, δίνεται άφεση αμαρτιών σε όλη τη μνημονιακή πολιτική. Επικαλούμενος, μάλιστα, πρόσφατη δήλωση του στενού συνεργάτη του προέδρου της ΝΔ, Δημήτρη Σταμάτη, λέει χαρακτηριστικά: «Εγώ χούντα δεν ψηφίζω».

Για τον νέο πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο αναφέρει πως «ελπίζω ως πρωθυπουργός να μην αποτύχει, για το καλό της Ελλάδας, αλλά και να μην πετύχει ως μέλος της trilateral και της νέας τάξης πραγμάτων». Παράλληλα, ο κ. Καμμένος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί νέα πολιτική κίνηση, που θα εκφράζει το αντιμνημονιακό μέτωπο.

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ