ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΚΟΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ

Με την απόχη .....στα χέρια ο ΛΑΟΣ!

Διαβάστε την δήλωση του εκπροσώπου του ΛΑΟΣ Κωστή Αϊβαλιώτη  και θα καταλάβετε τι εννοούμε !
Η δήλωση έγινε σχετικά με αυτά που είπε η Φωτεινή Πιπιλή  για τον Γιώργο Βουλγαράκη!


    «Είναι άηθες, αντισυναδελφικό και άκομψο συνάδελφοι -εν μέσω προσωπικής δίνης- να αποκαλούνται «ζόμπι». Περισσότερος σεβασμός και ήθος δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν».


Βλέπουν να απομακρύνεται το ενδεχόμενο ο Βουλγαράκης να έχει ρόλο στη Ν.Δ και......απλώνουν την απόχη να τον μαζέψουν!
Φυσικά...και όχι μόνο για Βουλγαράκη!για όλους τους "πικραμένους"

0 σχόλια

ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΚΟΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ

Με την απόχη .....στα χέρια ο ΛΑΟΣ!

Διαβάστε την δήλωση του εκπροσώπου του ΛΑΟΣ Κωστή Αϊβαλιώτη  και θα καταλάβετε τι εννοούμε !
Η δήλωση έγινε σχετικά με αυτά που είπε η Φωτεινή Πιπιλή  για τον Γιώργο Βουλγαράκη!


    «Είναι άηθες, αντισυναδελφικό και άκομψο συνάδελφοι -εν μέσω προσωπικής δίνης- να αποκαλούνται «ζόμπι». Περισσότερος σεβασμός και ήθος δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν».


Βλέπουν να απομακρύνεται το ενδεχόμενο ο Βουλγαράκης να έχει ρόλο στη Ν.Δ και......απλώνουν την απόχη να τον μαζέψουν!
Φυσικά...και όχι μόνο για Βουλγαράκη!για όλους τους "πικραμένους"

0 σχόλια

ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΣΟ

Κυριακή, 25 Ιουλίου 2010

Τα αναπάντητα ερωτήματα και οι επιλεκτικές απαντήσεις εκδοτών, γκριζάρουν την όποια αλήθεια, πήρε στο τάφο του ο Σωκράτης Γκιόλιας

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και το κλειδί πιθανόν να είναι σε μία επίσης ενδεχόμενη  προκήρυξη: «Περιμένουμε την προκήρυξη προκειμένου να δούμε τους λόγους για τους οποίους επέλεξαν το συγκεκριμένο στόχο» η πληροφορία αυτή ως πιθανή εκδοχή από την αστυνομία και εάν αυτή αργήσει ή δεν έρθει καθόλου, τότε τι γίνεται;

Ο Σωκράτης Γκιόλιας πεθαίνοντας πιθανόν να ένοιωθε ότι οι φόβοι του επιβεβαιώθηκαν: “O Μάκης με μισεί! Μόνο όταν με δει νεκρό θα πάψει να ασχολείται”, δήλωνε ο Σωκράτης Γκιόλιας την 12η Μαρτίου 2010

Βέβαια τα κροκοδείλια κλάματα και τα "δικέ μου" δεν έχουν νόημα σε έναν νεκρό, η μνήμη του οποίου παραμένει στα παραπάνω. Τουλάχιστον τώρα ο κουμπάρος του δεν χρησιμοποιεί την προηγούμενη επιχειρηματολογία, αλλά μία απροσδιόριστη συγκαταβατική γλώσσα ότι τάχα θα "μπορούσαν να τα ξαναβρούν"

Εμείς ως blog δεν έχουμε υπόγεια πληροφόρηση, ασκούμε επώνυμη κριτική στα δημόσια τεκταινόμενα ως ενεργοί πολίτες, και θέτουμε κάποια ερωτήματα, όπως την ίδια μέρα της δολοφονίας, με το: "Αφελής ερώτηση: Γιατί άραγε επέλεξαν τον Γκιόλια και όχι κάποιον άλλον;"

Βέβαια αυτοί που έχουν δημοσιογραφική και προσωπική πληροφόρηση έγραψαν:

Η εφημερίδας VETO με τίτλο: "Κώδικας Da Vinci με το αίμα του Σωκράτη"

και ...Το πρώτο θέμα με τίτλο: "Εξετάζουν την εμπλοκή ποινικών...

Περιμένοντας τη προκήρυξη, εάν και όταν κοινοποιηθεί, επισημαίνουμε και εμείς ότι:
"Ο πόλεμός τους δεν είναι δικός μας"

Εμείς παραμένουμε πιστοί στο συνταγματικό μας  δικαίωμα να ιστολογούμε δημόσια και να δια δίδουμε ελεύθερα τις απόψεις μας ως ΜΗ επαγγελματίες δημοσιογράφοι πολίτες.

Νάσος

ΥΣ: Από το "δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται... στο υπέροχο: 
"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες..."

==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"
| More

ΚΡΑΞΙΜΟ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ

Χοντρό κράξιμο σε Παπουτση στο facebook... έκλεισε τα σχόλια!!!!!

Το τι γίνετε στα προφίλ των πολιτικών του μνημονίου και της χρεοκοπίας στο facebook δεν λέγετε.. Χαρακτηριστική περίπτωση Ο Χρήστος Παπουτσής, που ενώ κατά την προεκλογική περίοδο γέμιζε από θετικά σχόλια και διάλογο, και πολύ περισσότερο τον Ιανουάριο που αντιτασσόταν στις πρώτες περικοπές που σκεφτόταν η κυβέρνηση για μισθούς στο δημόσιο κάτω τον 2000 ευρώ!!!

Η μεγάλη κολοτούμπα που από αντάρτη τον έφερε υμνητή και κλακαδόρο με στόχο μια υπουργική καρέκλα του έχει.. στοιχίσει ολοκληρωτικά. Τα γνωστά εξανεμίστηκαν και την θέση τους πήραν αιχμηρά σχόλια διαμαρτυρίας από τους ίδιους τους ψηφοφόρους του, μέχρι που μπλόκαρε τα σχόλια και άφησε 3-4 χειροκροτητές… Εμείς απλά ντρεπόμαστε που … δεν ντρέπονται !!!!!!!
mhpronomiouxos

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ

Θέλουν ν' αλλάξουν το όνομα του παιδιού...

Από την οικογένεια του Σωκράτη Γκιόλια και ιδιαίτερα από τη σύζυγο του εκφράστηκε η επιθυμία ν' αλλάξουν το όνομα του παιδιού που... ονομάζεται Ευθύμιος-Μάκης. Το είχε βαφτίσει ως γνωστόν ο Τριανταφυλλόπουλος και του είχε δώσει το όνομα του. Στην αλλαγή του ονόματος συμφωνεί και ο.. ιερέας πατέρας της Αδαμαντίας Γκιόλια...
nonews-news

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΣΤΑ BLOGS

Κυριακή, 25 Ιουλίου 2010

Η ελληνική μετάλλαξη της μπλογκόσφαιρας και το troktiko


"Σκληρό σαν μια μικρή επαρχιακή κοινωνία, που υψώνει τα λάβαρα του πατριωτισμού και της παράδοσης, τόσο αναξιόπιστο αλλά και τόσο οικείο μαζί όσο το καφενείο της γειτονιάς, κουτσομπολίστικο αλλά ταυτόχρονα αποκαλυπτικό και χειμαρρώδες: ένα πρακτορείο ειδήσεων των βαθύτερων ενστίκτων μας".






Ιστολόγια στη δίνη της σκανδαλολογίας, του κουτσομπολιού και της «αποκάλυψης»


Της Λίνας Γιάνναρου

Η Ρίκα Βαγιάννη είναι γνωστή σε όλους. Μετά τον θάνατο του Σωκράτη Γκιόλια, έγραψε ένα άρθρο στο protagon. gr, στο οποίο ανέπτυσσε την άποψη ότι το είδος της δημοσιογραφίας που εκπροσωπούσε ο εκλιπών δεν είναι... δημοσιογραφία.

Οπως ήταν αναμενόμενο, το άρθρο της ξεσήκωσε θύελλα σχολίων στην ιστοσελίδα, κυρίως επαινετικών για το θάρρος της να πάει ενάντια στο ρεύμα των ημερών. Προκάλεσε όμως και την «απάντηση» του troktiko. Και τι απάντηση...

Μπορεί να μη μεταφέρονται τα όσα «έσουραν» στη γνωστή δημοσιογράφο, όμως, όσοι θέλουν μπορούν να βάλουν τη φαντασία τους να δουλέψει, καθώς το ύφος είναι ιδιαίτερο.

Αυτός, άλλωστε, είναι κι ένας από τους λόγους για τους οποίους το troktiko είναι το πιο δημοφιλές ιστολόγιο σήμερα στην Ελλάδα. Αρκετά μαζικό ώστε να χωράει τα πάντα και τους πάντες, αλλά ταυτόχρονα τόσο «κλειστό» ώστε να «συλλέγει» εχθρούς.

Σκληρό σαν μια μικρή επαρχιακή κοινωνία, που υψώνει τα λάβαρα του πατριωτισμού και της παράδοσης, τόσο αναξιόπιστο αλλά και τόσο οικείο μαζί όσο το καφενείο της γειτονιάς, κουτσομπολίστικο αλλά ταυτόχρονα αποκαλυπτικό και χειμαρρώδες: ένα πρακτορείο ειδήσεων των βαθύτερων ενστίκτων μας. To οποίο κατά καιρούς εξαπέλυε «επιθέσεις» εναντίον συγκεκριμένων προσώπων, με αδιευκρίνιστα κίνητρα, γεγονός που δημιουργούσε ερωτήματα για τις σκοπιμότητες που εξυπηρετούσε.

Αλλά πώς -και γιατί- φτάσαμε ώς εδώ; Πώς έγινε και πριν από λίγους μήνες η δασκάλα του μικρού Αντωνάκη στα Πατήσια είπε στους μαθητές της «έτσι είναι, το έγραψε το troktiko»;

Εως τα τέλη του 2006, τα μπλογκ ήταν περισσότερο πειραματικά εργαστήρια για ανθρώπους της επικοινωνίας, των media και του λογισμικού, περισσότερο προσωπικά ημερολόγια (σταρ της εποχής είναι η χρονογράφος Ψιλικατζού), παρά εργαλεία πολιτικής παρέμβασης. Ωστόσο, εκείνη την εποχή, την ελληνική μπλογκόσφαιρα είχαν απασχολήσει έντονα δύο υποθέσεις: το κλείσιμο του monitor, του μεγαλύτερου blog aggregator με αφορμή την καταγγελία μιας μπλόγκερ, αλλά και η... σύλληψη του ιδιοκτήτη του ιστοχώρου blogme. gr Αντώνη Τσιπρόπουλου επειδή αναδημοσίευσε συκοφαντικά σχόλια άλλου μπλόγκερ για τον Δημοσθένη Λιακόπουλο (η υπόθεση ακόμα εκκρεμεί).

«Ηταν η πρώτη φορά που αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα της ογκώδους και ανεξέλεγκτης ροής πληροφοριών, καθώς και η αδυναμία ταυτοποίησης και ελέγχου των πηγών των συκοφαντικών σχολίων», λέει στην «Κ» ο δημοσιογράφος και μπλόγκερ Ματθαίος Τσιμιτάκης (tsimitakis. wordpress. com). Κομβικά σημεία επίσης που αποκάλυψαν τη δυναμική του νέου αυτού μέσου ήταν η υπόθεση της Αμαλίας Καλυβίνου και όλο το 2007 (πυρκαγιές, συγκέντρωση στο Σύνταγμα κ. ο. κ.).

Ο προπομπός

Η «κίτρινη» ηλεκτρονική δημοσιογραφία αναπτύχθηκε πάνω σε αυτό το έδαφος. Το troktiko δημιουργήθηκε πριν από περίπου τρία χρόνια. Το έδαφος είχε προλειάνει το γνωστό σε όλους press-gr, ο προπομπός των «αποκαλυπτικών» μπλογκ, που ωστόσο ήταν αρκετά εσωτερικής, δηλαδή μιντιακής, κατανάλωσης. Επίσης ανώνυμο, το press-gr δημοσίευε σκάνδαλα και σκανδαλάκια, τους ψιθύρους των δημοσιογραφικών γραφείων που, παρ' ότι γοητευτικοί, δεν μπορούσαν να δημοσιευθούν στα «συμβατικά» Mέσα, καθώς δεν μπορούσαν να διασταυρωθούν. «Διακηρύξαμε τότε ότι σε μια δημοκρατική επικοινωνία της ανοχής, δεν καταστέλλεις τους κίτρινους δημοσιογράφους, αλλά τους καθιστάς εκτός θέματος κι εκτός κουλτούρας.

Επισημάναμε δε από τότε ακόμα ότι τα προβλήματα των κίτρινων blogs είναι προβλήματα της επαγγελματικής δημοσιογραφίας που μεταφέρονται στο νέο πεδίο και όχι το ανάποδο», λέει ο κ. Τσιμιτάκης.

Με την υπόθεση press-gr, τα μπλογκ έγιναν γνωστά στο πανελλήνιο. Η αναγνωσιμότητά τους πήρε μεγάλη ώθηση, σχεδόν ηρωοποιήθηκαν.

Τότε έλαμψε το αστέρι του troktiko, που πολύ γρήγορα βρέθηκε μέσα στα πρώτα δέκα σε επισκεψιμότητα ελληνικά sites...

Ανοιχτά μέτωπα και ακόρεστη διάθεση για καβγά

Το μυστικό της επιτυχίας του troktiko ήταν ότι ανοίχτηκε στους αναγνώστες του, δημοσιεύοντας άκριτα κάθε σχόλιο και καταγγελία τους - τα περισσότερα, φυσικά, ανώνυμα. Ο «ανώνυμος σχολιαστής» του troktiko απέκτησε υπόσταση, βήμα, αλλά έχασε το φρένο.

Το γεγονός ότι ο Σωκράτης Γκιόλιας ήταν πίσω από το εγχείρημα ήταν κοινό μυστικό για πολλούς, χαρακτηριστικό είναι, ωστόσο, ότι ακόμη και μετά τον τραγικό θάνατό του, ανέβηκε στο σάιτ ποστ που... διέψευδε την εμπλοκή του δημοσιογράφου, για να δημοσιευθεί στη συνέχεια άλλο που παραδεχόταν ότι «το όραμα και η ιδέα του troktiko ήταν του Σωκράτη Γκιόλια». «Και όλοι εμείς -συνέχιζαν- πορευτήκαμε με τούτη την ιδέα, ενός ανεξάρτητου μπλογκ που θα μπορούσε να είναι η φωνή όλων σας».

Παρ' ότι το «ιδιοκτησιακό» τοπίο του troktiko παρέμενε θολό και τα ονόματα που κρύβονταν πίσω από τους διαχειριστές του κυκλοφορούσαν μόνον ως φήμες, το μπλογκ αποκτούσε όλο και φανατικότερους αναγνώστες. Και πιο σκληροπυρηνικούς.

Στη διάρκεια της λειτουργίας του άνοιξε ουκ ολίγα μέτωπα, όπως π. χ. με τον Μ. Τριανταφυλλόπουλο, τον Γ. Κουρή και τον Ν. Χατζηνικολάου, με το επίπεδο της κόντρας να μην παραμένει πάντα ψηλά...

Αυτό, άλλωστε, ήταν και το μεγαλύτερο όπλο του troktiko: η πάντα ακόρεστη διάθεσή του για καβγά. Τίποτα δεν πέφτει κάτω...


Της Λίνας Γιάνναρου στη σημερινή Καθημερινή

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1_25/07/2010_409244



ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ..............ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ

Βουλγαρία, Κύπρος, Δανία, Φινλανδία –οι 4 νέες χώρες με υπερβολικό έλλειμμα

Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010

Η ΕΕ έχει ξεκινήσει διαδικασίες υπερβολικού ελλείμματος σε βάρος άλλων τεσσάρων χωρών μελών της, της Κύπρου, της Δανίας, της Φινλανδίας και της Βουλγαρίας, αυξάνοντας έτσι σε 24 το συνολικό αριθμό των κρατών σε βάρος των οποίων έχει ξεκινήσει η διαδικασία αυτή.  "Οι διαδικασίες ξεκίνησαν για τη Βουλγαρία, την Κύπρο, τη Δανία και τη Φινλανδία" στη διάρκεια συνόδου των υπουργών Οικονομικών στις Βρυξέλλες, δήλωσε ευρωπαϊκή πηγή.

Αυτές οι τέσσερις χώρες προστίθενται στον κατάλογο των 20 χωρών σε βάρος των οποίων έχουν ήδη ξεκινήσει διαδικασίες υπερβολικού ελλείμματος. Μόνο το Λουξεμβούργο στη ζώνη του ευρώ και η Σουηδία και η Εσθονία εκτός της ευρωζώνης, εξακολουθούν να διαφεύγουν των διαδικασιών αυτών.

Οι διαδικασίες για υπερβολικό έλλειμμα έχουν στόχο χώρες που το δημοσιονομικό τους έλλειμμα υπερβαίνει το όριο του 3% του ΑΕΠ, που προβλέπεται από το ευρωπαϊκό σύμφωνο σταθερότητας. 
nextdeal.gr

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ http://exypno.blogspot.com/2010/07/4.html#ixzz0ufUfFcLI

ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΦΕΣΤΕΡΟΒΑ.ΘΕΟΓΚΟΜΕΝΟΜΟΥΝΑΡΑ





Veronika Fasterova ... Τσέχα Playmate !

Ε ΚΑΙ?ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ Η ΠΟΥΤΑΝΑ(ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ)ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?

Τζούλια Αλεξανδράτου γυμνή στη Μύκονο: φωτογραφίες

Γυμνή εμφανίστηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου στην Ψαρού της Μυκόνου, ενώ το θερμόμετρο χτύπησε κόκκινο όταν έβγαλε και το κάτω μέρος του μαγιού της, παρουσία φωτογράφων! Δείτε φωτογραφίες.
Η Τζούλια Αλεξανδράτου βρέθηκε στη Μύκονο και δεν θα μπορούσε να μην κάνει κάτι για να προκαλέσει τόσο τον κόσμο που ήταν γύρω της όσο και τους φωτογράφους. Στο κοσμοπολίτικο νησί έφτασε με αεροπλάνο και δίπλα της, γι’ άλλη μια φορά, ήταν ο στενός συνεργάτης και φίλος της, Μένιος Φουρθιώτης. Το βράδυ, οι δύο φίλοι έκαναν βόλτα στα Ματογιάννια ενώ αμέσως μετά διασκέδασαν σε γνωστό κλαμπ του νησιού.
Την επόμενη μέρα, Τζούλια Αλεξανδράτου και Μένιος Φουρθιώτης επισκέφτηκαν την Ψαρού της Μυκόνου. Στην παραλία έφτασαν με ένα μικρό φουσκωτό. Το σκάφος βέβαια δεν το είδε κανείς, γιατί προφανώς είχε προσαράξει κάπου πιο μακριά. Το μοντέλο-πορνοστάρ, ..........


αφού έκανε ηλιοθεραπεία και κολύμπησε για λίγο, έκανε ηλιοθεραπεία γυμνόστηθη, με τους φωτογράφους να απαθανατίζουν την γυμνή Τζούλια Αλεξανδράτου.
Όταν η Τζούλια Αλεξανδράτου πήγε στην προβλήτα για να επιβιβαστεί στο tender και να επιστρέψει στο σκάφος, οι παπαράτσι συνέχισαν να τη φωτογραφίζουν. Η ίδια, όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε αλλά έβγαλε πάλι το πάνω μέρος του μαγιό αποκαλύπτοντας το γυμνό στήθος της στους φωτογράφους. Φωτογράφος που ήταν εκεί δήλωσε: «Έκανε σόου και εννοείται και όλοι καταλάβαμε ότι το έκανε επίτηδες. Πόζαρε σαν σταρ πολύ επιδεικτικά».
Στη διάρκεια της παραμονής τους στην παραλία της Ψαρούς, ο Μένιος Φουρθιώτης τη βιντεοσκοπούσε, ενώ όσοι ξένοι ήταν στην παραλία εκείνα τα λεπτά ρωτούσαν ποια είναι.
Όταν η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο Μένιος Φουρθιώτης απομακρύνθηκαν από την παραλία με το tender, η ξανθιά πορνοστάρ έβγαλε και το κάτω μέρος του μαγιό, παρουσία των φωτογράφων που προσπαθούσαν να τραβήξουν την ολόγυμνη Τζούλια Αλεξανδράτου.
Δείτε τις φωτογραφίες Τζούλιας Αλεξανδράτου-Ζαγορίτη στο Πολεμικό Μουσείο, το cyber sex website της Τζούλιας Αλεξανδράτου, το ροζ DVD Laura Does Loutraki και φήμες για το δεύτερο ροζ DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου.
http://www.fimes.gr/2010/07/tzoulia-alexandratou-gymni-mykonos/

Χαμός και στο Facebook..

Η είδηση για το κλείσιμο του νούμερο ένα blog παγκοσμίως troktiko, έχει δημιουργήσει σωρεία αντιδράσεων απο απλούς πολίτες που ζητούν και μέσα απο το facebook να ξανανοίξει η αγαπημένη τους-μας ιστοσελίδα.. Πολλά τα group στο.. facebook.. Ενδεικτικά μερικά απο αυτά..
- Troktiko-To-Theloume-on-line-gia-panta

- APAITOUME-TEN-EPANALEITOURGIA-TOU-TROKTIKOU

- 500000-ATOMA-POU-THELOUME-NA-ANOIXEI-XANA-TO-TROKTIKO

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ

Χαμός και στο Facebook..

Η είδηση για το κλείσιμο του νούμερο ένα blog παγκοσμίως troktiko, έχει δημιουργήσει σωρεία αντιδράσεων απο απλούς πολίτες που ζητούν και μέσα απο το facebook να ξανανοίξει η αγαπημένη τους-μας ιστοσελίδα.. Πολλά τα group στο.. facebook.. Ενδεικτικά μερικά απο αυτά..
- Troktiko-To-Theloume-on-line-gia-panta

- APAITOUME-TEN-EPANALEITOURGIA-TOU-TROKTIKOU

- 500000-ATOMA-POU-THELOUME-NA-ANOIXEI-XANA-TO-TROKTIKO

Χαμός και στο Facebook.. Η είδηση για το κλείσιμο του νούμερο ένα blog παγκοσμίως troktiko, έχει δημιουργήσει σωρεία αντιδράσεων απο απλούς πολίτες που ζητούν και μέσα απο το facebook να ξανανοίξει η αγαπημένη τους-μας ιστοσελίδα.. Πολλά τα group στο.. facebook.. Ενδεικτικά μερικά απο αυτά.. - Troktiko-To-Theloume-on-line-gia-panta - APAITOUME-TEN-EPANALEITOURGIA-TOU-TROKTIKOU - 500000-ATOMA-POU-THELOUME-NA-ANOIXEI-XANA-TO-TROKTIKO απo TreloKouneli

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΔΗΜ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Παράταση πήρε η απογραφή..

Λίγο πριν εκπνεύσει η διορία της απογραφής των υπαλλήλων του δημοσίου, των ΟΤΑ και των Νομικών προσώπων Δημοσίου Δικαίου ο αριθμός άγγιξε τους 760.143 με βάση τα στοιχεία που έδωσε η ηλεκτρονική υπηρεσία απογραφής μισθοδοτούμενων..

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί δεν πρόλαβαν να απογραφούν, αφού δεν γνώριζαν, ενώ κάποιοι δεν ήξεραν.. Αν δεν προλάβατε μην στεναχωριέστε.. Έδωσαν παράταση μέχρι τις 29 Ιουλίου.. Η ηλεκτρονική διεύθυνση που μπορείτε να κάνετε την.. απογραφή βρίσκεται εδώ..

Έτσι, από την 1η Νοεμβρίου οι υπάλληλοι θα πληρώνονται, μέσω τραπεζικών λογαριασμών, από τη νεοσυσταθείσα Ενιαία Αρχή Πληρωμής. Επίσης, θα δημιουργηθεί ενιαία ηλεκτρονική τράπεζα δεδομένων, με τα στοιχεία όλων των εργαζομένων στο Δημόσιο, και το 2011, θα καθιερωθεί το ενιαίο μισθολόγιο.

Αναμένουμε μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία την συνολική εικόνα για το προσωπικό, που μισθοδοτείται από το Δημόσιο.

ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Δυστοκία επιλογής υποψηφίων στο ΠΑΣΟΚ

24/7/2010
● ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
● ΑΓΟΝΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΗ είναι για τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ και στη Μεσσηνία, η δυστοκία επιλογής υποψηφίων για την Περιφέρεια και τους Δήμους από τα κεντρικά, με αποτέλεσμα ένας κύκλος εσωστρέφειας να αναπτύσσεται, παράλληλα με το βαρύ κλίμα που κυριαρχεί από τις αλλεπάλληλες θυσίες στις οποίες υποβάλλονται από την κυβέρνηση οι οικονομικά αδύναμοι, μισθωτοί και συνταξιούχοι, προκειμένου, όπως ισχυρίζονται, να αποφύγει η χώρα τη χρεοκοπία.
Στο χθεσινό φύλλο μεταφέραμε πληροφορίες και εκτιμήσεις για την περιφέρεια Πελοποννήσου, όπου το «σενάριο» για την ενδεχόμενη στήριξη της υποψηφιότητας του Πέτρου Τατούλη, απειλεί να τινάξει στον αέρα την κομματική συνοχή του ΠΑΣΟΚ, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις κορυφαίων αλλά και μικρομεσαίων στελεχών. Μάλιστα «το σενάριο Τατούλη» που χρεώνεται στον υπουργό Υποδομών Δημ. Ρέππα έχει κυριολεκτικά αποπροσανατολίσει πολιτικά το τοπικό ΠΑΣΟΚ που περιμένει... οδηγίες άνωθεν.
ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
Η κατάσταση στους δήμους της Μεσσηνίας δεν είναι καλύτερη και προεξάρχοντος του Δήμου Καλαμάτας τα αδιέξοδα φαίνεται ότι είναι μέχρι και αξεπέραστα, καθώς πολιτικές διαφωνίες και προσωπικές προτιμήσεις κοινοβουλευτικών και κομματικών παραγόντων δημιουργούν ένα επώδυνο κύκλο ατέρμονης διαβούλευσης σε διάφορα επίπεδα, με αποτέλεσμα να τροφοδοτείται και μια ακατάσχετη ονοματολογία είτε για δημιουργία εντυπώσεων και ανίχνευσης αντιδράσεων, είτε για λόγους προσωπικής και πολιτικής ιδιοτέλειας στελεχών και ενδιαφερομένων.
Η αλήθεια είναι ότι η παραίτηση του Διονύση Αλευρά από τη διεκδίκηση του Δήμου Καλαμάτας λόγω του επαγγελματικού ασυμβίβαστου επέφερε «καραμπόλα» μεγάλης εσωστρέφειας. Ετσι αναπτύχθηκε η ονοματολογία και εκδηλώθηκε ενδιαφέρον, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Χρήστος Μπούρας, Χρήστος Μαλαπάνης και Βασίλης Κοσμόπουλος ο καθένας για τους δικούς του λόγους αρνείται, παρ’ ότι πολλοί πιστεύουν ότι πρόκειται για αρνήσεις τακτικής και ότι τελικά η επιλογή θα γίνει μεταξύ των τριών. Πάντως τις τελευταίες ημέρες «ψιθυρίζεται» και το ενδεχόμενο «πολιτικής επιστράτευσης» και επιστροφής του Διονύση Αλευρά για να ξεπεραστεί το αδιέξοδο, αν και φαντάζει ακραίο κάτι τέτοιο. Πέραν αυτών οι δήμαρχοι Αβίας και Θουρίας Παν. Μπασάκος και Γιωρ. Σκαλαίος ενδιαφέρονται για την υποψηφιότητα, ενώ χθες το Best μετέδωσε πληροφορία ότι συζητείται και το όνομα του γιατρού Γιώργου Λαφαζάνου.
ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Δύσκολα θα υπάρξει ενωτική επιλογή μεταξύ των ονομάτων που έχουν δημοσιοποιήσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το ενδιαφέρον τους. Θ.Αβιζιώτης, Ν. Τζώρτζης, Ηλ. Κουτσοδημητρόπουλος (αν και απέσυρε το ενδιαφέρον του από τις κομματικές διαδικασίες) με «τα υπέρ και τα κατά» τους προκαλούν διαφοροποιήσεις που δυσκολεύουν την επιλογή και δεν αποκλείεται νέα επιλογή ονόματος που θα μπορεί να συσπειρώνει το «όλον ΠΑΣΟΚ». Ως τέτοιο ενδεχόμενο κυκλοφορεί δειλά-δειλά το όνομα του γραμματέα της Ν.Ε. Χρ. Χριστόπουλου.
ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ: Μετά την άρνηση του Λεωνίδα Φιλιππόπουλου τα πράγματα έχουν «δυσκολέψει», ενώ ως σωσίβιο ακούγεται το όνομα του Διον. Αλευρά που κατάγεται από την περιοχή και δεν συντρέχει για το Δήμο επαγγελματικό ασυμβίβαστο. Το οργανωμένο ΠΑΣΟΚ φαίνεται να απορρίπτει στήριξη του δημάρχου Γ. Χρονόπουλου, ενώ παραμένει το ενδιαφέρον του Ηλ. Κανάκη. Ο δήμαρχος Νέστορος Αν. Τσορώνης κάνει κινήσεις και πληροφορίες τον θέλουν να συνεργάζεται τελικά με τον νυν δήμαρχο Πύλου.
ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ: Όλα δείχνουν ότι η επιλογή θα είναι ένας από τους επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας των Δήμων Φιλιατρών και Κυπαρισσίας, Δημήτρη Σωτηρόπουλο και Θανάση Πετρόπουλο αντίστοιχα, όμως δεν λείπουν και οι αμφισβητήσεις καθώς και οι φωνές για «άλλη λύση». Πάντως στο Δήμο Τριφυλίας λόγω των ιδιατεροτήτων που όξυνε ο «Καλλικράτης» η δυστοκία είναι το χαρακτηριστικό του τοπικού πολιτικού σκηνικού και τα δύο μεγάλα κόμματα κινούνται με ιδιαίτερες επιφυλάξεις καθώς θεωρούν ότι το «παιχνίδι» είναι ανοιχτό.
ΔΗΜΟΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ: Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του αντινομάρχη Σωτ. Παναγιωτόπουλου, δυσκολεύει περισσότερο τα πράγματα στον έτσι κι αλλιώς «δύσκολο» Δήμο για το ΠΑΣΟΚ. Στο πλαίσιο αυτό η κίνησή του δεν αποτελεί προτεραιότητα, καθώς θα περιμένει την πιθανή εκδήλωση «γαλάζιου αντάρτη», κάτι όμως που δεν φαίνεται να προκύπτει. Πάντως έχουν προταθεί οι Κ. Δημητρακόπουλος και Δημ. Μπαζιωτόπουλος.
ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ: Όλοι συμφωνούν ότι η καλύτερη επιλογή θα ήταν ο δήμαρχος Αβίας Παναγιώτης Μπασάκος. Ωστόσο ο ίδιος δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση, με δεδομένο ότι έχει εκφράσει ενδιαφέρον για υποψηφιότητα στην Καλαμάτα. Άλλωστε το σκηνικό στο Δήμο της Μεσσηνιακής Μάνης δεν φαίνεται ότι μπορεί να πολωθεί και ίσως κάποιος ανεξάρτητος συνδυασμός να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του τοπικού ΠΑΣΟΚ.

Με πληροφορίες απο την 'ΦΩΝΗ'

ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΕΡΕΣ Ο ΦΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕ ΜΕΓΑΣ

Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010

"ΦΥΛΛΟΡΡΟΕΙ" ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ, ΤΟ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...

undefined ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑ- Β.ΕΛΛΑΔΑ- ΓΕΡΜΑΝΙΑ...

Μόνο για τα Μ.Μ.Ε. και τις εταιρείες δημοσκοπήσεων υφίσταται "εν ζωή" το κόμμα του Καρατζαφέρη...
Μόνο τα Μ.Μ.Ε. και οι "ναυλωμένες" δημοσιογραφικές τους Ουκρανέζες, καλούν τον θνήσκοντα πολιτικά πρόεδρό του σε καθημερινή βάση στά τηλεοπτικά παράθυρα γιά να εκθέτει με την συμπλεγματική του συμπεριφορά και χαρακτήρα, την γνώμη του για την Ν.Δ. και τον Αρχηγό της, Αντώνη Σαμαρά..
Εξαργυρώνουν έτσι τη στήριξη που παρέχει στη Κυβέρνηση του Πασόκ και την κεντρική πολιτική της επιλογή για την προσφυγή στο Δ.Ν.Τ.
Όμως τα οργανωμένα στελέχη, ακριβώς γιά αυτό το λόγο αποχωρούν ομαδικά από το ΛΑΟΣ και κατηγορούν τον Καρατζαφέρη για ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ, πού του έπεσαν πλέον οι μάσκες και το ΛΑΟΣ ως απόκομα πού γλύφει την εξουσία και "περιμένει στο πάγκο να τραυματισθεί κάποιος συμπαίκτης του γιά να..μπεί στο γήπεδο...".!Τίς παραιτήσεις υπογράφουν οι:
Σαμπαζιώτης Θεόδωρος
Υπ. βουλευτής Μεσσηνίας
Αλεξίου Ευάγγελος
Πρόεδρος Νεολαίας Ν.Κοζάνης
Μερτζανίδης Νικόλαος
Πρόεδρος περιοχης Νυρεμβέργης.


ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ,ΛΕΙΠΕΙ Ο ΛΩΤ ΚΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

Αδελφικό σεξ

undefinedΟ Νικ και η Ντανιέλ είναι ετεροθαλή αδέρφια που έσμιξαν μετά από χρόνια. Η μητέρα τους Καρίνα, έδωσε τον Νικ σε ίδρυμα και αφού χώρισε με τον πατέρα του βρήκε άλλο σύζυγο με τον οποίο έκανε την 25χρονη σήμερα Ντανιέλ. Ωστόσο, η επιθυμία της γυναίκας να ξανασμίξει με το γιο της δεν της βγήκε σε καλό αφού τα δύο παιδιά ερωτεύθηκαν και έκαναν σχέση παρότι είναι αδέρφια.

Μια μέρα και ενώ ο σύζυγος της 25χρονης είχε βγει έξω με τη μικρή τους κόρη, η Ντανιέλ είχε κρυφό ραντεβού στο σπίτι της με τον αδερφό της όπου και συνευρέθηκε ερωτικά μαζί του για.. μια ακόμη φορά.

Για κακή τους τύχη η μητέρα τους γύρισε νωρίτερα σπίτι και τους έπιασε επ’ αυτοφώρω να ερωτοτροπούν στο καναπέ. Σοκαρισμένη έβαλε τις φωνές και δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της. Εκνευρισμένη και σε κατάσταση σοκ πήγε στην αστυνομία και τους κατήγγειλε για αιμομιξία. Έτσι, τους απαγορεύτηκε να κάνουν σεξ μέχρι τη δίκη καθώς εάν τους έπιαναν σε ερωτική συνεύρεση θα οδηγούνταν στη φυλακή.


Η 50χρονη υποστηρίζει ότι δεν πίστευε πως θα συνέβαινε κάτι τέτοιο όταν κίνησε τις προσπάθειες να βρει το γιο της και τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών της ισχυριζόμενη ότι πάσχουν από το ψυχολογικό φαινόμενο της Γενετικής Σεξουαλικής Έλξης GSA, κατά την οποία συμβαίνει να έλκονται αδέρφια τα οποία είχαν χωριστεί από τη κούνια.

Η Ντανιέλ είναι πλέον χωρισμένη και ζει με τον Νικ σαν να είναι ζευγάρι αλλά χωρίς ωστόσο να κάνουν σεξ, όπως υποσχέθηκαν στο δικαστήριο. Όπως λέει, "ήταν έρωτας από τη πρωτιά ματιά και για τους δύο και δεν ντρέπομαι για αυτό".
Μαρίνα Χατζηδημητρίου

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ΤΑ ΞΕΚΩΛΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SEXY ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ (3 ΑΠΟ 10)

Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010

undefined

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ http://exypno.blogspot.com/#ixzz0uYBmm718

ΤΡΩΚΤΙΚΟ.ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ

Αφου τελικα το καταφεραν κι αυτο τοτε ας την χαιροντε την κατ ευφημησμον δημοκρατια τους.Οι σφαιρες που χτυπησαν το Σωκρατη Γκιολια  δε σκοτωσαν απλα εναν ανθρωπο,σκοτωσαν μια ολοκληρη δημοκρατια,εναν ολοκληρο λαο.Ναι καταφεραν  να κλεισουν μια απο τις ελαχιστες ελευθερες φωνες του διαδικτυου,και αποψε το μπλογκ τρωκτικο εγραψε τιτλους τελους.Ναι οι ψευτοδημοκρατες οι οσφυοκαμπτες οι σφουγκοκωλαριοι τωρα χαιροντε και πανηγυριζουν.Μα πρεπει να ξερουν οτι οι ελευθερες φωνες ποτε δε θα παψουν να υπαρχουν σ αυτον τον τοπο.Εναν θα σκοτωνουν δεκα θα γενιουντε,ενα μεσο θα κλεινουν δεκα θα φυτρωνουν.Φιλοι τρωκτικοι ο αερας της ελευθερης εκφρασης που εμφυσησατε στο διαδυκτιο εριξε βαθεια τους σπορους της ανεξαρτησιας και οι δικοι σας κλωνοι καθε μερα θα πληθαινουν θα παλλαπλασιαζοντε,χτυπωντας και κρινοντας την εξουσια την πολιτικοι τους καρχαριες.Φιλοι τρωκτικοι μπορει οι μεγαλοαπατεωνες βαρψνοι των ελληνικων μηντια να εχουν παρτυ αποψε με τη δικη σας σιωπη,αλλα δεν ξερουν τι τους περιμενει απο τις χιλιαδες αλλες ελευθερες?φωνες.Το αιμα του Σωκρατη θα γινη λιπασμα στο χωμα του διαδικτυου και θα καρπισουν χιλιαδες αλλα μπλογκ ελευθερα και αδεσμευτα,και καθε μερα θα θυμιζουν σε ολους οτι το πνευμα το ελληνικο δε μπορουν να το καμψουν,δε μπορουν να το φιμωσουν οτι και να κανουν.Γιατι ο ελληνας ο ελληναρας με ολα τα ελλατωματα και τα κουσουρια του θελει να ειναι και ννα νοιωθει ελευθερος,και δε μπορει τους δυναστες και δικτατορες.ΩΡΑ ΚΑΛΗ ΦΙΛΟΙ ΤΡΩΚΤΙΚΟΙ.

ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΜΗ ΓΕΛΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΛΛΑΣ.ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ ΗΡΘΕ

Σωκράτη, αυτό είναι το τελευταίο θέμα που σου γράφω...


Σωκράτη, αυτό είναι το τελευταίο θέμα που σου γράφω...Είναι η παρακαταθήκη μου ως troktiko...Πρέπει να σταματήσουμε για να μην υπάρξει συνέχεια...Εγώ αυτό δεν το πιστεύω..Άλλωστε το μήνυμα ελήφθη...Θα σου πω πολλά από κοντά όταν βρεθούμε γιατί τα πράγματα έγιναν ζόρικα...

Εγώ Σωκράτη δεν φοβήθηκα ούτε υπονόμους ούτε κι αυτούς που γέλασαν ειρωνικά στο άκουσμα του χαμού σου...

Δεν είμαι μεγαλόψυχος όπως εσύ και δεν συγχωρώ...

Σωκράτη σε ξέρω καλά!Δεν πιστεύεις ότι θα γίνει κάτι τέτοιο.όμως στο άκουσμα 16 πυροβολισμών και ο πιο δυνατός λυγίζει...

Δεν θα απαντήσω σε διαδικτυακά αποβράσματα που ούτως ή άλλως έχασαν κι αυτά...
Τους αφήνουμε να παίξουν μπαλα μόνοι τους...

Μιλάω όμως στον κόσμο που μας ακολούθησε. Δεν είναι ο φόβος ρε παιδιά!όσο φοβο κι αν έχουμε χρειάζεται τόλμη για να ρίξεις το γάντι...

Σωκράτη μας δεν παραιτούμαστε!Πολλοί θα χαρούν σήμερα κι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό!Αυτοί όμως που θα λυπηθούν είναι πολύ περισσότεροι κι αυτό με ικανοποιεί!

Σωκρατη δεν τους συγχωρώ!Δεν είμαι μεγαλόκαρδος σαν εσένα..Θα τα πούμε επάνω..

Ευχαριστούμε για όλα!

ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕΣ ΣΩΚΡΑΤΗ Η ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!
ΛΥΠΑΜΑΙ...

ΥΓ.Το αίμα σου να γίνει ποτάμι...Κι αυτό είναι ευχή!

ένα από τα τρωκτικά...


Διαβάστε Περισσότερα

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΗ

Πολιτική ευθύνη Καραμανλή δείχνει το κατηγορητήριο


Τις ευθύνες του Κώστα Καραμανλή, σ' ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά και ποινικά σκάνδαλα της διακυβέρνησής του, «δείχνει» το 40σέλιδο κατηγορητήριο σε βάρος του διευθυντή του πρωθυπουργικού του γραφείου, Γιάννη Αγγέλου...



Το «κατηγορώ» σε βάρος του στενού συνεργάτη του σφραγίζεται από έναν «ωσεί παρόντα» τέως πρωθυπουργό, που αναπόφευκτα μπαίνει στο «κάδρο» της πολιτικής, τουλάχιστον, ευθύνης.

Η ανάπτυξη της κακουργηματικής κατηγορίας σε βάρος του κ. Αγγέλου, η οποία συνδέεται άμεσα με την ιδιότητα που έφερε στου Μαξίμου, «και μάλιστα επισήμως και όχι ατύπως», όπως σημειώνεται, αναδεικνύει τις ευθύνες του Κώστα Καραμανλή για τις πράξεις που αποδίδονται στον στενό του συνεργάτη στον οποίο «είχε παραχωρήσει αρμοδιότητες».

Στο πλαίσιο αυτό των αρμοδιοτήτων ο Γιάννης Αγγέλου «διαβίβαζε εντολές και οδηγίες του πρωθυπουργού» και «παρακολουθούσε την εφαρμογή των αποφάσεών του». Στο κατηγορητήριο δεν αποδίδεται βεβαίως καμιά μορφή ποινικής ευθύνης σε πρόσωπα που υπάγονται στις διατάξεις του νόμου περί ευθύνης υπουργών και ανήκουν στην ελεγκτική αρμοδιότητα της Βουλής, η «ακτινογραφία» όμως του σκανδάλου από την έμπειρη δικαστή φωτίζει όλες τις σκιές και αποκαλύπτει φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς. Δεν είναι τυχαίο ότι κατά την πολύωρη απολογία του Γιάννη Αγγέλου, η ανακρίτρια του υπέβαλε σειρά ερωτήσεων, σχετικά με την ενημέρωση που είχε ο τότε πρωθυπουργός για το θέμα του Βατοπεδίου. Απ' την πλευρά του βέβαια ο Γιάννης Αγγέλου, επιχειρώντας να απεμπλέξει πάση θυσία τον πρωθυπουργό από το σκάνδαλο, επί της ουσίας τον εξέθεσε με τις απαντήσεις του, καθώς τον εμφάνισε να έχει πλήρη άγνοια ακόμη και για καταγγελίες που έφταναν στο Μαξίμου σε βάρος των ίδιων των υπουργών του!

ENET

ΕΠΑΝΗΛΘΕ Ο ΠΑΟ ΓΙΑ ΓΚΑΛΑΣ

«Θέλει ο Γκαλάς, αλλά...»


Ο Κρις χάθηκε για τον Παναθηναϊκό και οι πράσινοι στρέφονται πλέον στην περίπτωση του Ουίλιαμ Γκαλάς. Ο Γάλλος στόπερ επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα αλλά να ικανοποιηθεί και οικονομικά...





Ο μάνατζερ του πρώην κεντρικού αμυντικού της Αρσεναλ, Ετιέν Μεντί μίλησε στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» για τον πελάτη του ξεκαθαρίζοντας πως επιθυμεί να φορέσει τα πράσινα αρκεί να πάρει τα χρήματα που επιζητεί: «Ο Γκαλάς επιθυμεί να έρθει στον Παναθηναϊκό, ωστόσο υπάρχει απόσταση στο οικονομικό σκέλος. Συντηρώ καθημερινές επαφές με τα στελέχη του Παναθηναϊκού. Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων. Αν ο Παναθηναϊκός καταθέσει βελτιωμένη πρόταση, η οποία θα καλύπτει τις οικονομικές απολαβές του Γκαλάς, τότε θα συμφωνήσουμε και θα έρθει στην Ελλάδα. Από το ξεκίνημα των διαπραγματεύσεων γνωστοποιήσαμε τις απαιτήσεις μας. Μέχρι στιγμής, ο Γκαλάς δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα. Θα επιλέξει το καλύτερο για τον ίδιο».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο Παναθηναϊκός θα έχει σήμερα νέο κύκλο επαφών με τον βασικό εκπρόσωπο του παίκτη, Ετιέν Μεντί. Οι πράσινοι θα κάνουν νέα βελτιωμένη πρόταση καθώς υπάρχει απόσταση στο οικονομικό.

gazzetta.gr

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ

"Σχέδιο ΠΑΣΟΚ για Καραμανλή στην Προανακριτική"


"Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο του ΠΑΣΟΚ για την παραπομπή του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στην Προανακριτική για το Βατοπέδι μετά τη δικαστική τροπή που πήρε η υπόθεση Αγγέλου.

Ο Καραμανλής ετοιμάζεται αυτές τις...


ημέρες να τοποθετηθεί βλέποντας ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει απομονωθεί σε ιδιωτικό χώρο, εκτός γραφείου και συντάσσει τις απαντήσεις του.

Το parapolitika.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα εξαπολύσει προσωπική επίθεση κατά του Παπανδρέου γι΄ αυτό και ζυγίζει με μεγάλη προσοχή τις αποκαλύψεις που θα κάνει..."
http://www.parapolitika.gr/
Share on Facebook

Ο ΟΣΦΠ ΓΙΑ ΦΟΡΕΣΤΙΕΡΙ

«Ενδιαφέρον Oλυμπιακού για Φορεστιέρι», αποκαλύπτουν οι Ιταλοί


Το «studio sport» ανέφρε πως «ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται δυνατά για τον 20χρονο επιθετικό της Ουντινέζε, Φερνάντο Φορεστιέρι. Ο αντζέντης του λέει ότι ο παίκτης μπορεί να μείνει στην Ουντινέζε, αλλά είναι δύσκολο να αγνοήσει την πρόταση της ελληνικής ομάδας...


Ο Ολυμπιακός κάνει μεγάλες μεταγραφές και τις τελευταίες μέρες έχει προσπαθήσει να φέρει στην Ελλάδα πολλούς παίκτες του Καμπιονάτο, όπως ο Καμορανέζι, ο Ακουαφρέσκα, ο Μπαπτίστα, ο Τζιοβίνκο και ο Φότζια», αναφέρει το ρεπορτάζ των Ιταλών.

Η αλήθεια είναι ότι στον Ολυμπιακό έχουν πάντα υπόψη τους μια μεταγραφή για την επίθεση και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς εξετάζει την αγορά της Ιταλίας. Ωστόσο, αυτό μέχρι τα ονόματα που γράφουν σωρηδόν στη γείτονα χώρα απέχει πολύ από την πραγματικότητα…


sportdog

ΤΟ ΑΝΟΒΕΡΟ ΓΙΑ ΜΑΡΕΣΚΑ

Πρόταση από Αννόβερο για Μαρέσκα! Πόσα δίνουν οι Γερμανοί, οι προθέσεις του Ολυμπιακού


Επίσημη πρόταση για την αγορά του Έντσο Μαρέσκα κατέθεσε το Αννόβερο, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες...



Οι Γερμανοί φέρονται να προσφέρουν στον Ολυμπιακό 1 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Ιταλού μέσου.

Οι «ερυθρόλευκοι» με τη σειρά τους «καλοβλέπουν» το ενδεχόμενο παραχώρησης του Μαρέσκα, μια και είναι πιθανό το ενδεχόμενο της απόκτησης δύο αμυντικών χαφ.

sportdog.gr

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟΥ

Υπάρχει και Θεία δικαιοσύνη - Το σκάνδαλο με τα εικονικά τιμολόγια παραμένει στο σκοτάδι, ένας εφοριακός αυτοκτόνησε



...ΚΑΙ Ο ΚΟΥΡΗΣ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ

ΑΘΩΏΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ "ΑΔΙΚΑ"



Και καθόμαστε και σκεφτόμαστε αν υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτό τον τόπο. Ο άνθρωπος εμπλέκεται σε μεγάλο σκάνδαλο εικονικών τιμολογίων και αντί να ασκηθεί δίωξη σε αυτόν ή τους ελεγκτές(δεν γίνεται να έχουν δίκιο και οι δύο πλευρές) επιτρέπουν να σέρνεται μια υπόθεση επί 7 ολόκληρα χρόνια!
Αν ήταν κάποιος άλλος θα τον είχε ξετινάξει όλο το σύστημα σας. Έχει αυτοκτονήσει ένας εφοριακός που εμπλέκεται στην υπόθεση και ΔΕΝ κλήθηκε να καταθέσει από τον Β.Ιωαννίδη.

Δεν την θέλουμε την δικαιοσύνη σας που είναι μέρος του σάπιου συστήματος. Ο εφοριακός που έφυγε από την ζωή έπρεπε να είχε κληθεί εδώ και χρόνια και αν ο...

Διαβάστε Περισσότερα

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ