ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ΕΠΑΝΗΛΘΕ Ο ΠΑΟ ΓΙΑ ΓΚΑΛΑΣ

«Θέλει ο Γκαλάς, αλλά...»


Ο Κρις χάθηκε για τον Παναθηναϊκό και οι πράσινοι στρέφονται πλέον στην περίπτωση του Ουίλιαμ Γκαλάς. Ο Γάλλος στόπερ επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα αλλά να ικανοποιηθεί και οικονομικά...





Ο μάνατζερ του πρώην κεντρικού αμυντικού της Αρσεναλ, Ετιέν Μεντί μίλησε στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» για τον πελάτη του ξεκαθαρίζοντας πως επιθυμεί να φορέσει τα πράσινα αρκεί να πάρει τα χρήματα που επιζητεί: «Ο Γκαλάς επιθυμεί να έρθει στον Παναθηναϊκό, ωστόσο υπάρχει απόσταση στο οικονομικό σκέλος. Συντηρώ καθημερινές επαφές με τα στελέχη του Παναθηναϊκού. Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων. Αν ο Παναθηναϊκός καταθέσει βελτιωμένη πρόταση, η οποία θα καλύπτει τις οικονομικές απολαβές του Γκαλάς, τότε θα συμφωνήσουμε και θα έρθει στην Ελλάδα. Από το ξεκίνημα των διαπραγματεύσεων γνωστοποιήσαμε τις απαιτήσεις μας. Μέχρι στιγμής, ο Γκαλάς δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα. Θα επιλέξει το καλύτερο για τον ίδιο».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο Παναθηναϊκός θα έχει σήμερα νέο κύκλο επαφών με τον βασικό εκπρόσωπο του παίκτη, Ετιέν Μεντί. Οι πράσινοι θα κάνουν νέα βελτιωμένη πρόταση καθώς υπάρχει απόσταση στο οικονομικό.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ