ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΧΤΕΣ

Ο αγνοούμενος της 11άδας του Ολυμπιακού!

undefined
Ωραία ήταν τα 11 γκολάκια του Ολυμπιακού σε αυτά τα δύο ματς με τους Αλβανούς. Βέβαια, οι γκολκίπερ της Μπέσα ήταν για γέλια. Εκείνος στο πρώτο ματς ακούμπησε την μπάλα στα τρία από τα πέντε γκολ, αλλά δεν μπόρεσε να...


σώσει την εστία του, ενώ ο χθεσινός ήταν του στιλ, «ό,τι πάει μέσα είναι γκολ».

Όμως, 11 γκολ είναι πάντοτε 11 γκολ! Πάρα πολλά, ακόμη και για παιχνίδι β΄ προκριματικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ. Κι όμως, από τα 11 γκολ, κανένα δεν μπήκε από σέντερ φορ του Ολυμπιακού!

Κι όχι, μην την πατήσετε ότι εννοώ μόνο τον Μήτρογλου, που έχασε χθες τρία γκολ από αυτά που δεν χάνονται, δείχνοντας κακή ψυχολογία, αλλά και απίστευτη επιπολαιότητα. Και μην την πατήσετε κι επειδή σκόραραν στο πρώτο ματς ο Ντιόγο και στο δεύτερο ο Ντάρμπισαϊρ. Διότι, πολύ απλά ο Βραζιλιάνος στα Τίρανα έβαλε τα δύο γκολ όταν γύρισε σε θέση μεσοκυνηγού (με σέντερ φορ τον Μήτρογλου) κι ο Άγγλος το γκολ στο Καραϊσκάκη το πέτυχε παίζοντας ως έξω αριστερά.

Θα μου πεις, σε πειράζει που στο 5-0 τα τέσσερα γκολ τα έβαλαν οι μεσοεπιθετικοί (δύο ο Όσκαρ και δύο Ντιόγο) και στο 6-1 τα άλλα τέσσερα οι δύο αμυντικοί μέσοι (από δύο Μαρέσκα και Ντουντού, ο οποίος μάλιστα είχε σκοράρει και στην Αλβανία); Καθόλου. Ωστόσο, είναι ένα θέμα να αγνοείται ο σέντερ φορ στη λίστα 11 γκολ από τα δύο πρώτα επίσημα ματς του Ολυμπιακού στη νέα σεζόν. Ούτε ο Ντιόγο σκόραρε παίζοντας σέντερ φορ, ούτε ο Μήτρογλου…Και δεν ξέρω τι ρόλο μπορεί να παίξει αυτό στη συνέχεια των μεταγραφικών αναζητήσεων της διοίκησης…

Κατά τα άλλα…

Ο Φετφατζίδης παίζοντας ως μεσοκυνηγός σκόραρε κι αυτός, δείχνοντας ίσως ότι το σύστημα του Λίνεν, αυτό το 4-2-3-1, βολεύει ίσως να έρχονται κοντά στο γκολ οι παίκτες «από πίσω».

Ο Μιραλάς στάθηκε άτυχος που βρήκε δοκάρι στην ωραία εκτέλεσή του μετά την πάσα του Ντάρμπισαϊρ, που θύμισε…Ντουντού στα καλά του. Ο Βέλγος τουλάχιστον θα πάρει λίγο πάνω του ψυχολογικά, αφού πήρε μία ανταμοιβή με το γκολ-κεφαλιά του Μαρέσκα, από τη δική του ωραία σέντρα. Μετά από περίπου 160 λεπτά ανούσιων ενεργειών στα δύο ματς, του «έκατσαν» δύο καλές τελικές κι αυτό μπορεί να του ανεβάσει το ηθικό.

Ο Χολέμπας δεν έχει βγάλει μία καλή σέντρα από αριστερά. Στα σουτ μοιάζει καλύτερος, έχοντας ένα στα δύο καλά στα δύο παιχνίδια. Αλλά δεν μου φαίνεται να μπορεί να διεκδικήσει τη θέση του Μπράβο από τα αριστερά.

Ο Πάρντο είχε «ένα σουτ, ένα γκολ». Άπιαστο έμοιαζε το φάουλ, αλλά βγάλε μου εκεί την μπάλα να δείξεις ότι φέτος είσαι έτοιμος μπεις…

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ