ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΞΕΠΑΤΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΡΤΑΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Την έκανε ρόμπα!!


Στο χώρο της showbiz τίποτα δεν μένει κρυφό. Ο γνωστός Κύπριος ποδοσφαιριστής, παίχτης μεγάλης κυπριακής ομάδας, μετά το χωρισμό του με την playmate Βερόνικα Βασιλείου, η οποία συμμετείχε στα φετινά καλλιστεία, αποφάσισε να μοιράσει σε πολύ στενούς του φίλους φωτογραφίες από τις προσωπικές τους στιγμές.


Φωτογράφος ήταν ο ίδιος με τις φωτογραφίες σύμφωνα με το ρεπορτάζ του showbiz.com.cy να έχουν τραβηχτεί μια νύχτα που πέρασαν μαζί σε ξενοδοχείο του νησιού μας κάτω από την επήρεια αλκοόλ που ήταν και οι δυο. Δεν ήθελε όμως να τις κρατήσει απλά για τον εαυτό του τις φωτογραφίες, αφού ήθελε να ενημερώσει τους φίλους του για την δραστήρια ερωτική του ζωή όταν δεν.. βρίσκεται στα γήπεδα.

Όπως έχουμε πληροφορηθεί η σχέση του ζευγαριού ήταν κρυφή και ξεκίνησε πριν από τέσσερεις μήνες όπου γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών. Από την πρώτη στιγμή υπήρξε έλξη και δεν άργησαν την ανταλλαγή μηνυμάτων και τις συναντήσεις του σε ξενοδοχεία Αθήνας και Κύπρου. Δεν κράτησε όμως για πολύ η σχέση αφού εδώ και ενάμιση μήνα έχουν χωρίσει και από τότε έχουν να μιλήσουν.

Έτσι λοιπόν ο κύπριος ποδοσφαιριστής αποφάσισε να μοιράσει γυμνές φωτογραφίες της στους κολλητούς του οι οποίοι όπως φαίνεται δεν τις κράτησαν μόνο για τους ίδιους μοιράζοντας τες και αυτοί σε άλλους με αποτέλεσμα να φθάσουν και στα δικά μας χέρια. Να λοιπόν η πανέμορφη Βερόνικα Βασιλείου την οποία απολαύσαμε με κομμένη τη ανάσα.



...trelo kouneli

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΠΕΛΕΚΗ,ΒΓΗΚΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ

Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2010

«Δεν θα βρεθώ εγώ κατηγορουμένη»

Με την κατάθεσή της στην Εξεταστική Επιτροπή η κυρία Πελέκη εκδικήθηκε τον κ. Καραμανλή για την αποπομπή του συζύγου της και τον κ. Σαμαρά για τη διαγραφή του

«Παράτα τα όλα, Γιώργο, φύγε από τη ΝΔ να συνεχίσουμε ήρεμα τη ζωή μας» του είπε μετά τη ΔΕΘ του 2009

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2008 ο τότε πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής πήγε με τη σύζυγό του να παρακολουθήσει τη παράσταση της Νάνας Μούσχουρη στο Ηρώδειο. Τους συνόδευε το ζεύγος Βουλγαράκη και η φωτογραφία τους που δημοσιεύθηκε την επομένη εξέπεμπε ένα μήνυμα ισχυρής συμμαχίας και αδιάρρηκτης αλληλεγγύης μεταξύ του τότε αρχηγού της ΝΔ και του κορυφαίου στελέχους του. Είχαν προηγηθεί εκδρομές των τεσσάρων στην Αράχοβα, αλλά και δείπνα στη Ραφήνα, σε τόσο θερμό κλίμα που τίποτε δεν προμήνυε αυτό ...
που θα ακολουθούσε. Η θερμή σχέση των οικογενειών Καραμανλή και Βουλγαράκη μετατράπηκε μονομιάς σε σχέση οργής, όταν ο πρώην πρωθυπουργός αναγκάστηκε να αποπέμψει τον υπουργό του.

«Παράτα τα όλα, Γιώργο, φύγε από τη ΝΔ και τη πολιτική να συνεχίσουμε ήρεμα τη ζωή μας» λέγεται ότι είπε τότε στον πρώην υπουργό η σύζυγός του κυρία Αικατερίνη Πελέκη , η οποία είχε ήδη αναμειχθεί και εκείνη στο σκάνδαλο του Βατοπαιδίου, λόγω των συμβολαίων που υπέγραψε για την ανταλλαγή οικοπέδων στη Λίμνη Βιστωνίδα και στην Ουρανούπολη της Χαλκιδικής. Ο κ. Γ.Βουλγαράκης δεν την άκουσε και παρέμεινε στη ΝΔ, εκτιμώντας ότι ο κ. Καραμανλής δεν θα του στερήσει τη δυνατότητα να είναι και πάλι υποψήφιος βουλευτής.
Ωστόσο, έναν μήνα πριν από τις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου, τον απέκλεισε από τους συνδυασμούς του κόμματος, πυροδοτώντας έναν ανοιχτό πόλεμο μεταξύ τους. Οκτώ μήνες μετά, στον κ. Βουλγαράκη έδωσε το τελειωτικό χτύπημα ο κ. Αντ. Σαμαράς, διαγράφοντάς τον και από το κόμμα, μία ημέρα μετά την ομολογία του κ. Τ.Μαντέλη ότι έλαβε προεκλογική χορηγία από τη Siemens. Την περασμένη εβδομάδα, η κυρία Αικατερίνη Πελέκη βρήκε τον τρόπο να εκδικηθεί τόσο τον κ. Κ. Καραμανλή όσο και τον διάδοχό του. Γιατί ως γνωστόν, η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται κρύο...

«Γιώργο, τα είπα όλα»
Ο κ. Γ. Βουλγαράκης, αυτές τις ημέρες, υποστηρίζει σε φίλους και γνωστούς του, ότι δεν παρότρυνε εκείνος τη σύζυγό του να επιτεθεί εναντίον του κ. Καραμανλή. Δεν αρνείται όμως ότι είχε γνώση των προθέσεών της. Το αποκάλυψε άλλωστε η ίδια η κυρία Πελέκη, καθώς μετά το τέλος της ταραχώδους κατάθεσής της στην Προανακριτική Επιτροπή την περασμένη εβδομάδα, του τηλεφώνησε μπροστά στους δημοσιογράφους που την είχαν περικυκλώσει.

«Γιώργο,τα είπα όλα» του είπε στο τηλέφωνο. «Τα είπα όπως έπρεπε να τα πω. Δεν θα βρεθώ εγώ κατηγορουμένη και όσοι πήραν τις αποφάσεις θα κάθονται απ΄ έξω και θα κοιτάνε» πρόσθεσε και έκλεισε νευρικά το τηλέφωνο και ζήτησε από τους δημοσιογράφους να την αφήσουν να ηρεμήσει και να καπνίσει ένα τσιγάρο.

Αυτή ακριβώς η αποστροφή της όπλισε με επιχειρήματα τη Ρηγίλλης και τους συνεργάτες του κ. Καραμανλή, οι οποίοι στη συνέχεια υποστήριξαν ότι η κυρία Πελέκη κατασκευάζει ενόχους για να επιτύχει έτσι την αθώωσή της. Η ίδια έδωσε μια άλλη εξήγηση στους δημοσιογράφους, τονίζοντας ότι κατέθεσε αυτά που γνωρίζει, ομολογώντας ωστόσο ότι παρακινήθηκε και από το γεγονός ότι η ζωή της έχει καταστραφεί. Στο συμβολαιογραφικό της γραφείο, που ίδρυσε το 1963 ο πατέρας της κ. Διονύσιος Πελέκης και κάποτε έσφυζε από ζωή και από ακριβά συμβόλαια, τώρα δεν πατάει κανένας. Οι αποδοχές της που έχριζαν τον σύζυγό της «από τους πλουσιότερους της Βουλής κάθε φορά που δημοσιοποιούνταν οι δηλώσεις “πόθεν έσχες”», τώρα έχουν μηδενιστεί. Και σαν να μην έφθανε αυτό, όπως η ίδια εκμυστηρεύθηκε στη Βουλή, την προπηλακίζουν στον δρόμο. «Μπήκα με μια φίλη μου σε ένα ταξί και όταν βγήκα πρώτη,ο ταξιτζής της είπε:“Αυτή τα έχει πάρει”»!

Στη Ρηγίλλης υποστηρίζουν ότι για τη κατάθεσή της, με την οποία απέδωσε όλη την ευθύνη για το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου στους κκ. Κ. Καραμανλή, Θ. Ρουσόπουλο και Ι. Αγγέλου , την καθοδήγησε ο πατέρας της, έμπειρος δικηγόρος και επί 25 χρόνια ο επίσημος συμβολαιογράφος του Αγίου Ορους. Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του στον Αntenna, είχε πει άλλωστε: «Θα έχει να κάνει μαζί μου όποιος κάνει κακό στον γαμπρό μου.Εχω πολλά στοιχεία για το Βατοπαίδι».

Ο διπλός πέλεκυς
Η κυρία Κατερίνα Πελέκη μπήκε την περασμένη Τετάρτη στην αίθουσα της Προανακριτικής Επιτροπής που διερευνά την υπόθεση του Βατοπαιδίου, κρατώντας έναν διπλό πέλεκυ. Με τη μια λεπίδα τραυμάτισε τον κ. Καραμανλή και τους συνεργάτες του, δημιουργώντας όλες τις προϋποθέσεις κλήτευσης του πρώην πρωθυπουργού στην Επιτροπή- πάνω που πίστευε ότι θα το αποφύγει. Με την άλλη λεπίδα λάβωσε και τον κ. Σαμαρά, ο οποίος θα πρέπει σήμερα να βρει μια διπλωματική απάντηση στις ερωτήσεις που θα δεχθεί στη ΔΕΘ έτσι ώστε να καλύψει πολιτικά κ. Κ. Καραμανλή, χωρίς να ακυρώσει τις διακηρύξεις του για διερεύνηση κάθε υπόθεσης. Δεν θα είναι τόσο εύκολο μετά τη μαρτυρία της συζύγου του κ. Βουλγαράκη με την οποία έδειξε τους πρώην ενοίκους του Μεγάρου Μαξίμου.

«Δεν μπορεί για μια απόφαση η οποία ελήφθη από τον Πρωθυπουργό και το πρωθυπουργικό γραφείο και υλοποιήθηκε από τους υπουργούς του, να μην αναλαμβάνει κανένας την ευθύνη και να φταίνε τρίτοι» είπε και πρόσθεσε: «Εγώ ξέρω ότι όσοι φοράνε παντελόνια αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και βγαίνουν και λένε ότι “εγώ έδωσα την εντολή, επειδή ήθελα να γίνει αυτό”. Εγώ που δεν φοράω παντελόνια, αναλαμβάνω το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί».


Τι έχει δηλώσει ο πατήρ Πελέκης
«Ερχονται και με παρακαλούν να βρούμε συμβολαιογράφο. Λέω στην κόρη μου “σε παρακαλώ, Κατερινάκι μου, μπορείς να τα φτιάξεις αυτά τα συμβόλαια;”. “Μα, μπαμπά”, μου απαντά, “ είναι βάρος”. Εν πάση περιπτώσει,εγώ λέω ότι εμείς θέλουμε να έχουμε την ευλογία του μοναστηριού. Θα τα φτιάξουμε.Και μπαίνει στην περιπέτεια η κόρη μου, η οποία δεν το ήθελε,γιατί και κανείς άλλος συμβολαιογράφος δεν τα ήθελε αυτά».

Τους ένωσε ο Μητσοτάκης
Η κυρία Κατερίνα Πελέκη γνωρίστηκε με τον κ. Γ. Βουλγαράκη στη ΔΑΠ το 1984, αμέσως μετά την εκλογή Μητσοτάκη στην προεδρία της ΝΔ. Εκείνη πρωτοετής φοιτήτρια στη Νομική. Εκείνος γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Από την οδό Νικηταρά φθάνουν στα σκαλιά της εκκλησίας το 1989. Ο γάμος γίνεται στη Μητρόπολη Αθηνών με πάνω από 5.000 καλεσμένους, στη μέση δύο εκλογικών αναμετρήσεων, του Νοεμβρίου του 1989 και του Απριλίου του 1990 και ενώ ο Γ. Βουλγαράκης έχει ήδη εκλεγεί για πρώτη φορά βουλευτής της Α΄ Αθηνών από τον Ιούνιο του 1989.

Δεν θα υποκριθώ τη φτωχή
Τις καλές εποχές! Οι κκ. Βουλγαράκης, Καραμανλής και Ρουσόπουλος με τις συζύγους τους στο Ηρώδειο

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, πράγματι η κυρία Πελέκη δεν φορούσε παντελόνι.Επέλεξε ένα αυστηρό αλλά πανάκριβο ταγέρ,το οποίο συνόδευσε με μια επίσης πανάκριβη τσάντα,ένα χρυσό δαχτυλίδι και ένα μονόπετρο «που έβγαζε μάτι» όπως έλεγαν εκείνοι που το είδαν,αλλά και ένα ρολόι που κόστιζε όσο η βουλευτική αποζημίωση τριών μηνών!

Η πολυτελής διαβίωση της οικογένειάς της ήταν η πρώτη γρατσουνιά στη ζωή του λαμπερού ζεύγους,η οποία την καταδιώκει ακόμη και σήμερα.Λέγεται ότι με την επιρροή του συζύγου της και του πατέρα της έχει εξασφαλίσει στο παρελθόν ορισμένα «μυθικά» συμβόλαια.Και από εκεί και πέρα έμαθε να λέει ότι δεν υποκρίνεται τη φτωχή και πως ζει όπως θεωρεί εκείνη πώς πρέπει να ζει.Πρόκειται για έναν σκληρό χαρακτήρα, που όπως υποστηρίζουν ακόμη και οι φίλες της είναι το αφεντικό στο σπίτι και επηρέαζε ως πρόσφατα απολύτως τον σύζυγό της στις αποφάσεις του.Τον τελευταίο καιρό δεν τον επηρεάζει και τόσο, επιμένουν οι καλά γνωρίζοντες, υποστηρίζοντας ότι η ίδια έχει αυτονομηθεί και αποφασίζει μόνη της για τη ζωή της.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΙΩΤΗΣ από ΤΟ ΒΗΜΑ

ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ

Βασιλική Χαλέμου

Dr. Jekyll & Miss Hyde

Το πρωί πιάνει τα μαλλιά της κότσο, βάζει ταγιέρ και τακούνια και πηγαίνει στο γραφείο για το κλασικό nine to five ωράριο. Το βράδυ φοράει ένα μικροσκοπικό κορμάκι και sneakers και χορεύει σε κλαμπ.
Νοέμβριος 2008
Από τον Τάσο Μεργιάννη
Βασιλική

Όσοι δουν αυτή τη φωτογράφηση θα σκεφτούν: «Που μπορώ να πετύχω αυτή τη γκόμενα;». Τι απαντάς;
Μένω στην Άνω Κυψέλη, στην περιοχή Αλεπότρυπα. Ξυπνάω κατά τις εφτά το πρωί και ξεκινάω τη μέρα μου πηγαίνοντας σε ένα γυμναστήριο κοντά στο ΟΑΚΑ. Κατά τις εννιά πάω στον Πειραιά για δουλειά. Σχολάω στις πέντε και πάω κατευθείαν σε μια σχολή χορού στα Κάτω Πατήσια. Κατά τις εννιά το βράδυ γυρνάω στο σπίτι μου.

Βαρύ πρόγραμμα! Που δουλεύεις;
Είμαι σε έναν όμιλο επιχειρήσεων που ασχολείται με ναυτιλιακά, τουριστικά και κοινωνικοπολιτικά ζητήματα.

Αν σου πω ότι δεν κατάλαβα Χριστό;
Στον όμιλο ανήκει η Εθνική Ομοσπονδία Ενώσεων Προστασίας Πωλητών-Καταναλωτών-Δανειοληπτών Ελλάδας. Είμαι η ιδιαιτέρα του προέδρου. Η ομοσπονδία παρεμβαίνει δικαστικά για να προστατέψει τους δανειολήπτες και έχει έντονα πολιτικό και παρεμβατικό χαρακτήρα. Γενικά, είμαστε κατά των τραπεζών.

Μετά την κατάρρευση της Lehman Brothers, τα πράγματα θα είναι τόσο δύσκολα για την παγκόσμια οικονομία;
Την εξέλιξη την περίμενα καιρό. Με το πέρασμα του χρόνου η κατάσταση θα χειροτερεύει. Τα στεγαστικά δάνεια θα ακριβύνουν και θα δίνονται με το σταγονόμετρο. Μέχρι σήμερα ο καθένας έπαιρνε δάνειο, ακόμα κι αν δεν είχε ούτε ένα περιουσιακό στοιχείο στην κατοχή του. Έχει τύχει να έχει διαταχθεί κατάσχεση ακινήτου σε άνθρωπο που χρωστούσε μόλις 1.200 ευρώ. Ευτυχώς, τη σταματήσαμε. Τι έχουν δει τα μάτια μου…

Μ’ αρέσει που μιλάω για οικονομικά ζητήματα μαζί σου, αλλά ας περάσουμε σε κάτι πιο ουσιώδες. Πώς ξεκίνησες να ασχολείσαι με το χορό;
Κάποτε δούλευα ως promoter και είχαμε μαζί μας κοπέλες που χόρευαν. Κάποια στιγμή που διασκεδάζαμε όλοι μαζί χόρεψα κι εγώ για την πλάκα μου. Με είδε ο supervisor και μου είπε: «Την επόμενη φορά θα χορέψεις με τις κοπέλες». Έτσι, ξεκίνησα να δουλεύω σε κάποια κλαμπ ως free-styler με ομάδες R’n’B μουσικής.

Πόσοι άντρες σου την έχουν πέσει μέσα σε αυτά τα κλαμπ;
Δεν μου έχει τύχει κάποιο άσχημο «πέσιμο», επειδή κι εγώ δεν δίνω δικαιώματα. Είναι, πιστεύω, το τι αύρα βγάζεις…

Δηλαδή, κάποιος που είναι κυριολεκτικά λιώμα από το ποτό περιμένεις να νιώσει την αύρα σου και να σκεφτεί «όπα, εδώ δεν αγγίζουμε»;
Καλώς ή κακώς, τις χορεύτριες τις θεωρούν λίγο απρόσιτες, σε γενικές γραμμές. Το θετικό είναι ότι ακούω καλά σχόλια από γυναίκες, πράγμα που δεν είναι συνηθισμένο.

Ποιο θεωρείς ότι είναι το δυνατό σου σημείο εμφανισιακά;
Το πίσω μέρος του κορμιού μου. Έτσι, τουλάχιστον, πιστεύει ο σύντροφός μου.

Εννοείς τον κώλο σου, έτσι δεν είναι; Δίκιο έχει, είναι σούπερ! Τι θα σου άρεσε να σου πει κάποιος για να σε προσεγγίσει την πρώτη φορά που θα σε δει;
«Την αλήθεια και μόνο την αλήθεια», όπως λένε και στα δικαστήρια.

Κι αν η αλήθεια είναι «σε κοιτάζω και σκέφτομαι πόσο ωραία θα ήταν να πάμε στις τουαλέτες να κάνουμε σεξ»;
Μπράβο του που θα έχει το θράσος να μου το πει, αλλά πρέπει να ξέρει ότι το σεξ από μόνο του δεν μου λέει κάτι. Αν ο άλλος σε κερδίσει στο μυαλό, το σεξ μαζί του θα είναι πολύ πιο ωραίο. Το να αλλάζεις συνέχεια συντρόφους δεν το θεωρώ λάθος, ούτε κατακριτέο. Απλώς εγώ δεν λειτουργώ έτσι.

Δηλαδή, θες να μας πεις ότι δεν έχεις κάνει one night stand ποτέ;
Μία φορά, και δεν ένιωσα τίποτα. Το πρωί ξυπνήσαμε και δεν τον ξαναείδα ποτέ.

Μήπως δεν είσαι και πολύ fan του αθλήματος; Εννοώ του σεξ…
Καμία σχέση. Ίσα ίσα! Δεν υπάρχει μέρα που να μην κάνω σεξ με το σύντροφό μου.

Έχεις κερατώσει ποτέ;
Το έχω κάνει, αλλά δεν έφταιγα εγώ. Για να φάει κάποιος κέρατο, σημαίνει ότι έχει χάσει τον έλεγχο της σχέσης. Όταν είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από μια σχέση –και κυρίως στον τομέα του σεξ, που τον θεωρώ τον πιο βασικό–, δεν θα ψαχτώ.

Σε πειράζει αν ο σύντροφός σου βγάζει λιγότερα χρήματα από εσένα;
Όχι, αλλά θα με πείραζε αν έκανε μια δουλειά που δεν θα ήταν δημιουργική. Θέλω, όταν έρχεται το βράδυ στο σπίτι, να έχει να μου πει πράγματα για το πώς πέρασε την ημέρα του. Αν, π.χ., ήταν υδραυλικός, τι θα μου έλεγε; «Ξεβούλωσα πέντε σιφόνια»;

Είσαι καθόλου ζηλιάρα;
Πάρα πολύ. Τσεκάρω συνεχώς κινητά. Θα μπορούσες να πεις ότι είναι και «γυφτιά» αυτή η συνήθεια. Ευτυχώς, όσο περνάνε τα χρόνια, την περιορίζω.

Με τις φίλες σου τα συζητάς όλα;
Εννοείται πως συζητάω τα πάντα. Κι όποια κοπέλα το αρνηθεί, λέει ψέματα.

Η πιο περίεργη γκομενική ιστορία που έχεις ακούσει από τις φίλες σου;
Ενώ μια από αυτές έκανε σεξ με το σύντροφό της, αυτός φώναξε και το φίλο του, που περίμενε στο διπλανό δωμάτιο. Η κοπέλα έπαθε σοκ, ξενέρωσε και χώρισαν.

Ποιο το δυνατό σου σημείο στο «σεξ»;
Μπορώ και υποδύομαι διάφορους χαρακτήρες. Έχω ντυθεί τα πάντα: καμαριέρα, δασκάλα, αφέντρα, χορεύτρια…

Τι δεν θα έκανες με τίποτα;
Δεν θα πήγαινα με δύο άντρες, ακόμα κι αν μου το ζητούσε ο σύντροφός μου.

Θες να μας περιγράψεις πώς ήταν το χειρότερο σεξ στη ζωή σου;
Πολύ «λαγουδάκι». Μηδέν συναίσθημα. Αισθανόμουν σαν να έπαιζα σε τσόντα.

Έχεις δει τσόντες;
Ναι, και με τον καλό μου και μόνη μου.

Ποια σχολή προτιμάς;
Δεν μου αρέσουν οι ψεύτικες γκόμενες. Δεν με νοιάζει αν η άλλη έχει μικρό στήθος, αλλά όχι και ανύπαρκτο.

Τα ίδια γούστα έχουμε! Γυναίκα σου την έχει πέσει ποτέ;
Μου την έχει πέσει κάποια σε lesbian bar.

Ε, αυτό δεν μετράει! Πες μου καμιά άλλη φάση.
Χόρευα σε ένα μαγαζί στην Κρήτη και το πρόγραμμα παρακολουθούσε μια κοπέλα, τραγουδίστρια. Μάλλον πέρασε καλά, γιατί μετά το τέλος μού έλεγε διάφορα του στιλ «Σε βρίσκω αρκετά ελκυστική. Τι κάνεις μετά;» και τέτοια.

Ποια μεγάλη σου φαντασίωση δεν έχεις εκπληρώσει ακόμα;
Να κάνω σεξ κάπου ψηλά. Σε ένα βουνό με θέα το απέραντο γαλάζιο, σε έναν γκρεμό σε ξενοδοχείο της Σαντορίνης…

Στο σεξ είσαι του «ομιλούντος» ή του βωβού κινηματογράφου;
Και τα δύο. Δεν έχω τίποτα στάνταρ, γιατί είμαι άτομο που βαριέται εύκολα.

Το πιο περίεργο μέρος για σεξ;
Ο διάδρομος του σπιτιού μου. Δεν σου είπα ότι μένω με άλλα τρία άτομα: το σύντροφό μου, ένα φίλο και μια φίλη.

Έχετε σκεφτεί να κάνετε παρτούζα;
Όχι. Λες να τους ρίξω την ιδέα το βράδυ;

Φωτογραφίες: Θωμάς Χρυσοχοϊδης

Η ΚΑΛΟΓΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΗ ΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΠΑΠΑΔΕ ΟΧΙ?

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Βρετανία με διαφημιστική αφίσα που δείχνει μια έγκυο καθολική καλόγρια να απολαμβάνει ένα παγωτό κυπελλάκι. Η παγωτοβιομηχανία Αntonio Federici αποφάσισε να αγνοήσει επιδεικτικά την εντολή της βρετανικής...
....
Αρχής Διαφημιστικών Προτύπων (ΑSΑ) να ανακληθεί η επίμαχη αφίσα διότι προσβάλλει την καθολική θρησκεία. Και μάλιστα ανακοίνωσε ότι «θα γεμίσει με αφίσες» πολλά από τα σημεία της διαδρομής που θα ακολουθήσει ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣτ΄ την Παρασκευή κατά την επίσημη επίσκεψή του στη Βρετανία.

«Απορώ για ποιον λόγο γίνεται όλος αυτός ο θόρυβος. Μόνο ένα μικρό ποσοστό αυτών που έχουν δει τις διαφημίσεις έχει κάνει παράπονα» τόνισε ο διευθυντής Δημιουργικού της εταιρείας Ματ Ο΄ Κόνορ. «Δεν πρόκειται να υποκύψουμε σε αυτή την αναίτια απαγόρευση των διαφημίσεών μας» επεσήμανε εκπρόσωπος της Αntonio Federici. Και προειδοποίησε: «Η πρόθεσή μας πλέον είναι να γεμίσουμε με τις επίμαχες αφίσες όλους τους δρόμους από όπου θα περάσει η αυτοκινητοπομπή του Ποντίφικα. Κάθε απαγόρευση είναι άστοχη, αφού αυτές οι διαφημίσεις αποτελούν τη συνέχεια μιας ολόκληρης διαφημιστικής εκστρατείας». Η εταιρεία εδρεύει στην Αγγλία και είναι θυγατρική παγωτοβιομηχανίας από την Ιταλία. Ανέθεσε σε ομάδα φωτογράφων να δημιουργήσουν μια σειρά αμφιλεγόμενες διαφημίσεις για τα προϊόντα της με την ευκαιρία της επίσκεψης του Πάπα. Η αφίσα απεικονίζει μια έγκυο μοναχή να τρώει από ένα κυπελλάκι παγωτό, ενώ από κάτω υπάρχει το μότο «Ιmmaculately conceived» («Αγνή δημιουργία») που παραπέμπει γλωσσικά στην άμωμο σύλληψη της Παναγίας.

Το «παγωτό του Διαβόλου» προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από την Καθολική Εκκλησία, σημάδι ότι οι δημιουργοί της διαφήμισης πέτυχαν τον σκοπό τους. «Αποφασίσαμε την απαγόρευση της διαφήμισης επειδή το διττό νόημα της αμώμου συλλήψεως είναι πιθανόν να προσβάλει το θρησκευτικό συναίσθημα πολλών καθολικών» εξηγεί σε ανακοίνωσή της η ΑSΑ.

Πριν από έναν χρόνο η ίδια Αρχή είχε απαγορεύσει και τις δύο πρώτες διαφημίσεις της εταιρείας. Η πρώτη απεικόνιζε μια καλόγρια και έναν γεροδεμένο, ημίγυμνο ιερέα σε στιγμή πάθους, ενώ η δεύτερη δύο (ομοφυλόφιλους;) άνδρες, έναν λευκό και έναν μαύρο, με κλασική ενδυμασία καθολικού ιερέα να είναι έτοιμοι να φιληθούν με το μότο «We believe in salvation» («Πιστεύουμε στη σωτηρία»).

Ο Αντόνιο Φεντερίτσι, παππούς των σημερινών τριών ιδιοκτητών της εταιρείας Φρανκ, Μαξ και Φίλιπο, είναι ο άνθρωπος που το 1896 λέγεται πως επινόησε πρώτος την αυθεντική συνταγή της οικογενειακής επιχείρησης για παγωτό. Ο Φεντερίτσι, ο οποίος ζούσε πριν από πολλά χρόνια στο Πορτοφίνο της ιταλικής Ριβιέρας και ήταν λάτρης της όπερας, κατασκεύασε το πρώτο του παγωτό για να το προσφέρει ως δώρο στους αγαπημένους του τενόρους της εποχής εκείνης.
You might also like:


Διαβάστε περισσότερα: http://totefteri.blogspot.com/2010/09/blog-post_6952.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FMdtyn+%28%CE%A4%CE%BF+%CE%A4%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B9%29#ixzz0zrVvxwC6

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το ΔΝΤ σε παράκρουση και η τρόικα σε αμηχανία PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 17 Σεπτέμβριος 2010 22:56
revisedartspan300pxΤου Δημήτρη ΓιαννακόπουλουΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Μπαστούνια τα βρίσκει το ΔΝΤ στην Ελλάδα και άρχισαν τα αλληλοκαρφώματα και η φαγωμάρα μεταξύ των επιμέρους φορέων του «μηχανισμού», καθώς παρατηρούν το μνημόνιο να μην επιφέρει τα αποτελέσματα που φαντάζονταν. Αφού αλληλοκατηγορήθηκαν όλον τον Αύγουστο, τώρα στρέφουν τα πυρά τους εναντίον του Γιώργου και του πολιτικού συστήματος, θεωρώντας ότι η κυβέρνηση είναι ανίκανη να βρει την κατάλληλη ισορροπία ανάμεσα στις πρόνοιες του μνημονίου (των μνημονίων για την ακρίβεια).
Το πρόβλημα, κατά το ΔΝΤ, είναι η αδυναμία της κυβέρνησης στην είσπραξη φόρων και στον περιορισμό της παραοικονομίας. Την περασμένη Παρασκευή, μάλιστα, έγινε ο κακός χαμός στην Ουάσιγκτον κατά την συνεδρίαση του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Ταμείου, κατά την ....
οποία τα άκουσε ο φουκαράς Παναγιώτης Ρουμελιώτης, που εκπροσωπούσε την ελληνική πλευρά. Στα συμπεράσματα αυτής της συνεδρίασης τίθεται ουσιαστικά σε αμφισβήτηση ολόκληρη η στρατηγική που υιοθέτησε το ελληνικό κοινοβούλιο με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ, του ΛΑΟΣ και της κ. Μπακογιάννη, για την έξοδο από την κρίση. Ποια κρίση ακριβώς, ίσως πλέον να μην ενθυμείστε, καθώς τεχνηέντως οι «κρίσεις» μπερδεύτηκαν. Το μνημόνιο ήρθε να απαντήσει στην κρίση δανεισμού της χώρας ή στην κρίση δημοσιοοικονομικού χαρακτήρα; Όποιος απαντήσει ότι το μνημόνιο ήρθε για να δώσει λύση σε όλα τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας, προφανώς δεν γνωρίζει τίποτα από την επιστήμη της οικονομίας.

Ίσως σήμερα ακόμη και τα στελέχη της τρόικας να αμφιβάλουν για τις γνώσεις τους, καθώς πίστεψαν – όπως τουλάχιστον δηλώνουν – ότι η κυβέρνηση θα κατάφερνε να ενεργοποιήσει τους φοροεισπρακτικούς μηχανισμούς του κράτους και να αυξήσει τα έσοδα. Τώρα παρατηρούν να μειώνονται, έστω και με μερική εσωτερική στάση πληρωμών οι δαπάνες, αλλά να υστερούν σοβαρά τα έσοδα, δίχως μάλιστα να πιστεύουν ότι μπορεί αυτή η κατάσταση να βελτιωθεί δομικά και όχι περιστασιακά, μέσω ελεεινών τεχνουργημάτων, με χειρότερο παράδειγμα τις λεγόμενες «περαιώσεις».

Τώρα που οι εγγυήτριες δυνάμεις του χρηματοπιστωτικού συστήματος στην Ευρώπη βρίσκονται πολύ κοντά στο να διαμορφώσουν ένα ολοκληρωμένο καθεστώς οικονομικής διακυβέρνησης, το οποίο ουσιαστικά θα επικυρωθεί ως διακήρυξη  τον Νοέμβριο στην Λισσαβόνα, με τις υπογραφές του Ομπάμα, του προέδρου της ΕΕ και του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, άρχισαν να ανησυχούν για την θεραπεία – σοκ που επέλεξαν για την Ελλάδα. Τρομάζουν πλέον με την ιδέα ότι η άναρχη περιστολή δαπανών του ελληνικού κράτους, που ουσιαστικά στράφηκε εναντίον του παράγοντα εργασία, του κοινωνικού κράτους και της κατανάλωσης, βυθίζοντας παράλληλα την χώρα στην ύφεση και παράγοντας στασιμοπληθωρισμό, την στιγμή που δεν συνοδεύεται από σημαντική αύξηση των εσόδων, θα οδηγήσει τελικά αναπόδραστα σε κοινωνική έκρηξη.

Αυτό που πέτυχε η κυβέρνηση, το ΔΝΤ και οι σύμβουλοί της ήταν να προκαλέσουν απορρύθμιση στην λειτουργία της οικονομίας, την στιγμή που άφησαν ανέγγιχτη την παραοικονομία. Έτσι, όχι μόνον δεν επλήγησαν οι μηχανισμοί της δεύτερης, αλλά δημιουργούνται προϋποθέσεις διόγκωσής της στο άμεσο μέλλον.

Η κατάσταση αυτή τρομοκρατεί πλέον τις αγορές και οδηγεί κάποιους να αναρωτιούνται αν η κυβέρνηση τρελάθηκε και σκοπεύει να μηδενίσει τον προϋπολογισμό καταστρέφοντας το κράτος. Την απορία αυτή δεν την έχουν αποκλειστικά κρατιστές, αλλά ακόμη και μια μερίδα των φιλελευθέρων η οποία δεν εννοεί ότι η «θεωρία καταστροφής» είναι δυνατόν να εφαρμοστεί σε κράτη. Οι σκανδιναβοί μάλιστα αντιπρόσωποι στο ΔΝΤ δεν διστάζουν να κατηγορούν την ελληνική κυβέρνηση ότι εγκληματεί εναντίον του ελληνικού λαού, μειώνοντας μήνα με τον μήνα τις δαπάνες, επειδή ακριβώς δεν…πιάνει τους στόχους που έχει θέσει το μνημόνιο για τα έσοδα.

Θα πείτε ίσως, όλοι αυτοί αισθάνθηκαν ξαφνικά αλληλέγγυοι του ελληνικού λαού; Όχι ασφαλώς! Οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ότι η συνεργασία τρόικας – κυβέρνησης είναι καταστροφική πλέον για το ίδιο το σύστημα, καθώς ο λαός θα οδηγηθεί σε εξέγερση με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια άνευ προηγουμένου κρίση, όχι απλώς στην ευρωζώνη, αλλά σε ολόκληρη την ΕΕ.

Η κατάσταση έφτασε εδώ που έφτασε διότι οι «ξένοι» αποδείχθηκε ότι, όχι μόνον δεν είχαν καταλάβει την φύση του ελληνικού δημοσιονομικού προβλήματος, αλλά ούτε καν την φύση του ελληνικού κράτους. Υπήρξαν δραματικά επιπόλαιοι και βιαστικοί, θεωρώντας ότι το ζήτημα ήταν υπόθεση οικονομικών ροών και όχι τόσο θεσμών. Και επιπλέον αγνόησαν ότι θεσμοί δεν είναι το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας του κράτους και της αγοράς, αλλά κυρίως η βαθιά δομή του κράτους και η αντίστοιχη της αγοράς. Ως βαθιά δομή θεωρούμε το σύστημα που λειτουργεί εθιμικά και άτυπα και όχι αυτό που ελέγχεται στο πλαίσιο της άσκησης τυπικών αρμοδιοτήτων. Τυφλωμένοι από την ορθολογιστική ανάλυση των αγορών δεν κατάλαβαν ότι το πελατειακό κράτος στην Ελλάδα έχει διαμορφώσει έναν ιδιόμορφο καπιταλισμό, ο οποίος χαρακτηρίζεται από βαθιά παραοικονομική δομή. Η έννοια του βάθους συναρτάται ασφαλώς με το μη-υλικό υπόβαθρο των οικονομικών σχέσεων: με την κουλτούρα των οικονομικών σχέσεων, δηλαδή, που εμπεδώθηκε σιγά-σιγά στην πατρίδα μας. Αυτή η κουλτούρα έλαβε υλική μορφή, η οποία με την σειρά της συνδέθηκε αναπόσπαστα με το πελατειακό κράτος. Ακόμα και ο πιο υγιής επιχειρηματίας στην χώρα μας, για παράδειγμα,  είναι αδύνατον να ευδοκιμήσει αν δεν ενταχθεί σ’ αυτές τις παρα-οικονομικές δομές. Στον βαθμό που ενταχθεί θα τις αναπαράγει. Αν δεν καταφέρει να εισέλθει ή να παραμείνει σ’ αυτόν τον φαύλο κύκλο, είναι αναγκασμένος να αποχωρήσει από την αγορά.

Το σύστημα αυτό είναι σήμερα τόσο ισχυρό και ολοκληρωμένο, που δεν θα επέτρεπε ποτέ να κατεδαφιστεί επειδή το υποσχέθηκε ο Γιώργος στους συνομιλητές του. Η κατάσταση στο σημείο αυτό εμφανίζεται μάλιστα απολύτως φαιδρή καθώς το πελατειακό καθεστώς (schema) τροφοδοτείται (recourses) από ένα διπλό σύστημα που είναι συνδεδεμένο με τα ελλείμματα και τις ευρωπαϊκές προσόδους, από την μια πλευρά και την πολυποίκιλη παραοικονομία από την άλλη. Αν μειωθούν τα δύο πρώτα (όπως πράγματι μειώνονται) το καθεστώς θα επιδιώξει ακόμη πιο βίαιη αναδιανομή από κάτω προς τα πάνω (όπως συμβαίνει με τις φορολογικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης στην άμεση και έμμεση μορφή τους ) με ταυτόχρονη αύξηση της φοροδιαφυγής και της φοροκλοπής μεγάλων επιχειρήσεων. Ασφαλώς, επειδή η παραοικονομία λειτουργεί και αυτή με τους κανόνες της αγοράς, τα φαινόμενα αυτά θα συνεχίσουν να υφίστανται σε όλο το μήκος της αλυσίδας των συναλλαγών.

Θα μου πείτε, καινούρια είναι όλα αυτά; Καθόλου καινούρια και καθόλου άγνωστα. Τα είχαμε μάλιστα επισημάνει εγκαίρως στην κυβέρνηση πριν από τις «προγραμματικές δηλώσεις» της, αλλά μάλλον ακαδημαϊκά, καθώς μπορεί ο Γιώργος να δηλώνει ότι αδιαφορεί για το πολιτικό κόστος, δεν αδιαφορεί όμως για τα συμφέροντα που αντικειμενικά υπηρετεί. Άλλωστε τα συμφέροντα αυτά φροντίζουν και για την διαχείριση του … κόστους.

Αν στην χώρα υπήρχε σοβαρή κυβέρνηση, αντί να εγκλωβίσει την Ελλάδα στο ΔΝΤ, θα είχε φροντίσει ευθύς εξαρχής να παρέμβει δυναμικά και αποφασιστικά στο θεσμικό πλαίσιο (τυπικό και άτυπο) που ορίζει αυτές τις ροές. Μη γελάτε…αστειεύομαι μήπως και καταλάβετε την φάρσα μέσα στην οποία ζούμε. Η φάρσα αυτή δεν είναι καθόλου αστείο, διότι όπως είδατε, ούτε «σημειολογικά» δεν μπόρεσε η κυβέρνηση να επιβάλει πλαφόν στους βενζινοπώλες για να μην αναγκαστεί να θίξει δύο οικογένειες, βάζοντας πλαφόν σε ολόκληρη την αλυσίδα του κλάδου.

Αφού ολόκληρο το πολιτικό σύστημα είναι υποδουλωμένο στους παραοικονομούντες και σε μεγάλο βαθμό προϊόν του μηχανισμού τους, πώς είναι δυνατόν η τρόικα να φαντάστηκε ότι το καθεστώς θα είχε διάθεση να ορθολογικοποιήσει την λειτουργία του; Κόβοντας την ουρίτσα του πελατειακού συστήματος στην χώρα, ασφαλώς δεν σκοτώνεις το αδηφάγο τέρας της παραοικονομίας. Το πολιτικό μας σύστημα δεν φτιάχτηκε για να υπηρετεί πολίτες, αλλά πελάτες. Τώρα με την κρίση, όμως, σέρβις θα έχουν αποκλειστικά οι μεγάλοι και καλοί πελάτες. Οι υπόλοιποι ας διαλέξουν σε πιο στρατόπεδο νταβά θα ενταχθούν ή ας περιοριστούν σε ψίχουλα.

Το καθεστώς έφερε το ΔΝΤ στη χώρα για να ξεπλύνει ολόκληρο το πολιτικό σύστημα, αλλά και τα άπλυτα μιας ντουζίνας οικογενειών. Η τρόικα φάνηκε να μην έχει αντίρρηση να διαγραφούν οι κλοπές τους και οι «διαφυγές» τους και άναψε το πράσινο φως στην  κυβέρνηση να κάνει το κουμάντο της, απαλλάσσοντας την ευγενή τάξη των παρα-οικονομούντων, των πάσης φύσεως καταπατητών, των λαμογιών και των κομματικών χορηγών από τις ευθύνες τους, γράφοντας ολόκληρο το ποινικό και διοικητικό δίκαιο στα παλιά της τα παπούτσια. Τώρα όμως, οι «ξένοι» διαπιστώνουν ότι λεφτά δεν θα υπάρχουν για το επόμενο εξάμηνο, με αποτέλεσμα να απαιτούνται και άλλες μειώσεις δαπανών …και άλλες. Εδώ όμως αρχίζει η κόκκινη ζώνη. Μέσα σε αυτήν δεν μπορεί να επιβιώσει ούτε η κυβέρνηση, ούτε το μνημόνιο. Να γιατί η παράκρουση! Αυτό με τη σειρά του προκαλεί ευρύτερη ανησυχία, στους πολιτικούς κύκλους της ΕΕ, διότι για πρώτη φορά συνειδητοποιούν αυτό που δεν έχουν ακόμη καταλάβει όλοι οι Έλληνες: ότι  το υπάρχον πολιτικό σύστημα δεν μπορεί  να δώσει λύση στην κρίση, καθώς είναι μέρος του προβλήματος. Αδιέξοδο; Όχι ακριβώς…στην ζωή δεν υπάρχουν αδιέξοδα, υπάρχουν όμως καθεστώτα που προκαλούν συνεχώς αδιέξοδα, όταν βρίσκονται τα ίδια σε αδιέξοδο και έχουν επιλέξει τα συμφέροντα που θα εξυπηρετήσουν. Η ιστορία στην Ελλάδα θα κινηθεί στον βαθμό που θα αλλάξει σημαντικά η ισορροπία συμφερόντων ή εάν συμφέροντα εκτός της χώρας αποφασίσουν ότι οι ημεδαποί νταβάδες δεν ταιριάζουν πλέον στο νέο ευρωπαϊκό περιβάλλον. Τότε θα αρχίσει το πραγματικό πάρτι στην Ελλάδα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΑ ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΟΥ

ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΙΟΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

Το tattoo της Χρύσας Πουρσανίδου

Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2010

Φορώντας μόνο ένα μικροσκοπικό μαγιό, το γνωστό μοντέλο αφέθηκε στα χέρια του επαγγελματία που στόλισε με μια χένα το αριστερό πόδι της sexy Χρύσας.



Η 24χρονη έβγαλε μια φωτογραφία την ώρα της διαδικασίας, την οποία ανέβασε και στο Facebook για τα μάτια των θαυμαστών της και μόνο…

sarotiko


ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ http://exypno.blogspot.com/2010/08/tattoo.html#ixzz0zo5y7BKVΓ

ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ.Ο ΠΑΤΟΣ ΤΗΣ

H Xρύσα Πουρσανίδου ξέρει πιο είναι το δυνατό της σημείο και μας το επιδεικνύει

Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2010

H Xρύσα Πουρσανίδου ξέρει πιο είναι το δυνατό της σημείο και μας το επιδεικνύει..

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ





ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...






www.paparazzigr.tv
 http://totefteri.blogspot.com/


ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ http://exypno.blogspot.com/2010/09/h-x.html#ixzz0zo5Ti63h

ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΣΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΒΥΖΙ?ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ

Το ..."ατύχημα" της Άρτεμις Αλεξανδράτου!

Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Με ένα μικρό «ατύχημα» επί σκηνής ξεκίνησαν οι εμφανίσεις της Άρτεμις Αλεξανδράτου στη Ρόδο... 

Κάτι οι έντονες κινήσεις που επέβαλε το τραγούδι, κάτι το strapless φόρεμα με το βαθύ ντεκολτέ, το πάνω μέρος από το φουστάνι της κατέβηκε σε… επικίνδυνο σημείο, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί η… γυμνή αλήθεια!
Ευτυχώς, η Άρτεμις Αλεξανδράτου το κατάλαβε εγκαίρως και το «μάζεψε» τελευταία στιγμή, και έτσι «γλύτωσε» το… striptease!
 




ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ http://exypno.blogspot.com/2010/09/blog-post_2599.html#ixzz0zo4wCUqM

ΜΑΡΙΑ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΕΝΑΣ ΠΑΤΟΣ.............ΑΠΑΤΟΣ

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010

Η Μαρία Ματσούκα με bikini στην Παραλία..


Η Μαρία Ματσούκα με bikini στην Παραλία..

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ























ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ