ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΓΡΙΟΥΛΑ?ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ?

Βούλτεψη:Δεν θα επιτρέψουμε στον κ. Τσίπρα να καταστρέψει τη χώρα

Πρώτη καταχώρηση: 09/07/2014 - 17:23
Τελευταία δημοσίευση: 17:23Πολιτική
Βούλτεψη:Δεν θα επιτρέψουμε στον κ. Τσίπρα να καταστρέψει τη χώρα
Βούλτεψη:Δεν θα επιτρέψουμε στον κ. Τσίπρα να καταστρέψει τη χώρα

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη με αφορμή τη στάση που κρατούν στο ζήτημα της τρομοκρατίας.
«θεσμική»  εμφάνιση που ο κ. Τσίπρας πραγματοποίησε ως ομιλητής στο συνέδριο του Economist, δεν μπορεί να κρύψει την υποκριτική συμπεριφορά του. Ο κ. Τσίπρας, που όταν φοράει τη μάσκα του «θεσμικού» καλεί σε σεβασμό των νόμων και του Συντάγματος, ούτε σήμερα βρήκε τον χρόνο να καταδικάσει το γεγονός ότι βουλευτής του υποστήριξε από το βήμα του ελληνικού κοινοβουλίου πως η πορεία προς την κατάκτηση της εξουσίας μπορεί να περιλαμβάνει και την «ένοπλη πάλη». Μιλά για «εγκλήματα», αλλά σκόπιμα κλείνει τα μάτια στο έγκλημα της κοινοβουλευτικής νομιμοποίησης της τρομοκρατίας" τονίζει η κυρία Βούλτεψη.
"Εξαφανισμένος επί μία εβδομάδα από τη «μάχη της ΔΕΗ», (από την ηρωική εμφάνισή του στο Αμύνταιο, στις 2 Ιουλίου, την οποία τώρα υποβαθμίζει σε… μεταβίβαση αιτήματος) ο κ. Τσίπρας φρόντισε σήμερα να μας πει επί λέξει: «Δεν έχετε καταλάβει καλά με ποιους έχετε να κάνετε»." συνεχίζει.
"Του απαντούμε: Ακριβώς επειδή έχουμε καταλάβει, όλος ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει, με ποιους έχουμε να κάνουμε, δεν θα του επιτρέψουμε να καταστρέψει τη χώρα, χρησιμοποιώντας τα μόνα όπλα που διαθέτει: Το ψεύδος, τις ύβρεις και τις ένοπλες συνιστώσες του", καταλήγει η Κυβερνητική Εκπρόσωπος.



Καλη μου γριουλα δεν αφησατε τιποτα ορθιο για να μπορει να καταστραφη  εσυ και οι σαμαροβενιζελοι σας.ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΛΩΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝ ΤΟΙς ΑΛΛΟΙς ΚΑΙ ΑΓΑΜΗΤΗ.κΑΙΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΓΑΜΗΤΗ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ