ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ.ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ


Ανοιχτή επιστολή στους Έλληνες τραπεζίτες, μεγαλοεπιχειρηματίες, εφοπλιστές και αρχοντοδεσπότες

Επειδή θεωρώ πως οι Ιταλοί, ξαναφέρνουν στην επιφάνεια αυτό που ζήτησα από τον… Μάρτιο του 2010, επιτρέψτε μου να σας κουράσω με την αναδημοσίευση αυτής της Ανοιχτής Επιστολής, αυτή τη φορά από εδώ, το μαχόμενο “ANTINEWS”

Δημήτρης Ιατρόπουλος

Κυρίες και Κύριοι, Αδελφοί Συνέλληνες.
Τώρα που πέσανε πια όλες οι μάσκες, τώρα που η χώρα αυτή, για άλλους Πατρίδα, για άλλους χώρος επιχειρήσεων και για....
άλλους κερδοσκοπικός παράδεισος, κινδυνεύει όχι πλέον να πτωχεύσει αλλά να σβηστεί απ τον παγκόσμιο χάρτη κυριολεκτικά, σε ελάχιστα μονάχα χρόνια, τώρα λοιπόν που οι κατεργάρηδες μέσα κι έξω απ τον τόπο, είναι τόσοι πολλοί ώστε να μην υπάρχουν πάγκοι για να καθίσουν, ας κοιταχτούμε στα μάτια, στα ίσα, κι ας κουβεντιάσουμε σταράτα και κάθετα.
Γνωριζόμαστε όλοι σ’ αυτό τον τόπο. Εννοώ κι εσάς τους 10.000 –δεν είσαστε περισσότεροι- κι εμάς που παροικούμε την Ιερουσαλήμ της Ενημέρωσης ως ένοικοι του Δημόσιου Βήματος αυτής εδώ της τραυματισμένης Δημοκρατίας.
Δεν ωφελεί κανέναν μας πια, η Οπισθοδακτυλοκρυψία, το Συναξάρισμα, η Επαγγελματική Υποκρισία και το Αλληλοπαραμύθιασμα. Η Ελλάδα έγινε Μπατεσκυλαλεσταρία. Απευθύνομαι σ’ εσάς, -με ξέρετε όλοι, περνάτε καλά μαζί μου όταν «τα χώνω» από τηλεοράσεως, έχετε διασκεδάσει με τα τραγούδια μου, κοντά μισόν αιώνα τώρα, και σε κάποιες εξαιρέσεις σας μάλιστα, έχετε επικοινωνήσει και με τον καθαρό ποιητικό μου λόγο, κλπ.
Απευθύνομαι σ εσάς, διότι εσείς κυβερνάτε εδώ και πολλά χρόνια τον τόπο. Αγοράζετε και εξαγοράζετε επίορκους, ανίκανους και φτωχομπινέδες πολιτικούς, -οι εξαιρέσεις, πασίγνωστες και φωτεινές δεν αρκούν να τουμπάρουν τη ζυγαριά- φτιάχνετε νόμους και καθιερώνετε διατάξεις σύμφωνα με τα κλειστά δικά σας συμφέροντα, γράφοντας στα παλιά σας τα παπούτσια το λαό αυτής της χώρας. Τον οποίο συχνά πυκνά φωνάζετε να σκύψει κι άλλο και να βγάλει απ τη μύγα το ξύγκι να το καταθέσει στις ατέλειωτες τεράστιες δεξαμενές χρημάτων που είτε κληρονομικά, είτε με τη δικιά σας μαεστρία και ικανότητα, έχετε αποθηκεύσει για πολλές-πολλές γενιές των οικογενειών σας.
Απευθύνομαι σ’ εσάς γιατί δεν είσαστε όλοι παλιοτόμαρα, η συντριπτική σας πλειοψηφία έχει σπουδάσει, συνήθως στο εξωτερικό, έχετε λάβει και ελληνική παιδεία, ξέρετε γλώσσες αλλά μιλάτε και την ελληνική πολύ καλά.
Έχετε διαβάσει ιστορία και μετέχετε των παραδόσεων στο βαθμό που οι τελετές τους σας εξασφαλίζουν ένα μίνιμουμ ψυχικής ευφορίας.
Πολλοί από σας είσαστε και αληθινά φιλοπάτριδες. Και βοηθάτε μακριά από τη δημοσιότητα με συγκεκριμένο φιλανθρωπικό έργο.
Κανείς δεν δικαιούται να σας βάλει σ’ ένα καζάνι όλους μαζί, έτσι απλουστευτικά και αφελώς.
Απευθύνομαι λοιπόν σ εσάς, γιατί ετούτες τις μέρες η Ιστορία μας η Ελληνική, μας χτυπάει τα τζάμια των παραθύρων, έρχεται τη νύχτα στον ύπνο μας, κυκλοφορεί αμεταμφίεστη πλέον στους δρόμους μας, τη βλέπετε βουρκωμένη να κρεμιέται σαν την πρώτη τυχούσα πουτάνα στα περίπτερα…
Κατ αρχήν, εσείς οι τραπεζίτες μας. Όπως η ίδια η Τράπεζα της Ελλάδας ομολογεί, το ενεργητικό σας είναι 580 δισεκατομμύρια Ευρώ. Τα τελευταία χρόνια μονάχα, κερδίσατε 350 δις!
Κι εσείς οι επιχειρηματίες μας. Τα «Νέα» γράφανε το Μάη του 09, αυτό που αποκαλύπτει το παγκόσμιο Δίκτυο Φορολογικής Δικαιοσύνης, ότι έχετε 10.000 οφ- σορ εταιρίες δικές σας και κάνετε κάθε χρόνο τζίρο, 500 δις! 6.000 από σας χρωστάτε 15 δις ευρώ στο κράτος! Αλλά τα ρέπος σας, γίνανε τα τελευταία χρόνια 277 δις ευρώ! Και οι προθεσμιακές σας καταθέσεις στις τράπεζες είναι άλλα 136 δις! Και το επίσημο Ενεργητικό των επιχειρήσεών σας, (τα λέει η ICAP αυτά) έχει φτάσει στα 700 δις!
Την ίδια ώρα αυτή η κυβέρνηση, έχει κιόλας ανακοινώσει τη χρηματοδότησή σας με 10 δις ευρώ μέσω του ΕΣΠΑ, με άλλα 7,2 δις ευρώ μέσω του Επενδυτικού Νόμου, με άλλα 6 δις μέσω των «Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα», ενώ άλλα 4 δις ευρώ σας τα χαρίζει για τις πληρωμές των ασφαλιστικών εισφορών που οφείλετε!
Τι άλλο θέλετε πια; ΄Ελεος!
Εσείς οι εφοπλιστές μας, πάλι, το έλλειμμα των 30 δις ευρώ για το οποίο πάμε να βουλιάξουμε έναν ολόκληρο λαό στη μιζέρια, ισοδυναμεί, («Καθημερινή» (8/9/2009)), με μια και μόνο παραγγελία σας για τη ναυπήγηση των νέων 777 ποντοπόρων πλοίων σας εντός του 2009!
Όσο για σας αρχοντοδεσπότες, με την αμύθητη περιουσία που δεν μπορεί να μετρηθεί καν, τι να πει κανείς, οι αριθμοί χλομιάζουν! Δισεκατομμύρια ευρώ, τεράστια φιλέτα της χώρας, χιλιάδες ακίνητα, κτήρια, μέγαρα, καταθέσεις, μετοχές, ΜΚΟ μαϊμούδες, λιβάδια, κοπάδια…
Λοιπόν; Τι θα κάνουμε Κύριοι; Βλέπετε ένα λαό στη συντριπτική του πλειοψηφία ολιγογράμματο, μαστουρωμένο απ τον μπανιστηρτζίδικο λαϊκισμό, και πανικόβλητο. Έχετε κι εσείς, -ξέρετε ποιοι- ευθύνη γι αυτή την κατάντια.
Βλέπετε αναρίθμητους προβοκάτορες να καταστρέφουν τα πάντα, να καίνε τη χώρα βάσει σχεδίου, να βομβαρδίζουν την όποια εναπομείνασα εθνική φυσιογνωμία, να διαλύουν τον κοινωνικό ιστό.
Βλέπετε μια νεολαία ζαλισμένη, και με το δίκιο της. Βλέπετε την ξευτίλα, την υποτέλεια, την υποταγή, η Ελλάδα κινδυνεύει για πρώτη φορά μετά από την ΄Αλωση της Πόλης με μια καινούργια Άλωση.
Θα το επιτρέψετε; Τι σόι αίμα κυλάει στις φλέβες σας; Πόσο νομίζετε ότι θα ζήσετε; Μια μπριζόλα χωράει η κοιλιά σας κι αυτή μετά από άδεια του γιατρού. Για τους απογόνους σας φροντίσατε δεν κινδυνεύουν για πολλές γενιές, τα είπαμε.

Δεν υπάρχει ανάμεσα σας ένας Έλληνας μωρέ, μια αληθινή Ελληνίδα, να βουρκώσει επιτέλους, γαμώ τα λεφτά σας, γαμώ;
Η πατρίδα κυλιέται σαν τσούλα στα πεζοδρόμια, οι κωλοσύμμαχοι βγάζουνε όλα τους τα κόμπλεξ, οι ανθέλληνες περιμένουν σαν κοράκια να μοιράσουν τις σάρκες μας, κι εσείς μετράτε τι ακόμα θα κερδίστε απ’ αυτό το σαρακοφαγωμένο «νεοελληνικό» κρανίο, που πάνε να του αφαιρέσουν εντελώς τη φαιά ουσία απ την κρανιακή κάψα;
Τα παιδιά μας μισογραμματιζούμενα, οι γέροι μας πανικόβλητοι, οι ψυχές μας πεταγμένες στα πεζοδρόμια, τα όνειρά μας σκέτοι εφιάλτες, ηγέτες δεν έχουμε, πολιτικούς δεν έχουμε, πνευματικούς ανθρώπους δεν έχουμε, μαλάκες οι περισσότεροι, τελεία ο τόπος και πάμε για την παύλα.

Δημήτρης Ιατρόπουλος

ΥΣΤΕΡΟΛΟΓΙΟΝ:
Ε, όχι λοιπόν, όχι! Εσείς κυβερνάτε! Κάντε κάτι. Τη σκόνη μονάχα να δώσετε, σώθηκε η πατρίδα. ΄Εχετε και τον τρόπο και τη δύναμη. Κρατείστε την Ελλάδα, γιατί φεύγει! Και δεν το θέλετε ούτε εσείς, που διαβάζετε την ιστορία, να σας σκατοψυχάνε οι μεταγενέστεροι! Δώσετε στην Ελλάδα τη σκόνη από τα αμύθητα πλούτη σας, για να μην διαλυθεί η σκόνη της μνήμης σας κάποτε, στους πέντε ανέμους. Κάντε αυτό που πρέπει. Τώρα. Εσείς, και αμέσως!

http://www.antinews.gr


Διαβάστε περισσότερα: http://freegreecenow.blogspot.com/2011/08/blog-post_887.html#ixzz1Vd5YtNBH

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

ΕΛΛΑΣ ΤΑ..........ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ


Τρίτη, 16 Αυγούστου 2011

"Υπερόπλο" σχεδιασμένο από Έλληνες, μένει στα συρτάρια, λόγω συμφερόντων!

Πέντε Έλληνες επιστήμονες έχουν ανακαλύψει ένα σούπερ-όπλο που η χρήση του από τις ελληνικές ΕΔ θα αποτελούσε ανεκτίμητης αξίας “πολλαλασιαστή ισχύος”! Η παρουσίαση του “όπλου” έχει ενθουσιάσει δύο υπουργούς Άμυνας και τρεις Α/ΓΕΕΘΑ, που....

έχουν χαρακτηρίσει το πρόγραμμα “άκρως απόρρητο”. Κι όμως τίποτα δεν προχωρά,γιατί απ ΄ότι φαίνεται η ανακάλυψη των Ελλήνων “χαλάει τη σούπα”, μεγάλων συμφερόντων, κολοσσών της παγκόσμιας αμυντικής βιομηχανίας!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News το πρόγραμμα στο οποίο εδώ και μια πενταετία δουλεύουν πέντε επιστήμονες τους ΑΠΘ, έχει το χαρακτηρισμό άκρως απόρρητο. Μετά από πέντε χρόνια κοροϊδίας, ένας από τους επιστήμονες αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή.
Η ιστορία είναι απίστευτη.
2006: Μετά από μελέτες και σχεδιασμούς έξι ετών, η επιστημονική ομάδα υποβάλει αίτηση στον Ελληνικό Στρατό για να συμμετάσχει σε ερευνητικό πρόγραμμα για την κατασκευή και ανάπτυξη συστήματος CCIAS.Για να το πούμε απλά επρόκειτο για ένα δίκτυο “παθητικών” ραντάρ .
Ποιες θα ήταν οι δυνατότητες αυτών των ραντάρ που είχαν σχεδιάσει;
• “Βλέπουν” χωρίς να εκπέμπουν -άρα και χωρίς να εντοπίζονται- σε εμβέλεια 400 χλμ!
•Εντοπίζουν ελικόπτερα και αεροσκάφη ακόμη και “υπό καθλική ηλεκτρονική σίγαση”, δηλαδή χωρίς τα ραντάρ τους να εκπέμπουν.
•Εντοπίζουν αεροσκάφη τεχνολογίας stealth και σε πραγματικό χρόνο τις απογειώσεις μαχητικών αεροσκαφών από εχθρικές βάσεις.
•Επιτηρούν παθητικά βραχονησίδες
•Κόστος; 25 έως 30 τέτοιοι σταθμοί, από τον Έβρο έως της Κρήτη θα κόστιζαν όσο ένας σταθμός παρεμφερούς συστήματος, αγορασμένου από το εξωτερικό!!!
Υπερβολές θα πείτε όλα αυτά. Όμως η αξιολόγηση της ανακάλυψης των πέντε επιστημόνων από τη στρατιωτική ηγεσία άλλα δείχνει. Και δεν μιλάμε για μία μόνο αξιολόγηση. 15 ταξίδια στην Αθήνα έκαναν οι επιστήμονες και σ΄ όλα ελάμβαναν διθυραμβικά σχόλια για την ανακάλυψή τους!
Πρώτη παρουσίαση ενώπιων 60 Επιτελών.
Το 2006 ΥΕΘΑ είναι ο Β. Μεϊμαράκης, Α/ΓΕΕΘΑ ο ναύαρχος Παναγιώτης Χηνοφώτης και Α/ΓΕΣ ο στρατηγός Δημήτρης Γράψας. Η επιστημονική ομάδα του ΑΠΘ κάνει τη πρώτη παρουσίαση του συστήματος ενώπιων 60 Επιτελών. Αμέσως μετά τη παρουσίαση χωρίς καμία αμφιβολία και δισταγμό, πολιτική και στρατιωτική ηγεσία δηλώνει ενθουσιασμένοι και καλεί τους επιστήμονες να προχωρήσουν τάχιστα.
Ακολουθούν παρουσιάσεις σ΄ όλους τους Κλάδους και πείθονται ακόμη και οι πάντα δύσπιστοι αεροπόροι. Στις 13/02/2009 συνέρχεται το Συμβούλιο Αμυντικού Σχεδιασμού Προγραμματισμού (ΣΑΣΠ) και γνωμοδοτεί με 7-0 υπέρ της επιχειρησιακής αναγκαιότητας του συστήματος και εισηγείται την κατεπείγουσα εξέταση του ζητήματος από το Συμβούλιο Αρχηγών. Αρχηγός ΓΕΕΘΑ είναι πια ο στρατηγός Δ. Γράψας, ο οποίος ήταν μεγάλος υπέρμαχος της ανάπτυξης του ελληνικού συστήματος. Παραδόξως μέχρι την αποστρατεία του,τον Αύγουστο του 2009, ο Αρχηγός δεν κατόρθωσε να βάλει στην αντζέντα του ΣΑΓΕ,αυτό το ζήτημα !
Η επιστημονική ομάδα από το ΑΠΘ,δεν πτοήθηκε από την αποστρατεία Γράψα και συνέχισε τις έρευνές της. Τα τελευταία τεχνικά προβλήματα επιλύονται. Όλα δείχνουν έτοιμα για να κατασκευαστεί το πρωτότυπο σύστημα. Όμως εδώ είναι Ελλάδα. Σχεδόν ένα χρόνο μετά ,με Α/ΓΕΕΘΑ πλέον τον πτέραρχο Ι.Γιάγκο, οι επιστήμονες έκπληκτοι πληροφορούνται ότι ...το θέμα θα επανεξεταστεί!!!
Στις 19/01/2010 ,στέλνουν επιστολή στον πτέραρχο Α/ΓΕΕΘΑ Ι.Γιάγκο , εκφράζοντας τη λογική τους απορία για την καθυστέρηση αν όχι οπισθοδρόμηση του προγράμματος. Μετά απ΄ αυτή την επιστολή το ΣΑΣΠ συνεδριάζει και πάλι και αποφασίζει ξανά με 7-0 υπέρ της επιχειρησιακής αναγκαιότητας του ελληνικού συστήματος! Το ΓΕΕΘΑ,διαβεβαιώνει ότι “το θέμα θα προχωρήσει άμεσα”.
Έχουμε φθάσει στις 15/04/2010 ,με υπουργό Άμυνας πια τον Ε.Βενιζέλο. Το Συμβούλιο Αρχηγών συνεδριάζει και με 4-0 εγκρίνει το προτεινόμενο σύστημα ως “άκρως απαραίτητο και κατεπείγον”. Στις 29/05/2010, ο τότε ΑΝΥΕΘΑ και νυν ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης έχει στα χέρια του και την πληρη οικονομοτεχνική μελέτη.
Ο φάκελος με το άκρως απόρρητο πρόγραμμα περιλαμβάνει 1050 σελίδες. Μέχρι σήμερα κανονικά θα έπρεπε να είχαν διαβαστεί δυο και τρεις φορές.Ο χρονος που μεσολάβησε είναι μεγάλος.Όμως παραδόξως η ομάδα των πέντε επιστημόνων δεν έχει λάβει τη καμία απάντηση! Τον περασμένο Ιούνιο έστειλαν επιστολές στον Πρωθυπουργό και στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης,για να είναι ενήμεροι. Καμία αντίδραση!
Στο μεταξύ τρεις ξένες χώρες έχουν ενδιαφερθεί να χρηματοδοτήσουν το πρόγραμμα! Η ομάδα των πέντε δεν θέλει να το πουλήσει, αλλά δεν μπορεί και να μην θυμηθεί τα όσα είπε ένας έντιμος -όπως τον χαρακτηρίζουν οι ίδιοι- σμήναρχος σε μία από τις πολλές παρουσιάσεις που έκαναν στο Πεντάγωνο:
“Το σύστημα αυτό ,αν ποτέ κατασκευαστεί από τη πατρίδα μας,θα αποτελέσει την ληξιαρχική πράξη του αιφνίδιου θανάτου των απέναντι, αν μας επιτεθούν πρώτοι.Αλλά δεν πιστεύω ότι κάποτε θα υλοποιηθεί. Είναι πολύ μικρού κόστους. Έκανε λάθος η Ομάδα. Κάποιος πρέπει να τους πει ότι ζούμε στην Ελλάδα...”
onalert.gr 

ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΑ


Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2011

Οριστικά εκτός Ευρώπης ο Ολυμπιακός Βόλου


Eϊναι πλέον οριστικό: Ο Ολυμπιακός Βόλου μένει εκτός συνέχειας στην Ευρώπη!Η δευτεροβάθμια επιτροπή της UEFA απέρριψε την έφεση της θεσσαλικής ομάδας, η οποία, όμως, όπως αποκάλυψε ο Μιχάλης Μιτζικός με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 θα καταφύγει στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο (CAS)...


Βάσει της απόφασης, τη θέση του Ολυμπιακού Βόλου, στις αναμετρήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για τα πλέι οφ του Europa League, παίρνει η Ντιφερντάνζ, ομάδα από το Λουξεμβούργο, που οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν (και απέκλεισαν) στον τρίτο προκριματικό γύρο.
Παράλληλα, υπάρχει και τριετής αποκλεισμός για τα επόμενα πέντε χρόνια, με ανασταλτικό χαρακτήρα.
«Νομικά, αυτή η απόφαση δεν στηρίζεται πουθενά. Δεν υπάρχουν γεγονότα. Η δευτεροβάθμια της UEFA δεν έχει λάβει καν υπόψη της την απόφαση της δευτεροβάθμιας της ΕΠΟ. Και όταν υπάρχουν ορισμένοι υπουργοί, από την Ελλάδα(!), που πιέζουν εναντίον μίας ελληνικής ομάδας, προσβάλλεται, όχι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά και η ίδια η χώρα», είπε αρχικά ο κ. Μιτζίκος, στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας.
Και συνέχισε: «Θα φτάσουμε μέχρι το CAS. Μέχρι το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο. Ακόμα δεν έχουμε λάβει το σκεπτικό της απόφασης, αλλά έχουμε προγραμματίσει, ήδη, τις επόμενες κινήσεις μας. Κανονικά, θα έπρεπε, μέχρι να τελειώσει το θέμα, η UEFA να αφήσει την ομάδα να παίξει κι ανά πάσα στιγμή να την αποβάλλει... να της πάρει την κούπα».
«Η UEFA άγεται και φέρεται. Την Παρασκευή έστειλε στην ΕΠΟ σημείωμα με οδηγίες για το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν! Μπορεί να έκανε λάθος, αλλά τα λάθη πληρώνονται», πρόσθεσε.

aek365.g

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΕΓΧΧΩΡΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

ΑΘΗΝΑ 15-8-2011 . 

Η φτωχοποίηση των λαϊκών μαζών και η επιδημία των εξεγέρσεων που επιδιώκουν να εξαπλώσουν οι εμπνευστές της παγκοσμιοποίησης στις εύφορες και προσοδοφόρες αγορές έχουν ως στόχο την κατάρρευση της παραγωγικής δραστηριότητας και την κατάργηση της αυτάρκειας του εθνικού κράτους. Τώρα πια φανερώνεται το αληθινό πρόσωπο της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.
Η υποβάθμιση της αμερικανικής οικονομίας αποτελεί ένα ακόμη μήνυμα ψυχολογίας προς τους χειμαζόμενους ήδη λαούς και μια απόδειξη ότι οι καταχραστές της αξιοπρέπειας και των ελευθεριών μπροστά στην εμπέδωση της παγκόσμιας διακυβέρνησής τους δεν έχουν πρόβλημα να προκαλέσουν ένα παγκόσμιο οικονομικό κραχ και έναν ακόμη παγκόσμιο πόλεμο. Το έχουν ξανακάνει άλλωστε οι δυνάμεις της «πολιτισμένης» Δύσης στον προηγούμενο μεγάλο πόλεμο ενοχοποιώντας τον εθνικισμό και «ανοικοδομώντας» εκ των υστέρων τα ρημαγμένα έθνη. Ήδη αναμοχλεύονται μνήμες και αναμένονται ανάλογες περιπέτειες.
Μέσα σ’ αυτό το κλίμα οι αχυράνθρωποι που συγκροτούν την πολιτική τάξη του κράτους «μας» προχωρούν σε μέτρα συνθηκολόγησης της πατρίδος γεμίζοντας το σώμα της με πληγές και οδηγώντας τους Έλληνες σε πλήρη απόγνωση. Δεν είναι φυσικά η μεγάλη πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών η μεγαλύτερη ζημιά. Άλλωστε αυτό είναι ένα παιχνίδι μονάχα για κερδοσκόπους και δεν αφορά ούτε τον λαό μας ούτε την πραγματική οικονομία. Τα χρηματιστήρια είναι ένας παγκόσμιος μηχανισμός υποθήκευσης των εθνικών εισοδημάτων σε χέρια ολίγων και κάνουν κακό στην οικονομική δραστηριότητα.
Το πραγματικό πρόβλημα είναι η έφοδος του καθεστώτος ενάντια σε δραστηριότητες που ενισχύουν τις ελληνικές θέσεις εργασίας και προσθέτουν έσοδα άμεσα αξιοποιήσιμα για την εθνική μας οικονομία. Μια τέτοια έφοδος αποτελεί η αύξηση του ΦΠΑ από 13 σε 23% στον τομέα της εστίασης από την 1η Σεπτέμβρη, στην οποία αντιδράει λογικά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ). Αντί δηλαδή να ενισχυθεί ο τουριστικός τομέας σε μια κρίσιμη περίοδο, οδηγείται στην απελπισία και την συρρίκνωση. Επιπλέον, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΕΘ Μ. Ζορπίδη, στην αγορά «για πρώτη φορά μετά από δεκαπέντε χρόνια το ισοζύγιο εγγραφών – διαγραφών μελών στο ΕΕΘ είναι αρνητικό για το πρώτο τρίμηνο του 2011, με τις διαγραφές σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο να είναι αυξημένες κατά 40% και τις εγγραφές μειωμένες κατά 15%.
Η κατάρρευση των δημοσίων εσόδων από την παρανοϊκή υπερφορολόγηση δικαίων και αδίκων, ακόμη και σε βάρος των αδυνάτων, και την συρρίκνωση των μισθών και των συντάξεων συνεχίζεται με την πλήρη εκτροπή του ελέγχου στο έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού. Ο δε υπουργός οικονομικών Βενιζέλος λέει για την αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση πως το μέτρο είναι αναγκαίο αλλά δεν είναι δίκαιο ούτε λογικό. Θεραπεύουμε δηλαδή την νόσο ενταφιάζοντας τον ασθενή! Αυτή η λογική του νεοταξικού παραλόγου άλλωστε επισφραγίζεται από την αύξηση των Ελλήνων που χάνουν για οικονομικούς λόγους τα σπίτια τους και μένουν στο δρόμο. Σύμφωνα με την ΜΚΟ Κλίμακα ο αριθμός των αστέγων στην Αθήνα έχει αυξηθεί κατά 20% όταν το 2010 ο αριθμός τους υπολογιζόταν στις 20000.
Η κατάσταση κινδυνεύει να γίνει ανεξέλεγκτη. Υπάρχουν συμπατριώτες μας που ζουν σε αυτοσχέδια χαρτόκουτα με τις οικογένειές τους να βρίσκουν στέγη σε πρόχειρα παραπήγματα. Έχουν αναφερθεί μάλιστα περιστατικά όπου κάποιοι άστεγοι προβαίνουν σε μικρούς αυτοτραυματισμούς προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα κρεβάτι σε κάποιο νοσοκομείο. Δεν μιλάμε για περιθωριακά υπάρξεις, αλλά για άτομα που είχαν έως πρόσφατα μια ικανοποιητική διαβίωση. Η σύνθεση των δυστυχούντων Ελλήνων τρομάζει καθώς το 70% είναι ηλικίας 50 ετών και το 80% άνεργοι με αρκετές ανύπαντρες μητέρες 50 ετών με δύο παιδιά.
Και ενώ λοιπόν το βιοτικό επίπεδο του ελληνικού λαού καθεύδει, ο τζίρος από το παραεμπόριο των λαθρομεταναστών ανέρχεται στα 20 δις ευρώ ετησίως με το κράτος να χάνει το ίδιο διάστημα 8,5 δις μόνο σε φόρους. Και αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι είμαστε η χώρα με τις περισσότερες κατασχέσεις παράνομων προϊόντων. Το πλέον οδυνηρό της υπόθεσης είναι ότι αυξάνονται τα λουκέτα ελληνικών καταστημάτων στους πλέον εμπορικούς δρόμους και χάνονται πολλές ελληνικές θέσεις εργασίας.
Όσοι λοιπόν κόπτονται για τα δικαιώματα των «καημένων» ξένων φτηνών εργατικών χεριών, πρέπει να μάθουν ότι οι Έλληνες αυτοκτονούν εξαιτίας της οικονομικής κρίσης σε ποσοστό 17% περισσότερο από πέρσι. Και για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές η διασφάλιση της ζωής των Ελλήνων προέχει. Και μάλιστα τη στιγμή που η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών έχει πάει στα ύψη και αποκρύβεται από κράτος και καθεστωτικά ΜΜΕ ακόμα κι όταν συλλαμβάνονται αλλοδαποί να κρύβουν σε σπίτια ολόκληρα οπλοστάσια και μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών όπως σε μια περίπτωση στον Βύρωνα.
Και ενώ λοιπόν καταστρέφεται απολύτως σκόπιμα με τη συνεργασία των πολιτικάντηδων η ελληνική οικονομία, η Τουρκία απειλεί στρατιωτικά αν η Κύπρος προβεί σε άντληση των υδρογονανθράκων της και ζητάει ζωτικούς χώρους από την Πατρίδα μας με ραγιάδικους διαλόγους όταν εξοπλίζεται για πόλεμο. Η Ελλάς όμως δεν πρόκειται να παραδοθεί ούτε στην Τουρκία ούτε στον διεθνιστικό νεοταξισμό. Η ώρα της κρίσης έφτασε. Η κάθαρση θα ξεκινήσει από μια επαναστατική εθνικοκοινωνική διακυβέρνηση που ζητάει ο λαός μας για μια αληθινά ελεύθερη και μεγάλη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ