ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

ΓΑΠ Ο ΕΝΑΣ ΛΑΠ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΜΜΙΑ


Λ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ: ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΤΕΛΟΣ! ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ!



Η τρόικα διατάζει την απόλυτη ισοπέδωση των μισθών και εργασιακών δικαιωμάτων στον ιδιωτικό τομέα και ο Λ. Παπαδήμος ασμένως «υπακούει»! Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγράψει κανείς το σκηνικό που διαδραματίζεται τις τελευταίες ημέρες στις υποτιθέμενες διαβουλεύσεις του Λ. Παπαδήμου με συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις και απειλεί να στείλει εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα πιο βαθιά στην άβυσσο!....

Οι «αιμοσταγείς» εντολές της τρόικας βρήκαν για άλλη μια φορά «ευήκοα ώτα» στην ελληνική κυβέρνηση, η οποία μάλιστα, μέσω του τραπεζίτη – πρωθυπουργού, απηύθυνε έκκληση για συναίνεση και υποταγή για να μην έρθουν τα χειρότερα! Στους γνωστούς δραματικούς τόνους των τελευταίων μηνών, ο Λ. Παπαδήμος επανέφερε χτες για άλλη μια φορά τον «μπαμπούλα» της χρεοκοπίας (την οποία τοποθέτησε για το μήνα Μάρτιο), μετά τις συναντήσεις με ΣΕΒ – ΓΣΕΕ – ΕΣΕΕ – ΓΣΕΒΕΕ, στην περίπτωση που δεν υπακούσει η Ελλάδα στις προσταγές της τρόικας για διάλυση των εργασιακών σχέσεων. Όπως δήλωσε, «χωρίς τη συμφωνία με την τρόικα και την παρεπόμενη χρηματοδότηση, η Ελλάδα τον Μάρτιο αντιμετωπίζει άμεσο κίνδυνο άτακτης χρεοκοπίας». Την ίδια στιγμή, ο Λ. Παπαδήμος εμφανίζεται διατεθειμένος να θέσει οποιαδήποτε κοινωνική και εργασιακή κατάκτηση στον «πάγκο του χασάπη» για χάρη της τρόικας, αφού, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο διάλογος δεν μπορεί να ξεκινάει «από τη βάση δεδομένων και αμετακίνητων κεκτημένων (!), διότι αύριο κινδυνεύουμε να μην έχουμε τίποτα». 
Από την πλευρά της, βέβαια, η τρόικα έχει «κλειδώσει» τους στόχους της για το επόμενο διάστημα:μείωση ή κατάργηση του 13ου -14ου μισθού, πάγωμα ωριμάσεων (αυτόματες προσαυξήσεις βάσει χρόνων υπηρεσίας), κατάργηση των κανονισμών εργασίας στις πρώην ΔΕΚΟ και μείωση των εισφορών (μη μισθολογικό κόστος). Ο «υπέρ πάντων αγώνας» όμως για τους εκπροσώπους των δανειστών θα είναι ο κατώτατος μισθός, ο οποίος, έτσι κι αλλιώς, αυτή τη στιγμή ούτε στο ελάχιστο δεν εξασφαλίζει διαβίωση πάνω από το όριο της φτώχειας για τους εργαζόμενους. Αυτό ουδώλως προβληματίζει, ωστόσο, τους κυβερνητικούς παράγοντες, οι οποίοι εντοπίζουν τη μείωση του «κόστους εργασίας» (ποιο άραγε;) ως καθοριστικό παράγοντα ανταγωνιστικότητας. Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση, στη μάχη των «λύκων» (τρόικα – μεγάλο κεφάλαιο) με τα «πρόβατα» (εργαζόμενοι), παίζει το ρόλο του… διαιτητή, που συνιστά ψυχραιμία!
Βεβαίως, προκειμένου να ικανοποιήσει τις διαθέσεις των δανειστών (για το οποίο εξάλλου συγκροτήθηκε εξαρχής), η «κυβέρνηση λεηλασίας» απειλεί να παρέμβει ακόμα και νομοθετικά. Με αναφορές στηδιετία 1985-'87, όπου υπήρξε ανάλογη παρέμβαση για τους μισθούς, ο Λ. Παπαδήμος δίνει απλώς λίγο χρόνο για προσχηματικές διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε εργοδότες και εργαζόμενους και στην περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία για τη μείωση του μισθολογικού κόστους στον ιδιωτικό τομέα,εκβιάζει ότι θα εφαρμόσει τα «τροϊκανά» σχέδια με το έτσι θέλω! Όπως ειπώθηκε άλλωστε από τα χείλη του πρωθυπουργού, «δεν έχουμε την πολυτέλεια για παρατεταμένες συλλογικές διαπραγματεύσεις. Πρέπει να ολοκληρωθούν πολύ σύντομα».
Τέλος, ο πρωθυπουργός επιχείρησε να ωραιοποιήσει τις προσπάθειες άλλων χωρών  (π.χ. Βουλγαρία), όπου οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στην εργασία έγιναν με τη συναίνεση των συνδικάτων. Βεβαίως, παρέλειψε να θυμίσει ότι από τις «κοινωνικές συμφωνίες από τις οποίες κέρδισαν όλοι» (!), οι Βούλγαροι είδαν το βασικό μισθό τους να καταβαραθρώνεται! Η χώρα είναι για τα καλά στο δρόμο τηςβαλκανοποίησης και ο Λ. Παπαδήμος αποδεικνύεται ο καλύτερος οδηγός για να μας οδηγήσει εκεί…και ακόμα παρακάτω!
"ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ" ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ 
Μοντέλο Βουλγαρίας, όπου ο κατώτατος μισθός αρχικά θα μειωθεί στα 560 ευρώ και στη συνέχεια, θα γίνει επίδομα φτώχειας, επιδιώκει η τρόικα, κάτω από τα χειροκροτήματα ΣΕΒ, Παπαδήμου και αστικού πολιτικού κατεστημένου! Στην πρέσα 13ος και 14ος μισθός. Πιέσεις για κατάργηση ή «πάγωμα» των τριετιών για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα
«Αρμαγεδδών» έρχεται στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα, με την τρόικα να στέλνει τελεσίγραφο για αλλαγές εδώ και τώρα ακόμα και με νομοθετική παρέμβαση.
Ο κατώτερος μισθός, τα δώρα, οι τριετίες αλλά και οι εισφορές είναι τα θέματα που μπαίνουν στο τραπέζι εν όψει της έλευσης των δανειστών στις 16 του μήνα.
Η «ατζέντα» των εργασιακών θεμάτων περιλαμβάνει:
1. Τον κατώτερο μισθό. Οι εκπρόσωποι των δανειστών ζητούν να υπάρξει «σπάσιμο» του κατώτερου μισθού, που σήμερα διαμορφώνεται στα 751 ευρώ. Μάλιστα έχουν κάνει αναφορά στο? μοντέλο της Πορτογαλίας, όπου ο κατώτερος μισθός διαμορφώνεται στα 566 ευρώ. Το θέμα αυτό αποτελεί «αιτία πολέμου» για το συνδικαλιστικό κίνημα, ενώ την αντίθεσή τους με την κατάργηση του κατώτερου μισθού έχουν εκφράσει και οι εργοδοτικές οργανώσεις.
2. Τον 13ο και τον 14ο μισθό. Στο τραπέζι έχει μπει από τους εκπροσώπους των δανειστών το θέμα της κατάργησης δώρων και επιδόματος αδείας.
3. Τις ωριμάνσεις (τριετίες). Είναι το θέμα που θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή της ατζέντας. Είναι χαρακτηριστικό ότι το συγκεκριμένο ζήτημα άνοιξε ο ΣΕΒ αμέσως μετά το τέλος της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό. Στο τραπέζι αναμένεται να κατατεθούν προτάσεις για κατάργηση ή «πάγωμα» για συγκεκριμένο διάστημα των ωριμάνσεων που δίνονται στους εργαζομένους.
Παράλληλα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο από «κόσκινο» να περάσουν και τα επιδόματα, που προβλέπονται στις συμβάσεις.
4. Το μη μισθολογικό κόστος. Είναι το πιο... βατό θέμα της ατζέντας, καθώς υπουργείο Εργασίας, εργοδότες και συνδικάτα βλέπουν θετικά τη μείωση των εισφορών. Σε πρώτη φάση θα υπάρξει μείωση των εισφορών 10% από το Μάρτιο σε όσες επιχειρήσεις υιοθετήσουν την κάρτα εργασίας.
Παράλληλα, το υπουργείο Εργασίας και οι κοινωνικοί εταίροι θα συζητήσουν εναλλακτικά σενάρια για να υπάρξει πρόσθετη μείωση των εισφορών τον Ιούλιο. Μεταξύ άλλων, θα συζητηθεί η σύνδεση των εισφορών με τον τζίρο των επιχειρήσεων.
Σύμφωνα με τους εμπόρους, από τη μείωση του μη μισθολογικού κόστους κατά 10% το όφελος θα αγγίξει τα 2 δισ. Θετικά βλέπει το θέμα και η ΓΣΕΕ, αρκεί να υπάρξουν πρόσθετα μέτρα για να καλυφθούν οι απώλειες των Ταμείων.
Από την πλευρά της ΓΣΕΒΕΕ επισημαίνεται πως θα πρέπει να αναπληρωθούν τα έσοδα των Ταμείων με άλλους πόρους, εκτός φυσικά κρατικού προϋπολογισμού, όπως επιβολή τέλους ασφαλιστικού ένα τοις χιλίοις στους τζίρους όλων των επιχειρήσεων.

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΕΝΑΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ


ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΜΙΣΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ από έναν κατεστραμμένο άνεργο (τίμιος και ΠΑΣΟΚ κατά το ρητό).


http://olympiada.files.wordpress.com/2012/01/25ce259125ce259d25ce2598711.jpg?w=255&h=187Αγαπητοι κυριοι/ες,

εν οψη της νεας χρονιας που ηρθε, θα ηταν αξιοληπητο να σας ευχηθω καλη χρονια. θα εριχνε το επιπεδο μου πολυ χαμηλα διοτι δεν το αξιζει κανεις απο εσας. 
Απο μικρο παιδι, και με την γνωμη του μπαμπα τοτε, ολοι στην οικογενεια ψηφιζαμε πασοκ. Οχι οτι υπηρχε λογος, απλα ετσι ελεγαν οι μεγαλοι τοτε. μεγαλονωντας οπως συμβαινει παντα, αρχισε η ασχολια που λιγο με την πολιτικη. Στα οσα διαβασα καταλαβα οτι τα μεγαλυτερα σκανδαλα εγιναν με το πασοκ,παρα με αλλο κομμα. Αρχισα να ενημερωνομαι σχετικα με ποιους στηριζει αυτη η παραταξη. τελικα απεδειχθει οτι καθε αλλο παρα αθωο δεν ειναι το κομμα. 

Πριν 6 χρονια παντρευτικα και εκανα 3 παιδια, επισης δουλευα στην τραπεζα Eurobank. ποιο συγκεκριμενα στην open24. Θεωρησα πως ολα θα πηγαιναν καλα μεχρι που εκανα το λαθος να ψηφισω τον κ. Γεωργιο παπανδρεου. Πρεπει να ημουν αρκετα ηλιθιος εκεινο τον καιρο. Θεωρουσα οτι ισως γινοταν καλος αρχηγος κρατους. Τελικα καταλαβα οτι εκτος απο ψευτης, οπως και ολοι σας, ηταν και πονηρος. 
Καταφερε να καταστρεψει την χωρα και να την ριξει στον βουρκο. Οσο και να τον στηριζετε το ξερετε και εσεις αυτο. Πρωτη φορα ειδα πρωθυπουργο να φουσκωνει ελλειματα και να θελει το χειροτερο για την χωρα του. Αλλα οταν μια αλλη χωρα ειναι στην καρδια σου,τι να σου κανει ενας αγνωστος τοπος οπως η Ελλαδα? 
Το χειροτερο ηταν οταν εμαθα οτι τοσο εκει που δουλευα, οσο στο πασοκ, ειχατε συμβουλους της Goldman sucks και των γνωστων Rothschild. ποσο ανοητοι ειμαστε ολοι? βεβαια δεν εννοω εσενα που διαβαζεις το μηνυμα ουτε τους κομματαρχες διοτι ολοι εσεις δεν εχετε κανενα προβλημα.
Το κακο ειναι οτι εχω εγω ειμαι πλεον ανεργος και δεν μπορω να βγαλω περα με τιποτα καναμε μαυρα χριστουγεννα και δεν ειχα την δυνατοτητα να παρω ενα δωρο στα παιδια μου. Δεν ζηταω ελεημοσυνη ουτε λεφτα. Δεν θα ζηταγα τιποτα απο προδοτες οπως εσεις και σας βαζω ολους μεσα. Θα μου πεις γιατι στελνεις το mail. Απλα διοτι ηθελα μεσα μου να κανω. γνωριζω οτι δεν.θα το.διαβασει κανεις, και.ισως καταληξει στα σκουπιδια οπως πολλα αλλα απο οτι μαθαινω. ομως δεν θα ηθελα να πω στον εαυτο μου οτι δεν το.εκανε. θα ηταν χειροτερο κακο για μενα. 
πραγματικα το μισος μου για εσας αν ειχε ακτινες, θα ειχε στειλει στον αδη ολο.το συμπαν. δεν μπορω να βρω δουλεια και η κατασταση στο σπιτι χειροτερευει. ειχαμε ενα σπιτι, απο τον κακομοιρη τον πεθερο μου. που το εφτιαξε με.αιμα και ιδρωτα και προσωπικη εργασια. παλιο, 36 ετων. πληρωσα χαρατσι γιατι? δεν με.νοιαζει για την χωρα. δεν με νοιαζει για κανεναν. δεν θα πληρωσω καν.την επομενη δοση γιατι πολλη απλα δεν.εχω ουτε τα χρηματα. αλλα ουτε προκειτε να πεινασει η οικογενεια μου για να σωσω τους κατεστραμενους. αν βρω λεφτα, θα.σας παω ολους.στα δικαστηρια.
τα παιδια μου.δεν θα τα σπουδασω ποτε διοτι δεν θα εχουμε τα καταλληλα εφοδια. ομως ενα πραγμα τους μαθαινω καθε μερα. τους δειχνω το σημα του πασοκ και τους λεω: μακρια απο ολους αυτους. ειναι εγκληματιες δεν με νοιαζει αν μαθουν γραμματα, με νοιαζει να μην ασχοληθουν με τσαρλατανους. 
αν αυριο ηταν η τελευταια μερα της ζωης, και ειχα μια τελευταια επιθυμια θα ηταν να σας δω να.διαλυεστε τελειος.να.υπαρχει πλεον σαν κομμα το πασοκ.
το κακο ειναι ομως οτι θα ζω. τουλαχιστον ελπιζω μεχρι να.κλεισω τα ματια μου, να μην υπαρχει κανεις απο ολους εσας.θα ευχηθω ο νεος χρονος.ετσι οπως βρηκε εμενα, 100 φορες χειροτερα να βρει.ολους εσας. 
τελος θα ηθελα να ξερετε πως ποτε.στην.ζωη.μου, οτι και να γινει,δεν θα ξαναψηφισω απατεωνες οπως εσεις.
θα ηθελα να.ζητησω συγνωμη για απρεπεις.λεξης, αλλα.ημουν οσο πιο κοσμιος γινοταν.
το mail θα κοινοποιηθει σε.ολα τα καναλια radio και σε ολα τα blogs.
Με κακια και της χειροτερες ευχες απο ολη την οικογενεια μου,
ο κατεστραμενος ανεργος

 http://konserbokoyti.blogspot.com/

ΔΡΑΧΜΗ ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.



Γιατί πρέπει να επιστρέψου​με στη δραχμή


Η ελληνική οικονομία εξοντώνεται και υποθηκεύεται στους άτεγκτους
δανειστές της.

Και το χειρότερο, δολοφονείται η ελπίδα για ανάσταση, αφού έχει πέσει στα Τάρταρα.
Στην πραγματικότητα έχουμε ήδη πτωχεύσει.
Τι περισσότερο τραγικό μπορεί να μας συμβεί;
Πόση μεγαλύτερη φτώχεια, ανεργία, ...

αυτοκτονίες απελπισμένων μένει να δούμε; Πόσες άλλες επιχειρήσεις και μικρομάγαζα θα κλείσουν; Πόσο περισσότερο μπορεί να μας υποβαθμίσουν από την κατηγορία σκουπίδια, οι περιώνυμοι οίκοι αξιολόγησης.

Η ανυπαρξία εθνικού νομίσματος με δυνατότητα υποτίμησής του και εκτύπωσης δικού μας χρήματος, (βλέπε και βραβείο Νόμπελ στον Ρόμπερτ Μαντελ σχετικά με τις ζώνες νομισμάτων), μας καθιστά υποχείριους στους πιστωτές, ευάλωτους στο διεθνή ανταγωνισμό και στους διεθνείς κερδοσκόπους.

Όπως έχει πει και ο παλαιός μεγαλοτραπεζίτης Ρότσιλντ «δώστε μου εμένα τη διαχείριση του νομίσματος και αφήστε τους άλλους να φτιάχνουν νόμους!».

Αντί να εκδώσουμε χρήμα -με σύνεση και φειδώ βέβαια- για να πληρώσουμε τους μισθούς και τις συντάξεις, απλώνουμε το χέρι ως επαίτες για να μας δανείσει η φοβερή Τρόικα με επαίσχυντους όρους χώρας-αποικίας.

Το μεγαλύτερο μέρος αυτών των δανείων κατευθύνεται σε παλαιότερα χρέη, τα οποία γιγαντώνονται συνεχώς, ως ένας δολοφονικός φαύλος κύκλος.

Το σκληρό ευρώ, μας αποδυναμώνει όπως και τις άλλες περιφερειακές οικονομίες και ευνοεί κυρίως τη Γερμανία που παράγει ολιγοπωλειακά βιομηχανικά και τεχνολογικά προϊόντα και ανταγωνίζεται με επίσης σκληρά νομίσματα όπως των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας.

Η ίδια χώρα – δυνάστης της Ευρώπης, συγκεντρώνει τεράστιες διεθνείς αποταμιεύσεις με χαμηλά ή μηδενικά επιτόκια, αφού θεωρείται ασφαλής επενδυτικός προορισμός.

Η Ελλάδα, με κυρίως τουριστική και γεωργική κατεύθυνση, ανταγωνίζεται χώρες με μαλακά νομίσματα, δηλ. με χαμηλές ισοτιμίες προς το σκληρό ευρώ.

Και η όποια θλιβερή ανταγωνιστικότητά της, εξοντώνεται ολοένα και περισσότερο.

Μόνη λύση η επιστροφή στη δραχμήΤελικά, η μόνη βιώσιμη λύση είναι η επιστροφή στη δραχμή, σε συνδυασμό με περίοδο χάριτος, κουρέματος και αναδιάρθρωσης του χρέους, με ικανή και έντιμη διακυβέρνηση, νοικοκύρεμα των δημόσιων οικονομικών, αναπτυξιακή προοπτική και παραμένοντας μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως πολλές άλλες χώρες.

Αυτή η λύση προτείνεται από τους Ζισκάρ ντ’ Εσταίν, Πωλ Κρούγκμαν, Τζόζεφ Στίγκλιτς, Κένεθ Ρογκόφ, Μάρτιν Σμίθ, Κώστα Λαπαβίτσα, Στέργιο Σκαρπέδα, Νουλιέλ Ρομπινί, μέχρι και τον Τζώρτζ Σόρος, τους Ιάπωνες της Ναμούρα, διεθνή οικονομικά ινστιτούτα και πολλούς άλλους, όλοι τους μέλη της «συμμορίας της δραχμής»!

Αλλά με την ίδια «συμμορία» φαίνεται ότι συμφωνεί και μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού που ασφαλώς θα αποτελούσε και την συντριπτική πλειοψηφία, αν υπήρχε ελάχιστη ισονομία στην πληροφόρησή του μεταξύ των δύο απόψεων.

Το νέο γερμανικό imperium αν δε βολευόταν με την παραμονή μας στο ευρώ,ασφαλώς και θα μας είχε εκδιώξει από την ευρωζώνη κακήν κακώς προ πολλού.

Γι’ αυτό είναι καιρός πια να αφήσουμε την κα Μέρκελ να ρυθμίσει τα του οίκου της και εμείς να πράξουμε τα αυτονόητα, αναζητώντας διεθνείς συμμαχίες και αλλού.

Αλλά η μεγάλη έξοδος πρέπει να γίνει το συντομότερο, πριν οι δανειστές μας υποθηκεύσουν τα πάντα και μεταφέρουν την επίλυση των όποιων διαφορών σε διεθνή δικαστήρια με βάση το αγγλικό δίκαιο.

Γιατί δυστυχώς εκεί το πάνε οι δυνάστες της Ευρώπης,που επιμένουν στο σκληρό ευρώ, που δεν καταβάλουν τις πολεμικές αποζημιώσεις, που προξένησαν και έχασαν δύο παγκόσμιες συρράξεις και κερδίζουν την τρίτη.

Και θέλουν να μας μεταβάλουν σε αποικία τους. Αν η μεγάλη επιστροφή καθυστερήσει, τότε αλίμονο μας.

Γι’ αυτό και οι εκλογές πρέπει να γίνουν σύντομα.

Ας σκεφτούν τις τεράστιες ευθύνες τους αυτοί που διαφεντεύουν τη χώρα. Και οι ζαλισμένοι επικριτές τους, οι αντιπολιτευόμενοι χωρίς θέσεις, θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν μπορεί να αντιτίθενται στο Μνημόνιο και την ίδια ώρα να απαιτούμε-επαιτούμε νέα δάνεια σε ευρώ”.
http://www.on-news.gr/2012/01/blog-post_3893.html


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΤΕΣ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ ΜΑΣ.ΝΑ ΔΗΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΗΜΕΔΑΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑΡΑΚΟΥΛΟ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕ 1500 ΔΡΑΧΜΕΣ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

ΩΡΑΙΑ ΣΤΗΣΙΜΑΤΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ


H Ηρώ Πασσιά για χάρη του Playboy βγαζει τα πάντα όλα στην φόρα σε ολόγυμνες πόζες..!

Ας μας πει κάποιος που έχει χαθεί αυτό το κορίτσι...
Ας μας πει κάποιος που βρίσκονται τα προσόντα της Ηρώς Πασσία, γιατί τελευταία έχουν χαθεί από το προσκήνιο και μας λείπει πολύ..! Και όταν την βρείτε προσοχή, γιατί θέλει ο άντρας που βρίσκεται δίπλα της, να έχει μάτια μόνο για εκείνη... Με
τέτοιο κορμί, αυτό είναι πανεύκολο..! ;)


 

y
k

http://thiva-hellas.blogspot.co

ΩΡΑΙΑ ΣΤΗΣΙΜΑΤΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ


H Ηρώ Πασσιά για χάρη του Playboy βγαζει τα πάντα όλα στην φόρα σε ολόγυμνες πόζες..!

Ας μας πει κάποιος που έχει χαθεί αυτό το κορίτσι...
Ας μας πει κάποιος που βρίσκονται τα προσόντα της Ηρώς Πασσία, γιατί τελευταία έχουν χαθεί από το προσκήνιο και μας λείπει πολύ..! Και όταν την βρείτε προσοχή, γιατί θέλει ο άντρας που βρίσκεται δίπλα της, να έχει μάτια μόνο για εκείνη... Με
τέτοιο κορμί, αυτό είναι πανεύκολο..! ;)


 

y
k

http://thiva-hellas.blogspot.co

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Ο ΡΑΙΚΕΜΠΑΧ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ


Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2012

«Τελική λύση» για την πλήρη υποταγή της Ελλάδας προωθεί η Τρόικα

Επειδή πίσω από τις λέξεις τις περισσότερες φορές δεν κρύβεται κανένας… Αλέξης, αν διαβάσει κάποιος το Βήμα της Κυριακής και ένα συγκεκριμένο ρεπορτάζ ίσως καταλάβει ότι κάτι μεγάλο παίζεται. Όχι πως η συγκεκριμένη εφημερίδα, βασικό όπλο της διαπλοκής, δεν παίζει τα δικά της παιχνίδια, ωστόσο, είναι πλέον εμφανές ότι κυοφορούνται σενάρια που αν επιβεβαιωθούν θα...




τρίβουμε τα μάτια μας. Το ρεπορτάζ λοιπόν της εφημερίδας έχει τίτλο «Η τρόικα φέρνει τελική λύση«. Δεν είναι αυτή που φανταζόμαστε, δηλαδή το νέο Μνημόνιο, η νέα δανειακή σύμβαση μετά από το κλείσιμο του PSI κατά 50%, όπως όριζε η συμφωνία του Οκτωβρίου.

Το έχουμε ξαναγράψει ότι εκείνη η συμφωνία έχει πεθάνει προ πολλού απλά κάποιοι ξαναζεσταίνουν το φαγητό κατά καιρούς για εσωτερική κατανάλωση.

Αν όμως διαβάσει κανείς τις δηλώσεις της Κριστίν Λαγκάρντ που λέει ότι δεν φτάνει το 50% θα αντιληφθεί ότι υπάρχει άλλο σχέδιο.

Η συμφωνία του Οκτωβρίου και το εθελοντικό κούρεμα 50% έχει ξεπεραστεί προ πολλού, κυρίως γιατί η ελληνική οικονομία ψυχορραγεί. Είναι αδύνατο να επιβιώσει μια χώρα με έλλειμμα πάνω από 10%, με μια απίστευτη ύφεση για τέταρτη χρονιά, με κατάρρευση της αγοράς, δραματική υποχώρηση των εσόδων, διάλυση του κοινωνικού ιστού.

Το πρόβλημα δεν είναι πλέον οι μισθοί και οι συντάξεις (ελάχιστα είναι τα οφέλη από τη μείωσή τους) αλλά η αδυναμία του κράτους να εισπράξει φόρους από τις επιχειρήσεις που κλείνει η μία μετά την άλλη.

Όπως επίσης και η μείωση της βιομηχανικής παραγωγής και το φρενάρισμα των εξαγωγών που μέχρι πρότινος έτρεχαν με ικανοποιητικούς ρυθμούς.

Έχουμε λοιπόν μια οικονομία διαλυμένη που δε μπορεί να αναστηθεί ούτε με κούρεμα 50%, καθώς το πρόβλημα είναι η ανάπτυξη, το έλλειμμα και η ρευστότητα.

Έτσι επανέρχονται τα σενάρια για κούρεμα ακόμη και 80% το οποίο φυσικά θα γίνει υποχρεωτικά, δια νόμου που θα έλθει βέβαια κατ’ εντολήν του Βερολίνου.

Το σενάριο αυτό που αναφέρει και το «Βήμα» μιλά για ενεργοποίηση των CDS τα οποία θα πληρωθούν με τα χρήματα από τα ταμεία σταθερότητας, ωστόσο, το ελληνικό χρέος θα έχει μειωθεί κατά 80%.

Προκειμένου όμως η Ελλάδα να μην χρεοκοπήσει το σενάριο κάνει λόγο για πακτωλό δισεκατομμυρίων που θα πέσουν στην αγορά και θα της δώσουν την απαραίτητη ώθηση.

Καλά όλα αυτά αλλά πιο είναι το τυράκι; Τι θα δώσει η Ελλάδα σε… γη και ύδωρ. Ακριβώς αυτά θα δώσει. Νερό και γη προκειμένου να πάρει τα παραπάνω.

Εδώ δε μιλάμε για ένα νέο Μνημόνιο σαν αυτά που ξέραμε. Μιλάμε για πλήρη εκχώρηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για αναζήτηση από τις Βρυξέλλες τρόπων ώστε να ενισχυθεί η task force του κ. Ράιχενμπαχ ώστε να μην έχει μόνο συμβουλευτικό αλλά και εκτελεστικό ρόλο. Να μπορεί να αποφασίζει δηλαδή για όλα στην Ελλάδα, από τις ιδιωτικοποιήσεις μέχρι τις απολύσεις.

Τέλος, το σενάριο κάνει λόγο για μεταφορά ουσιαστικά μεγάλου μέρους του δημόσιου τομέα στον ιδιωτικό. Δηλαδή πώληση βασικών περιουσιακών στοιχείων του ελληνικού κράτους και μάλιστα με διαδικασίες fast track. Ούτε καν η Βουλή να μην αποφασίζει. Τι θέλει η Γερμανία π.χ. τη ΔΕΗ; Θα πωλείται η ΔΕΗ και οι υπάλληλοί της (όσοι μείνουν) θα γίνουν ιδιωτικοί υπάλληλοι.

Μ’ αυτό τον τρόπο θα μειωθεί το δημόσιο και θα αναζωογονηθεί ο ιδιωτικός τομέας, πιστεύουν.

Βεβαίως, για να γίνουν όλα αυτά, είπαμε, χρειάζεται και μια επίφαση δημοκρατικής νομιμοποίησης, ήτοι εκλογές. Ο λαός να πιστεύει ότι κυβερνά αλλά τα υπόλοιπα να γίνουν από τα ευρωπαϊκά κέντρα. Θα το δεχθεί αυτό η Ελλάδα και το πολιτικό σύστημα; Θα δούμε.

Να σημειώσουμε τέλος ότι τέτοια δημοσιεύματα ενισχύουν όλους εκείνους που λένε ότι η εποχή της μεγάλης μοιρασιάς είναι μπροστά μας. Ο Παπαδήμος και η κυβέρνησή του είναι απλά η αρχή. Και το «Βήμα» κινείται στη λογική αυτή. Ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε ότι αρπάξει ο…
antinews.gr


Read more: http://www.trelokouneli.gr/2012/01/blog-post_3037.html#ixzz1iE3qYIOg

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ