ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΕΚΡΟΙ..............

Δυο αστυνομικοι νεκροι απο τα οπλα καποιων φονιαδων.Καποιων φονιαδων που η κακη μοιρα δυο παλληκαριων τα εστειλε μπροστα τους.
Εγω θα σταθω ομως σε ενα αλλο γεγονος.Στην εντελως χαλαρη αντιμετωπιση του συμβαντος απο ΜΜΕ και δημοσιογραφους,αλλα και απο πολιτικους,ειδικα αυτους της αριστερας.Δειψνουν να το γλεντανε το θεμμα,να χαιροντε για τους δυο  θανατους,λες και αυτα τα παιδια δεν ειχαν γονεις αδερφια,συγγενεις,ονειρα για ζωη,και ελπιδες για ενα καλυτερο αυριο.Και αναρωτιεμαι,αν στη θεση αυτων των παιδιων ηταν καποιοι ληστες η ακομα και αυτοι οι ιδιοι ληστες φονιαδες,τι θα ακουγαν τα αυτια ας απο τους εργατοπατερες του ΚΚΕ απο τους συριζαιους,απο τα μηντια αλλα και απο πολλους αλλους πολιτικους και πολιτικαντηδες.Τι θα ελεγε ο ΣΤΟΜΑΣ τους για την αυθαιρεσια των αστυνομικων για την προθυια με την οποια χρησιμοποιουν τα οπλα,για το αν περνανε απο ψυχολογικη εξεταση,και αλλα τετοια φαιδρα και πολυσπουδαστα.Αλλα τωρα που σκοτωθηκαν δυο αστυνομικοι ολοι αυτοι κανουν τουμπεκι,ειδικα καποια παπαρηγα ενας καποιος τσιπρας και καθε λογης στραβοκανικο ηλιθιο πολιτικαντικο ζωντανο.




Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ.Η ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ?ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΑΚΟΥΣ,ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ?


Αυτό το ιστολόγιο
Με σύνδεση από εδώ
Αυτό το ιστολόγιο
 
 
 
 
Με σύνδεση από εδώ
 
 
 

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011

Μια φωνή από την Ομάδα Δίας που δεν την άκουσε κανείς


Πριν από λίγο ένας Αστυνομικός της ομάδας Δίας έπεσε νεκρός , δύο συνάδελφοί του είναι πολύ σοβαρά , σε μια καταδίωξη , από Καλάσνικοφ κακοποιών. Νέα παιδιά γύρω στα είκοσι χρόνων που για 800 ευρώ, ανεκπαίδευτοι , διακινδυνεύουν την..... ζωή τους για να κάνουν καριέρα κάποιοι όπως μας λέει ένας από αυτούς σε μια επιστολή που δημοσιοποίησε πριν από ένα χρόνο αλλά κανείς μάλλον δεν την διάβασε

Εμείς την δημοσιεύουμε ολόκληρη μήπως και τώρα κάποιοι αρμόδιοι την πάρουν σοβαρά:

"ΥΠΗΡΕΤΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝ...,ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ.
ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ........ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΜΕ , ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ...
ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ,
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΚΡΑΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΟΡΗΓΗΣΟΥΝΕ...Η ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ ΜΕΤΡΙΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΑΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 300-400 ΕΥΡΟ!
ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ, ΠΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΩ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΤΕ?
ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗΣ ΜΟΥ?ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΩΡΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ?
Η ΥΠΟΤΗΠΩΔΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΗΤΑΝ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΑΧΙΜΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!
ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΟΝΤΑΣ
ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ...ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ!
ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΩ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ ,ΔΙΕΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΣΚΟΠΙΜΩΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΤΑΦΙΑΣ,
ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΔΡΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΔΥΟ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ (ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙ.ΑΣ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟ ΦΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΠΥΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΔΙ.ΑΣ....(ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ)
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΡΙΚ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΜΕ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ
ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙA ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ!"
ΜΕΛΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ