ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

ΜΙΑ "ΓΑΜΑΤΗ"ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ

Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010
Ενα θωρηκτό, ένας εφοπλιστής, ένας ποιητής...



«Καημένε Μακρυγιάννη, Να ΄ξερες γιατί το τζάκισες το χέρι σου...
Το τζάκισες για να χορεύουν σέικ Τα κωλόπαιδα...» Ντίνος Χριστιανόπουλος
ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ Μαριγώ Πατίτσα- Λαιμού, Ο ποιητής τα είπε όλα... Πάμε τώρα να πούμε κι εμείς τα δικά μας... Οσο μπορούμε...


Οσο προφταίνουμε... Γιατί...


μετά τις μαζικές αντιδράσεις για τη μετατροπή του ιστορικού θωρηκτού «Αβέρωφ» σε σκυλάδικο και το πουρμπουάρ των 5.000 ευρώ που δώσατε στο Ελληνικό Ναυτικό (και που ορθώς σας το πέταξε στα πόδια με τις ψηλοτάκουνες Μanolo Βlahnik) μας συστήσατε να επισκεφτούμε όλοι ψυχίατρο.

Το πρόβλημα είναι ότι μαζευτήκαμε πολλοί που επιβεβαιώνουμε τη λαϊκή παροιμία «σε κάθε σπίτι ένας τρελός, στο δικό μας όλοι». Αυτή τη στιγμή, με βάση τα λεγόμενά σας, γύρω στα 10.000.000 νοματαίοι χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης.

Κι ο λόγος που έχω αγχωθεί, κυρία μου, είναι ότι εσείς μας παραπέμψατε ΟΛΟΥΣ σε ΕΝΑΝ ψυχίατρο. Κι όσο να πεις, ένα στρες το έπαθα: Στο γραφείο του ανθρώπου δεν θα έχει μεγάλη ουρά; Ποιος θα κλείνει τα ραντεβού; Πόση ώρα θα ξεροσταλιάζουμε στην αναμονή; Θα κάτσετε εσείς προσωπικά στον προθάλαμο να μας δίνετε προτεραιότητα; Θα εφαρμόσετε το σύστημα με τα χαρτάκια, όπως τα κοτόπουλα στα σούπερ μάρκετ;

Και τον άνθρωπο τον ρωτήσατε αν έχει κουράγιο να ψυχαναλύσει 10.000.000 Ελληνες; Ο κύριος Στεφανής είναι κορυφαίος επιστήμονας, διακεκριμένος ψυχίατρος, εξαίρετος καθηγητής Πανεπιστημίου αλλά, όσο να πεις, μια άλφα ηλικία την έχει. Τον ρωτήσατε τον χριστιανό πριν πάρετε αυτή την πρωτοβουλία; Ή θα μας δει να μπουκάρουμε οι ορδές και τα στίφη και θα του ανέβει το αίμα στο κεφάλι;

ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ, εκτός από το να ξεφυλλίζετε περιοδικά με τις κουπ στο πυρόξανθο μαλλί σας, δεν θα έβλαπτε ίσως να ρίχνατε μια ματιά στη σύγχρονη ιστορία. Το Ζάππειο ονομάστηκε έτσι για κάποιο λόγο. Και ο «λόγος» αυτός είχε όνομα και επώνυμο: Ευάγγελος Ζάππας. Ελληνας επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος και ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ. Το Αρσάκειο; Απόστολος Αρσάκης, πολιτικός και ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ. Το Μπενάκειο; Εμμανουήλ Μπενάκης, πολιτικός και ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ. Το Συγγρού. Ανδρέας Συγγρός, τραπεζίτης και ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ.

Κι επειδή είμαι σχεδόν βέβαιη ότι δεν το γνωρίζετε, να σας πληροφορήσω ότι τα άτομα αυτά δεν ήταν και οι καλύτεροι άνθρωποι που πέρασαν ποτέ από τον πλανήτη Γη. Είχαν πολλά ελαττώματα, αδυναμίες, έκαναν σφάλματα. (Ειδικά ο Συγγρός... βίος και πολιτεία). Ομως τους ένωνε ένας πάθος: η αγάπη τους για τον τόπο που τους γέννησε.

Και φυσικά ο Αβέρωφ. Τον οποίο προφανώς δεν έχετε ξανακούσει. Και που το όραμά του γι΄ αυτόν τον τόπο δεν ήταν να αφήσει ως παρακαταθήκη στις επερχόμενες γενεές ένα σκυλάδικο για νεαρές κυρίες που έχουν ξεχάσει το εσώρουχο στο σπίτι τους.

Μας είπατε στη συνέντευξή σας- με όλη την έπαρση των πλουσίων που ουδεμία σχέση έχουν με τους εθνικούς ευεργέτες και το ήθος τους- ότι «βοηθάτε τους φτωχούς». Πόσο πιο ευτελής μπορείτε να γίνετε, κυρία μου; Οποιος βοηθάει τους φτωχούς δεν βγαίνει με την ντουντούκα να το διαλαλήσει στην πλατεία του χωριού. Κρατάει χαμηλούς τόνους, έχει συνείδηση της εποχής του, έχει επίγνωση των καιρών του. Και δεν απαξιώνει με ένα αδιάφορο νεύμα έναν ολόκληρο λαό που το μόνο που ζήτησε είναι μια «συγγνώμη». Και αντ΄ αυτής εισέπραξε διευθύνσεις και τηλέφωνα πασίγνωστου ψυχιάτρου.

Αλλά ξέχασα... Ανήκετε στη γενιά των σημερινών πλουσίων... Αυτών που κάνουν ένα φιλανθρωπικό γκαλά, έτσι, για ξεκάρφωμα και κατά τα άλλα κλειδώνουν κι αμπαρώνουν τα δισ. τους σε τράπεζες του εξωτερικού. Κι ας πάει να κόψει τον λαιμό της η Ελλαδίτσα που τους γέννησε...

ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ,
Ο ποιητής τα είπε όλα...

«Καημένε Μακρυγιάννη, Να ΄ξερες γιατί το τζάκισες το χέρι σου...

Το τζάκισες για να χορεύουν σέικ Τα κωλόπαιδα...».

Εσείς καλύτερα να σωπάσετε... Αφού δεν μπορείτε να καταλάβετε, καλύτερα να σωπάσετε.

Τελείως όμως!

Sincerely yours
ΑΙΧΜΕΣ από τα ΝΕΑ.

ΓΕΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΟΣΦΠ

Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010
Χάθηκε ο Γέστε


Το όνομα του Φραν Γέστε θα πρέπει να σβηστεί από την μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, καθώς ο 30χρονος μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ουάσλ του Ντουμπάι.


Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Γέστε, όμως, τον τελευταίο καιρό τον είχαν σταντ-μπάι. Έτσι, ο Βάσκος, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Ατλέτικο Μπιλμπάο, βαρέθηκε να περιμένει και μετέβη στο Ντουμπάι... Εκεί είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της Αλ Ουάσλ και σύμφωνα με δημοσίευμα της μαδριλένικης εφημερίδας “AS” συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.


«Ο πρώην μέσος της Ατλέτικο Μπιλμπάο θα αντιμετωπίσει μια νέα ποδοσφαιρική πρόκληση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η συμφωνία με την Αλ Ουάσλ ολοκληρώθηκε, στην επίσκεψη του παίκτη στο Ντουμπάι.
Ο Γέστε είχε επίσης πρόταση από τον Ολυμπιακό, αλλά το ύψος των χρημάτων που του προσέφερε η ομάδα του Ντουμπάι ήταν πολύ μεγαλύτερο και οδήγησαν τον παίκτη στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της “AS”.


http://www.theplayer.gr/index.php?ID=aWjs2vUcoDL3ElgZ&Rec_ID=4814

MΟΥΝΤΙΑΛ

ΟΛΛΑΝΔΙΑ -ΙΑΠΩΝΙΑ 1-0 ΤΕΛΙΚΟ

ΤΥΧΑΙΟ?ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ

Από Μάκης Σταθάτος | Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010 08:38
Bookmark and Share
Έτοιμος για επιστροφή ο Πατέρας
Αρχές της επόμενης εβδομάδας ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Νικόλα Πατέρα, ο οποίος σύμφωνα με την «SportDay» σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή του στην προεδρία του Παναθηναϊκού.

Το ραντεβού των δύο ανδρών θα γίνει πιθανότατα Δευτέρα ή Τρίτη ίσως με την παρουσία και άλλων μετόχων. Στόχος της συνάντησης είναι να πειστεί ο Νικόλας Πατέρας να αναλάβει και πάλι τον προεδρικό θώκο του «τριφυλλιού». Για την συνάντηση αυτή καθοριστικό ρόλο έπαιξαν οι μέτοχοι με τους οποίους συναντήθηκε τις προηγούμενες μέρες ο «Τζίγγερ».

Οι Αδαμάντιος Πολέμης, Γιώργος Νίκας, Παναγιώτης Δάβαρης έθεσαν όρο στον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού ότι για να συμμετάσχουν στην αύξηση θα πρέπει ο Νικόλας Πατέρας να παραμείνει πρόεδρος του συλλόγου και τη νέα χρονιά, κάτι για το οποίος και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν είναι αρνητικός.

Μάλιστα ο «Τζίγγερ» φέρεται να είχε τηλεφωνική επαφή με τον Πατέρα τις τελευταίες μέρες προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή» παρότι κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από τις δύο πλευρές. Παρόλα αυτά κάποιοι υποστηρίζουν ότι από τη στιγμή που θα γίνει ραντεβού, τότε θα υπάρξει και επιστροφή.

Αν ο Πατέρας επανέλθει στην προεδρία του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένη και την συμμετοχή του Ανδρέα Βγενόπουλου στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Άλλωστε ο Mr Mig είχε δεσμευθεί στην πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσε ότι με πρόεδρο τον Πατέρα θα μπει και εκείνος στην αύξηση.


Θετικός ο Γκοβού

Το όνομα του Σίντνεϊ Γκοβού έχει επανέλθει τις τελευταίες μέρες στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ούτε επιβεβαιώνουν αλλά ούτε διαψεύδουν, ωστόσο από την πλευρά του παίκτη αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Γάλλος άσος να έρθει στην Ελλάδα. Η «ΠΡΑΣΙΝΗ» επικοινώνησε με τον μάνατζερ του παίκτη, Φρεντερίκ Γκερά ο οποίος τόνισε: «Θα περιμένουμε να τελειώσει το Μουντιάλ. Μετά θα έρθουμε στην Ελλάδα για συζητήσεις. Μόνο αυτά μπορώ να σας πω».


«Ψήνεται» η Μίλαν

Ένας από τους αμυντικούς που βρίσκονται στη λίστα του Παναθηναϊκού είναι ο Κάχα Καλάτζε της Μίλαν. Η ιταλική ομάδα θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του 32χρονου Γεωργιανού αμυντικού και έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό κάτι που επιβεβαίωσε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ο τεχνικός διευθυντής των «ροσονέρι», Αριέδο Μπράιντα. «Είναι αλήθεια. Επικοινώνησα με τον Παναθηναϊκό για την περίπτωση του Κάχα Καλάτζε. Η Μίλαν δεν έχει αντίρρηση να τον παραχωρήσει στη συγγεκριμενη ομαδα.



ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


 
Έτσι ονειρεύεται τον Ολυμπιακό


Η είσοδος του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει αναπτύξει διάφορα σενάρια, όχι μόνο για την έλευση παικτών που θα κάνουν την διαφορά, αλλά και για το θέμα του προπονητή.




Βαλβέρδε, Ματέους και τα άλλα ονόματα
Με σημερινές τους αναφορές, οι εφημερίδες που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό αναφέρουν, ότι τα πάντα είναι ανοιχτά αναφορικά με το όνομα του νέου τεχνικού των «ερυθρόλευκων». Ο 'Έβαλντ Λίνεν είναι σαφώς ο... επικρατέστερος για τον πάγκο των Πειραιωτών, καθώς έχει έρθει πλήρη συμφωνία με την διοίκηση του συλλόγου, ωστόσο, δεν αποκλείεται να μην αναλάβει τελικώς την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Πολλοί έχουν την αίσθηση και την γνώμη, ότι ο Γερμανός πρώην πλέον προπονητής της Μόναχο 1860, δεν θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά, μετά την αλλαγή σκυτάλης στην προεδρική ηγεσία. «Δεν θέλει να τον αδειάσει»
Σαφέστατα και η πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν είναι... να αδειάσει την επιλογή του Σωκράτη Κόκκαλη για την τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων». Αν όμως οι μεταγραφικές κινήσεις που επιθυμεί ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός «τρέξουν» τότε το θέμα προπονητή μπορεί να απασχολήσει ξανά την ομάδα για μία ακόμη φορά.
Και όπως είναι λογικό η διαδικασία θα είναι ιδαίτερα επίπονη έπειτα από την άμεση τάξη πραγμάτων που θα υπάρξει στην πρεμιέρα της προετοιμασίας της ομάδας.
«Έρωτας» ανεπανάληπτος με Ερνέστο
Για μία ακόμη φορά επαναλαμβάνουμε ότι τα όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ που διαβάζετε, δεν είναι σκέψεις και υποθέσεις πραγμάτων αλλά σύσσωμες αναφορές του σημερινού Τύπου. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει δεχθεί για μία ακόμη φορά, κρούση συνεργασίας όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος» στο σημερινό της φύλλο. Ο Βάσκος ήταν και είναι η πρωταρχική επιλογή για την θέση του προπονητή.
Το θέμα με τον Ισπανό τέως τεχνικό της Βιγιαρεάλ... κρατάει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ωστόσο, αν αυτό δεν ευδοκιμήσει πάλι, οι Πειραιώτες έχουν έτοιμο το σχέδιο part 2. Κι αυτό είναι προς Γερμανία μεριά με τον Λόταρ Ματέους να είναι στο προσκήνιο. Ο παλαίμαχος παίκτης της εθνικής Γερμανίας και της Μπάγερν έχει κάνει μίας πρώτης τάξεως επαφή με την πλευρά του κ. Μαρινάκη.
Αναχώρηση και απόφαση
Αυτός που θα έχει τον τελευταίο λόγο στο θέμα είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης . Κι αυτό θα γίνει και θα ξεκαθαρίσει μία και καλή καθώς την προσεχή Πέμπτη οι τέως πρωταθλητές Ελλάδας, αναχωρούν για την Γερμανία, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας για την νέα σεζόν.
Τι γίνεται με Λίνεν
Όπως έγραψε από χθες το gazzetta.gr ο Έβαλντ Λίνεν δεν πρόκειται να... αναμειχθεί ως αποκούμπι για τα νέα διοικητικά δεδομένα στον Ολυμπιακό, με τις αναφορές του σημερινού Τύπου ωστόσο να εστιάζουν στο γεγονός πως η θέση του Γερμανού στον πάγκο των Πειραιωτών δεν είναι απολύτως δεδομένη και σίγουρη. Mέρα αναμονής της άφιξης του Έβαλντ Λίνεν στην Ελλάδα η σημερινή, με την φημολογία να είναι ιδιαιτέρως αυξημένη τόσο για την τεχνική ηγεσία όσο και για τις επερχόμενες μεταγραφικές προσθήκες στην ομάδα.
Τα πρώτα ονόματα
Η θεαματική είσοδος στα νέα δεδομένα αναμένεται να συνδυάσει ουσία και ονόματα για την ομάδα του Πειραιά. Ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θέλει να πραγματοποιήσει «μεταγραφές αεροδρομίου», εφόσον πλέον η οικονομική πολιτική της ομάδας αλλάζει και επανερχεται για μία ακόμη φορά σε υψηλά επίπεδα.

Η πρώτη μεταγραφή που αναμένεται να ολοκληρωθεί, ύστερα από την συμφωνία Κόκκαλη-Μαρινάκη, είναι αυτή του Φραν Γέστε.
Από κει και πέρα η φημολογία συνεχίζεται με τα ονόματα που έχουν ακουστεί να είναι ουκ ολίγα. Νταβίντ Τρεζεγκέ, Μίκαελ Μπάλακ, Λούκας, Κλόζε, Πάντελιτς, Χλεμπ, Ρέγιες και Ντέκο είναι μερικά από αυτά που απαρτίζουν την λίστα η οποία εξετάζεται ενδελεχώς. Ωστόσο με κανέναν από τους παραπάνω δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη επαφή.

ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΣΤΑ.......................ΜΑΥΡΑ

ΤΙ ΕΙΝ ΤΟΥΤΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ?

ΠΩΠΩΠΩ ΕΝΑ ΚΩ.............ΝΟΦΟΡΟ ΔΕΝΤΡΟ

Upskirt. ΤΥΧΑΙΟ?ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ

ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ

Ο ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΗΜΑ

Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010

Ο Μαρινάκης ενώνει Τζίγγερ-Πατέρα!

Η έλευση Μαρινάκη αλλάζει τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό!

Ο Νικόλας Πατέρας πείστηκε να "βάλει νερό στο κρασί του" σε ορισμένα θέματα που τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από την προεδρία.

Ενδέχεται τη Δευτέρα να συναντηθεί με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και να δεχτεί να διατηρήσει την ηγετική σκυτάλη στον νταμπλούχο.

ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.Η ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΠΡΟΣΛΗΦΘΗΣ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

Από την Τασία Οικονομάκου

«Αγρόν αγόρασε» η πολυπράγμων πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της δημοσίου συμφέροντος εταιρείας για την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων (ΕΑΧΑ), μετά την αποκάλυψη, ότι απέλυσε κακήν κακώς δικηγόρο-συνεργάτη της εταιρείας, επειδή εκείνος τόλμησε να αμφισβητήσει την ορθότητα περικοπής της αμοιβής του, με τα δημοσιονομικά κυβερνητικά μέτρα.
Το πρόβλημα δεν είναι μόνο το ότι έχασε, με αυτόν τον τρόπο, την δουλειά του ένας επιστήμων μισθωτός. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο ετσιθελισμός και η νοοτροπία «γκιουλέκα», από τοποθετούμενους σε κορυφαίες θέσεις δημοσίου συμφέροντος. Νοοτροπία που αποτάσσεται μετά βδελυγμίας ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου. Αλλά που φαίνεται, ότι...

 εκφράζει υψηλόβαθμα στελέχη, που ευνοήθηκαν από όλες τις Κυβερνήσεις και επιλέγονται και από την δική του Κυβέρνηση, χωρίς να αλλάζουν μυαλά. Και επί τέλους, εάν φέρονται έτσι σε έναν εργαζόμενο του τομέα τους, γιατί θα φερθούν συνετότερα και δημοκρατικότερα στις επιλογές που κάνουν για έργα δισεκατομμυρίων του τομέα τους ;
Για να δούμε λοιπόν, πόσο «δικαιούνται να ομιλούν», με τέτοιους τρόπους, ευνοημένες κυρίες, όπως η επικεφαλής της ΕΑΧΑ αρχιτέκτων πολεοδόμος μηχανικός κ. Θεοδώρα Γαλάνη:
Είναι αλήθεια ή όχι, ότι η κ. Θ. Γαλάνη διορίσθηκε το 2002 και παρέμεινε μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2010 (επί Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ), ως τεχνική διευθύντρια στην ΕΑΧΑ, κάτι παράνομο και πάντως παράτυπο, αφού ήταν (και εξακολουθεί να είναι) υπάλληλος του υπουργείου πρώην ΥΠΕΧΩΔΕ και νυν ΥΠΕΚΑ;
Είναι αλήθεια ή όχι, ότι όλα αυτά τα χρόνια, η ΕΑΧΑ παρουσιάζει συνεχείς και σοβαρότατες ζημίες (πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ), με έργο τουλάχιστον πενιχρό;
Είναι αλήθεια ή όχι, ότι ο διορισμός της, τον Φεβρουάριο του 2010, στην θέση της προέδρου και διευθύνουσας συμβούλου της ΕΑΧΑ, ήταν επίσης παράνομος και πάντως παράτυπος, αφού εξακολουθούσε να είναι υπάλληλος του ΥΠΕΚΑ;
Είναι αλήθεια ή όχι, ότι η συγκάλυψη του παράνομου διορισμού επιχειρήθηκε, ένα μήνα μετά, με «φωτογραφική» διάταξη σε σχέδιο νόμου, για την…εναλλακτική διαχείριση συσκευασιών (!), που ξαφνικά επιτρέπει τον διορισμό δημοσίων υπαλλήλων σε θέσεις προέδρων, διευθυνόντων συμβούλων κ.λ.π., σε εταιρείες ειδικά σαν την ΕΑΧΑ (ειδικού σκοπού και έργου, που δημιουργούνται από το δημόσιο αλλά λειτουργούν ως ιδιωτικές κ.λ.π.) ; Και πιθανότατα έχει ήδη συντελεσθεί η συγκάλυψη, εάν το συγκεκριμένο σχέδιο έχει ψηφισθεί στην Βουλή;
Είναι αλήθεια ή όχι, ότι η ΕΑΧΑ, που δημιουργήθηκε το 1997, με πρωτοβουλία του συγχωρεμένου Γιάννη Καλαντίδη και έργο την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, τα τελευταία χρόνια λειτουργίας της έδινε τα σχετικά έργα σε ιδιωτικά γραφεία, με αποτέλεσμα τις μεγάλες ζημίες της, ενώ είχε και μπορούσε να έχει περισσότερους δικούς της συνεργάτες μελετητές, μηχανικούς κ.λ.π.
Και είναι αλήθεια ή όχι, ότι, δύο μήνες μετά τον παραπάνω διορισμό της κ. Γαλάνη, ως επικεφαλής της ΕΑΧΑ, η εταιρεία, με εδική διάταξη νόμου, πήρε ποικίλες σχετικές αρμοδιότητες για ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ ακόμη δεν έχει κατορθώσει, ούτε οικονομικά ούτε αποτελεσματικά, να αποδείξει τις ικανότητές της, έστω μόνο για την Αθήνα;
Για να είμαστε εξηγημένοι, δεν αμφισβητούμε την επιστημονική επάρκεια και την διάθεση προσφοράς της νέας προέδρου και διευθύνουσας συμβούλου της ΕΑΧΑ.
Κρίνουμε και στηλιτεύουμε την «ετσιθελική» αντίληψη μερικών, για την διοίκηση των δημόσιων φορέων. Που η συγκεκριμένη κυρία επέδειξε απολύοντας ένα δικηγόρο, ενώ λίγο πριν είχε προσλάβει άλλον! Νοοτροπία που δεν προοιωνίζεται καλή περαιτέρω πορεία για τα έργα ενοποίησης αρχαιολογικών χώρων και όχι μόνο..!

Ο ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΓΙΑ ΘΡΥΛΟ

 
Συζητούν για Γιοβάνοβιτς!
Αποφασισμένος να ...τινάξει την «μπάνκα» είναι ο νέος ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακού, Ευάγγελος Μαρινάκης, ο οποίος θέλει να μπει δυνατά στο «παιχνίδι» των μεταγραφών και ήδη στην Αθήνα αναμένεται να βρεθεί ο μάνατζερ του Μίλαν Γιοβάνοβιτς, προκειμένου να ακούσει την πρόταση των Πειραιωτών!

Ο Ευάγγελος Μαρινάκης είναι πλέον το απόλυτο αφεντικό στον Ολυμπιακό και πλέον επόμενο μέλημα του νεαρού εφοπλιστή είναι να ρίξει χρήμα, ώστε να ...ζεστάνει τον κόσμο των «ερυθρόλευκων» και να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Όπως έχει γίνει γνωστό λοιπόν ο Μαρινάκης ετοιμάζεται να διαθέσει ένα ποσό από 16-20 εκατομμύρα ευρώ για να γίνει αυτό που πρέπει και να ενισχυθεί ουσιαστικά η ομάδα που έτσι και αλλιώς έχει σημαντικότατες ελλείψεις.

Ήδη η πρώτη κίνηση έχει γίνει, αφού υπήρξε επικοινωνία με τον μάνατζερ του Μίλαν Γιοβάνοβιτς όπου του ζητήθηκε να περιμένει τον Ολυμπιακό και να είναι έτοιμος για να του γίνει πρόταση! Ο Σέρβος σταρ έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Λίβερπουλ, ο Ράφα Μπενίτεθ όμως που τον ήθελε διακαώς στους «κόκκινους» δεν βρίσκεται πλέον στην τεχνική ηγεσία του βρετανικού συλλόγου και η μετακίνηση του Σέρβου βρίσκεται στον αέρα.

Ο ατζέντης του Σέρβου αναμένεται στην Αθήνα τις επόμενες μέρες και πλέον υπάρχουν πιθανότητες ο Ολυμπιακός να κάνει την έκπληξη και να «ντύσει» τον «Γιόβα» στα κόκκινα.
Παράλληλα για την αριστερή πλευρά ακούγεται και το όνομα του Τζιοβάνι Ντος Σάντο τον  οποίο πουλάει η Τότεναμ, ενώ έχουν προταθεί και δύο πολύ καλές περιπτώσεις για την επίθεση με τους Μπραντάο και Φρεντ να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

ΧΩΡΙΣ ΨΩΜΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ

Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010

O προμηθευτής έκοψε το ψωμί από το νοσοκομείο Ρίου!!!


Δεν έχουν τέλος τα βάσανα για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, τα οποία όμως είναι ενδεικτικά της κατάστασης που επικρατεί στο χώρο της υγείας στην χώρα μας. Μετά τη διακοπή προμήθειας...



ανιδραστηρίων, ακολούθησε εμπάργκο των προμηθευτών σε ιατρικά υλικά. Και χθες ήρθε η διακοπή προμήθειας του Νοσοκομείου σε ψωμί!...

Ο προμηθευτής σταμάτησε σήμερα να χορηγεί ψωμί στο νοσοκομείο για τη σίτιση των ασθενών. Ο λόγος; Του χρωστάνε 20.000 ευρώ και έχει να πληρωθεί εδώ και 16 μήνες. Η διοίκηση βρήκε νέα λύση με ψωμάκια αμφιβόλου ποιότητας όπως λένε οι ασθενείς. Και το μπάχαλο συνεχίζεται.

Και θα συνεχίζεται για καιρό, γιατί ναι μεν η κυβέρνηση μπορεί να βρήκε λύση με τους μεγαλοπρομηθευτές ιατρικού υλικού, εξοφλώντας τους με ομόλογα, αλλά ο φούρναρης, τι να τα κάνει τα ομόλογα; Αλεύρι με ομόλογα δεν αγοράζει! Ένα από ατα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας βρίσκεται προ μεγάλου αδιεξόδου. Και αν στα παραπάνω προσθέσει κανείς και τις εδώ και οχτώ μήνες απλήρωτες εφημερείες των γιατρών, γίνεται κατανοητό ότι το Νοσοκομείο λειτουργεί ακόμα, όλως τυχαίως...

www.thebest.gr

ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΑΝΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΒΟΥΝΑ ΣΚΕΤΑ ΕΙΝΑΙ

17 Ιουν 2010

Ξεκίνησαν οι φωτιές στη Μεταξάδα

Σε εμπρησμό από πρόθεση αποδίδεται η φωτιά που εκδηλώθηκε στις 11 το βράδυ της Τρίτης σε δύσβατη δασική έκταση στη θέση “Αμυγδαλίτσα“ μεταξύ Μεταμόρφωσης και Μεταξάδας, από την οποία κάηκαν 2 στρέμματα. Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες ημέρες στην ευρύτερη περιοχή, για το οποίο η Πυροσβεστική εκτιμά πως πρόκειται για εμπρησμό. Στις 14 Ιουνίου είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά τις απογευματινές ώρες σε δασική έκταση στο Μηλιώτη, όπου επίσης κάηκαν 2 περίπου στρέμματα. Σύμφωνα με το διοικητή της ΠΥ Καλαμάτας αντιπύραρχο Χαρ. Αφάλη: “ο χώρος και ο χρόνος που μπήκε η φωτιά δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και απορίες“ εκφράζοντας την ίδια άποψη και για την πυρκαγιά στο Μηλιώτη. Η φωτιά το βράδυ της Τρίτης εκδηλώθηκε σε δύσβατη περιοχή, όπου δεν υπήρχε η δυνατότητα πρόσβασης πυροσβεστικών οχημάτων. Οι πυροσβέστες της Π.Υ. Γαργαλιάνων που έσπευσαν, με βοηθό τους την άπνοια, καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες, κατόρθωσαν μέσα σε μία περίπου ώρα να τη θέσουν υπό πλήρη έλεγχο, περιορίζοντας τη ζημιά στα 2 σχεδόν στρέμματα. Στην περιοχή πάντως, για παν ενδεχόμενο έσπευσαν 3 οχήματα της υπηρεσίας των Γαργαλιάνων καθώς και μια υδροφόρα του δήμου, ενώ κινητοποιήθηκαν και οχήματα από την Π.Υ. Καλαμάτας. Να υπενθυμίσουμε πως τα τελευταία χρόνια είναι συνηθισμένο τέτοια εποχή να εκδηλώνονται πυρκαγιές στη συγκεκριμένη περιοχή, οι οποίες στο σύνολό τους σχεδόν αποδίδονται σε εμπρησμό, λόγω του σημείου και της ώρας που παρουσιάζονται. Χθες το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων καταδίκασε σε 8 χρόνια κάθειρξη κάτοικο της Μεταξάδας υπεύθυνο για εμπρησμό τον Ιούλιο του 2009.
πηγή:Ελευθερία

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΝΑΙ ΡΕ ΞΕΥΤΥΛΕΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ?

Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010

Aπό πότε άλλαξαν αυτό το νόμο οι κλέφτες;


Αυτό προβλέπει ο νόμος Ν.121-4/81 όπως αναγράφει η ταμπέλα σ αυτό το λεωφορείο.
Ποιος νόμος καπέλωσε το παλιό και σύμφωνα με τον καινούργιο, οι επιβάτες χωρίς εισιτήριο τιμωρούνται εξοντωτικά με το 60πλάσιο? Πότε άλλαξε ο...
νόμος και επί ποιου υπουργού έπεσε η υπογραφή; Δεν πρέπει να το μάθουμε και εμείς που ενδιαφερόμαστε;
Φαίνεται πως σε κάποιους Εθνικούς εργολάβους εκτός από τα Δημόσια έργα, έχουν ανατεθεί και τα Νομοθετικά.
adena-gr.blogspot.com

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ

Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2010

NTOKOYMENTO

Τι έγραφε ο Ανδρέας Παπανδρέου για το όνομα της FYROM


Ο Ανδρέας Παπανδρέου, είχε θέσει την αμετακίνητη, κόκκινη εθνική γραμμή, αποτυπώνοντάς την με το ίδιο του το χέρι, στις 23 Απριλίου 1992, σε επιστολή του προς τον τότε Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ιάκωβο:

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είμαι ανυποχώρητος σε ότι αφορά την πρόκληση των Σκοπίων. Δεν πρόκειται να συναινέσω σε αναγνώριση (de jure και de facto) εφ΄ όσον το όνομα «Μακεδονία» χρησιμοποιηθεί με επιθετικό ή όχι στην ονομασία του κρατιδίου των Σκοπίων»!

Τι σημαίνουν αυτές οι ιδιόχειρες λέξεις του Ανδρέα Παπανδρέου, πατέρα του σημερινού Πρωθυπουργού;

Ότι είναι ανυποχώρητος στα Σκόπια και στις έξωθεν πιέσεις
Ότι δεν θα αναγνωρίσει ποτέ, ούτε επίσημα αλλά ούτε και ανεπίσημα, κράτος που να έχει στην ονομασία του το ελληνικό όνομα «Μακεδονία», είτε με επιθετικό προσδιορισμό, είτε σκέτο, είτε με οτιδήποτε άλλο μαζί!
ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»
Το μόνιμο και ολέθριο σφάλμα των ελληνικών Κυβερνήσεων, είναι το ότι δεν καταλαβαίνουν ή μάλλον κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, ότι τα Σκόπια χρησιμοποιούν το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» εθνικά και όχι γεωγραφικά ή κρατικά. Το χρησιμοποιούν σαν εθνικό τους όνομα! Σε ένα τέτοιο λοιπόν «εθνικό όνομα», όποιον γεωγραφικό προσδιορισμό και να βάλεις, δεν μεταβάλλεται το εθνικό όνομα! Η «εθνικότητα»!

Επομένως ο κίνδυνος για την Ελλάδα προκύπτει από την αυθαίρετη εθνοποίηση του «Μακεδονία» και των παραγώγων του και όχι από τον γεωγραφικό προσδιορισμό του!

Η υπογραφή της Ελλάδας σε οποιοδήποτε τέτοιο όνομα, που να εμπεριέχει τον ελληνικό όρο «Μακεδονία», είτε «Βόρεια Μακεδονία», είτε «Μακεδονία του Βαρδάρη» κλπ, σημαίνει αυτόματα αναγνώριση έθνους «Μακεδόνων», που κατοικούν είτε «Βόρεια», είτε στο «Βαρδάρη» αντίστοιχα, ενώ είναι διάσπαρτοι σε Καναδά και Αυστραλία, αλλά και κάποιοι είναι «πρόσφυγες Μακεδόνες» από την Ελλάδα, όπως υποστηρίζουν, χωρίς να σταματούν ταυτόχρονα να μιλούν για «Μακεδονική Μειονότητα» στην Ελλάδα, συχνά μέσω Εκθέσεων Στέιτ Ντιπάρτμεντ…

Εάν η Αθήνα υπογράψει, θα υπογράψει έτσι λοιπόν τη νομιμοποίηση του διεκδικητικού και απειλητικού -μέσω διεθνών παραγόντων – δήθεν «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ»!

Αυτού που άρχισαν να κατασκευάζουν πρώτοι οι Κομιτατζήδες και συνέχισε έπειτα ο Κροάτης Τίτο στη Γιουγκοσλαβία… Με τον ίδιο κοινό στόχο: την αρπαγή της Μακεδονίας μας!

Γι αυτό μόλις έγινε Πρωθυπουργός, εφάρμοσε Εμπάργκο στα Σκόπια, υποχρεώνοντάς τα να αλλάξουν Σημαία, εγκαταλείποντας τον Ήλιο της Μακεδονίας μας σαν εθνικό τους σύμβολο, να αποκηρύξουν συνταγματικά τους άρθρα που μιλούσαν για αλυτρωτισμό και να αποδεχτούν να αλλάξουν ονομασία, συζητώντας μαζί μας με τη μεσολάβηση του ΟΗΕ, μέσα σε επτά χρόνια (Ενδιάμεση Συμφωνία 13-9-1995).

http://www.noiazomai.net/

1 σχόλια:

ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΗΣΥΧΗ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ?

Με την κατάθεση του σχεδίου «Καλλικράτης» από την κυβέρνηση για διαβούλευση με τα κόμματα, τους φορείς και τους πολίτες, θα επιθυμούσα ν’ αναπτύξω και τις δικές μου απόψεις στο Εκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα.
Είναι λυπηρό, που όλο αυτό το διάστημα δεν είχαν κληθεί οι τοπικοί φορείς και οι δημότες του Δήμου Νέστορος να εκφράσουν την άποψή τους, τεκμηριωμένη όμως, για το πού θα θέλαμε να πάμε εν’ όψει του «Καλλικράτη», αφού ήταν αδύνατη η μη συνένωσή μας με άλλο ή άλλους δήμους.
- Οπως γνωρίζετε ο Δήμος Νέστορος είναι το προπύργιο της Επαρχίας Τριφυλίας από Νότο. Από άποψη δε χωροταξίας, πολιτισμικής και διοικητικής διάρθρωσης, επί σειρά ετών υπάρχουν στενές σχέσεις με την πρωτεύουσα της Επαρχίας Τριφυλίας, την Κυπαρισσία. Επομένως η πρώτη μας επιλογή θα ήταν σαν Επαρχία Τριφυλίας να ζητήσουμε να είμαστε μαζί με κάποιους άλλους δήμους της ίδιας επαρχίας και όχι με
άλλη επαρχία με την οποία δεν υπάρχει κανένας δεσμός.
Αν κάποια δημοτικά διαμερίσματα του δήμου μας ανήκουν σε άλλη επαρχία έχουν όλο το δικαίωμα από το νόμο ν’ ακολουθήσουν την επαρχία τους και το δήμο που επιθυμούν.
Αλλωστε όλα αυτά τα χρόνια του «Καποδίστρια» ουδέποτε οι κάτοικοί τους ήταν ταυτισμένοι μαζί μας (σχολεία, τράπεζες κ.λπ.).
- Ενας άλλος λόγος είναι οι φόβοι όλων των ορθά σκεπτόμενων κατοίκων του δήμου μας, και μάλιστα των παλαιοτέρων που θυμούνται καλύτερα τους αγώνες των τότε δραστήριων κατοίκων της πόλης μας για να κτιστεί το Μουσείο στη Χώρα, μήπως το Μουσείο μετακομίσει στην Πύλο! Θα ήταν ντροπή για όλους εμάς τους γηγενείς Χωραΐτες, που γνωρίζουμε τους αγώνες των παλαιοτέρων, ν’ αφήσουμε να γίνει αυτή η
καταστροφή για την πόλη μας και για το δήμο μας γενικότερα. Ενδεικτικά αναφέρομαι σε κάποια ονόματα: Χρήστος Δούσκος, Ντίνος Τσάκωνας, Ολγα Αθανασοπούλου, Αριστείδης Μπακάκος, Νικόλαος Βελές, Μαγδαληνή και Μαρία Τσάκωνα, Σωτήρης Γρηγορόπουλος, Αναστάσιος Κατελάνος, Ιωάννης Βοργιάς, Χαράλαμπος Παναγόπουλος (τέως πρόεδρος Κοινότητας Χώρας), Αντώνης Μένεγος και όλη η οι-
κογένειά μου, ήτοι: Αριστείδης, Δημήτρης, Γιάννης και Ανδρέας Κοκκέβης. Βέβαια και όλοι οι άνθρωποι που εργάζονταν στις ανασκαφές του Ανακτόρου, οι περισσότεροι από τη Χώρα και το Κορυφάσιο. Μου έρχεται στη μνήμη το όνομα του γνωστού σε όλους τους νεότερους, του Νιόνιου του Ανδρουτσάκη.
Και τέλος οι καθηγητές Αρχαιολογίας Κάρολος Μπλέγκεν και Σπυρίδων Μαρινάτος.
Οι περισσότεροι από τους πιο πάνω έχουν αποβιώσει. Οι αγώνες τους όμως έχουν μείνει με το Ανάκτορο και το Μουσείο
- Αν έχετε επισκεφθεί το Αρχαιολογικό Μουσείο της Καλαμάτας, θα έχετε παρατηρήσει ότι το Ανάκτορο του Νέστορα έχει τοποθετηθεί στην Επαρχία Τριφυλίας και εκτείνετο πέραν των σημερινών ορίων του νομού μας. Λίγα δε ταφικά μνημεία της εποχής του Ανακτόρου τοποθετούνται στην περιοχή της ενδοχώρας της Πυλίας. Η Πύλος με τη σημερινή της μορφή είναι δημιούργημα των συμμάχων μετά τη Ναυμαχία του
Ναβαρίνου. Η Αρχαία Πύλος του βασιλιά Νέστορα ήταν περί την περιοχή του Ανακτόρου.
Για τα ως άνω μπορείτε να απευθυνθείτε στους ειδικούς.
- Η τοποθέτηση του Δήμου Νέστορος στην Επαρχία Πυλίας με το Δήμο Πύλου και τους υπόλοιπους δήμους και όχι με την Επαρχία Τριφυλίας, που θα ήταν το φυσιολογικό, γεννά την υποψία ότι υπαγορεύεται από τη γνωστή ανάγκη της ενδοχώρας της Επαρχίας Πυλίας για νερό.
Σας υπενθυμίζω ότι ο Δήμος Νέστορος έχει δώσει νερό τόσο στο Δήμο Γαργαλιάνων όσο και για τις εγκαταστάσεις του κυρίου Κωνσταντακόπουλου που οι μονάδες που θα λειτουργήσουν το Μάιο ανήκουν κατά το μεγαλύτερο μέρος στο Δήμο Γαργαλιάνων και ένα μικρό ποσοστό στο Δήμο Νέστορος.
- Πιστεύω ακράδαντα ότι στην παρούσα φάση προέχει το συμφέρον του τόπου μας και όχι η εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων.
Τέλος, θα επιθυμούσα η επιστολή μου να διαβαστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νέστορος και να κρατηθεί στα πρακτικά.
Ευχαριστώ για την προσοχή σας στις απόψεις μου.

Ευγενία Ι. Κοκκέβη
Τραπεζικός - σύμβουλος επιχειρήσεων
Πρώην δημοτική σύμβουλος

Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 3/5/2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

19 Ιουν 2010

Τέλος Άγρας: Συγκέντρωση την Κυριακή στη δημοτική βιβλιοθήκη

Πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του Τέλου Αγρα από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Δ' εθνικής. Η κυριότερη απόφαση που πάρθηκε είναι να γίνει μία συγκέντρωση την προσεχή Κυριακή 20 Ιουνίου στις 7.30 το απόγευμα στη δημοτική βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων, όπου θα μπορούν να δώσουν το "παρών" όλα τα μέλη και οι φίλοι του Τέλου Αγρα. Εκεί θα γίνει ο απολογισμός της φετινής σεζόν, διοικητικός και οικονομικός και θα αποφασιστεί σε ποια βάση θα κινηθεί του χρόνου η ομάδα. Ουσιαστικά δεν πρόκειται για γενική συνέλευση, μιας και η νυν διοίκηση έχει άλλο ένα χρόνο θητείας, αλλά για μία συγκέντρωση που θα φανεί αν επιθυμεί κάποιος να πλαισιώσει το συμβούλιο. Αυτό που θέλουν οι διοικούντες της ομάδας είναι να γίνουν γρήγορα οι όποιες διοικητικές διεργασίες για να μπορέσει από εκεί και πέρα να προχωρήσει ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδο που θα βρει την ομάδα μετά από τρία χρόνια στην Α' τοπική.

Πηγή: filiatranews

ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΕΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΙΑ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΚΑΝΑΝΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΑ ΠΑΡΤΟΥΖΑ.

Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2010

«Ήταν η πρώτη μου φορά αλλά σίγουρα όχι η τελευταία. Πέρασα καταπληκτικά» ήταν μερικά από τα λόγια γνωστής παρουσιάστριας ειδήσεων σε δικό της άνθρωπο αναφερόμενη στην καυτή νύχτα που έζησε με Λευκωσιάτη επιχειρηματία που είναι πολύ γνωστός στους κοσμικούς κύκλους και τα lifestyle περιοδικά, και στην γοητευτική σύντροφο του. Πως άρχισαν όλα; Σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή πριν από μερικές μέρες ο επιχειρηματίας και η σύντροφος του πήγαν σε καφετέρια της πρωτεύουσας μαζί με την παρουσιάστρια για να απολαύσουν το freddo τους. Κατά την διάρκεια της συζήτησης τους ο επιχειρηματίας άρχισε να κάνει πλάκα για το πόσο θα ήθελε να είχε και τις δυό γυναίκες στο ίδιο κρεβάτι. Κουβέντα στην κουβέντα αστείο στο αστείο ο επιχειρηματίας ανακάλυψε προς μεγάλη του έκπληξη πως... οι κοπέλες γούσταραν μια καυτή βραδιά μεταξύ τους. Έτσι τέσσερις μέρες αργότερα κλείστηκε συνάντηση στην πολυτελής οικία του. Αφού δείπνισαν και ήπιαν άφθονο κρασί κατέληξαν στο κρεβάτι με τις επιδόσεις του επιχειρηματία σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της παρουσιάστριας να ήταν άριστες. Να σημειώσουμε ότι μετά την καυτή βραδιά το ζευγάρι και η παρουσιάστρια δεν έχουν έρθει σε επικοινωνία. Οι τρείς τους όμως φαίνεται να πέρασαν καταπληκτικά που δεν δίστασαν να εκμυστηρευτούν την καυτή βραδιά που πέρασαν σε στενούς τους φίλου.
ΠηγήΑlepou

ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΦΗΣΕΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΣ?ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΕΡΕΝΤΖΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ.

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΓΑΠ.ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ?

Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010

"Η Θράκη: το πρώτο θύμα"


"Σημεία και τέρατα γίνονται στη Θράκη.

Προωθείται πυρετωδώς η δημιουργία αμιγώς τουρκόφωνων περιοχών στις οποίες η παρεμβατικότητα του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής τείνει να γίνει αποκλειστικός και υπέρτατος νόμος...
Η διαδικασία αυτή υλοποιείται μέσω τοπικών αντιπροσώπων (σε κάθε χωριό τουλάχιστον ένας): Καλοπληρωμένοι «πράκτορες» οι οποίοι δίνουν αναφορά για οτιδήποτε συμβαίνει στην περιοχή τους.

Προς αυτή την κατεύθυνση εργάζονται ακούραστα και οι κυρίες του υπουργείου «Παιδείας και Μάθησης», Διαμαντοπόυλου-Δραγώνα, με τα συνεχή συνταγματικά τους πραξικοπήματα

Τα όσα γίνονται στην Θράκη εντάσσονται μέσα στο γενικότερο στρατηγικό σχέδιο της Νέας Τάξης για τον τεμαχισμό της Ελλάδας.

Η Θράκη είναι ο «πιλότος»: Καλλιεργούνται όλες εκείνες οι προϋποθέσεις και τα «ερείσματα» (οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά) τα οποία θα αποσπάσουν τη Θράκη από την Ελλάδα, θα την καταστήσουν ένα ανεξάρτητο δήθεν κράτος, συνακόλουθα θα την προσδέσουν στην Τουρκία.

Το «εργαλείο» αυτού του εγκλήματος είναι ο «Καλλικράτης».

Το σχέδιο «Καλλικράτης» είναι ένα μελετημένο στρατήγημα της Νέας Τάξης: χωρίζει την Ελλάδα σε 13 ανεξάρτητα δουκάτα, δηλαδή, με σημερινούς πολιτικούς όρους, «προτεκτοράτα».

Η «αυτοδιάθεση» των περιφερειών δεν έχει καμιά σχέση με εθνικό κράτος, είναι το εντελώς αντίθετο: διάσπαση και κατάτμηση του εθνικού κράτος, πισωγύρισμα στα «δουκάτα» της φεουδαρχίας.

Τα «δουκάτα» σήμερα είναι προτεκτοράτα των ισχυρών του χρήματος και των μεγάλων διεθνών μαφιών: κρατικών μαφιών ή ιδιωτικών…

Το πείραμα στα Βαλκάνια απέδωσε καρπούς. Τώρα προωθείται και στην Ελλάδα με «εργαλείο» το σχέδιο «Καλλικράτης».

Ένα «εργαλείο» γίνεται πιο αποτελεσματικό όταν χρησιμοποιείται σε κατάλληλο «έδαφος» και «συνθήκες».

Τη γονιμότητα του «εδάφους» και των «συνθηκών» τη διασφαλίζει ένα άλλο καταχθόνιο «εργαλείο»: Η ιθαγένεια στους λαθραίους αλλοδαπούς, το κεντρικό αυτό νεοταξικό στρατήγημα εισβολής και εποικισμού της χώρας μας από ξένους.

Με αυτό το καταχθόνιο και εφιαλτικό στρατήγημα δεν διαλύονται και ισοπεδώνονται, απλώς, τα πάντα, αλλά κατασκευάζονται και «πληθυσμοί» ανάλογα με τα συμφέροντα και τα στρατηγικά σχέδια των νονών του πλανήτη.

Η εισβολή αλλοδαπών και η Ιθαγένεια είναι η υδρογονοβόμβα εναντίον της Ελλάδας.

Ο «Καλλικράτης» είναι η ανασύσταση των ερειπίων της υδρογονοβόμβας: Η κατάτμηση της Ελλάδας, η κατασκευή προτεκτοράτων και η πρόσδεση κάποιων από αυτά σε ισχυρά ιμπεριαλιστικά κέντρα και διεθνείς μαφίες του χρήματος.

Και μόνο αυτά (Ιθαγένεια-Καλλικράτης) αποδείχνουν περίτρανα ότι αυτή η κυβέρνηση εκτελεί συνειδητά τα «συμβόλαια θανάτου» της Ελλάδας.

Σήμερα η Θράκη. Αύριο η Μακεδονία και η Ήπειρος…

Στη Θράκη ο στόχος υλοποιείται με πυρετικούς ρυθμούς. Εδώ συνειδητά η κυβέρνηση προωθεί την τουρκοποίηση της περιοχής.

Στην πρωτοπορία βρίσκονται τα παραρτήματα του Σόρος και των διεθνών μαφιών: το υπουργείο «Παιδείας και Μάθησης», καθώς και τα ποικίλα «ιερατεία» των διανοουμένων: Από τα «αριστερά» ιερατεία μέχρι τα δήθεν «πατριωτικά»: Οι θαυμαστές του «οράματος» Νταβούτογλου!!!

Το «όραμα» Νταβούτογλου υλοποιείται στη Θράκη. Και έτσι αποκτάει «σημαδιακή» συνιστώσα η νταβουτολαγνεία κάποιων «φιλοσόφων»: Σημειολογία που αποκαλύπτει και εξηγεί πολλά για το έργο και το ρόλο τους…

Στη Θράκη υλοποιείται το «δόγμα» Νταβούτογλου από την κυβέρνηση και μάλιστα με υπερβάλλοντα ζήλο από τις κυνικές και ξεδιάντροπες κυρίες (Διαμαντοπούλου-Δραγώνα): Ιέρειες των νεοταξικών ιδεολογημάτων, οι οποίες έχουν αναλάβει το «συνταγματικό καθήκον» να αναδιαμορφώσουν τη δομή του κράτους στη Θράκη και την ιδεολογική «δομή» ολόκληρης της Επικράτειας…

Και οι Γιανναράδες γράφουν ύμνους θαυμασμού για τα ιμπεριαλιστικά «οράματα» της Τουρκίας…

Μα, τέτοια πολιτική τύφλα; Ή είναι η «τύφλα» του εξαγορασμένου ακαδημαϊσμού…"


http://www.resaltomag.gr

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ.ΣΝΙΦΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΕΓΙΝΑΝ.

Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010

Τι άλλο έγινε στο θωρηκτό "Αβέρωφ" εκείνη την ημέρα;


Θα μας πει κάποιος που ήταν στο θωρηκτό "Αβέρωφ" τι άλλο έγινε στο πάρτι; Μάθαμε γιατί ένας άνθρωπος που ήταν μέσα μας τα μετέφερε και κάναμε ...εμετό από την αηδία. Δεν λέμε για τις συμφωνίες ούτε για τον Τζαμαικανό Bert Smith που παίρνει πελάτες εφοπλιστές και τα χρηματά τους τα μεταφέρει στην Τζαμάικα που είναι φορολογικός παράδεισος.
Μιλάμε για...

άλλες πράξεις που δεν μπορούμε να τις χαρακτηρίσουμε γιατί θα χοντρύνει η ιστορία. Και δεν είναι αυτό που νομίζετε. Κάτι άλλο πολύ σοβαρό λέμε. Θα μας πει κάποιος; Μαζί με τα ποτάκια.
Share on Facebook

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟΝ ΟΣΦΠ

Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010

Πληροφορίες και ανακοινώσεις για τον νέο Ολυμπιακό μέσα στην εβδομάδα

ΜΕ ΜΙΡΑΛΑΣ,ΕΠΣΤΑΙΝ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ

ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μέχρι την άλλη εβδομάδα θα πέφτουν βροχή οι ανακοινώσεις και οι πληροφορίες για τις κινήσεις που θα κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Ολυμπιακό. Ο νέος ηγέτης του Ολυμπιακού θα πάρει παίχτες για να προκαλέσει τον κόσμο να πάρει τα εισιτήρια διαρκείας και να ρίξει και κανένα τσιμέντο στο αεροδρόμιο. Με τον Μιράλας που δεν είναι ούτε Ντάτολο και τον Επσταιν που είναι κάτι σαν ...Ζαιρί (σε μέγεθος λέμε) δεν πας πουθενά. Το ξέρει ο Μαρινάκης και ...


καταστρώνει τα σχέδια με τον Κόκκαλη να ενισχύσει την ομάδα. Ο Τζόλε είναι ο αγαπημένος του Μαρινάκη γιαυτό και παίζει να αναλάβει πόστο στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Αυτά και θα σας ενημερώνουμε γιατί όπως είδατε πριν λίγες ημέρες σας είπαμε πρώτοι ότι ο Μαρινάκης δεν θέλει να μπει στον Ολυμπιακό αλλά να τον πάρει. Έχει διαφορά το ένα με το άλλο.
Share on Facebook

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ.ΕΒΑΛΑΝ V-POWER ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΦΥΓΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΔΕ ΒΑΛΑΤΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΦΕΥΓΩ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΒΑΖΟΥΝ ΑΜΟΛΥΒΔΗ ΠΑΝΤΑ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΠΛΑ

Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2010


"Έχουν πάθει κουφαμάρα οι υπάλληλοι της SHELL"


"Την προηγούμενη Κυριακή, επιστρέφοντας από Θεσσαλονίκη σταματάω στην SHELL στο Κορινό (εθνική οδός). Με δυνατή και ξεκάθαρη φωνή λέω ότι θέλω να μου φουλάρουν το αυτοκίνητο με ΑΠΛΗ ΑΜΟΛΥΒΔΗ. Καθώς λοιπόν περιμένω για να γεμίζει το ρεζερβουάρ, παρακολουθώ τσακωμό πελάτη στην διπλανή σειρά που έλεγε στον υπάλληλο ότι του ζήτησε απλή αμόλυβδη και αυτός φυσικά του έβαλε...
V-POWER. Δεν μπόρεσε βέβαια ο άνθρωπος να βγάλει άκρη. Πλήρωσε εκνευρισμένος και έφυγε. Τελειώνει και το δικό μου γέμισμα, και στρίβω το κεφάλι μου για να δω την αντλία. Και τι βλέπω?? Ότι μου έβαλαν και έμενα V-POWER!! Οι άνθρωποι είναι απατεώνες!! Και φυσικά δεν φταίνε οι αλλοδαποί που και καλά…. κάνουν ότι δεν ακούνε αυτό που τους λες, αλλά οι διοίκηση της εταιρίας που έχει δώσει αυτή την απαράδεκτη εντολή. Έτσι ρε απατεώνες θα βγάλετε τα σπασμένα τις κρίσης??? Ντροπή σας!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ Η ΙΔΙΑ Η ΒΟΝΤΑΦΟΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ.ΟΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΟΛΑΕΙ ΜΟΝΟ

Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2010


"Καταγγελία για τη Vodafone"


"Eχω εταιρία Ο.Ε και εχω ένα επαγγελματικό συμβόλαιο με τη vodafone στο τελευταίο λογαριασμό μου είχαν χρεώσει 14.5Ε από μια εταιρία με αριθμό 54433 με μηνύματα που μου έστελναν επικοινώνησα με τη vodafone και μου είπαν πως είναι πρέπει να μιλήσω μαζί τους για τη συγκεκριμένη χρέωση πήρα στο 2106069591 και μου απάντησαν πως ...
δε μπορούν να κάνουν τίποτα και να τους στείλω ένα e-mail ρώτησα αν μπορώ να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο η το λογιστήριο και μου απάντησαν πως δεν υπάρχει τίποτα και πως η χρέωση έχει γίνει από το διαδίκτυο και δε μπορούν να κάνουν τίποτα εγώ σας δηλώνω υπεύθυνα πως ο αριθμός μου δεν έχει καμία εμπλοκή και απορώ πως το κράτος δίνει άδεια σε τέτοιους απατεώνες να δρουν και μάλιστα σε βάρος επαγγελματικών συνδρομητών αν δε μου βρείτε και εσείς μια λύση θα πάω στον εισαγγελέα"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΜΥΝΗΣΗ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ?ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ "ΕΙΔΙΚΟΥΣ"ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗ.

Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2010


"Ασυνείδητοι και υβριστές για ακόμη μια φορά οι Έλληνες"


"Σας παρουσιάζω ένα χτεσινό συμβάν για να συνειδητοποιήσουμε όλοι την κατάντια μας και τη νοοτροπία που επικρατεί στο μυαλό του μέσου Έλληνα και να σταματήσουμε πια να τα βάζουμε με τους άλλους. Δε φταίνε πάντα οι άλλοι για τα λάθη μας αλλά και εμείς οι ίδιοι για τις επιλογές μας….ίσως είναι και λίγο αλληγορικό αναλογιζόμενοι τη σημερινή κατάσταση της χώρας!

Χτες το απόγευμα κατά τις ...
16:10 οδηγούσα στην άνοδο της οδού Κηφισίας και λόγω του μποτιλιαρίσματος ακινητοποιηθήκα με το αυτοκίνητό μου στο ύψος της εξόδου από την δεύτερη υπόγεια διάβαση που συναντούμε καθώς ανηφορίζουμε την Κηφισίας. Ξαφνικά ο οδηγός του ερχόμενου πίσω αυτοκινήτου, ενός CITROEN - μάλλον PICASSO - χρώματος ασημί-ραφ με αριθμό κυκλοφορίας ΙΖΑ 8647 αντί να φρενάρει θεώρησε προτιμητέο να προσπαθήσει να κάνει την τελευταία στιγμή ελιγμό, χωρίς ούτε καν - σιγά τι περίμενα θα μου πει κανείς! - να ανάψει το φλας του, για να περάσει στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και να αποφύγει την ουρά. Το αποτέλεσμα ήταν να με χτυπήσει στην πίσω δεξιά γωνία του προφυλακτήρα μου και να προκαλέσει ζημιά. Αμέσως κατέβηκα από το όχημά μου μαζί με τη συνοδηγό για να ελέγξουμε τη ζημιά. Ο κύριος – αν θέλει να αποκαλείται έτσι – παρέμεινε στο αυτοκίνητό του φορώντας τη ζώνη του και με κλειστό το παράθυρό του. Όταν είδαμε το χτύπημα, του κάναμε νόημα να κατέβει από το αυτοκίνητο για να προβούμε σε δήλωση του ατυχήματος. Εκείνος άνοιξε 5 εκατοστά το παράθυρό του και αφού αναρωτήθηκε το γιατί, μου είπε να κουμπώσω μόνη μου τον προφυλακτήρα μου και να φύγω από τη μέση γιατί του έκλεινα το δρόμο και δεν είχα πάθει τίποτα. Αφού δεν το είδε πού το ήξερε? Στη συνέχεια και ουρλιάζοντας προς το μέρος μας μας αποκάλεσε πουτ…ες βρωμιά..ες και έβαλε όπισθεν για να φύγει. Του φώναξα πως θα καλέσω την τροχαία και ειρωνευόμενος απήντησε και τι θα μου κάνει θα μου κλά@@ τα αρ@@@@! Ευρισκόμενη στη μέση του δρόμου παρολίγον να με παρασύρει – για χιλιοστά τη γλύτωσα - με το όχημά του την ώρα που έφευγε και έβριζε. Είχε και μια γυναίκα συνοδηγό η οποία κοιτούσε λες και δεν έτρεχε τίποτα! Ασφαλώς και το περιστατικό δηλώθηκε άμεσα στην Τροχαία και κατατέθηκε μήνυση εναντίον του …

Κάτι τέτοιες ώρες σκέφτομαι πως αν ήμουν άντρας όλα θα ήταν διαφορετικά! Δε θα τόλμαγε ή δε θα άφηνα κανένα τέτοιο τύπο να σηκωθεί να φύγει! Απλά, στη θέα δύο γυναικών η σκέψη των ηλιθίων είναι: «Έλα μωρέ αδερφέ γυναίκες είναι τί θα μου κάνουν?» και η δική μου να μην μπλέξω με κανέναν τρελό που θα με μαχαιρώσει στη μέση του δρόμου…

Και επειδή αυτός ο ωχαδερφισμός μας έχει φάει και έχουμε πέσει στο λάκκο με τα σκα..ά και εγώ δεν το ανέχομαι άλλο σαν άνθρωπος που σπούδασε, πάλεψε και δουλεύει να πληρώνω μια ζωή τις ζημιές των άλλων, και ΕΙΔΙΚΑ τώρα τελευταία με όλα αυτά που γίνονται, ειλικρινά -δεν θα το έκανα άλλη στιγμή- αλλά ναι, έφαγε μία μήνυση ο αλήτης που θα του δείξει σε τι μπελάδες μπορεί να μπει από τις γυναίκες….για να μάθει να βουλώνει το στόμα του όταν φταίει και να σέβεται.

Και μετά απορούμε γιατί σκοτώνεται ο κόσμος στους δρόμους και εγκαταλείπονται τα θύματα από τους ασυνείδητους οδηγούς….Αν αυτός που ήταν και μεγάλος άνθρωπος σε ηλικία συμπεριφέρεται έτσι τότε δε θα ήθελα να ξέρω τι γιους έχει αναθρέψει και εύχομαι να μην τους βρω στο δρόμο μου ΠΟΤΕ…"

ΑΝΑΓΝΩΣTΡΙΑ







Share on Facebook

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ