ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΤΑ ΣΑΙΤ ΓΡΑΦΟΥΝ

"Παρακολουθώ σε «ολυμπιακά» sites διάφορους που πανηγυρίζουν για τη μεταγραφή του Μιραλάς.

Δεν σχολιάζω ότι αυτό αποτελεί ΕΛΛΗΝΙΚΟ φαινόμενο. Πανηγυρίζουν διάφοροι, δηλαδή, προτού καν παίξει ο παίκτης! Αλλά ΟΚ, Έλληνες είμαστε σε… όλα μας όπως φαίνεται.

Ορισμένα πράγματα είναι όπως φαίνονται, όμως; Και ποιος αποκτά το δικαίωμα να «πιστώνεται» μία μεταγραφή; Αυτός που το πρωτοέγραψε ή εκείνος που το… διαπίστωσε στην πορεία;...

Διότι εγώ στον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ το πρωτοδιάβασα! Σ’ ένα κουιζάκι στη στήλη Κύριος Πρόεδρος, το οποίο σας το παραθέτω: «Κουίζ σας έχω σήμερα, αλλά με την υποσημείωση ότι δεν θα αποκαλύψω τίποτα όσο και να με πιέσετε. Θα το κάνω όταν εγώ κρίνω ότι πρέπει να το κάνω. Πάμε για το κουιζάκι; Φύγαμε… Ένα φιλαράκι μού έδωσε μια καλή συνταγή για να βγάλω ένα μείγμα σκέτο… βομβαρδιστικό. Να τρως, δηλαδή, και να βγάζεις… φωτιές. Μου λέει: “Μάγκα, πάρε ένα καζάνι και ρίξε μέσα λίγο νερό και πολύ γάλα. Άσ’ το να κοχλάσει και μετά πρόσθεσε σοκολάτα. Λευκή σοκολάτα και λίγο λικεράκι. Άσ’ το να βράσει για τα καλά και μετά πιες το. Θα πάθεις την πλάκα σου. Θα σου λύσει κάθε πρόβλημα”. Ψάρωσα, είναι η αλήθεια, αλλά όταν ακολούθησα κατά γράμμα τη συνταγή, έφτασα στη λύση του κουίζ. Χικ, χικ. Με έπιασε το λικεράκι».
Την απάντηση την έδωσε η ίδια στήλη λίγες ημέρες αργότερα:

* Όπου «καζάνι» βάλτε «Chaudron», όπως αποκαλείται η έδρα της Σεντ Ετιέν.

* Όπου «σοκολάτα» βάλτε «Βέλγιο», που θεωρείται η «πατρίδα» της.

* Όπου «λευκή σοκολάτα», βάλτε «λευκός ποδοσφαιριστής».

* Ρίξτε μια ματιά στο ρόστερ της Σεντ Ετιέν. Λευκός Βέλγος ποδοσφαιριστής είναι ένας: Κέβιν Μιραλάς.

Το ξαναλέω, ποσώς με απασχολούν οι όποιες «κόντρες εντυπώσεων» υπάρχουν ανάμεσα σε αθλητικές ή άλλες εφημερίδες. Αλλά το σωστό να λέγεται…"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ