ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ

17/06/2010


Έπαιζαν τις μίζες στη Σοφοκλέους

Επιβεβαίωσε το δημοσίευμα της εφημερίδας το «Ποντίκι» , ο Κώστας Τζαβάρας.

Σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για το συγκεκριμένο δημοσίευμα με τίτλο «Έπαιζαν τις μίζες στη Σοφοκλέους» που αποκάλυπτε πως ξέπλεναν τις χορηγίες στο ΧΑΑ, ο Κώστας Τζαβάρας απάντησε πως οι συγκεκριμένες ενέργειες «είναι μια μορφή νομιμοποίησης, ξέπλυμα χρήματος».

«Στη συγκεκριμένη περίπτωση δυστυχώς ,βλέπουμε να εμφανίζεται το παιχνίδι των ...


...λεγόμενων συμψηφιστικών πληρωμών μεταξύ λογαριασμών που είχαν στο εξωτερικό χρηματιστές και αντίστοιχα αυτά τα ποσά να καταφθάνουν στον κ. Χριστοφοράκο, ισόποσα, τα οποία τα έπαιρνε και τα έδινε στους παραλήπτες -πολιτικούς ή τους υπηρεσιακούς-, τις περισσότερες φορές τοις μετρητοίς», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο επικεφαλής της ΝΔ στην εξεταστική επιτροπή επεσήμανε τη μεγάλη συνδρομή που παρείχαν οι χρηματιστές, σε αυτή την ιστορία της μίζας, του βρόμικου χρήματος, «με το οποίο άλωσε το δημόσιο οικονομικό χώρο η Siemens την εποχή εκείνη».

«Και βέβαια το υπογραμμίζω αυτό γιατί ο χρηματιστής είναι ένα επάγγελμα, λειτούργημα θα έλεγα, γιατί θέλει και προηγούμενη άδεια από την κρατική αρχή και βεβαίως έχει και έναν κώδικα δεοντολογίας», πρόσθεσε.

Θυμίζουμε πως την Τετάρτη ο Κώστας Τζαβάρας, αναφέρθηκε σε έγγραφο με την ένδειξη «εμπιστευτικό», σύμφωνα με το οποίο αποδεικνύεται ότι δόθηκαν στην Ελλάδα κατά το έτος 1997 εβδομήντα πέντε εκατομμύρια μάρκα σε μίζες για την προγραμματική σύμβαση 8002 με τον ΟΤΕ.

Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ απο : To Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ