ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

ΓΕΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΟΣΦΠ

Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010
Χάθηκε ο Γέστε


Το όνομα του Φραν Γέστε θα πρέπει να σβηστεί από την μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, καθώς ο 30χρονος μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ουάσλ του Ντουμπάι.


Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Γέστε, όμως, τον τελευταίο καιρό τον είχαν σταντ-μπάι. Έτσι, ο Βάσκος, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Ατλέτικο Μπιλμπάο, βαρέθηκε να περιμένει και μετέβη στο Ντουμπάι... Εκεί είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της Αλ Ουάσλ και σύμφωνα με δημοσίευμα της μαδριλένικης εφημερίδας “AS” συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.


«Ο πρώην μέσος της Ατλέτικο Μπιλμπάο θα αντιμετωπίσει μια νέα ποδοσφαιρική πρόκληση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η συμφωνία με την Αλ Ουάσλ ολοκληρώθηκε, στην επίσκεψη του παίκτη στο Ντουμπάι.
Ο Γέστε είχε επίσης πρόταση από τον Ολυμπιακό, αλλά το ύψος των χρημάτων που του προσέφερε η ομάδα του Ντουμπάι ήταν πολύ μεγαλύτερο και οδήγησαν τον παίκτη στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της “AS”.


http://www.theplayer.gr/index.php?ID=aWjs2vUcoDL3ElgZ&Rec_ID=4814

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ