ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


 
Έτσι ονειρεύεται τον Ολυμπιακό


Η είσοδος του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει αναπτύξει διάφορα σενάρια, όχι μόνο για την έλευση παικτών που θα κάνουν την διαφορά, αλλά και για το θέμα του προπονητή.




Βαλβέρδε, Ματέους και τα άλλα ονόματα
Με σημερινές τους αναφορές, οι εφημερίδες που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό αναφέρουν, ότι τα πάντα είναι ανοιχτά αναφορικά με το όνομα του νέου τεχνικού των «ερυθρόλευκων». Ο 'Έβαλντ Λίνεν είναι σαφώς ο... επικρατέστερος για τον πάγκο των Πειραιωτών, καθώς έχει έρθει πλήρη συμφωνία με την διοίκηση του συλλόγου, ωστόσο, δεν αποκλείεται να μην αναλάβει τελικώς την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Πολλοί έχουν την αίσθηση και την γνώμη, ότι ο Γερμανός πρώην πλέον προπονητής της Μόναχο 1860, δεν θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά, μετά την αλλαγή σκυτάλης στην προεδρική ηγεσία. «Δεν θέλει να τον αδειάσει»
Σαφέστατα και η πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν είναι... να αδειάσει την επιλογή του Σωκράτη Κόκκαλη για την τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων». Αν όμως οι μεταγραφικές κινήσεις που επιθυμεί ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός «τρέξουν» τότε το θέμα προπονητή μπορεί να απασχολήσει ξανά την ομάδα για μία ακόμη φορά.
Και όπως είναι λογικό η διαδικασία θα είναι ιδαίτερα επίπονη έπειτα από την άμεση τάξη πραγμάτων που θα υπάρξει στην πρεμιέρα της προετοιμασίας της ομάδας.
«Έρωτας» ανεπανάληπτος με Ερνέστο
Για μία ακόμη φορά επαναλαμβάνουμε ότι τα όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ που διαβάζετε, δεν είναι σκέψεις και υποθέσεις πραγμάτων αλλά σύσσωμες αναφορές του σημερινού Τύπου. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει δεχθεί για μία ακόμη φορά, κρούση συνεργασίας όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος» στο σημερινό της φύλλο. Ο Βάσκος ήταν και είναι η πρωταρχική επιλογή για την θέση του προπονητή.
Το θέμα με τον Ισπανό τέως τεχνικό της Βιγιαρεάλ... κρατάει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ωστόσο, αν αυτό δεν ευδοκιμήσει πάλι, οι Πειραιώτες έχουν έτοιμο το σχέδιο part 2. Κι αυτό είναι προς Γερμανία μεριά με τον Λόταρ Ματέους να είναι στο προσκήνιο. Ο παλαίμαχος παίκτης της εθνικής Γερμανίας και της Μπάγερν έχει κάνει μίας πρώτης τάξεως επαφή με την πλευρά του κ. Μαρινάκη.
Αναχώρηση και απόφαση
Αυτός που θα έχει τον τελευταίο λόγο στο θέμα είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης . Κι αυτό θα γίνει και θα ξεκαθαρίσει μία και καλή καθώς την προσεχή Πέμπτη οι τέως πρωταθλητές Ελλάδας, αναχωρούν για την Γερμανία, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας για την νέα σεζόν.
Τι γίνεται με Λίνεν
Όπως έγραψε από χθες το gazzetta.gr ο Έβαλντ Λίνεν δεν πρόκειται να... αναμειχθεί ως αποκούμπι για τα νέα διοικητικά δεδομένα στον Ολυμπιακό, με τις αναφορές του σημερινού Τύπου ωστόσο να εστιάζουν στο γεγονός πως η θέση του Γερμανού στον πάγκο των Πειραιωτών δεν είναι απολύτως δεδομένη και σίγουρη. Mέρα αναμονής της άφιξης του Έβαλντ Λίνεν στην Ελλάδα η σημερινή, με την φημολογία να είναι ιδιαιτέρως αυξημένη τόσο για την τεχνική ηγεσία όσο και για τις επερχόμενες μεταγραφικές προσθήκες στην ομάδα.
Τα πρώτα ονόματα
Η θεαματική είσοδος στα νέα δεδομένα αναμένεται να συνδυάσει ουσία και ονόματα για την ομάδα του Πειραιά. Ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θέλει να πραγματοποιήσει «μεταγραφές αεροδρομίου», εφόσον πλέον η οικονομική πολιτική της ομάδας αλλάζει και επανερχεται για μία ακόμη φορά σε υψηλά επίπεδα.

Η πρώτη μεταγραφή που αναμένεται να ολοκληρωθεί, ύστερα από την συμφωνία Κόκκαλη-Μαρινάκη, είναι αυτή του Φραν Γέστε.
Από κει και πέρα η φημολογία συνεχίζεται με τα ονόματα που έχουν ακουστεί να είναι ουκ ολίγα. Νταβίντ Τρεζεγκέ, Μίκαελ Μπάλακ, Λούκας, Κλόζε, Πάντελιτς, Χλεμπ, Ρέγιες και Ντέκο είναι μερικά από αυτά που απαρτίζουν την λίστα η οποία εξετάζεται ενδελεχώς. Ωστόσο με κανέναν από τους παραπάνω δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη επαφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ