ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

ΤΥΧΑΙΟ?ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ

Από Μάκης Σταθάτος | Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010 08:38
Bookmark and Share
Έτοιμος για επιστροφή ο Πατέρας
Αρχές της επόμενης εβδομάδας ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Νικόλα Πατέρα, ο οποίος σύμφωνα με την «SportDay» σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή του στην προεδρία του Παναθηναϊκού.

Το ραντεβού των δύο ανδρών θα γίνει πιθανότατα Δευτέρα ή Τρίτη ίσως με την παρουσία και άλλων μετόχων. Στόχος της συνάντησης είναι να πειστεί ο Νικόλας Πατέρας να αναλάβει και πάλι τον προεδρικό θώκο του «τριφυλλιού». Για την συνάντηση αυτή καθοριστικό ρόλο έπαιξαν οι μέτοχοι με τους οποίους συναντήθηκε τις προηγούμενες μέρες ο «Τζίγγερ».

Οι Αδαμάντιος Πολέμης, Γιώργος Νίκας, Παναγιώτης Δάβαρης έθεσαν όρο στον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού ότι για να συμμετάσχουν στην αύξηση θα πρέπει ο Νικόλας Πατέρας να παραμείνει πρόεδρος του συλλόγου και τη νέα χρονιά, κάτι για το οποίος και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν είναι αρνητικός.

Μάλιστα ο «Τζίγγερ» φέρεται να είχε τηλεφωνική επαφή με τον Πατέρα τις τελευταίες μέρες προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή» παρότι κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από τις δύο πλευρές. Παρόλα αυτά κάποιοι υποστηρίζουν ότι από τη στιγμή που θα γίνει ραντεβού, τότε θα υπάρξει και επιστροφή.

Αν ο Πατέρας επανέλθει στην προεδρία του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένη και την συμμετοχή του Ανδρέα Βγενόπουλου στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Άλλωστε ο Mr Mig είχε δεσμευθεί στην πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσε ότι με πρόεδρο τον Πατέρα θα μπει και εκείνος στην αύξηση.


Θετικός ο Γκοβού

Το όνομα του Σίντνεϊ Γκοβού έχει επανέλθει τις τελευταίες μέρες στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ούτε επιβεβαιώνουν αλλά ούτε διαψεύδουν, ωστόσο από την πλευρά του παίκτη αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Γάλλος άσος να έρθει στην Ελλάδα. Η «ΠΡΑΣΙΝΗ» επικοινώνησε με τον μάνατζερ του παίκτη, Φρεντερίκ Γκερά ο οποίος τόνισε: «Θα περιμένουμε να τελειώσει το Μουντιάλ. Μετά θα έρθουμε στην Ελλάδα για συζητήσεις. Μόνο αυτά μπορώ να σας πω».


«Ψήνεται» η Μίλαν

Ένας από τους αμυντικούς που βρίσκονται στη λίστα του Παναθηναϊκού είναι ο Κάχα Καλάτζε της Μίλαν. Η ιταλική ομάδα θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του 32χρονου Γεωργιανού αμυντικού και έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό κάτι που επιβεβαίωσε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ο τεχνικός διευθυντής των «ροσονέρι», Αριέδο Μπράιντα. «Είναι αλήθεια. Επικοινώνησα με τον Παναθηναϊκό για την περίπτωση του Κάχα Καλάτζε. Η Μίλαν δεν έχει αντίρρηση να τον παραχωρήσει στη συγγεκριμενη ομαδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ