ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ

Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2010

Αποφασίζουν για την αύξηση στη συνέλευση


Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συνέλευση των μετόχων του Παναθηναϊκού το πρωί της Παρασκευής (18/6 10:00GR), καθώς θα γνωστοποιηθεί ποιοι θα πάρουν μέρος στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και ποιοι όχι. Οπως είναι γνωστό, για την...



...ορφανή θέση του προέδρου απόφαση θα ληφθεί την επόμενη εβδομάδα.

Παρότι υπήρξαν σκέψεις ακόμα και για αναβολή της γενικής συνέλευσης, τέτοια λύση τελικά φαίνεται πως δεν προκρίθηκε και το ραντεβού που είναι προγραμματισμένο για τις 10:00GR το πρωί θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Οι περισσότεροι από τους μετόχους δεν θα δώσουν το παρών, αλλά θα εκπροσωπηθούν από τους δικηγόρους τους. Οπως και να έχει, το κύριο θέμα στην ατζέντα της συνέλευσης είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, που αναμένεται να αγγίξει τα 15 εκ. ευρώ.

Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως έχει από ποιους τελικά θα καλυφθεί το συγκεκριμένο ποσό, καθώς ο Ανδρέας Βγενόπουλος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα συμμετάσχει, ενώ ενδεχομένως εκτός θα μείνει κι ο Νικόλας Πατέρας.

Μόνο τρεις μέτοχοι είναι μέχρι τώρα σίγουρο πως θα συμβάλουν στην αύξηση. Πρόκειται για τους Γιάννη Βαρδινογιάννη, Παύλο Γιαννακόπουλο και Παναγιώτη Δάβαρη, ενώ προς την ίδια κατεύθυνση οδεύουν και οι Νίκας, Πολέμης και Ξυλάς.

Στη συνέλευση πάντως θα προκύψει και το νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, το οποίο θα εκλέξει και το νέο πρόεδρο του συλλόγου.

Για την ανάδειξη προέδρου, εξελίξεις θα προκύψουν την επόμενη εβδομάδα. Πρόσωπο κοινής αποδοχής ακόμα δεν έχει βρεθεί και για να βρεθεί ο άνθρωπος που θα αναλάβει την θέση του προέδρου θα πρέπει οι μέτοχοι να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να πάρουν επιτέλους μία απόφαση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (21/6) ή την Τρίτη (22/6).

http://www.sport.gr

Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ