ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΠΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΣΕ,ΑΛΛΟΙΩΣ "ΠΕΘΑΝΕΣ"

"Το τραπεζικό σύστημα"


"Αποφασισα να θυσιασω την πιστωση μου στο τραπεζικο συστημα για να ξαναβρω λιγο την ψυχικη μου ηρεμια. Και πρεπει να σας πω, οτι αρχιζει να εχει αποτελεσμα.... Δεν ειμαι κλεφτης, ουτε και θελω να φαω τα λεφτα απο τις τραπεζες αλλα η συγχρονη τοκογλυφια στην οποια εχουν υποπεσει δεν αφηνει αλλο περιθωριο δυστυχως.Ολοι μου λενε οτι ετσι θυσιαζω τα πιο παραγωγικα μου χρονια.. Αυτα ειναι κατεστραμμενα απο την στιγμη που μπλεχτηκα με τις τραπεζες. Ημουν μικρος και αμυαλος και επρεπε να βοηθησω γονεις και συγγενεις. Ετσι στο ονομα μου τωρα ± υπαρχουν τρια δανεια τα οποια λογω κρισης δεν μπορουν να αποπληρωθουν με αποτελεσμα να υπαρχουν ληξιπροθεσμες οφειλες τριων μηνων.. Η ανοητη λογικη των τραπεζων δεν επιτρεπει τον διακανονισμο λογω των οφειλων Ουτε καν με εγγυητη δεν εγινε τιποτα..Μια τραπεζα μου προτεινε δοση 30ευρω λιγοτερα αποτι δινω για 15χρονια με 15τις εκατο επιτοκιο..Μας κοροιδευουν κανονικα!!! Τα τελευταια 4 χρονια φυτοζοω.. Δεν εχω καταφερει να χαρω καθολου τον μισθο μου..Δεν ειναι ζωη αυτη και σιγουρα δεν μπορει να συνεχιστει ετσι.. Δυστυχως δεν αφηνουν αλλη επιλογη απο το να μην ξαναπληρωσω.. Λυπαμαι.."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook

ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΑΠ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΑΠ ΤΟ ΜΙΣΘΟ?

Η περιουσία της κ. Μιλένας Αποστολάκη...Έλεος!!!


Πάρτε μία μικρή γευση:

6.693.217,60 ALFABANK
2.676.152,50 ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΉ ΤΡΑΠΕΖΑ
1.861.831,93 ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΗΓΗ
1.133.027,86 ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ...
ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ...ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΥΚΟΚΥΡΙΟΥ ΤΟΥ.
Ο ξεσηκωμός του κόσμου είναι θέμα χρόνου.Θα το δείτε.Δεν πάει άλλο.Οι απολύσεις αυξανονται ραγδαία, χιλιάδες συνάνθρωποι μας θα μείνουν στο δρόμο...οταν πεινάς η υπομονή σου εξαντλείτε.Και την ίδια ώρα οι εκπρόσωποι της κοινοβουλίου μας να εμφανίζουν βίλες και ακίνητα αλλα και καταθέσεις εκατομμυρίων ευρω.Η κ. Αποστολάκη ειναι ενα μόνο παράδειγμα...!! ΑΠΟ ΑΚΙΝΗΤΑ ...??? ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ...... ΠΑΡΕ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΉΛΩΣΗ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΗ, ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.
ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ .... ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΡΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ...
ΕΜΕΙΣ ΚΙΝΔΥΝΕΎΟΥΜΕ, ΜΑΣ ΛΕΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ...Ε, ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ...ΈΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΕΙΡΑ ...ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ...


Αποσπάσματα από το βιογραφικό της :

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
το 1989, κατόπιν εξετάσεων, εντάχθηκε στην Νομική Υπηρεσία της Ολυμπιακής Αεροπορίας ασκώντας παράλληλα και μαχόμενη δικηγορία.
Εργάσθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες δικηγορικές εταιρίες στην Washington D.C. (Fried Frank Harris Shriver & Jacobson). Ασχολήθηκε αποκλειστικά με θέματα διεθνών συμβάσεων και αεροπορικού δικαίου, αποκτώντας ειδίκευση στον τομέα αυτό.
Το 1993 εντάχθηκε στο Νομικό Γραφείο του Πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, όπου και υπηρέτησε έως το 1995.
Κατά το διάστημα αυτό επεξεργάσθηκε σειρά Νομοσχεδίων αλλά κυρίως ασχολήθηκε με τις συμβάσεις μεγάλων έργων (Αεροδρόμιο Σπάτων, Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου κ.λ.π.), έχοντας τη θέση της Γραμματέως στην επιτροπή Μεγάλων Έργων, το αρμόδιο συντονιστικό διυπουργικό όργανο. Από το 1995 έως το Μάρτιο του 2000 κατείχε τη θέση της Ειδικής Συνεργάτου στον Υπουργό Ανάπτυξης Ευάγγελο Βενιζέλο.Στις εκλογές της 7ης Μαρτίου 2004 εκλέχθηκε 1η Βουλευτής Β΄ Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνοντας 175.567 σταυρούς ....
Είδατε βοήθεια η ... κλαδική ;;
Αυτοί οι 175.566 κατάλαβαν τι ψήφισαν ;; (Υποθέτω πως είχε το αντίστοιχο ηθικό ανάστημα να ψηφίσει εαυτόν)


GALOP ....
Λέτε ή όχι ΑΝ ο μπαμπάς της να'ναι Ο Διατελέσας Αρχηγος ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Δημήτριος Αποστολάκης (18/12/1984-22/12/1986)
Διατελέσας Υφυπ. Εθνικής 'Αμυνας
φίλος του Α. Παπανδρέου κλπ κλπ...

ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΡΑΓΕ Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ;;;

Ξέρετε εκείνα τα μιράζ με την προβληματική όραση κλπ κλπ

Ο Αείμνηστος Χ. Φλωράκης είχε πει : Η αγορά του αιώνα σε σχέση με το σκάνδαλο Κοσκώτα, το σκάνδαλο Κοσκωτά είναι για.... τα καφεδάκια !

ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ βρε παιδί μου, τι συμπτώσεις

Συμπτωματικά και πάλι συμπτωματικά τότε υπήρχε νόμος στη Γαλλία που επετρεπε στην ΡΕΝΩ - ΝΤΑΣΣΟ ΝΟΜΙΜΑ ένα ποσοστό μιζών.... εεε συγνώμη χορηγιών....

ΠΗΓΗ: http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/06/blog-post_5143.html

ΦΟΒΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

"Δύο ανήλικοι αγόρασαν Φεράρι μέσω ίντερνετ!"


"Δύο ανήλικοι από τη Βουλγαρία "μάγοι" στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κατάφεραν να αποσπάσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από Αμερικάνικη εταιρεία κολοσσό και αγόρασαν μέσω διαδικτύου μία κόκκινη Φεράρι.
Το καταπληκτικό...


αυτοκίνητο έφτασε στο λιμάνι του Μπουργκάς και για ένα μήνα κανείς δεν πήγαινε να το παραλάβει. Οι μικροί που προχώρησαν στην αγορά, περνούσαν καθημερινά από το λιμάνι και έβλεπαν το αυτοκίνητό τους αλλά δεν τολμούσαν να το παραλάβουν.

filoksenos"

ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ

"Βουλώστε το!"


"Ειλικρινά, δεν έχω πρόβλημα με τους (Έλληνες) τρομοκράτες. Κι αυτοί παίζουν τον ρόλο τους στη κοινωνία. Όπως οι νοσοκόμες και οι οικοδόμοι. Όπως οι κλέφτες και οι παιδεραστές. Έτσι είναι. Η κοινωνία είναι σαν ένα, παλαιομοδίτικο, κινηματογραφικό έργο. Υπάρχουν οι καλοί και...

οι κακοί. Οι νοσοκόμες φροντίζουν τους αρρώστους και οι τρομοκράτες βάζουν μπόμπες.

Το (χοντρό) πρόβλημα το έχω με τους άλλους. Με όλους εκείνους που χτύπησαν φιλικά στην πλάτη, παρότρυναν, «γέννησαν» τους τρομοκράτες. Με όλους εκείνους που ύμνησαν την βία, που απαίτησαν αίμα και καταστροφή. Με όλους εκείνους που απέδωσαν τον αποδεκατισμό της οικογένειας Νατζάφι σε κάποια μυστηριώδη ακροδεξιά οργάνωση, το λιντσάρισμα των υπαλλήλων της Marfin στον Βγενόπουλο και την δολοφονία του αστυνομικού Βασιλάκη σε προβοκάτσια. Με όλους εκείνους που όταν συλληφθούν (λέμε τώρα…) οι δράστες των παραπάνω εγκλημάτων θα διαδηλώνουν στο κέντρο της Αθήνας απαιτώντας την απελευθέρωσή τους. Με όλους εκείνους που θα ζητήσουν μια «δίκαιη δίκη»- λες και αυτό είναι ένα προνόμιο που πρέπει να απολαμβάνουν μόνο οι τρομοκράτες.

Σε όλους εκείνους, κάποιος κάποτε πρέπει απλώς να πει δυο λόγια: Βουλώστε το! "
http://mediasoup.gr/

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΤΟΥ ΟΦΗ.ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.30 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΤΣΙ?

"Στήσατε όλοι μαζί τον ΟΦΗ"


"Ανθρωπάκια μικρόψυχα, παχύδερμα, ζητιάνοι των ψήφων μας. Άνθρωποι που δεν ξέρουν να χωρίσουν 2 βουγιών άχυρα. Εκλεγμένοι από τον Ελληνικό λαό με στόχο να τον υπηρετούν και όχι να τον χωρίζουν ανα διαμερίσματα. Την ώρα που σκοτωνόταν ενας συνάνθρωπός μας εσυ Βούγια έκανες παρέμβαση υπέρ του Ηρακλή. Παρέμβαση υπέρ της παρανομίας. Παρέμβαση για να...

εξυπηρετηθεί η εκλογική σου περιφέρεια και όχι το δίκιο και η νομιμότητα.

Στήσατε όλοι μαζί τον ΟΦΗ. Διαιτητές, παράγοντες και όλα τα λαμόγια που έστησαν ένα ολόκληρο νησί και μια πόλη στον τοίχο. Ντροπή σας ρε.

Πειράζει που παλέψαμε για να γίνουμε ανεξάρτητοι; Πειράζει που διώξαμε τον Βαρδινογιάννη; Πειράζει ρε δημοσιογράφε της πλάκας που θίξαμε τον κουμπάρο σου. Εσένα ντε. Τον τύπο με την Καγιέν, τον υπερασπιστή των Αδυνάτων και των κατατρεγμένων, του φτωχικού στα βόρεια προάστεια με το χαμόσπιτο. Εσένα που μαζι με τους υπόλοιπους δημιούργησαν την κατάσταση που εχει επέλθει στον Ηρακλή, της κουμπαριάς με την περίφημη οικογένεια που εμείς πολεμούσαμε τόσα χρόνια. Γιατί άραγε εμάς δεν μας άφησες παλιότερα να παραβρεθούμε στην εκπομπή σου για !
να εκθέσουμε τα δικά μας προβλήματα. Πού είναι ο φάκελος με τα στοιχεία της διπλοϊδιοκτησίας που σου είχαμε στείλει; Γιατί στην τελευταία σου εκπομπή δεν μας άφησες να παρέμβουμε έστω τηλεφωνικά για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας από τις λάσπες που μας πετούσαν;

Θα μας απαντήσει κανείς; Πόσο κοστίζει το τίμημα της ανεξαρτησίας; Πόσο αξίζει το τίμημα του να είμαστε μόνοι μας και καθαροί; Το έχουμε πληρώσει αρκετά μέχρι τώρα και στο τέλος θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη… Πολιτικοί του Ηρακλείου μείνετε μακριά μας, πάντοτε έτσι και αλλιώς μακριά ήσασταν εκτός αν υπήρχαν φωτογραφίες και διαφήμιση. Εξαίρεση αποτελεί ο κ. Αυγενάκης που εξ αρχής στάθηκε μαζί μας. Μόνοι μας θα παλέψουμε και μόνοι μας θα κερδίσουμε ξανά αυτό που μας αφαίρεσαν με το ΣΤΗΜΕΝΟ παιχνίδι στις ΣΕΡΡΕΣ και τους κατευθυνόμενους διαιτητές και παρατηρητές στα play offs.

Προειδοποιούμε ότι το Ηράκλειο είναι μικρό και οι Κρητικοί δεν ξεχνούν… Γερουλάνο, Βούγια και πρωθυπουργέ της κάθαρσης Παπανδρέου, για πείτε μας ποσο συνεισφέρει η ΚΡΗΤΗ στο ΑΕΠ; Πόσα λεφτά παίρνει η Ελλάδα από εμάς; Μας θεωρείτε Έλληνες ή Έλληνες είναι μόνο αυτοί του Βατοπαιδίου, της SIEMENS, της κλεψιάς και της μίζας; Πόσο λιγότερο Έλληνες είμαστε εμείς; Μόνοι μας και όλοι σας, και θα κερδίσουμε ξανά. Γιατί εμείς έχουμε το δίκιο με το μέρος μας.

Προς ΠΑΕ ΟΦΗ . Ειστε υποχρεωμένοι να κυνηγήσετε το θέμα και ας μην παίξουν ποτέ στην Ευρώπη κανένας από τους καταστροφείς του ποδοσφαίρου. Έχετε ηθική υποχρέωση απέναντι στον εαυτό σας, την τσέπη σας αλλά ακόμα ακόμα και σε όλους αυτούς που από το υστέρημά τους στήριξαν την ομάδα.

ΠΟΝΤΙΕ ΠΙΛΑΒΙΕ πού είναι οι 2 καινούργιοι φάκελοι με τα στημένα; Α. να μην το ξεχάσουμε. Ήδη οι εκπλήξεις από εμάς έρχονται και τότε θα δείτε γέλια.
Δεν κωλώσαμε ποτέ και δεν θα το κάνουμε ούτε και τώρα…

SNAKES 4 HERAKLION CLUB
ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΥΡΑ 4 - BLACK ARMY
Σ.Φ.Ο ΑΘΗΝΩΝ ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ
Σ.Φ.Ο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ SALONICA CLUB
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΦΗ
ΟΜΙΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΑΡΧΑΝΩΝ"

Share on Facebook

Ε ΕΝΤΑΞΕΙ ΩΡΑΙΟΣ ΚΩΛΟΣ ΔΕ ΛΕΩ ,Ε ΚΑΙ?

Νέα! Ωραία! Καινούρια!

Δεν ξέρουμε ποια είναι η Ανδρομάχη Ξένου, είμαστε δύο ξένοι, αλλά ελπίζουμε σύντομα να μάθουμε τα πάντα για εκείνη. Μέχρι τότε, ας μελετήσουμε καλύτερα και προσεκτικότερα το κορμί της.


Θα ήθελα να παρακαλέσω όποιον βγάλει τι λέει το τατουάζ σε αυτό το καυτό σημείο να μου εξηγήσει, γιατί προσπαθώ αλλά βγάζω μόνο λίγα γράμματα. Λογικό, άντε να συγκεντρωθείς σε τέτοια θέα.
Πηγή : yupi.gr

ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ Η ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

Αγιο είχε η Μαίρη Χρονοπούλου


ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑΚΗ ΤΗΣ ΒΟΗΘΟ

Ενα περίεργο παιχνίδι παίζει η μοίρα στη Μαίρη Χρονοπούλου. Η δημοφιλής ηθοποιός βρισκόταν στο αμάξι της μαζί με την οικιακή της βοηθό. Οδηγούσαν στο ...

Κορωπί και το αυτοκίνητο τους βγήκε απο το δρόμο και ντελαπάρισε. Οι δυο γυναίκες οδηγήθηκαν στο νοσοκομειο για τις πρώτες βοηθειες και μετά επέστρεψαν στο σπίτι τους. Share on Facebook

ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑ

Στα μούτρα σου...



Μπορείτε να καταλάβετε ποια είναι η ξανθιά που κάνει χειρονομία στην κάμερα;

Δεν θα μπορούσε...



να είναι άλλη απο την Τζούλια

People στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

Μοντεστό και Βούκσεβιτς οι πρώτοι στόχοι


Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ξεκαθάρισε πως ο Γάλλος και ο Μαυροβούνιος βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα των «ερυθρολεύκων»...



Πέρα από τους Μοντεστό και Βούκσεβιτς, ο κ. Μώραλης τόνισε πως παίκτες σαν τον Γκούτι και τον Γκοβού αποτελούν εξαιρετικές περιπτώσεις, ωστόσο υπάρχουν αρκετά εμπόδια για την ολοκλήρωση μιας τέτοιου βεληνεκούς μεταγραφής.

Όσον αφορά στον Κουμορτζί, του οποίου το όνομα έχει γραφτεί τις τελευταίες μέρες στις εφημερίδες, ο παραγόντας του Ολυμπιακού υποστήριξε πως υπάρχει μεγάλη απόσταση από την πρώτη προσέγγιση μέχρι τις τελικές υπογραφές...

theplayer.gr

Η ΓΑΤΑ ΚΟΙΜΑΤΕ Η ΧΕΛΩΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ

Χελώνα - ξυπνητήρι


Σκέχου να είσαι γάτα, να την έχεις αράξει και να κοιμάσαι και να έρχεται η χελώνα να σε ξυπνήσει με αυτό τον τρόπο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Share on Facebook

ΡΩΜΑΝΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ

ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ.ΟΙ ΞΕΥΤΥΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΦΤΑΙΝΕ

Σε δίκλινο με όλες τις ανέσεις ο Πάρις Κασιδόκωστας




ΘΗΤΕΙΑ - ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Τη στιγμή που χιλιάδες νέοι υπηρετούν την πατρίδα με πολύ άσχημες συνθήκες γιατί δεν έχουν μπάρμπα στην Κορώνη, ο Πάρις Κασιδόκωστας έχει το δικό του δίκλινο και μάλιστα...


με όλες τις ανέσεις. Στρατός Resort για τον ελληνα κληρονόμο με καφετιέρες, τηλεόρασης και ιδιωτικό παρκινγκ για να μην κουράζετε. Ο ο ναυτοδίοπος Πάρις
Κασιδόκωστας θα έχει να λέει πολλές ιστορίες απο το στρατό στα παιδιά του. Τις φωτογραφίες δημοσιεύει το Πρώτο θέμα και φυσικά ρίχνει το ανάλογο κράξιμο

Share on Facebook

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ.ΑΣ ΑΝΑΨΕΙ ΕΝΑ ΚΕΡΙ

Από άγιο γλύτωσε μια υπάλληλος των ΕΛ.ΤΑ.


Το δέμα είχε μια σχισμή και φαινόταν ένα μπορντό κουτί μέσα. Παρόλα αυτά η υπάλληλος δεν αποφάσισε να το ανοίξει και να το προωθήσει όπως ήταν…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ





Share on Facebook

ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ

Το υπουργείο έκλεισε προσωρινά τα χειρουργεία στην ιδιωτική κλινική στις Σέρρες


ΜΕ ΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΝΔΟΟΦΘΑΛΜΙΤΙΔΑΣ

Δεκατρείς ασθενείς Ιδιωτικής Κλινικής των Σερρών διακομίστηκαν σε τρία Νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας στη Θεσσαλονίκη με γενικευμένη ενδοοφθαλμίτιδα.

Μετά την εξέλιξη αυτή...
:

1)Tο Eθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας

έδωσε εντολή στην εν λόγω Κλινική να σταματήσει μέχρι νεωτέρας τα χειρουργεία.

2)Η Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου έδωσε εντολή στον Γενικό Επιθεωρητή του ΣΕΥΥΠ Μ. Σαμπατακάκη να προχωρήσει σε περαιτέρω έρευνα της υπόθεσης.

3)Ο Διοικητής της 4ης ΥΠΕ παρακολουθεί στενά την πορεία των ασθενών.
Share on Facebook

ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ

Σύλληψη 25χρονου για βιασμό 17χρονης


ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται, το τελευταίο 24ωρο, 25χρονος υπήκοος Αλβανίας που κατηγορείται ότι βίασε 17χρονη, την οποία γνώριζε.

Σύμφωνα με...
όσα έγιναν, μέχρι στιγμής, γνωστά από την Αστυνομία, το βράδυ της 19ης Ιουνίου, ο 25χρονος, ενώ προσφέρθηκε να μεταφέρει την ανήλικη με ΙΧ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, την οδήγησε στο Σέιχ Σου, όπου και τη βίασε.

Ο δράστης, που ομολόγησε την πράξη του, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.Share on Facebook

ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ

"Ρε Κώστα, πως έχεις γίνει έτσι;"


"Με ανοιχτό το στόμα έμειναν στον Ολυμπιακό όταν αντίκρυσαν τον Κώστα Μήτρογλου. Καi δεν έμειναν έτσι για καλό λόγο, αλλά γιατί ο υψηλόσωμος επιθετικός των "ερυθρολεύκων" παρουσιάστηκε...



στην έναρξη της προετοιμασίας σε κατάσταση πρωην ποδοσαιριστή! Επτά κιλά παραπάνω από όσα έπρεπε να έχει "κουβαλάει" ο νεαρός επιθετικός, κάτι που φυσικά επηρεάζει την φυσική του κατάσταση.

Μάλιστα ο Λίνεν εκνευρίστηκε μαζί του όταν τον είδε να μένει πολλά μέτρα πίσω από τους συμπαίκτες του κατάμ τη διάρκεια που έκαναν τζόγκινγκ. Ο Γερμανός τεχνικός φώναξε τον Μήτρογλου κοντά του και του μίλησε με σκοπό να τον...συνετίσει.

Στο τετ α τετ που είχαν ο Λίνεν του μιλούσε σε πολύ έντονο ύφος στα γερμανικά θέλοντας να του δώσει να καταλάβει πως όπως είναι τη δεδομένη στιγμή δεν πάει πουθενά. Πάνω σε αυτή την κουβέντα ποντάρουν στην ΠΑΕ προκειμένου να δουν τον "Μήτρο" να επανέρχεται δυναμικά στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο.

Αν δεν "πετύχει" αυτό, θεωρούν πως θα πετύχει η ειρωνία των συμπαικτών του. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, άλλωστε, πως ο Πάρντο που έφτασε μόνος του στο Μόναχο και είδε τον Μήτρογλου του είπε "Κώστα; Πως έγινες έτσι;".

Εξάλλου η διοίκηση από την πλευρά της έχει δείξει με τον δικό της τρόπο στον 23χρονο στράικερ πως δεν θα τον περιμένει και πολύ. Ήδη στο ρόστερ του συλλόγου υπάρχουν οι Ντάρμπισιρ και Ντιόγκο, με τον τελευταίο να βγάζει "ματια" μέχρι στιγμής, ενώ θέση στην επίθεση μπορούν να πάρουν και οι Επστάιν και Ζαϊρί. Βέβαιο θεωρείται το γεγονός της απόκτησης ενός ακόμη επιθετικού. Όλο αυτό σημαίνει η φετινή σεζόν θα έχει καθοριστικό χαρακτήρα για το μέλλον του Μήτρογλου στο λιμάνι.

Ο παίκτης ή θα καταλάβει τι πρέπει να κάνει και θα το κάνει ή θα γίνουμε όλοι μαρτυρες ενός ακόμη ταλεντου που δεν θα παίξει ποδόσφαιρο επιπέδου λόγω της κακής του νοοτροπίας."

http://www.balla.gr

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΙΡΑΝ ΚΑΙ G8

Η G8 καλεί το Ιράν σε διάλογο


Να σεβαστεί το κράτος δικαίου και την ελευθερία της έκφρασης

Οι ηγέτες της Ομάδας των Οκτώ (G8) πιο βιομηχανικών χωρών καλούν το Ιράν σε έναν "διάλογο με διαφάνεια" για το πυρηνικό του πρόγραμμα και να σεβαστεί το "κράτος δικαίου" και την "ελευθερία της έκφρασης", σύμφωνα με την τελική ανακοίνωσή τους που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα στο τέλος της ετήσιας συνόδου κορυφής που πραγματοποίησαν στο Χάντσβιλ, στον Καναδά.

"Στόχος μας ...
είναι να πείσουμε τους ιρανούς υπευθύνους να δεσμευτούν σε έναν διάλογο με διαφάνεια για τις πυρηνικές δραστηριότητες της χώρας τους και να σεβαστούν τις διεθνείς υποχρεώσεις του Ιράν", σημειώνουν οι ηγέτες των ΗΠΑ, της Ρωσίας, της Ιαπωνίας, του Καναδά, της Γαλλίας, της Βρετανίας, της Ιταλίας και της Γερμανίας.

Η υιοθέτηση στις αρχές Ιουνίου από τον ΟΗΕ νέων κυρώσεων κατά της Τεχεράνης που έχουν στόχο τη χρηματοδότηση και τους εξοπλισμούς της "αντανακλά τις ανησυχίες της διεθνούς κοινότητας όσον αφορά τον ιρανικό πυρηνικό φάκελο". "Και ζητούμε επίμονα από όλα τα κράτη να τις εφαρμόσουν πλήρως".

"Αναγνωρίζοντας στο Ιράν το δικαίωμα σε ένα πυρηνικό πρόγραμμα για ειρηνικούς σκοπούς (...) ανησυχούμε έντονα για την απουσία διαφάνειας από το Ιράν όσον αφορά τις πυρηνικές του δραστηριότητες και για τη δεδηλωμένη πρόθεσή του να συνεχίσει και να εξελίξει τον εμπλουτισμό ουρανίου, συμπεριλαμβανομένου σε ποσοστό σχεδόν 20%", σημειώνουν.

"Ζητούμε επίμονα από την ιρανική κυβέρνηση να σεβαστεί το κράτος δικαίου και την ελευθερία της έκφρασης όπως προβλέπουν οι διεθνείς συνθήκες" τις οποίες έχει προσυπογράψει, καταλήγουν.Share on Facebook

ΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΣ ΤΗΝ ΑΧΟΡΤΑΓΗ?

26 Ιουν 2010
Ένας άνδρας πουλάει στο διαδίκτυο τα δακτυλίδια του γάμου, καθώς θέλοντας να κάνει έκπληξη στη μέλλουσα σύζυγό του, επέστρεψε νωρίτερα από επαγγελματικό ταξίδι και την βρήκε στο κρεβάτι με τέσσερις μαύρους άνδρες (Pic)

Μέσω του διαδικτύου συχνά οι άνδρες βάζουν αγγελίες για να πουλήσουν αυτοκίνητα, μηχανές, cd… κλπ.
Ο εν λόγω άνδρας της ιστορίας μας πουλά όμως δακτυλίδια. Όχι όμως οποιαδήποτε δακτυλίδια αλλά του γάμου του!
Ίσως κάποιος σκεφτεί ότι δεν έχει χρήματα αυτή τη περίοδο για να παντρευτεί ή ότι πολύ απλά η νύφη το έσκασε. Στην περίπτωσή μας όμως δεν συνέβη κάτι τέτοιο.
Ο ανώνυμος κύριος θα παντρευόταν μετά από μερικές εβδομάδες. Επιστρέφοντας νωρίτερα στο σπίτι του από ένα επαγγελματικό ταξίδι και θέλοντας να κάνει έκπληξη στη μέλλουσα σύζυγό του πήγε στο σπίτι τους.


Ανοίγοντας την πόρτα άκουσε κραυγές από το υπνοδωμάτιο. Σιγά σιγά χωρίς να τον ακούσει κανείς άνοιξε την πόρτα και βρήκε την αρραβωνιαστικιά του να κάνει σεξ όχι με έναν, όχι με δύο, ούτε καν με τρεις, αλλά με τέσσερις μαύρους άνδρες.
Του ήρθε ο ουρανός σφοντύλι και φυσικά ο γάμος ακυρώθηκε. Τώρα σε τιμή ευκαιρίας, μόλις 2000 δολαρίων πουλάει τα δακτυλίδια…
www.blogotsarka.gr

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ,ΚΑΙ ΒΑΡΕΙΑ Η ΤΙΜΩΡΙΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ

Τελευταίο αντίο στον Γιώργο Βασιλάκη


Τελευταίο αντίο έδωσαν το Σάββατο εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας του τόπου, αλλά και πλήθος κόσμου, στον άτυχο υπασπιστή Γιώργο Βασιλάκη που έχασε τη ζωή του την Πέμπτη το βράδυ από το παγιδευμένο με εκρηκτικά δέμα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Σύσσωμη η πολιτική και αστυνομική ηγεσία του υπουργείου (ο Γιώργος Βασιλάκης ήταν στενός συνεργάτης του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη), εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των κοινοβουλευτικών κομμάτων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το Ηράκλειο Κρήτης τίμησαν τον αστυνόμο στην κηδεία του στο νεκροταφείο Ζωγράφου, στη 1 το μεσημέρι.

Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε μήνυμά του εξέφρασε στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, την Ελληνική Αστυνομία και την οικογένεια του Γ. Βασιλάκη τα συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του. Μίλησε για την «Ελλάδα που συγκλονίσθηκε από τον άδικο θάνατο ενός έντιμου αξιωματικού» και ευχήθηκε «ο Κύριος της ζωής Ιησούς Χριστός να παύσει το άδικο που κυριαρχεί στον κόσμο».

Ο διευθυντής της Άμεσης Δράσης Κων/νος Βαλλιάνος, μιλώντας εκ μέρους της ΕΛΑΣ, είπε ότι ο Γ. Βασιλάκης αποτελούσε την απτή απόδειξη του «ανθρώπινου προσώπου του οράματος της ελληνικής αστυνομίας» και διαβεβαίωσε ότι οι συνάδελφοί του θα είναι «παντοτινοί συνοδοιπόροι στη ζωή της οικογένειάς του».

Η Νομάρχης Ηρακλείου Ευαγγελία Σχοιναράκη μετέφερε τον αποχαιρετισμό της γενέτειρας του και σημείωσε: «Ο κόσμος που πενθεί σήμερα είναι ο κόσμος της σκληρής δουλειάς, ο κόσμος που σκάβει το χωράφι, ο κόσμος της αλληλεγγύης και της φιλίας. Πενθεί τη «μαγιά», που έλεγε κι ο Μακρυγιάννης, που κουβαλά αγόγγυστα το βάρος της προόδου της πατρίδας στην πλάτη του». Περιέγραψε τον Γ. Βασιλάκη σαν ένα νέο φτωχό παιδί της δεκαετία του 1970 που με σκληρή δουλειά και ταυτόχρονα σπουδές αγωνιζόταν να καταφέρει κάτι καλύτερο στη ζωή του. Και τα κατάφερε. Κατάφερε να γίνει ένας εξαιρετικός άνθρωπος, αστυνομικός και οικογενειάρχης.

Σφοδρή επίθεση εξαπελυσαν τόσο η κ. Σχοιναράκη, όσο και οι άλλοι Κρητικοί (δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και άλλοι εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας του Ηρακλείου που μίλησαν) σε «εκείνους που φοβούνται τη ζωή και το φως και ζουν στο σκοτάδι». Οι Κρητικοί εξέφρασαν σε έντονο τόνο την «αγανάκτηση για την άνανδρη δολοφονική επίθεση» εναντίον ενός ωφέλιμου για την κοινωνία ανθρώπου. Καταδίκασαν «τη δημιουργία αισθήματος ανασφάλειας στους πολίτες». Και εξέφρασαν τη βεβαιότητα ότι « ο υπουργός κ. Χρυσοχοϊδης και οι συνεργάτες του θα επιτελέσουν το έργο τους και θα αποκαλύψουν τους δολοφόνους».

Εκτός από τον κ. Χρυσοχοϊδη και τον υφυπουργό κ. Βούγια, μεταξύ των άλλων πολιτικών που παραβρέθηκαν στην κηδεία ήταν οι κ. Αντώνης Καρράς και Δημήτρης Καρύδης από το ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Δένδιας από τη ΝΔ, οι Γιώργος Βουλγαράκης και Ντόρα Μπακογιάννη, ο Πάνος Τριγάζης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Θάνος Πλεύρης από τον ΛΑΟΣ.
πηγη:skai.gr

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΜΕΛΑ ΣΤΟ...........ΚΡΕΒΑΤΙ

Σάββατο, 26 Ιουνίου 2010


Mε την Πάμελα στο κρεβάτι!



Όνειρο των περισσοτέρων ανδρών- για να μη πω το βαρύγδουπο κάθε άνδρα- είναι να τον ξυπνάει μια σέξι ξανθιά, πόσο μάλλον όταν αυτή η ξανθιά είναι η Πάμελα Άντερσον.
Τώρα με την εφαρμογή του iPhone Wakey Wakey ένα είδος αφύπνισης ο καθένας μπορεί να ξυπνήσει γλυκά με ακούγοντας τη καυτή Πάμελα να τον παροτρύνει να σηκωθεί από το κρεβάτι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ





http://www.angelz.gr/lifestyle/688-me-tin-pamela-sto-krebati-vid-.html

ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Σάββατο, 26 Ιουνίου 2010

Φρίκη! Πατέρας βοήθησε το γιο του να βιάσει ανήλικη !


Πώς να χαρακτηρίσει κάποιος έναν γονιό που φτάνει στο σημείο να βοηθήσει το ίδιο του το παιδί να διαπράξει… βιασμό; Η ανατριχιαστική πράξη του πατέρα προκαλεί ακόμη μεγαλύτερο σοκ, καθώς το ανήμπορο να αντιδράσει θύμα ήταν ένα ανήλικο κορίτσι!
Η πρωτοφανής αυτή υπόθεση εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε περιοχή της Κορίνθου, με πρωταγωνιστή....


έναν 17χρονο αθίγγανο που πόθησε με πάθος ένα κορίτσι μόλις 15 χρόνων! Κι επειδή η ανήλικη κοπέλα δεν ανταποκρινόταν στον έρωτά του, αποφάσισε να την… αναγκάσει να τον δεχτεί!

Με την βοήθεια του 56χρονου πατέρα του, άρπαξαν την ανήλικη κοπέλα παρά τη θέληση της και την επιβίβασαν στο αυτοκίνητό τους, με το οποίο τη μετέφεραν σε μια ερημική παραλία. Εκεί, ο «πατέρας» την κράτησε ακίνητη για να μπορέσει το… «καμάρι» του να την βιάσει! Στη συνέχεια, εγκατέλειψαν αβοήθητο το θύμα τους κι εξαφανίστηκαν. Όμως, το κορίτσι κατέφυγε στην Ασφάλεια Κορίνθου όπου διηγήθηκε το μαρτύριο που έζησε και οι αστυνομικοί αναζήτησαν τους δυο δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Κορίνθου.



Share on Facebook

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ

Σάββατο, 26 Ιουνίου 2010

«Θοδωρή τα μισά!»


Οι μέρες, όσον αφορά στα οικονομικά, δεν είναι και οι καλύτερες στα μέρη μας. Αυτό ισχύει για όλους τους τομείς, φυσικά και στο μπάσκετ. Στόχος, όλων των ομάδων είναι, να ρίξουν τα μπάτζετ, να μαζέψουν την κατάσταση και να προσπαθήσουν να αντέξουν στα νέα φορολογικά καθεστώτα. Στην περίπτωση του Ολυμπιακού, η κατάσταση είναι κάπως περίεργη. Κι αυτό γιατί, το ταμείο θα ...
ανοίξει για τον Ίβκοβιτς, υπάρχει μια μεγάλη πρόταση για τον Σπανούλη, ενώ αναμένεται να δούμε, ποια θα είναι και η απόφαση του Τσίλντρες.

Όμως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Theplayer, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, θέλουν να ρίξουν τις...τιμές, σε άλλους παίκτες. Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο, έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ.



Πηγές αναφέρουν ότι θα του γίνει πρόταση για μείωση στα...μισά! Κάτι τέτοιο για την ώρα δεν έχει βγει από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, αλλά είναι πολύ πιθανό να συμβεί τις επόμενες εβδομάδες. Από την άλλη, γεννιέται και το ερώτημα, αν θα του ετοιμαστεί καινούργιο συμβόλαιο. Γιατί αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα ισχύει η φορολογία των 45%. Ίσως δηλαδή ο Ολυμπιακός να έχει μικρό κέρδος.



Όμως το θέμα δεν είναι αυτό. Γιατί αν οι ερυθρόλευκοι προτείνουν μισό συμβόλαιο στον Παπαλουκά, είναι σα να του λένε, πως δεν τον υπολογίζουν.



Επαναλαμβάνουμε, όλα αυτά βασίζονται σε έγκυρες μεν πληροφορίες, αλλά ανεπιβεβαίωτες. Και στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, δεν επιβεβαιώνουν ποτέ. Μόνο ανακοινώνουν. Θα απασχολήσει ο Παπαλουκάς 100% Κάποιες εφημερίδες, έγραψαν ότι μπορεί του γίνει αναπροσαρμογή. Λιγότερα χρήματα και διετές συμβόλαιο. Και πάλι όμως, υπάρχει η εφορία...





Από Δευτέρα οι εξελίξεις με Ιβκοβιτς και μεταγραφικά


Σχετικά με την υπόθεση Ίβκοβιτς από βδομάδα αναμένονται νεότερα, μόλις ο Σέρβος συζητήσει με την ομοσπονδία της χώρας του. Λογικά, θα τελειώσει το θέμα. Εκτός πια κι αν γίνει η μεγάλη έκπληξη και χαλάσει μια δουλειά που φαίνεται σίγουρη.



Καμία εξέλιξη στα μεταγραφικά. Ο Σπανούλης θα 'χει νεότερα τη Δευτέρα και όλοι οι άλλοι στόχοι, μετά την ανακοίνωση του προπονητή...

http://www.theplayer.gr

ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

Η ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΕΣΤΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ROUFIANOS.COM και επειδή γνωρίζουμε ότι ΟΥΚ ολίγοι συνάνθρωποι μας αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα, παραθέτουμε το μήνυμα (όπως μας εστάλη) και σας προτείνουμε τι πρέπει να κάνετε σε τέτοιες περιπτώσεις.  

"ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΛΓΑΣ ...

ΕΠΕΙΔΗ ΑΦΗΣΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ 4 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΔΟΣΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΣΠΑΝΕ(ΜΕ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ)



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ .....

ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΝΗΛΙΚΑ



ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΠΝΟΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΑ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ

ΟΤΑΝ ΕΚΕΛΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΛΗΡΩΣΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΟΝΑΤΙΣΑ.



ΜΕ ΤΑ 417 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΟΥΤΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΝΑ



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ.



ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΜΟΥ ΣΕ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ.



ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑΝ ΣΠΙΤΙ ΣΧΕΔΟΝ 40 ΦΟΡΕΣ.

ΕΤΣΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ.



ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΗΜΙΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ-ΣΤΟ ΜΑΝΑΒΙΚΟ-ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 500 ΕΥΡΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΟΥ.



ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΡΟΛΟΙ(ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑ ΜΗΝΑ)ΩΣΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΕ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΕΝΩ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΒΑΡΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ...ΤΛΠ Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ...Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ...ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

ΟΝΤΩΣ ΠΗΓΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ 4 Η ΩΡΑ ΗΡΘΕ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ Χ ΠΟΥ ΜΕ ΕΨΑΧΝΕ ΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ-ΥΨΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ 1,90(ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 1,85 ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΨΗΛΟΤΕΡΟΣ)ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΣΟΜΟΣ

-ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ.....



-ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΤΙ ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ.......



-ΜΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.....



-ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ,ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΨΕΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ......



-ΤΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΥΦΟΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΜΕΝΟ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ <>

-ΤΟN ΡΩΤΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΛΕΕΙ ΨΕΥΤΗ;



-ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ Η ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ.



ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΦΟΡΜΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΦΙΛΗΣΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΡΓΑΣΙΑ 4ΩΡΗ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΩ Η ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΟΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

-ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΩΣ 4 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΧΑΘΗΚΕ



-ΤΟΤΕ ΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΗΜΑΤΑ



-ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ: ΝΑ ΣΟΥ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ.



-ΤΟΥ ΛΕΩ: ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΞΥΛΟ;



-ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ



-ΜΑ ΠΩΣ;

ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ:



-ΕΧΕΙΣ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ...ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ΕΡΘΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΣΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΟΙΞΕΙΣ.

-ΓΚΕ ΓΚΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ

-ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΛΕΩ



-ΟΧΙ ΡΕ ΓΚΕ ΓΚΕ ΘΑ ΠΕΙΣ ΜΟΥ ΞΑΝΑΛΕΕΙ



ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΓΚΕ ΓΚΕ



ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΤΑΣΟ ΠΕΡΑΣΑΝ 5 ΜΕΡΕΣ ΑΝΟΙΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΛΛΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ


Απάντηση Αδέσμευτος Λόγος: Το έχουμε ήδη αναφέρει πάρα πολλές φορές αλλά θα το ξαναπούμε ακόμη μία: ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. Το γνωρίζετε ότι τα δικαστήρια επιδικάζουν αποζημιώσεις για την ηθική βλάβη που σας προκαλούν τέτοιες εταιρείες όταν ξεφεύγουν από τα όρια της νομιμότητας; Το ξέρετε ότι κάτι τύπους σαν τον τύπο που έλεγε "ΓΚΕ ΓΚΕ" και σας πιάνει από τον λαιμό πάει κατευθείαν "στο κελί 33" με τον "Καπετανάκη" και η εταιρεία του πάει στον Καιάδα τρίτο στενό γωνία αριστερά; Γνωρίζεται ότι απαγορεύεται ρητά να αξιοποιούνται προσωπικά δεδομένα από τρίτους χωρίς την συγκατάθεση σας; Το ξέρετε ότι στην προκειμένη περιπτωση οι εσιπρακτικές εταιρείες είναι ο "τρίτος" της παρέας; Με βάση το άρθρο 5 περί εισπρακτικών εταιρείων ορίζονται τα εξής:

Άρθρο 5 – Αθέμιτες και παραπλανητικές πρακτικές Εταιρειών προς οφειλέτες
Απαγορεύεται στις Εταιρείες να προβαίνουν σε αθέμιτες και παραπλανητικές πρακτικές προς τους οφειλέτες, όπως:



1. Η, κατά την επικοινωνία με τον οφειλέτη, εμφάνιση των υπαλλήλων τους υπό ιδιότητες που δεν διαθέτουν, όπως υπαλλήλων των δανειστών, δικηγόρων ή δικαστικών επιμελητών.

2. Η άσκηση σωματικής βίας, ψυχολογικής πίεσης περί διακινδύνευσης του επαγγέλματος, των περιουσιακών στοιχείων ή της ζωής του οφειλέτη ή των οικείων του. (εδώ υπάγεται η περίπτωση του ΓΚΕ ΓΚΕ, ΓΚΕ ΓΚΕ;)

3. Η επίδειξη προσβλητικής συμπεριφοράς ή η χρήση προσβλητικών εκφράσεων εναντίον του οφειλέτη ή και των οικείων του.

4. Η δυσφήμιση ή η απειλή δυσφήμισης του οφειλέτη στο οικογενειακό ή εργασιακό περιβάλλον του.

5. Η εκμετάλλευση περιστάσεων αντικειμενικής αδυναμίας του οφειλέτη.



6. Η απειλή λήψης μη νόμιμου μέτρου σε βάρος του.

7. Η παραπλανητική πληροφόρηση του οφειλέτη.



8. Οι κατ΄ οίκον ή στον χώρο εργασίας του οφειλέτη επισκέψεις.

9. Η όχληση των οικείων προσώπων του κατά την έννοια της περίπτωσης 4.

10. Οι επισκέψεις σε χώρους αυστηρώς προσωπικούς, όπως νοσοκομεία.

11. Η παραπλανητική χρήση και παρουσίαση εγγράφων που δημιουργούν εσφαλμένα την εντύπωση, ότι πρόκειται για δικαστικά έγγραφα.

12. Η οποιαδήποτε επικοινωνία που περιλαμβάνει ανακριβείς πληροφορίες σχετικά με τις συνέπειες αθέτησης πληρωμών.

13. Η επικοινωνία για οφειλές οι οποίες απορρέουν από γενικούς όρους συναλλαγών που έχουν κριθεί καταχρηστικοί με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις, καθώς και οι όροι που αναφέρονται στις υπουργικές αποφάσεις που εκδίδονται κατ΄ εξουσιοδότηση της παραγράφου 21 του άρθρου 10 του ν. 2251/1994, όπως εκάστοτε ισχύει.
 
Τι μπορείτε να κάνετε για να τελειώνει η ιστορία μία και καλή

Σε περίπτωση που σας ενοχλούν εισπρακτικές εταιρείες κάντε το εξής απλό σε πρώτη φάση: Ρωτήστε πως λέγετε η εταιρεία και ποιός σας καλεί. Εν συνεχεία στείλτε την ακόλουθη επιστολή στην τράπεζα σας, κοινοποιώντας την σε καταναλωτικούς φορείς και στον Συνήγορο του Καταναλωτή.

 "ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΙΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΙΔΙΩΤΗ ή ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε. ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ".

Αν δείτε ότι εισπρακτική εταιρεία ξεφεύγει από τον ενημερωτικό της ρόλο και προβαίνει σε ψυχολογική ή ενδεχόμενη σωματική βία, τότε προσλάβετε έναν καλό δικηγόρο και με βάση αυτο το ΦΕΚ αλλάξτε τους τα φώτα, ενημερώνοντας πάντα τον "Συνήγορο του Καταναλωτή"

ΑΦΟΥ ΜΩΡΗ ΤΟ ΤΡΙΨΑΤΕ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ,ΤΩΡΑ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ.ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΛΑΚΟΜΟΥΝΟΥΔΕΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ?

Τι αποκαλύπτει η «παρτενέρ» της Αντωνίου για τη βραδιά των hot φωτογραφιών


Τι τελικά συνέβη το βράδυ που η Ρία Αντωνίου απαθανατίστηκε σε τρυφερές στιγμές σε μπανιέρα με την τραγουδίστρια Μαρίνα Σάζη και ποια είναι η πραγματική αλήθεια για όσα έγιναν εκείνη τη νύχτα ανάμεσα στις δυο γυναίκες;

Η Μαρίνα Σάζη αποκαλύπτει πώς έγινε το όλο "σκηνικό" επιβεβαιώνοντας όσα είδαμε στις φωτογραφίες, αλλά και αποκαλύπτοντας όλες τις καυτές λεπτομέρειες που δεν "έπιασαν " τα φωτογραφικά φλας. «Αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν πριν από δύο περίπου χρόνια, σε ένα party γενεθλίων μόνο για .........


κορίτσια, στην οικία πολύ γνωστής τραγουδίστριας, η οποία είναι κοινή μας φίλη. Είχαμε πιεί πολύ αλκοόλ, χορεύαμε μεταξύ μας, βρεθήκαμε λίγο μόνες και τραβήξαμε αυτές τις φωτογραφίες για να κάνουμε πλάκα σε ένα φίλο. Αυτό είναι όλο. Η καθεμιά θα μπορούσε να το κάνει. Είναι παλιές φωτογραφίες τις οποίες είχαν δυστυχώς και άλλοι, πριν βγουν στη δημοσιότητα επειδή μια (…) φίλη μας τις έβαλε στο διαδίκτυο. Τις είχαμε βγάλει εγώ και η Ρία αλλά με την κάμερα αυτής της (…) φίλης μας, η οποία, όπως σας είπα έβαλε τις φωτογραφίες στο internet. Δυστυχώς, όσο και αν προσπάθησα δεν μπορώ να κινηθώ νομικά γιατί δεν μπορώ να αποδείξω πως αυτή ανέβασε τις φωτογραφίες» αναφέρει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια-«παρτενέρ» του μοντέλου
Πηγή: showbiz.com.cy

ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ?

Αλλάζει τακτική;


Όσο δεν αλλάζει η κατάσταση στα διοικητικά του Παναθηναϊκού και το κουμάντο εξακολουθεί να έχει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, η πίεση που δημιουργείτε πίσω από όλη αυτή την ιστορία, ίσως να έχει θετικά αποτελέσματα για τους «πράσινους»...


Σύμφωνα με τον σημερινό τύπο, παρουσιάζεται ξεκάθαρα η διάθεση του Βαρδινογιάννη να αφήσει πίσω το πλάνο λιτότητας που είχε εξαγγείλει μετά και την αποτίμηση της Delloite και να βάλει αρκετά χρήματα για να καλύψει και την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου αλλά και να ενισχύσει μεταγραφικά τον Παναθηναϊκό.

Είναι διατεθειμένος να τα… σπρώξει άμεσα για να αποσπάσει την υπογραφή του Γάλλου επιθετικού της Λιόν, Σίντνεϊ Γκοβού, δίνοντας του 2 εκ. ευρώ το χρόνο , όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal».

Παρά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι στο κόλπο για τον Γκοβού έχει μπει και ο Ολυμπιακός, οι «πράσινοι» έχουν στη φαρέτρα τους το βέλος με το όνομα… Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο φορ του Παναθηναϊκού, έχει μιλήσει πολλές φορές στον Γκοβού για το «τριφύλλι» και την Ελλάδα ενώ παράλληλα υπάρχει και το δέλεαρ της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λίγκ.
Σύμφωνα με την Sportday, ο «Τζίγγερ», έχει πει ξεκάθαρα στον Νίκο Νιόπλια, ότι εκείνος, σε συνδυασμό με τον Φρεϊτας θα προχωρήσουν την ομάδα στο αγωνιστικό και μεταγραφικό κομμάτι, σε συνεργασία και με τον Δημήτρη Γόντικα.

Από την μεριά του, ο μεγαλομέτοχος, προτίθεται να καλύψει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, αλλά και να καλύψει μεταγραφικά τις επιθυμίες του τεχνικού επιτελείου.

theplayer.gr

ΜΩΡΕ ΜΠΑΖΟ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΡΙΑ

Μαριάννα Ντούβλη Είμαι ηφαίστειο αναμμένο, και όχι παγοκολόνα

douvli-386


ΚΚΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

Δυο καραβια δεμενα στην κορινθο λογω μπλοκου των "ναυτεργατων"πολλα καραβια δεμενα στο λιμανι του πειραια χωρις δυνατοτητα αποπλου λογω παρεμποδισης των "ναυτεργατων",μερικες χιλιαδες συνταξιουχων αλλα και εργαζομενων αποκλεισμενους απο τις λιγες διακοπες που τους αναλογουν,καποια κρουαζεροπλοια που αλλαζουν λιμανια προορισμου,και αφηνουν τον πειραια και τον αποφευγουν οπως ο διαβολος το λιβανι.Αυτη ειναι η εικονα της σημερινης ελλαδας που περναει προς τα εξω με τα διεθνη μεσα αυτα να δειχνουν και οχι το τραπεζι του φτωχου αν εχει η δεν εχει να φαη η οικογενεια του.Τ α διεθνη ΜΜΕ δειχνουν τη βιτρινα της ελλαδας και αυτη δυσφημηζουν καθε μερα,και η βιτρινα της ελλαδας ειναι τα λιμανια της,οι δρομοι της(οι ποιοι?)τα ταξι της(ναι καλα)αλλα και τα τεμπελοσκυλα που απο τις αρχες του 80 και μετα ανακαλυψαν τον κακως εννοουμενο συνδικαλισμο,αυτον δηλαδη που οδηγει σε αξιωματα,αυτον που ειναι το σκαλοπατι για να ανεβει καποιος δραστηριος συνδικαλιστης ψηλα και να φταση μεχρι υπουργειο.Αυτον τον συνδικαλισμο που τον ανακαλυψε το ΚΚΕ και τον επεβαλε στην ελλαδα το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρεου τοτε εκεινες τις εποχες της παλαι ποτε "ΑΛΛΑΓΗΣ".Και εφτασε σημερα εκεινος ο συνδικαλισμος να γινεται οχι οπλο στα χερια των εργαζομενων αλλα εμποδιο στους μεροκαματιαρηδες που θελουν να δουλεψουν και να ζησουν την οικογενεια τους.Γιατι αυτος ο συγκεκριμενος συνδικαλισμος ναι μεν δινει απλοχερα το δικαιωμα στην απεργια,αλλα απαγορευει δια ροπαλου το δικαιωμα στην εργασια σε οποιον δε θελει να απεργηση.Ολοι θυμομαστε ξεβρακωμα καποιων ταξιτζηδων που δεν ηθελαν να απεργησουν τοτε τη δεκαετια του 80 το σπασιμο των αυτοκινητων τους και το διασυρμο αλλα ακομα και την κλοπη απο την τσεπη τους του μεροκαματου,απο τους υποτιθεμενους συνδικαλιστες αλλα στην ουσια κλεφτες,που υπαρχουν ακομα και σημερα.Αυτοι λοιπον οι υποτιθεμενοι αριστεροι συνδικαλιστες εν μεσω καπιταλισμου εκμεταλευοντε ολα τα δικαιωματα και τις προοπτικες αλλα και τις ελευθεριες που δινει ο καπιταλισμος,αλλα τις εκμεταλευοντε με τροπο που να εξυπηρετει μονο τα δικα τους προσωπικα συμφεροντα και τους μικροσκοπους τους.Συνδικαλιστε τυπου ΠΑΜΕ δεν ειναι συνδικαλιστες αλλα κοματοσκυλα αεργοι που πληρωνοντε απο το της ταπας(παπαρηγα)απο το κομα που υποτιθεται οτι κοπτεται για τα συμφεροντα των εργαζομενων αλλα κοβει τους μισθους απο τους εργαζομενους στις επιχειρησεις τους.Και αν καποιος απο αυτους τους εργαζομενους στις επιχειρησεις των λαμογιων του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ τολμησει να απεργησει η να διαμαρτυρηθει φυσικα θα "πειστει"ακομα και με ξυλο για να αλλαξη γνωμη.Γιατι φυσικα ολοι οι αλλοι που εχουν αντιθετη αποψη απο αυτα τα λαμογια ειναι φασιστας και χουντικος,ενω ολοι αυτοι ειναι δημοκρατες τρομαρα τους.Οι συνδικαλιστες αυτοι ειναι το μεγαλο καρκινωμα της ελλαδας και των εργαζομενων,ειναι οι ιδιοι ακριβως που οδηγουν ταξι και πανε μονο στα λιμανια και τα αεροδρομια και κατακλεβουν τον κοσμο με τις κουρσες,και αν τολμησει καποιος πελατης να διαμαρτυρηθει μαζευοντε γυρω του ολα τα γομαρια και τον χλευαζουν και τον βριζουν μεχρι να ανγκαστει να πληρωσει οσα του ζητουν.Αλλα μονο ενας θρασυβουλος τους εβαλε στη θεση τους ανοιγοντας 4 κεφαλια στην ακτη τζελεπη ερχομενος απο σαντορινη,μεσα στα νευρα ο θρασυβουλος,γιατι εχσε ενα τσαντακι,και οταν ο ταριφας τον εβαλε μεσα και του ειπε περιμενε και εψαχνε να βρει κι αλλους για αγιους αναργυρους,τα πηρε ο θρασυβουλος εβαλε τις φωνες μαζευτηκαν κι αλλοι αρχισε τις κλωτσες και περασε αυτοφωρο αλλα αθωοθηκε.Μηπως χρειαζεται να γινουμε ολοι θρασυβουλοι?

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ

Μπορουμε πράγματι να αρνηθουμε να πληρώσουμε το δημόσιο εξωτερικό χρεος;


Το έχει κάνει το Εκουαδόρ και η Αργεντινή. και οι δυο χώρες ανέκαμψαν. Η Αργεντινή άργησε να ανακαμψει γιατί το ΔΝΤ πρόλαβε και έκανε ζημιά στη χώρα.
Αυτό δεν σημαίνει χρεωκοπία της Ελλάδας;
Δεν μιλάμε για χρεοκοπία. Μιλάμε για άρνηση πληρωμής χρέους που είναι....




προϊόν απάτης.
Αλλο είναι το "δεν έχω να πληρώσω", κι άλλο το "εχω, αλλά δε σε πληρώνω γιατί δε σου χρωστάω. Με εξαπάτησες". Το δεύτερο ΔΕΝ ειναι χρεοκοπία. Είναι καταγγελία απάτης.

Και πως θα δανειζόμαστε χρήματα; που θα βρουμε τα χρήματα για μισθούς και συντάξεις;

Δεν θα χρειαστεί να δανειστούμε χρήματα.Θα εκδόσουμε δραχμές. Απο Δημόσια κεντρική τράπεζα.
Θα πρέπει να δημιουργήσουμε και τουλάχιστον 3 δημόσιες τράπεζες. Ο χαρακτήρας τους θα είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών και όχι η επιδιωξη αισχρού κέρδους. Θα κερδίζουν τόσο ώστε να πληρώνονται οι μισθοί των εργαζόμενων και τα έξοδα.Θα ζητήσουμε να επαναπατριστούν τα κεφαλαια, νομιμοποιημένα, ώστε να υπάρξει ένα σοβαρό απόθεμα σε ευρώ για τις διεθνείς αγορές. Λεφτά υπάρχουν που έλεγε και ο Τζέφρυ.

Δρaχμή; δεν είναι λίγο ανατριχιαστικό;

Οχι. Αν είναι να γλιτωσουμε τη χώρα μας από τα σαγόνια του ΔΝΤ. Δεν πρόκειται να πάθουμε τίποτα. Δεν μπορεί κανείς να μας πειράξει. Θα κουραστούμε, αλλά θα έχουμε μια ελπίδα να μην ξεπουληθούν όλα.

http://thalamofilakas.blogspot.com/2010/06/blog-post_16.html

ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Κάνετε διακρίσεις κύριε υπουργέ μεταξύ δημοσίου και ιδιωτικού


"Διαβάζοντας τις διατάξεις του νέου ασφαλιστικού διαπίστωσα μια τεράστια αδικία. Παρότι με το νομοσχέδιο σώζονται οι ασφαλισμένοι πριν το 1983 του δημοσίου τομέα,δεκο,ειδικων ταμείων κλπ δεν υπάρχει καμία....



αντίστοιχη διάταξη για τους πριν το 1983 ασφαλισμένους του ιδιωτικού τομέα(ικα).η παραβίαση της ίσης μεταχείρισης είναι προφανής ενώ οι συγκεκριμένοι παλαιοί εργαζόμενοι φορτωνονται επιπλέον χρόνια εργασίας και όρια ηλικίας.αναρωτηθηκε ποτέ κανείς τι θα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι,πως θα μπορέσουν να συγκεντρώσουν επιπλέον προϋποθέσεις τη στιγμή που λόγω ηλικίας είναι πολύ κοντά στον κινδυνο απόλυσης;γιατι πρέπει να ισχυουν δυο μέτρα και δυο σταθμά;δεν έχουν αυτοί οι άνθρωποι ώριμα δικαιώματα που χρήζουν προστασίας;ελεος πια!!!!!!
Αναγνώστης

Share on Facebook

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ