ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Ο ΝΤΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ.ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ?

Γιατί δεν υπέγραψε ο «Ντούντα»

 
Η Ντούσαν Ίβκοβιτς έδωσε εξηγήσεις μέσω του site της σέρβικης 
ομοσπονδίας
Η Ντούσαν Ίβκοβιτς έδωσε εξηγήσεις μέσω του site της σέρβικης ομοσπονδίας

Διαβάστε επίσης

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έφυγε από την Ελλάδα χωρίς να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά, όπως εξήγησε στην πατρίδα του, αυτό συνέβη εξαιτίας της σέρβικης ομοσπονδίας.
Ο «Ντούντα» με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της σέρβικης ομοσπονδίας, αμέσως μετά την άφιξη του στο Βελιγράδι, ενημέρωσε για τις εξελίξεις των διαπραγματεύσεων, θέλοντας να κατευνάσει τη φημολογία των τελευταίων ημερών και να ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στην εθνική Σερβίας.

Ο Ίβκοβιτς τόνισε πως «είχα συνάντηση στην Αθήνα μετά από πρόσκληση των αδερφών Αγγελόπουλων, ιδιοκτητών του Ολυμπιακού, κατά τη διάρκεια της οποίας μου εξέφρασαν τη θέλησή τους να αναλάβω τη θέση του κόουτς στην ομάδα τους. Στη συζήτηση διάρκειας αρκετών ωρών που είχαμε, αναλύσαμε την κατάσταση στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ. Στη συνάντηση δεν υπήρχε συμφωνία, απλώς επειδή έχω συμβόλαιο σε ισχύ με την σέρβικη ομοσπονδία».

Στη συνέχεια υπάρχει ενημέρωση ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει συνέντευξη Τύπου του Ίβκοβιτς, με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Ντράγκαν Κάπιτσιτς, και μέλη του συμβουλίου.

Ο «Σοφός» ανέφερε επίσης πως «δεν θέλω να χρησιμοποιήσω μέρη του συμβολαίου, που μου δίνουν τη δυνατότητα να το "σπάσω". Σκεφθείτε ότι υπάρχουν συνθήκες που δεν εκπληρώνονται από την ομοσπονδία. Θα μιλήσω με μέλη της ομοσπονδίας και θα κάνουμε συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα ξεκαθαρίσουν όλα».

Η συνέχεια ήταν ξεκάθαρη των προθέσεών του, σημειώνοντας ότι «η μεγαλύτερη υποχρέωσή μου είναι απέναντι στους παίκτες και την έχω από τη στιγμή από την πρώτη στιγμή που τους διάλεξα και άρχισα να τους προπονώ. Δεν υπάρχει θέμα να μην είμαι στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας με την εθνική Σερβίας. Είναι ηθική υποχρέωση για μένα».

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πολύ απλά ότι για τη σημερινή αναβολή της επισημοποίησης της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό είχε ηθικό λόγο. Ο Ίβκοβιτς νιώθοντας «υποχρεωμένος» απέναντι στην ομοσπονδία, ενημέρωσε ότι θα ανακοινώσει την απόφαση του σε συνέντευξη Τύπου μετά από ενημέρωση των αρμοδίων.

Μόλις ο «Ντούντα» κάνει τις απαραίτητες ενέργειες, θα ανακοινώσει τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό και θα αρχίσει η παράλληλη ενασχόλησή του με τους «ερυθρόλευκους» και την εθνική Σερβίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ