ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΤΖΟΛΕ ΓΥΡΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΕΝ ΧΟΡΩ ΟΙ ΓΑΒΡΟΙ

Συνάντηση Μαρινάκη-Τζόρτζεβιτς


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος πιθανότατα θα έχει θέση στο νέο Ολυμπιακό. Σε εξαιρετικό κλίμα, οι δύο άντρες αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την ομάδα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης...



... συναντήθηκε την Πέμπτη (24/6) με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, μέσα σε εξαιρετικό κλίμα. Ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλει να αξιοποιήσει ποδοσφαιριστές που πρόσφεραν τα μέγιστα στον πειραϊκό σύλλογο και στο πλαίσιο αυτό προτίθεται να αναθέσει πόστο και στον πρώην αρχηγό της ομάδας, ο οποίος αποτέλεσε τον στυλοβάτη της ερυθρόλευκης αυτοκρατορίας, κατακτώντας δώδεκα Πρωταθλήματα σε δεκατρία χρόνια.

Το πόστο του Γενικού Αρχηγού καλύφθηκε απόλυτα με τον Τάσο Μητρόπουλο και το μυαλό όλων πηγαίνει αυτόματα σε αυτό του τεχνικού διευθυντή. Ωστόσο, με τα έως τώρα δεδομένα, προβάδισμα για τη συγκεκριμένη θέση διατηρεί ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς (αναμένεται συνάντηση του Σέρβου με τον κ. Μαρινάκη μέσα στο Σαββατοκύριακο), με τον Κριστιάν Καρεμπέ να ακολουθεί στην κούρσα.

Ωστόσο, ο σπουδαίος "Τζόλε" αναμένεται να αναλάβει άλλο ρόλο - κομβικό - στο νέο Ολυμπιακό. Άλλωστε, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην ομάδα. Ο σπουδαιότερος ξένος ποδοσφαιριστής, που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, δεν γίνεται να μην αξιοποιηθεί και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι έτοιμος να ανταμείψει τον μεγάλο αρχηγό για την τεράστια προσφορά του στο σύλλογο.

http://redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ