ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΣΕΝΑΡΙΑ

Σενάριο Παλαιοκώστα εξετάζει η αστυνομία, ελαφρά τραυματίας ο υπάλληλος της τράπεζας, 190.000 ευρώ η λεία της ληστείας στην εθνική της Πρέβεζας


Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Πρέβεζας ο υπάλληλος του υποκαταστήματος της εθνικής τράπεζας που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ληστείας από τρείς κουκουλοφόρους, νωρίτερα σήμερα.

Εν τω μεταξύ έγινε γνωστό ότι η λεία των δραστών φτάνει τα 190.000 ευρώ, ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ανώτατη πηγή της αστυνομίας δεν αποκλείει το ενδεχόμενο πίσω από τη ληστεία να κρύβεται ο διαβόητος κακοποιός Παλαιοκώστας...


Το σενάριο αυτό δεν φαντάζει ως …επιστημονικής φαντασίας δεδομένου ότι ο Παλαιοκώστας κυκλοφορούσε στο παρελθόν στην περιοχή.

Υπενθυμίζουν μάλιστα τη συμπλοκή του κακοποιού με αστυνομικούς πριν από καιρό στην εθνική οδό Πρέβεζας Ηγουμενίτσας, όταν τον εντόπισαν να κινείται με κλεμμένο αυτοκίνητο, τότε είχαν ανταλλαγεί πυροβολισμοί, χωίς να καταφέρουν όμως να τον συλλάβουν.

Σε ότι αφορά τη σημερινή ληστεία, όπως ήδη από την πρώτη στιγμή σας έχει ενημερώσει το epiruschannel ο υπάλληλος δέχθηκε επίθεση από 3 κουκουλοφόρους με γκλομπς την στιγμή που ανεφοδίαζε με χρήματα το ΑΤΜ του υποκαταστήματος.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες.


www.epiruschannel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ