ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?ΥΠΑΡΧΕΙ?

Ενας ανώτατος δικαστής καταγγέλλει: Στην Ελλάδα δικαιοσύνη δεν υπάρχει!!


Κάποτε, πριν μερικούς μήνες και στο ξεκίνημα της σημερινής μας "σοσιαλιστικής" όπως πιστεύαμε τότε, κυβέρνησης, με μία ανάρτησή μου ζήτησα από τους επίδοξους νεοσωτήρες μας και τους φώναξα:
"Από τη δικαιοσύνη ν' αρχίσετε..."!!
Και το έκανα γιατί ήξερα πολύ καλά ότι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα νοσεί βαρύτατα μέχρι θανάτου!
Ένοιωσα τον επιθανάτιο ρόγχο της, άμεσα στο πετσί μου, όταν πιστεύοντας ότι έχω τη δύναμη του δίκιου με το μέρος μου και ότι στην Ελλάδα υπάρχουν δικαστές και εισαγγελείς ακόμη, κατάγγειλα δύο μεγαλοδικηγόρους, επώνυμους και τηλεαστεράτους, η μία μάλιστα και γόνος πρώην βουλευτή, και πρώην ηγέτη πολιτικού κόμματος, διαχρονικού πολιτικού παράγοντα της χώρας μας, για αυταπόδεικτες παρανομίες τους, μεταξύ των οποίων και η αποδοχή προϊόντος εγκλήματος και η φοροδιαφυγή, καραμπινάτες, για τη μία, πιστεύοντας ότι κάποιος δικαστικός ή εισαγγελικός λειτουργός θα τους μαζέψει επιτέλους!!
Και τότε είδα πόσο βαθειά νυχτωμένη ήμουν!! Οι καταγγελθέντες από μένα, δικηγόροι, υπερασπιστές τότε, ενός μεγαλοαπατεώνα που διέφευγε επί 10ετία, παρότι είχε εξαπατήσει δεκάδες ανθρώπων καταστρέφοντας τη ζωή τους και είχε αποκομίσει, με βάση τις κατατεθειμένες σε βάρος του μηνύσεις και τα εκδοθέντα βουλεύματα και αποφάσεις, τουλάχιστον 1.800.000 Ευρώ, τα οποία έλεγε ο ίδιος, ότι τα είχε επενδύσει μάλιστα σε offshore εταιρείες, απαλλάχθηκαν "ελλείψει δόλου" με εισαγγελική διάταξη πρωτόδικα, ενός εισαγγελέα πλημμελειοδικών και μετά από προσφυγή μου, δευτεροβάθμια, με διάταξη ενός εισαγγελέα εφετών.
Δεν πίστευα στα μάτια μου.... έλεγα δεν είναι δυνατόν να μου συμβαίνει εμένα αυτό!! Δεν είναι δυνατόν να κατάπιαν αμάσητα τα όσα με ακράδαντα έγγραφα στοιχεία και με σύμμαχο την κοινή λογική κατάγγειλα σε βάρος τους!!!! Κι όμως ...τα κατάπιαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ