ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΝΑΚΗ(ΕΥΓΕΝΙΟΥ) ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010

Ο λαός σε νόμιμη αλλά και ηθική άμυνα..

Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος
Μια σειρά επικοινωνιακών τσάτσων ανέλαβαν να θέσουν τους νόες μας σε κλιβάνους αποστείρωσης προκειμένου αυτοί να απολυμανθούν των μικροβίων αμφιβολίας ως προς την χρηστική αξία τού και δια της κοινοβουλευτικής κύρωσης επικυρίαρχου ημών ΔΝΤ. Για να γελοιοποιούνται κατά συρροή και εξακολούθηση επικαλούμενοι τους νόμους ενός υπό καθεστώς προσημείωσης κράτους. «Που είναι το κράτος» κραύγαζαν από τα χθεσινοβραδινά Μέσα Μαζικών Εγκλημάτων τόσο η κ. Τρέμη μετά του κ. Πρετεντέρη όσο και ο κ. Χαζτηνικολάου μετά του κ. Τράγκα και κυρίως της πολύχρωμης ψιττακού του ΝεοΠασόκ κ. Κάτιας Μακρή. Κατά την άποψή τους επιτράπηκε η κατάλυση ενός κράτους το οποίο (λέω εγώ) πλέον μόνον κυρίαρχο δεν είναι και το οποίο υπάρχει αν υπάρχει αποκλειστικά ως αποτύπωμα στον παγκόσμιο διοικητικό χάρτη.. Ιδού γιατί τα κροκοδείλια δάκριά τους: Επειδή οι Έλληνες ναυτικοί αποφάσισαν πως εκτός των απεργιακών αγώνων, ανάχωμα άλλο στην «Τροϊκανή» πλημμυρίδα η οποία δια των μέτρων της απειλεί να πνίξει σύσσωμο τον ελληνικό λαό αρχής γενομένης από τα πλέον ευάλωτα κοινωνικά στρώματα, επί του παρόντος δεν υφίσταται. Και ποιο το κατά τους συστημικούς τσάτσους έγκλημά τους; Μπλόκαραν τους χώρους εργασίας τους.. Τα πλοία στα λιμάνια. Μα τα πλοία από την εργασία των ναυτικών κινούνται για να αυξήσουν όχι τα ίδια εισοδήματα αλλά την χρηματική μάζα αδρανείας των εφοπλιστών και των τουριστικών πρακτόρων. Ακινητοποιημένων έτσι ........
των πρώτων εξαφανίζονται ως δια μαγείας τα κέρδη των δεύτερων. Κι αυτό είναι που πονά κάθε συστημικό. Τα κέρδη αυτά μοιράζονται δια των χορηγιών που εισπράττουν!!
Κι επειδή αν από μοναχοί τους (τα τρωκτικά των ΜΜΕ), εξαπέλυαν την αντικοινωνική τους επίθεση θα αποτελούσαν ανέλπιστο δώρο προς τους συγγραφείς των καλοκαιρινών επιθεωρήσεων, επιστρατεύθηκε ένα ολόκληρο σύστημα εξουσιών γιατί νομίζετε.. Για να αποδειχτεί πως ο κ. Βουλγαράκης αδίκως εγκαλείται, αφού κατά το καθεστώς πράγματι ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό. Κι ότι παράνομο ως η απεργία ανήθικο.. Παρενέβη έτσι η αυτού μεγαλειότης κ. Καρατζαφέρης για να μας υπομνήσει την ΟΠΛΑ και την δραστηριότητά της λησμονώντας σκοπίμως την δραστηριότητα των πολιτικών του προγόνων κατά κόσμο «κουκουλοφόρων προδοτών» της αντιστοίχου εποχής. Για να τον ακολουθήσει ως μη όφειλε ο κ. Παναγιωτόπουλος ο οποίος αφού ενίσταται στην νομιμότητα των απεργιακών αγώνων κατά της «Τρόϊκας» θα σταθεί στην δυσχερή θέση να μας εξηγήσει γιατί το κόμμα του ψήφισε όχι στο μνημόνιο επιχειρώντας να μπλοκάρει την διαδικασία ψήφισής του στην βουλή. Τι το διαφορετικό δηλαδή έκαναν Πάνο μου οι ναυτικοί μας; Εκτός και αν η άρνηση της ΝΔ ήταν η πρώτη πράξη ενός έργου θεατρικού υπό τον τίτλο τραβάτε με κι ας κλαίω.... Και ως επιστέγασμα εμφανίστηκε θρηνούσα ( για ποιον άραγε για τους εφοπλιστές ή τους απεργούς ναυτεργάτες) η υπουργός ανάπτυξης κ. Κατσέλη η οποία ως κλαίουσα ιτιά δήλωνε πως κατά τον τρόπο αυτό (τα μπλόκα) αφοπλιζόταν των δικαίων της η εργατιά!! Και κάπως έτσι ανέβηκε τότε επί σκηνής ο οφθαλμός του μονόφθαλμου κράτους προνοίας προς το κεφάλαιο.. Ο εισαγγελέας.. Ο εισαγγελέας που έκοβε τα εντάλματα κατά των ναυτεργατών όπως ο ιεροεξεταστής παπάς τις καταδικαστικές αποφάσεις μιας καθ’ υπόθεσή του θείας δίκης. Κάποιος όμως πρέπει να τους «πέψει» ότι ο λαός βρίσκεται σε νόμιμη άμυνα και ότι το Σύνταγμα στο ακροτελεύτιο άρθρο του απενοχοποιεί όποιον αντιστέκεται κατά των κατακτητών. Και το Σύνταγμα της χώρας έχει ήδη καταλυθεί από την συμμορία μιας οικονομικής χούντας.. ΝΕΟΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, Ντόρα Μητσοτάκη, Τραπεζίτες.
Ευγένιος Ανδρικόπουλος
eandrik@otenet.gr
ΥΣ. Κατά την τελευταία επί της οθόνης μου συλλαβή εκλήθην εσπευσμένα στο γραφείο μου για να πληροφορηθώ την παράπλευρη (υπό την προϋπόθεση πως δεν στόχευαν αυτόν) απώλεια του ανθυπασπιστή και στενού συνεργάτη του υπουργού μιας κυβέρνησης που εκ των πρώτων δηλώσεών της αντιλαμβάνεται κανείς ότι καμιά επαφή δεν έχει με την κοινωνία και κυρίως με την ιστορία. Έτσι δεν έχω παρά ως πρώτη μου αντίδραση και στα της ανανδρίας να τονίσω πως αυτά εξοργίζουν έτι περισσότερο τον παραισθησιασμένο λαό που πλέον δεν είναι σε θέση να αποδώσει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι επειδή: Δεν ξέρει ποιος είναι περισσότερο άνανδρος ποιου. Αυτός που περιστοιχισμένος από μια σειρά ασφαλίτες μεταβαίνει στην βουλή ρίχνει σαν σφαίρα με το ψηφοδέλτιό του το ΝΑΙ στους επικυρίαρχους προδίδοντας το έθνος του, ή ο αφανής εξεγερμένος που οπλίζει το όπλο του και πυροβολεί (αν ευστοχούσε) κατά του ηθικού αυτουργού της εθνικής του δολοφονίας; Για τα περαιτέρω (τα πέραν των αστυνομικών μυθιστορημάτων) και σε σχέση με την υπόθεση της επίθεσης κατά του υπουργού θ’ ασχοληθώ εκτεταμένα σε άλλη ανάρτησή μου..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ