ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΘΑ ΚΑΝΗ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΕΠΙ ΠΙΣΤΑΣ?


«Ό,τι ιδέες έχω είναι με υπογραφή ‘Τζούλια’» λέει σε δήλωση της η Τζούλια Αλεξανδράτου και δεν έχουμε λόγο να μην το πιστέψουμε αφού όσο κι αν στύβουμε το μυαλό μας δε βρίσκουμε κάποιο αντίστοιχο παράδειγμα στη showbiz για να την ανταγωνιστεί.
Η νέα της έμπνευση λοιπόν είναι στο show που θα παρουσιάσει σε νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανίζεται να περιλαμβάνονται σκηνές από το ροζ dvd!
Φυσικά για την ιδέα αυτή δεν έχει ενημερωθεί επίσημα ο επιχειρηματίας του μαγαζιού ο οποίος στο άκουσμα και μόνο αυτών των λεγομένων από την Τζούλια έσπευσε να διευκρινίσει πως η επιχείρηση δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσει σε κάτι τέτοιο.
Θυμίζουμε πως το μαγαζί στο οποίο θα εμφανίζεται η Τζούλια είναι πρώην ιδιοκτησίας του Μπάμπη Λαζαρίδη και γι’ αυτό τα σχέδια της πλατινέ καλλονής δε θα μπορούσαν να μη δώσουν αφορμή σχολιασμού στην αδερφή του εκλιπόντας επιχειρηματία.
Η ίδια πάντως αισθάνεται ντροπή αφού όπως αναφέρει σε δηλώσεις της στο STAR είναι κρίμα ένα μαγαζί με τέτοια ιστορία να καταντά με αυτόν τον τρόπο.

STIFORA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ