ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΩΡΑΙΟ ΚΟΡΜΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η σέξι Έλενα Παπαβασιλείου στο Nitro


Η 'Ελενα Παπαβασιλείου έχει απίθανο κορμί και μας το δείχνει στο περιοδικό Νitro. Απολαύστε την...











ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ

ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ! ( και το πιστεύει κιόλας )

Κυριακή, 22 Αυγούστου 2010


Η πλειοψηφία των Ελλήνων σήμερα σχεδόν υβρίζει τον κ. Γεώργιο Α. Παπανδρέου που έχει τη τιμή να ηγείται του Ελληνικού κράτους.
Η (πιθανόν) συκοφαντία που του προσάπτουν είναι ότι εξαιτίας κάποιων «μητριαρχικών» καταβολών, δεν χειρίζεται ορθά (καταρχάς) τα Εθνικά μας θέματα.
Εγώ νομίζω : Πως και Πατριώτης είναι ΑΛΛΑ χειρίζεται άθλια τα Εθνικά μας θέματα ! και όχι μόνο…
Μακάρι να έχω άδικο !
Αυτό ελπίζω και το εύχομαι γιατί … νομίζω απλώς (όπως αναφέρει και Ο εν ζωή καλύτερος των Ελλήνων Φιλοσόφων κ. Γιανναράς ) πως είναι Ολίγιστος. Θα προσθέσω όμως: Τουλάχιστον πολιτικοπνευματικά.
Και εδώ είναι η τραγωδία : Καλύτερα ένας ευφυής ΗΓΕΤΗΣ (έστω και αμφιλεγόμενος) παρά η Ελλάδα μας να γίνει η πραγμάτωση της κωμικοτραγωδίας του κ. Τσάνς * (όσοι δεν το γνωρίζουν, μία από τις 2 ολοκληρωμένες τελευταίες του Peter Sellers ταινίες, θα κάνω μια μικρή περίληψη στο τέλος).
Εύχομαι εκ των προτέρων στην ανάλυση μου ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ… και όχι κύριοι δεν είμαι ανώμαλος, που το εύχομαι αυτό !
Τι είναι προτιμότερο λοιπόν ; Να έχεις (αφηρημένα ομιλώ) έναν προϊστάμενο σε ένα σύστημα ο οποίος δεν έχει τις δυνατότητες να «ξέρει τι του γίνεται» ή κάποιον άλλον που ναι μεν «ξέρει τι του γίνεται» αλλά εκτελεί εντολές από χψζ εξωτερικούς παράγοντες ; ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ …

Το ερώτημα είναι διαζευκτικό και δεν επιδέχεται συσχετισμών (λίγο το ένα λίγο το άλλο).
Ή καταλαβαίνει τι κάνει ή δεν καταλαβαίνει !

Μη νομίζετε λοιπόν πως αν ΔΕΝ καταλαβαίνει ο προϊστάμενος» ότι τα πράγματα είναι καλύτερα.
Απείρως χειρότερα είναι ! (γι’ αυτό εύχομαι να σφάλλω).
Στη περίπτωση του «ολίγιστου» ορμούν όλα τα κοράκια ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΑ παραμυθιάζοντας τον απλώς ότι το κάνουν για το καλό μας – του, και… ΚΑΝΟΥΝ ότι θέλουν !

Φίλοι Συνέλληνες :

Εννοώ, τα ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΟΡΑΚΙΑ,εσωτερικά ή εξωτερικά απλώς στη κατάλληλη … «θέση» και στιγμή.
 

Στο μέλλον θα υπεισέλθω και σε λεπτομέρειες.
 

Αυτό που θέλω να τονίσω τώρα είναι πως όλες οι ενέργειες του Πολιτικού μας ηγέτη στερούνται «ευφυούς κομψότητας» : Τα μπάνια του, τα του στερημένου Έλληνα 2 μηνών διάρκειας . Τα πιστόλια στα τραπέζια. Τα λεφτά που έχουμε (δεν βοήθησε τόσο ως προεκλογικό σύνθημα) κλπ κλπ

Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες δεν τα πράττει αυτά κάποιος νοήμων με χψζ σύστημα και σχέδιο.
Αφασική απλώς Κουτοπονηράδα δείχνουν ΣΤ κατηγορίας !

Ένας ευφυής θα ΕΚΑΝΕ – ΕΠΡΑΤΤΕ τα ίδια με καλύτερο «στυλ» αν θέλετε.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟ :

Σε τι είναι καλύτερο να («καλύτερο»… τι ειρωνεία Θεέ μου) να βαδίζει ένα Έθνος ;

Να πορεύεται το Έθνος σε μια εντελταμένη πορεία εξαθλίωσης και με «ψιλά γράμματα» την δήθεν μίζερη και τριτοκοσμική επιβίωση του, ή να πορεύεται ακριβώς στα «ίδια» δίχως καν τα ψιλά γράμματα ; Για το λόγο αυτό εύχομαι ο συναρθογράφος (και πολλοί άλλοι) εδώ http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/08/blog-post_3238.html
να έχει εκτιμήσει ορθότερα την πραγματικότητα και όχι εγώ.


Το αποτέλεσμα δεν ΔΙΑΦΕΡΕΙ :


Χειρότερο είναι : Στο «σενάριο» το δικό μου απλώς, ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ χωρίς καν να «υποσημειώνεται» η επιβίωση μας σαν λαός …..

Θέλετε λοιπόν να σας πω πως προτιμώ τον… «προδότη» από τον Mr Sellers «πατριώτη» ;
Δεν μπορώ να το πω αυτό γιατί έχω οικογένεια, παιδιά εδώ στην Ελλάδα.. Ειδάλλως θα θυμόμουνα έμπρακτα τον Ρήγα (όχι τον ρήγα σπαθί αλλά Φεραίο – Βελεστινλή, αλλά και με σπαθί)

Τι να σας πω λοιπόν για τέλος ; Να προσεύχεστε να ΜΗΝ είναι πατριώτης ο Ηγέτης μας ;
Αυτό είπαμε δεν μπορώ να το πω όχι γιατί φοβάμαι «αυτεπάγγελτο» εισαγγελέα αλλά γιατί σαν Έλληνας θα έπρεπε ν’΄ «αυτοκτονήσω»…
 

Από την άλλη μεριά αν είναι πατριώτης με τα μυαλά αυτά… ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ.-

Συγνώμη που γράφω τέτοια άρθρα Σαββατοκύριακο.

* (Ο κ. «Τσάνς» - στην ταινία είναι ο Peter Sellers- παριστάνει ένα εξαιρετικά καθυστερημένο κηπουρό όπου κατά τη διάρκεια της πλοκής του έργου, διαδραματίζεται μια τραγελαφική σύμπτωση καταστάσεων και συμπτώσεων, με αποτέλεσμα στο τέλος της ταινίας τον προωθούν «οι Ισχυροί» ως το νέο «ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ» !)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ
http://eglimatikotita.blogspot.com/
Δημήτριος. Π.Γ.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ ΘΑΡΘΟΥΝ.ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ............


Αλλαγές στα εργασιακά και νέες παρεμβάσεις σε μισθούς


Δεύτερο κύμα μέτρων με νέες σαρωτικές αλλαγές στις αγορές ενέργειας και εργασίας και στις μεταφορές προβλέπει το επικαιροποιημένο μνημόνιο που δόθηκε στη δημοσιότητα την Παρασκευή.

Το επικαιροποιημένο μνημόνιο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αλλαγές στα εργασιακά και νέες παρεμβάσεις σε μισθούς, επιδόματα και υπερωρίες στις ΔΕΚΟ.

Επίσης αναφέρεται σε αλλαγές στη νομοθεσία για την αναμόρφωση του συστήματος συλλογικών διαπραγματεύσεων στον ιδιωτικό τομέα με ενίσχυση των επιχειρησιακών συμβάσεων και δραστικό περιορισμό της λίστας των βαρέων και ανθυγιεινών.

Όπως επισημαίνεται, ανάλογα με τα αποτελέσματα των αναλογιστικών μελετών για το ασφαλιστικο, δεν αποκλείεται να προκύψει η ανάγκη λήψης επιπρόσθετων μέτρων έως τον Ιούλιο του 2011.

Στο μνημόνιο, εκτός απο την απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων και της αγοράς ενέργειας, γίνεται ειδική αναφορά στην αναδιάρθρωση του ΟΣΕ με σχέδιο νόμου που θα συζητηθεί στη Βουλή στα τέλη Σεπτέμβρη, ενώ προαναγγέλλεται η αύξηση των εισιτηρίων των αστικών συγκοινωνιών και των τιμολογίων της ΔΕΗ.

Παράλληλα, συνιστάται η διαμόρφωση αναλυτικού προγράμματος αποκρατικοποιήσεων ώς το Δεκέμβριο και μεταρρυθμίσεις στο τραπεζικό σύστημα.

Τέλος καθιερώνεται ελάχιστη πληρωμή 3 ευρώ κατά την επίσκεψη στα εξωτερικά ιατρεία των δημόσιων νοσοκομείων καθ’ ολη τη διάρκεια του 24ωρου.

Tον κώδωνα του κινδύνου για την πορεία των εσόδων, αλλά και τη συσσώρευση των ληξιπρόθεσμων χρεών, έκρουσε την Πέμπτη η Κομισιόν προειδοποιώντας για το ενδεχόμενο λήψης «διορθωτικών μέτρων».

Σημειώνεται ότι τα έσοδα του προϋπολογισμού καταγράφουν ακόμη μεγαλύτερη υστέρηση στο επτάμηνο σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών που είδαν την Παρασκευή το φως της δημοσίοτητας.

Τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 4,1% όταν στόχος ήταν το 13,7%.

"Ύφεση 8% για την ελληνική οικονομία"
Παιδικές χαρακτήρισε τις προβλέψεις για ύφεση 4% ο Παναγιώτης Γεννηματάς επίτιμος αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων.

Μιλώντας το Σάββατο στο ΣΚΑΪ ο κ. Γεννηματάς εκτίμησε ότι η ύφεση για την ελληνική οικονομία θα είναι της τάξης του 7% με 8%. «Με την εμβάθυνση της κρίσης, που τώρα θα δείξει τα δόντια της, θα έχουμε δύσκολο χειμώνα», προέβλεψε.

«Δεν μπορεί να υπάρχει ανάπτυξη μέσα από υπερχρημάτοδότηση της οικονομίας. Οι διαρθρωτικές αλλαγές θα δώσουν τη βάση για ανάπτυξη σε βάθος τριετίας» σημείωσε, ενώ ανέφερε ότι είναι επιτακτική ανάγκεη η συρρίκνωση της παραοικονομίας.

"Ιστορική ευκαιρία για την Ελλάδα το μνημόνιο"
Μιλώντας στο ΣΚΑΪ για το επικαιροποιημένο μνημόνιο, ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου Γιάννος Γραμματίδης τόνισε ότι «αν δεν υπακούσουμε στη λογική του πρέπει θα χάσουμε μια ιστορική ευκαιρία για τη χώρα».

Ο κ. Γραμματίδης εκτίμησε ότι ως έθνος μπαίνουμε σε μια νέα ιστορική εποχή για την Ελλάδα με ένα καινούριο αναπτυξιακό πρότυπο.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να επικοινωνήσει πιο αποτελεσματικά τις διαρθρωτικές αλλαγές που προωθεί, διαγιγνώσκοντας επικοινωνιακό πρόβλημα.

«Τα διαρθρωτικά μέτρα δεν πρέπει να είναι ποινή πρέπει να είναι ελπίδα. Η κυβέρνηση έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα μέσα σε 10 μήνες, πράγματα που έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και δεκαετίες, πρέπει να επικοινωνήσει όμως αυτές τις αναγκαιότητες στο λαό, ώστε να βγει έξω ευθέως και να πει εγώ έχω επιλέξει αυτό το αναπτυξιακό πρότυπο για τη χώρα.»

Το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων και αγορών όπως της ενέργειας θα συμβάλλουν στην αύξηση του ΑΕΠ σημείωσε ο πρόεδρος Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου.

«Χρειαζόμαστε μόνιμο υφυπουργό επί των εσόδων αλλά και των επί των εξόδων» υπογράμμισε.
πηγη:skai.gr

ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΝΕΕΣ ΛΕΞΕΙΣ...............ΝΕΟΜΕΤΡΟΛΟΓΙΑ Κ.Λ.Π.

Όχι στον εκφοβισμό των πολιτών

Νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης ανοίγει η δημοσίευση του επικαιροποιημένου μνημονίου. Εκφοβισμό και παραπλάνηση των πολιτών, μέσω της «νεομετρολογίας», καταγγέλλει η κυβέρνηση.

Από την πλευρά της, η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει λόγο για «νέα δεινά», ενώ ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζουν σε υψηλούς τόνους την αναθεώρηση της συμφωνίας με την τρόικα.

Για ανύπαρκτα σενάρια κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, επισημαίνοντας ότι όσοι επενδύουν στη «νεομετρολογία και τη νεομνημολογία» παραπλανούν και.. ζημιώνουν τις προσπάθειες για την ανάταξη της οικονομίας.

Σε ανακοίνωσή του «σχετικά με τη φημολογία για δήθεν "νέο μνημόνιο" και "νέα μέτρα"», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει ότι «όσοι το τελευταίο διάστημα επενδύουν, για τους δικούς τους λόγους, στην "νεομετρολογία και τη νεομνημολογία", να γνωρίζουν ότι στην καλύτερη περίπτωση απλώς παραπλανούν τον ελληνικό λαό».

«Ας αναλογιστούν όμως ότι ο εκφοβισμός των πολιτών με ανύπαρκτα σενάρια, έχει αρνητικές επιπτώσεις στην μεγάλη, την εθνική προσπάθεια που καταβάλει ο ελληνικός λαός και η κυβέρνηση για την ανάταξη της οικονομίας και τις μεγάλες αλλαγές στη χώρα» επισημαίνει ο κ. Πεταλωτής.

Και καταλήγει λέγοντας: «Έστω και τώρα λοιπόν, ας εγκαταλείψουν αυτήν την απαράδεκτη προσπάθειά τους και ας αναζητήσουν άλλα "πεδία δόξης", λιγότερο επικίνδυνα».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος σημείωσε: «Το νέο μνημόνιο φέρνει στο λαό μας νέα μεγαλύτερα δεινά. Αυτοί που το ψήφισαν, ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους» και συνέχισε λέγοντας: « Η Νέα Δημοκρατία επιμένει ότι υπάρχει άλλη διέξοδος για τον τόπο. Και την προτείνει με συγκεκριμένα μέτρα.»

Από την πλευρά του το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του υπογραμμίζει ότι το «επικαιροποιημένο» μνημόνιο είναι μία ακόμα απόδειξη ότι τα αντιλαϊκά μέτρα δεν έχουν τέλος. «Αποτελεί εξειδίκευση των αντιλαϊκών μέτρων που από κοινού θα προωθήσουν το επόμενο διάστημα κυβέρνηση, τρόικα και μεγαλοεπιχειρηματίες» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι κυβέρνηση και τρόικα βρέθηκαν μπροστά στην αποτυχία της πολιτικής τους και αποφάσισαν νέα πρόσθετα μέτρα, απολύτως στην ίδια αδιέξοδη κατεύθυνση των έως τώρα προβλεπομένων από το μνημόνιο.

«Το νέο επικαιροποιημένο μνημόνιο συνιστά ένα νέο μεγάλο αντεργατικό και αντικοινωνικό κυβερνητικό πραξικόπημα, με το οποίο το Σύνταγμα γίνεται "κουρελόχαρτο", η Βουλή τίθεται στο περιθώριο και καταλύεται κάθε ίχνος εθνικής ανεξαρτησίας», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Λαφαζάνης και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει παραδώσει τη χώρα και τον ελληνικό λαό, ως «πειραματόζωα» στην ανελέητη ιμπεριαλιστική «νεοαποικιοποίηση» της τρόικας.

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (ΤΥΧΑΙΟ?ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ)

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ .............................ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΠΙΚΙΝΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΙ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ .............................ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ

Jun 2010

Διαγωνισμός Bikini (Photos)

Δημοσιεύθηκε από PredGR στις 10:34 pm Διαβάστηκε: 1,415 Φορές

Η κριτική επιτροπή του Otherside.gr ας αναδείξει τη νικήτρια!



















































ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ