ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ?

Μαρίνα Σάζη και Ρία Αντωνίου: "Φοβούνται μην δημοσιευτούν όλες οι φωτογραφίες από την βίλα των οργίων με τις διάσημες..."



Ασφαλιστικά μέτρα για τη χρησιμοποίηση του φωτογραφικού υλικού που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο καταθέτει μέσα στις επόμενες μέρες η νεαρή τραγουδίστρια Μαρίνα Σάζη η οποία εμφανίζεται σε προκλητικές πόζες μαζί με τη Ρία Αντωνίου.








Η ίδια, μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv θεωρεί πως όλο αυτό το φωτογραφικό υλικό την εκθέτει όπως εκθέτει και πάνω από οκτώ τραγουδίστριες που έδιναν το παρών σ το σπίτι κορυφαίας τραγουδίστριας στην Κύπρο που έχει χαρακτηριστεί ως βίλα των οργίων. «Εκείνο το βράδυ πριν δυο χρόνια περίπου είχαμε πάει στο πάρτι στο σπίτι μια φίλης της Ρίας, διάσημης τραγουδίστριας. Ήμασταν καμιά 15αριά κορίτσια, πίναμε ποτά, χορεύαμε, και τραβάγαμε φωτογραφίες για πλάκα. Κάποιες δεν τις ήξερα αλλά οι περισσότερες είναι γνωστές» δηλώνει στο gossip-tv η Μαρίνα Σάζη και συνεχίζει εξηγώντας: «Φωτογραφίες τράβαγαν κι άλλα κορίτσια. Εμείς δεν κάναμε κάτι κακό και δε θέλαμε να εκθέσουμε κανέναν. Τις φωτογραφίες τις κάναμε για πλάκα και μερικές μάλιστα τις τράβηξε η ίδια η τραγουδίστρια η οποία μας έλεγε και τι πόζες να πάρουμε». 

Τι απαντά όμως στο ποιος διοχέτευσε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο; «Οι φώτο αυτές ήταν στην κάμερα μιας φίλης της Ρίας που ήταν στο πάρτι και με την οποία η Ρία τσακώθηκε εδώ και καιρό. Αυτή μετά τις ανέβασε και στο facebook αλλά ευτυχώς κάποιος τις κατέβασε. Μάλλον αυτή τις έδωσε και στο δημοσιογράφο. Ήταν κολλημένη με τη Ρία κι επειδή η Ρία δεν της έδινε σημασία ήθελε να την εκδικηθεί».

Η Μαρίνα Σάζη συνεχίζει λέγοντας για το θέμα: «Τώρα είμαι σε διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων γιατί πρέπει αυτό να σταματήσει. Με την κάμερα αυτή τραβάγαμε και τα άλλα κορίτσια και δε θέλω αν θεωρηθώ υπεύθυνη». Τι φοβάται όμως στα αλήθεια η τραγουδίστρια; «Φοβάμαι μήπως έχει και τις υπόλοιπες φωτογραφίες που ήταν στην κάμερα και τις ανεβάσουν κι αυτές και δημιουργηθεί πρόβλημα και στα υπόλοιπα κορίτσια που ήταν εκεί γιατί είναι οι περισσότερες γνωστές. Κάποιες έχουν και οικογένεια και θα ήταν πολύ άσχημο αυτό.» Όσο για τη σχέση της με τη Ρία Αντωνίου, η Μαρίνα Σάζη αποκαλύπτει: «Τη Ρία τη γνώρισα σε μια φωτογράφιση πριν χρόνια. Είχαμε βγει κάποιες φορές με παρέα, μια από αυτές ήταν και η φορά που πήγαμε στο πάρτι. Μετά από αυτό κρατήσαμε για λίγο επαφή, μετά χαθήκαμε». Σύμφωνα με πληροφορίες και η Ρία Αντωνίου κινείται άμεσα δικαστικά εναντίον των υπευθύνων».

Πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ