ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ.ΕΝΑ ΚΛΑΜΠ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ,Η ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΣΧΗ?

Το κλαμπα μπιλντερμπεργκ ειναι ενα κλειστο κλαμπ αναμφιβολα,οταν δημιουργηθηκε το 1954 οι λογοι ηταν απλοι και κατανοητοι,ειχαν να κανουν με τον αντιαμερικανισμο στην ευρωπη και με την αναυνταξη των κρατων μετα το δευτερο παγκοσμιο πολεμο.Μελη του ηταν προσωπικοτητες οπως βασιλεις και λορδοι,ακομα και προεδροι δημοκρατιας και πρωθυπουργοι.Μετα το 1974 ομως οταν μελος εγινε και ο πολυς χενρυ κισσινγερ αλλαξε εντελως ο χαρακτηρας αυτης της λεσχης.Και τωρα μετεχουν σε αυτην πρωθυπουργοι,Καραμανλης,υπουργοι,Διαμαντοπουλου(μαλιστα αυτες τις μερες βρισκεται εκει)και αλλοι υψηλα ισταμενοι ανα τον κοσμο.Μονο που ο αρχικος χαρακτηρας της λεσχης ειναι διαφορετικος τωρα,και αφου διοικειται ουσιαστικα απο τον σφαγεα κισσινγκερ ΑΚΟΜΑ ΖΕΙ το ενδιαφερον εγκειται απλα και μονο στο να προωθει τις θεσεις των εβραιων και να καλυπτει τα εγκληματα τους.Ο χιτλερ εκανε ενα τεραστιο λαθος τοτε,τα εβαλε με τον απλο λαο των εβραιων,οχι επρεπε να μαζεψει τα μεγαλα κεφαλια που και τοτε διοικουσαν και καταδυναστευαν τον κοσμο οικονομικα,και να μην τους εκτελεσει αλλα να τους βαλει να δουλευουν 18ρη βαρδια στα ανθρακορυχεια.Οταν γραφω για εβραιους προς θεου μη φανταστει κανεις οτι εννοω το λαο του ισραηλ,γιατι και ο λαος εκει υποφερει οπως εμεις εδω,δεν ειναι σε καλυτερη μοιρα.Εχω παει εχω συναναστραφει εκει εκανα δεσμο με μια στρατιωτινα και γνωρισα τον τροπο ζωης τους.Οταν μαλιστα εφευγα η Εσρα εκλαιγε με αναφυλητα και μουλεγε μπορεις να με παρης μαζι σου?Δε μπορουσα ομως και μεσα μου εκλαιγα κι εγω.Εκανα αυτη τη διευκρυνηση για να μην παρεξηγηθω.Λιγοι εως ελαχιστοι ειναι οι φανατικοι μεσα στο κρατος του ισραηλ,οι αλλοι ειναι λαος οπως εμεις οπως ολοι οι λαοι του κοσμου.Οταν μιλω για εβραιους δυναστες λοιπον μιλω για κισσινγκερ,ροτσιλντ,ροκφελερ καν,κοεν,κ.λ.π.Αυτοι ειναι που διαφεντευουν τον κοσμο,με τις πολεθνικες τις εταιρειες,τις βιομηχανιες οπλων,τις χρηματηστηριακες.Απ αυτους επρεπε να μας ειχε απαλαξει ο αδολφος και οχι απο το λαο.Απο αυτους τους αχορταγους βρυκολακες και απο τις λεσχες τυπου μπιλντεμπεργκ.

ΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΕ

Όλοι μας έχουμε προεξοφλήσει ότι κάποια στιγμή θα γίνει κοινωνική έκρηξη, αλλά αναρωτιόμαστε το πότε.


Από αυτό εδώ το blog είχαμε πει για το πότε ακριβώς θα πέσει το ΠΑΣΟΚ και για την ακρίβεια όχι απλά θα πέσει αλλά θα καταρρεύσει. Είχαμε λοιπόν πει ότι το ΠΑΣΟΚ θα πέσει όταν ο πρώτος μόνιμος δημόσιος υπάλληλος περνάει το κατώφλι της εξόδου από το Δημόσιο απολυμένος, κάτι που δεν πρόκειται να γίνει πριν τις δημοτικές εκλογές.

Σε ότι αφορά την κοινωνική έκρηξη έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

Η ελληνική κοινωνία είναι μια κατακερματισμένη κοινωνία χωρίς σοβαρή κοινωνική συνοχή. Επομένως η κοινωνική έκρηξη....

που απαιτεί κοινωνική επικοινωνία και συναπόφαση είναι μία δύσκολη υπόθεση. Ταυτόχρονα η κρατικοδίαιτη ολιγαρχία με τα μέσα προπαγάνδας που διαθέτει κρατάει με νύχια και με δόντια την κοινωνία σε καταστολή. Η ίδια η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μετέρχεται τεχνικές του «διαίρει και βασίλευε» στρέφοντας την μια κοινωνική τάξη εναντίον της άλλης. Επιπλέον εισήγαγε στην κοινωνική ζωή μεθόδους φορολογικού χαφιεδισμού. Εδώ δηλαδή γίνεται μια νέα προαγωγή της ελληνικής κοινωνίας, από κοινωνία της συνενοχής σε κοινωνία χαφιεδισμού, όπου θα δημιουργηθεί η νέα τάξη, αυτή των κυνηγών κεφαλών.



Πέρα από αυτό η κοινωνική πλειοψηφία έχει εμπλακεί, κάποια στιγμή στο παρελθόν, με τους μηχανισμούς που έχει στήσει η άρχουσα τάξη και έχει κάνει χρήση αυτών των μηχανισμών (φακελάκι, ενεργητική και παθητική δωροδοκία κ.λ.π.), με αποτέλεσμα η μεγάλη πλειοψηφία του λαού να αισθάνεται συνενοχή και να μην αντιδρά.

Πέρα από τα πιο πάνω, ο πιο σοβαρός λόγος που η κοινωνία είναι σε σκεπτικισμό, είναι τα χρέη που έχουν οι πολίτες και κυρίως προς τις τράπεζες. Αλλιώς συμπεριφέρεται τώρα ο λαός που είναι στην «πρέσα», από δάνεια και δόσεις, με τον κίνδυνο των πλειστηριασμών και της οικονομικής καταστροφής να επικρέμαται σαν «Δαμόκλειος σπάθη» και αλλιώς θα ήταν αν δεν χρωστούσαν οι πολίτες στις τράπεζες, όπως παλαιότερα.

Πολλά θα μπορούσαμε να προσθέσουμε που να αποδεικνύουν την αδυναμία της ελληνικής κοινωνίας να προβάλει αντίσταση στην εξαθλίωσή της και ο καθένας μας έχει και αυτός να προσθέσει ένα λόγο.

Επομένως τίθεται και πάλι το αρχικό ερώτημα.

Πότε θα γίνει η κοινωνική έκρηξη;

Εμείς βλέπουμε ότι αυτή τη στιγμή η κοινωνία συμπιέζεται και όταν κάτι συμπιέζεται φορτίζεται. Τα δύσκολα οικονομικά μέτρα απλά ακόμα τα ακούμε. Από τώρα και σιγά σιγά θα αρχίσουμε να τα νιώθουμε και κυρίως από το Φθινόπωρο.

Το ΠΑΣΟΚ έχει λουφάξει. Μετέρχεται επικοινωνιακά τεχνάσματα και κάνει πως δίνει αγώνες με το ΔΝΤ, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να στρέψει την προσοχή του κόσμου εναντίον κάποιων τελειωμένων πολιτικών προσώπων για να εκτονώσει την κοινωνική οργή. Μετέρχεται όλα αυτά και μαζί με την νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών επιδιώκει να γράψει εκλογικό αποτέλεσμα στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις 14-11-2010, εξαπατώντας πολιτικά και πάλι το λαό, για να ισχυριστεί στη συνέχεια ότι έχει την νομιμοποίηση, που δεν του έδωσε ο λαός στις 4-10-2009, για να εφαρμόσει τα σκληρά μέτρα. Μετά θα έρθουν φυσικά οι απολύσεις στο Δημόσιο κ.λ.π., το έχουμε ξαναπεί.

Η κοινωνία λοιπόν θα συνεχίσει να συμπιέζεται και να φορτίζεται επικίνδυνα. Οι διαδηλώσεις και οι εντάσεις θα αυξηθούν όσο περνάει ο χρόνος και γίνεται αφενός πιο ορατό το αδιέξοδο, αφετέρου γίνεται και πιο φανερό το ποιοι ακριβώς επωφελούνται από τα σκληρά οικονομικά μέτρα.

Το ΠΑΣΟΚ, μετά τις δημοτικές εκλογές θα σκληρύνει ακόμα πιο πολύ, γιατί θα θεωρεί ότι νομιμοποιήθηκε από αυτές τις εκλογές. Εκεί στοχεύει και το σχέδιο «Καλλικράτης» και όχι φυσικά σε κάποια αναβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η ατμόσφαιρα θα αρχίσει να μυρίζει «μπαρούτι».

Η κοινωνική έκρηξη λοιπόν θα γίνει όταν τύχει, ό μη γένοιτο, να πέσει νεκρός ο πρώτος έλληνας εργαζόμενος διαδηλωτής από χέρι αστυνομικού.

Αυτό το γεγονός θα είναι η σπίθα που θα απελευθερώσει το εκρηκτικό μίγμα της κοινωνικής φόρτισης.

Τότε θα χαθεί κάθε έλεγχος και φυσικά κανένα κόμμα δεν θα μπορέσει να ελέγξει την κατάσταση.

Δεν θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε το ένα έτος από σήμερα.

Θυμηθείτε το.



ΠΗΓΗ: http://hassapis-peter.blogspot.com

Αναρτήθηκε από alekos digital στις 12:10 π.μ. 0 σχόλια

Ετικέτες ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΛΙΑ ΘΑ ΠΕΣΗ

Η ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΣΤΑ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ.






ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΧΑΡΤΟ, ΠΟΥ ΔΕ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ, ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΡΕΣΑΛΤΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ....................

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΣΕΛΊΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.





ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...





Ξεκίνησε την Τρίτη, 1η Ιουνίου, η διαδικασία εγγραφής των Ελλήνων ομογενών και των νομίμως διαμενόντων μεταναστών στους εκλογικούς καταλόγους για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.





Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών, η διαδικασία θα διαρκέσει έως τις 31 Αυγούστου.





Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να μάθει αν και πού ψηφίζει είτε μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου (www.ypes.gr), είτε απευθυνόμενος στο Δήμο της κατοικίας του, όπου και θα υποβάλλει αίτηση εγγραφής.

πηγή

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://cretanpatriot.blogspot.com



Αναρτήθηκε από alekos digital στις 1:21 π.μ. 0 σχόλια

Ετικέτες ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ, ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ, ΨΗΦΟΙ

ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΑΓΑΝ ΤΗ ΡΕΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ


Ένα έγγραφο «αποκάλυψη» που παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί από την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά έμελλε να μας ξυπνήσει για τα καλά!




Το επίσημο έγγραφο κατατέθηκε στον παρουσιαστή του ALTER από τον βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Αϊβαλιώτη αφού συντάχθηκε από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κατόπιν δικής του ερώτησης στη Βουλή.



Συγκεκριμένα αφορούσε στα έξοδα του Υπουργείου προς Ασφαλιστικά ταμεία για αναλώσιμα, δηλαδή από χαρτιά υγείας μέχρι μολύβια...



Το ποσό που δαπανήθηκε μόνο για το έτος 2009; 19.600.000 ευρώ!!!



Τα επιμέρους στοιχεία έλεγαν χαρακτηριστικά πως για το ΟΓΑ για παράδειγμα δόθηκαν 364.000 ευρώ, για τον ΟΑΕΕ 774.000ευρώ ενώ για το ΙΚΑ που πήρε τη μερίδα του λέοντος τα σχεδόν υπόλοιπα 15εκ ευρώ!



Το πιο εξοργιστικό της αποκάλυψης αυτής είναι πως προς διευκρίνισε και αποφυγή παρεξηγήσεων το Υπουργείο στο ίδιο έγγραφο που αφορούσε τις σπατάλες της ΝΔ θέλοντας προφανώς να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, διευκρινίζει πως τα εν λόγω έξοδα θα περικοπούν... μόλις 10%!



Θα δίνονται δηλαδή 17εκ. ευρώ σχεδόν σε ξύστρες, μολύβια και λοιπά αναλώσιμα τη στιγμή που για να βγούμε από το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχουμε περιέλθει τσεκουρώνονται ανελέητα μισθοί και συντάξεις...



Δείτε το βίντεο με το έγγραφο-σοκ από την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στο ALTER «Καλημέρα σας»:

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?ΑΠ ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ?

"Άφωνοι έμειναν οι θαμώνες πολύ γνωστού μπαρ στην Πλάκα όταν είδαν ξαφνικά δύο 'φίλες' να επιδίδονται σε αγκαλιές και παθιασμένα φιλιά. Εκείνη παρουσιάστρια πολυσυζητημένη με εκπομπή σε μεγάλο κανάλι. Η 'φίλη' της τραγουδίστρια και μάλιστα με πολλούς φαν. Κοινός παρονομαστής...




επαγγελματικός; Ο ίδιος όμιλος media όπου και ανήκουν! Τα φιλιά, οι αγκαλιές και τα χάδια δεν σταματούσαν για περισσότερη από μισή ώρα αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα! Είναι ερωτευμένες και δεν φοβούνται, όπως φαίνεται, κανέναν και τίποτα!"



http://www.gossip-tv.gr

ΡΕ ΑΜΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΝΗ ΑΝΤΡΑΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΗ.

"«Γνώρισα τους ανθρώπους και αγάπησα τα ζώα». Αυτή η φράση του Μενέλαου Λουντέμη, ίσως να μην αρκεί για να περιγράψει το μέγεθος της κτηνωδίας που έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι στον Πύργο. Άγνωστος ρίχνοντας δηλητηριασμένο σιτάρι, κατάφερε να σκοτώσει δεκάδες περιστέρια που είχαν ως σπίτι τους τις αποθήκες του ΑΣΟ, τα περιστέρια που...




είναι στη ζωή της πόλης του Πύργου και δημιουργούσαν ένα απίστευτο θέαμα όταν ισορροπούσαν στα καλώδια της ΔΕΗ, στη συμβολή των οδών Μυστρά και ΣΠΚ.



Για κάποιους ήταν η ομορφιά της γειτονιάς, για άλλους πολύ περισσότερο παρέα, συντροφιά... Για μερικούς ίσως ήταν βρωμιά και αναστάτωση, τόσο μεγάλη που θα έπρεπε να τα ξεφορτωθούν, ίσως με τον πιο... εύκολο και κτηνώδη τρόπο, ρίχνοντας δηλητήριο στην τροφή που τους πρόσφεραν. Έτσι φαίνεται πως έγιναν τα πράγματα το μεσημέρι της Παρασκευής. Η κα Ξένη Γενοβέζου, μια από τις γυναίκες της γειτονιάς που είχαν εκτιμήσει την αξία της ύπαρξης των περιστεριών, τα πρόσεχε, τα τάιζε, τα φρόντιζε ήταν η πρώτη που αντελήφθη το τι έγινε. Έτσι χθες, κλαίγοντας και μοιρολογώντας μάζευε ένα - ένα τα νεκρά περιστέρια από κάθε σημείο του δρόμου που τα εντόπιζε. Τα πουλιά που είχαν την ατυχία να βρεθούν αντιμέτωπα με... ανθρωπόμορφα τέρατα, φαίνεται πως μόλις κατανάλωσαν την δηλητηριασμένη τροφή, έπεσαν νεκρά. «Κάθε ημέρα ήταν συντροφιά στη γειτονιά μας. Τα έβλεπα στα καλώδια να στέκονται, τα τάιζα, τα λυπόμουν και τα πρόσεχα. Μπορεί να ενοχλούσαν κάποιους, να λέρωναν και να τους πείραζε. Συνεχίζω να μαζεύω νεκρά περιστέρια από τον δρόμο. Δεν είχα κανένα όφελος... τα λυπόμουν και τα τάιζα. Άλλους τους πείραζε», είπε η κα Γενοβέζου, που δεν ήξερε τι να πει γι' αυτούς που προέβησαν σε μια τέτοια πράξη. Πέρα από το δρόμο στη στέγη και στο εσωτερικό των αποθηκών, υπάρχουν ακόμα πολλά νεκρά περιστέρια, κανονική γενοκτονία η εξόντωσή τους, ενώ κινδυνεύουν και άλλα ζωάκια όπως οι γάτες και οι σκύλοι που κυκλοφορούν ελεύθερα στη γειτονιά.



Συντάκτης Γιάννης Σπυρούνης"



http://www.protinews.gr





Share on Facebook



Αναρτήθηκε από troktiko στις 1:12 π.μ.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ

"Μεγάλη μπουκιά φάε …μεγάλη κουβέντα μη λες" …λέει ο ελληνικός λαός …και για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε. Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις, εκτέθηκε το γνωστό "τσίρκο" του "ανθρωπισμού" και του "πολιτισμού". Εκτέθηκε το μισελληνικό "κονκλάβιο" της πολιτικής και της "διανόησης" στην Ελλάδα. Μητσοτάκης, Κοέν, Δήμου, Φραγκουδάκη και τα άλλα τα "παιδιά", αναγκάζονται τώρα και κρύβονται. Μαθαίνουν να σφυρίζουν και να μιμούνται το παιδί του Λουντέμη, που μετρούσε τ' άστρα.


Δεν μπορούν να πάρουν τη "σημαία" του ανθρωπισμού και του πολιτισμού και να την μπήξουν στην "καρδιά" των Ελλήνων. Αυτοί, οι οποίοι ψάχνουν ευκαιρίες, για να βγουν και να καταγγείλουν "βαρβαρότητες", τώρα κρύβονται.Στη θέση του κατηγορούμενου αυτή τη φορά δεν είναι οι Έλληνες και η Ελλάδα, για να βγουν και να τους βρίσουν. Στη θέση του κατηγορούμενου είναι πλέον το κράτος των Εβραίων. Το κράτος των επαγγελματιών θυμάτων. Το κράτος των αφεντικών τους. Το θέμα της εβραϊκής αθλιότητας είναι "πιασάρικο" και εύκολο στον χειρισμό του, αλλά απαγορευμένο. Είναι θέμα, το οποίο ενδείκνυται για πύρινους λόγους και για εκ του ασφαλούς επίδειξη ευαισθησίας, αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να το εκμεταλλευτούν. Οι δολοφόνοι σ' αυτήν την περίπτωση είναι τα ίδια τα "αφεντικά" τους. Τώρα είναι δύσκολο να ξεκινήσουν να υπερασπίζονται τον πολιτισμό και τα ανθρώπινα δικαιώματα, γιατί πρέπει να θίξουν τους Ρότσιλντ, τους Ροκφέλερ, τον Τρισέ, τον Μπενράκε, τον Σόρος, τον Κίσινγκερ και πλήθος άλλων "καλών" και προπάντων πολιτισμένων ανθρώπων. Αναγκαστικά τώρα εκτίθενται. Αναγκαστικά τώρα εξευτελίζονται. Αυτοί, οι οποίοι ξεσήκωσαν τον κόσμο ολόκληρο για τον προβοκατόρικο εμπρησμό της Συναγωγής των Χανίων, τώρα κάνουν τους αδιάφορους. Αυτοί, οι οποίοι στο όνομα του πολιτισμού προσπάθησαν να "ματώσουν" τον "εγκληματικό" ελληνισμό, τώρα κάνουν τους αδιάφορους μπροστά στα εγκλήματα των Εβραίων δολοφόνων του δολοφονικού Ισραήλ. Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για εξευτελισμό. Εξευτελίζεσαι όταν "ξεσηκώνεις" τον κόσμο για μια καμένη ντιβανοκασέλα και ένα καπνισμένο ταβάνι και κλείνεις τα μάτια σε μια μαζική δολοφονία. Σε ένα απίστευτο μακελειό με θύματα ανθρώπους, οι οποίοι απλά ήθελαν να βοηθήσουν συνανθρώπους τους. Εξευτελίστηκες μία φορά, όταν δεν ζήτησες συγνώμη με την αποκάλυψη της προβοκάτσιας της Κρήτης και εξευτελίζεσαι πολλαπλάσια, που δεν καταγγέλλεις τη δολοφονία αμάχων ανθρώπων από ένα οργανωμένο και οπλισμένο κράτος. Μιλάμε για το απόλυτο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και του πολιτισμού. Ακόμα και το τρομοκρατικό έγκλημα φανατικών —αλλά μεμονωμένων— τρομοκρατών είναι ασήμαντο μπροστά στο έγκλημα ενός επίσημου μηχανισμού …ενός νόμιμου κράτους. Μιλάμε για το απεχθέστερο των εγκλημάτων. Μιλάμε για κρατική τρομοκρατία. Μιλάμε για δολοφόνους, οι οποίοι φορούσαν επίσημες κρατικές στολές ενός κράτους "πειρατή". Ενός κράτους, το οποίο δεν έχει καμία σχέση όχι απλά με τον διεθνή νόμο, αλλά με τη λογική.Και όμως... Οι γνωστοί "ευαίσθητοι", που μπορούν να εντοπίσουν και να καταγγείλουν ακόμα και ένα ανεπαίσθητο αντισιωνιστικό "βλέμμα", κάνουν τα στραβά μάτια, βλέποντας το σιωνιστικό έγκλημα. Αυτοί, οι οποίοι αντιλαμβάνονται τα "φονικά" βλέμματα, δεν αντιλήφθηκαν τα φονικά όπλα. Εξαφανίστηκαν όλοι τους …Ούτε είδαν …ούτε άκουσαν το παραμικρό. Προφανώς "πείστηκαν" από το επίσημο κράτος των Εβραίων για το "δίκιο" του. Το δίκιο αυτού, ο οποίος αυτοπροστατεύεται από τους "τρομοκράτες". Τους "τρομοκράτες", οι οποίοι μετέφεραν "ύποπτα" αναπηρικά καροτσάκια, "εκρηκτικά" Depon και "φονικές" πατερίτσες.Αυτό το ανθρωπιστικό "τσίρκο" αναζητούμε σ' αυτό το κείμενο. Τους γνωστούς έμπορους "πολιτισμού" και ανθελληνισμού. Θα ξεκινήσουμε από την απουσία του πιο "αγαπημένου". Από την εκκωφαντική "σιωπή" του ανθρώπου, ο οποίος τοποθετείται σε όλα τα θέματα πριν από όλους. Πού είναι ο συνήθως βιαστικός Μητσοτάκης, να μας πει τις απόψεις του για το ισραηλινό έγκλημα; Αν αυτοί, που έβαλαν φωτιά στην ανενεργή Συναγωγή —και οι οποίοι αποδείχθηκε ότι δεν ήταν Έλληνες— ήταν η "ντροπή της Κρήτης" σε περίπτωση που ήταν Έλληνες, τότε οι Ισραηλινοί φονιάδες τι είναι; Η "ντροπή της ανθρωπότητας"; Γιατί δεν βγαίνει να τους καταγγείλει; Φοβάται να καταγγείλει τους Εβραίους, γιατί τους έχει ανάγκη τώρα που η Ντορούλα έπιασε το "ράφι" και έχει ανάγκη το διεθνές "προφίλ";Πού είναι εκείνος ο απίστευτος χαφιές από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού; Ο Andrew Apostolou, ο οποίος "αρθρογραφεί" στη Wall Street Journal; Αυτός, ο οποίος παραλλήλισε τη σύγχρονη Ελλάδα με την Τουρκία, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι Έλληνες —και στη συγκεκριμένη περίπτωση οι Κρητικοί— είναι κάτι σαν βάρβαροι και αιμοσταγείς "ταλιμπάν-γενίτσαροι". Τους "ταλιμπάν", που καίνε "ντιβανοκασέλες", τους εντόπισε. Τους "ταλιμπάν", που σκοτώνουν αθώους, δεν τους είδε; Μόνον τις "ντροπές" της Ελλάδας βλέπει; Τις "ντροπές" των αφεντικών του δεν τις βλέπει ο "μεροκαματιάρης" των Εβραίων; Αυτός, ο οποίος αισθανόταν ντροπή για τον εαυτό του, επειδή είναι ομοεθνής εμπρηστών, δεν αισθάνεται τώρα ντροπή, που είναι κωλοσφούγκι δολοφόνων;Πού είναι ο γνωστός "παπατζής" του Λουτρακίου; Η λάσπη του τζόγου. Το κατακάθι της κοινωνίας. Αυτός, ο οποίος απειλούσε θεούς και δαίμονες, επειδή απλά υπέθετε ότι κάποια ελληνικά "κτήνη" έκαψαν στη Συναγωγή των Χανίων μερικά "πατερικά" σωβρακολάστιχα, ένα "ιερό" μπαουλοντίβανο και μια "ευλογημένη" ντιβανοκασέλα. Αν κάποιοι, που καίνε μερικές ντιβανοκασέλες, πρέπει να "ξεκουμπιστούν" από το νησί τους, τι πρέπει να κάνουν οι Εβραίοι του Ισραήλ μετά από τα εγκλήματά τους; Να "ξεκουμπιστούν" αρχικά από τη Μέση Ανατολή και στη συνέχεια από τον Πλανήτη;Πού είναι η Φραγκουδάκη; Η γνωστή "ιατροδικαστής" μαζικών εγκλημάτων. Αυτή, η οποία ανακάλυψε ότι το κύριο αίτιο του θανάτου στη Μικρασιατική Καταστροφή ήταν ο συνωστισμός. Γιατί δεν επαναλαμβάνει την "επιστημονική" της δράση; Ας βγει κι ας πει στον κόσμο την "αλήθεια" για το μοιραίο συμβάν. Να βγει και με τη γνωστή "επιστημοσύνη" της να διαβεβαιώσει τον κόσμο ότι τους ακτιβιστές δεν τους σκότωσαν οι Ισραηλινοί. Οι ακτιβιστές σκοτώθηκαν, επειδή το πλοίο δεν είχε σκαλοστάσια στις προβλεπόμενες από τον διεθνή νόμο διαστάσεις. Μερικοί από αυτούς σκοτώθηκαν, επειδή, εξαιτίας του ενθουσιασμού τους και των εσφαλμένων εκτιμήσεών τους, έπεσαν με απίστευτη φόρα πάνω σε κάτι σφαίρες, τις οποίες τις είχαν αφήσει οι Ισραηλινοί να "αιωρούνται".Πού είναι ο "μέγας" διανοούμενος Δήμου με το "ανεπανάληπτο" έργο με τον τίτλο …"Η δυστυχία του να είσαι Έλληνας"; Ο άτυχος Δήμου. Πραγματικά άτυχος, γιατί δυστυχώς γι' αυτόν οι δολοφόνοι δεν είναι κάποιοι δασύτριχοι Έλληνες, για να βγει —ακόμα και με τις πιτζάμες— και να τους καταγγείλει. Να βγει και να διεκδικήσει τη "δόξα" του εκπολιτιστή "κονκισταδόρα" της βαλκανικής μας γειτονιάς. Ο άνθρωπος ήταν πολύ άτυχος, αλλά πάντα υπάρχουν περιθώρια. Γιατί δεν γράφει την επόμενη επιτυχία του με τον τίτλο …"Η δυστυχία του να είσαι χαφιές"; Να το γράψει και να το αφιερώσει στον εαυτό του, στους δικούς του και σε όλους τους παραπάνω.Αϊ στο διάολο καραγκιόζηδες !!!







ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥΔημιουργός της θεωρίας του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και πρόεδρος του ΕΑΜ Β’http://www.ydrohoos.grhttp://www.eamb.grhttp://eamb-ydrohoos.blogspot.com

ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΠΟ Δ.Ν.Τ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ

Αν δει ο κοσμος τι υπυγραψαν οι φωστηρες κυβερνωντες με την τροικα θα του φυγει η ψυχη.Ξεβρακωθηκαν κυριολεκτια,η μαλλον ξεβρακωσαν την ελλαδα και τους ελληνες.Φαινεται να εχουν υπογραψει,σε περιπτωση αδυναμιας αποπληρωμης η καθυστερησης πληρωμης,την παραδοση στους εβραιους του Δ.Ν.Τ τα περιουσιακα στοιχεια του κρατους.Οπως ΔΕΚΟ ΛΙΜΑΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥΣ αλλα και την κατασκευη μεγαλων δημοσιων εργων.Ρε σεις αυτοι μας ξεπουλησαν τελειως,και καλα εμας,αλλα ξεπουληαν τα παιδια και τα εγγονια μας αλλα και τις επομενες γενεες,και μεις ακομα τους καμαρωνουμε να μας φλομωνουν στο ψεμα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ


Αυτη ειναι η περιουσια του προεδρου της ουρουγουαης ολη κι ολη.Ενα φολκσβαγκεν σκαραβαιος.Μαλλον δεν εχει ακουσει για την ελλαδα ο προεδρος.

ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΧΡΗΣΤΟ ΕΞΑΝΤΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΥΤΗΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΙΝΓ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ.ΡΕ ΟΥΣΤ.ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ


"Με συνοπτικές διαδικασίες «καθάρισαν» τον Παπά Χρήστο! Ο γνωστός για τα «ασπρόμαυρα» αισθήματά του ιερέας, πλήρωσε την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι πηγαίνει σε αγώνες του Δικεφάλου. Με έγγραφο (αριθμός πρωτοκόλλου 321) του γνωστοποιήθηκε, ότι ο Μητροπολίτης Κασσανδρείας Νικόδημος...






αποφασίζει να ορίσει άλλον ιερέα στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Τριλόφου και ως πρόεδρο εκκλησιαστικού συμβουλίου σε αντικατάσταση του Παπά Χρήστου. Βεβαίως, είναι απορίας άξιο γιατί δεν επιτρέπεται σε έναν ιερέα να πηγαίνει σε γήπεδα, τη στιγμή μάλιστα που έτσι μπορεί και φέρνει πιο κοντά τους νέους στην εκκλησία. Άλλωστε, δεν είναι λίγοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ, που με αφορμή την παρουσία του Παπά Χρήστου στην Τούμπα άρχισαν να πηγαίνουν συχνά στην εκκλησία. Η προαναφερόμενη απόφαση αποτελεί έκπληξη και εύλογα διερωτάται ο καθένας γιατί να μην έχει το δικαίωμα ο ιερέας να δίνει το «παρών» ως θεατής σε αθλητικούς αγώνες..."



www.metropolisradio.gr

ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΣΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ


Μηνύσεις ετοιμάζεται να κάνει η Μαριέττα Χρουσαλά στους μετεωρολόγους, στους αστρολόγους και στα καιρικά φαινόμενα!! Ο λόγος είναι γιατί σε λίγη ώρα απο τώρα παντρεύεται τον καλό της καρδιάς της Λέο Πατίστα, στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι, με άσχημες καιρικές συνθήκες!! Όλα τα είχε ετοιμάσει στην εντέλεια, αλλά δυστυχώς για εκείνη δεν μπορείς να προβλέψεις και να.. προγραμματίσεις τα πάντα σε αυτή τη ζωή.. Στα μαντζούνια και στις εκκλήσεις το έχουν ρίξει οικογενειακώς για να κάνει η μικρή σταχτοπούτα το όνειρο της πραγματικότητα.. Δεν πειράζει ρε παιδιά, πως κάνετε έτσι.. Λίγο βροχούλα είναι... Άντε και καλά στέφανα!!


απo TreloKouneli

ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

coka cola,prokter&gable.bp,shell, friesland,lever,total,makro,Και πολλες ακομα πολυεθνικες και καλα,ειναι απλα εβραικων συμφεροντων και ιδιοκτησιας.Τη μεγαλη τους δυναμη την οφειλουν ομως στους ιδιους τους λαους που καταναλωνουν τα προιοντα τους.Οι λαοι ολου του κοσμου τις εχουν καταστησει τοσο δυνατες,που εχουν φτασει στο σημειο να καθοριζουν τις τυχες κρατων και λαων,αναλογα με τα κατ αρχην οικονομικα τους συμφεροντα.Αλλα εχουν αποθρασυνθει τοσο πολυ που δεν τους αρκει η οικονομικη δυναστεια που εχουν καταστησει εναν κοσμο ολοκληρο υποχειριο τους,θελουν να διοικησουν ολον τον κοσμο,κατα τη δικη τους λογικη.Εξαγοραζουν  κυβερνησεις η τις εξαφανιζουν οταν δεν εξαγοραζοντε,η "σβηνουν" απ το χαρτη οποιον αντιστεκεται στα σχεδια τους,οπως ο πολωνος προεδρος που ειχε "ατυχημα".Αυτοι οι βρυκολακες με τα γαμψια νυχια και κοφτερα δοντια,με εναν τροπο μονο αντιμετωπιζοντε,μονο με το μπουκοταζ των προιοντων τους.Οταν δε θα πουλανε τοτε και μονο τα δοντια τους και τα νυχια τους θα πεσουν και θα γινουν ακινδυνα.Ο μονος τροπος αντιδρασης ειναι αυτος.ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ.Κανενας να μην αγοραζει τα προιοντα τους,τα οποια βεβαια τα εχουν κανει γνωστα εμφυτευοντας τα στο μυαλο των λαων μεσω των ελεγχομενων ΜΜΕ και τις διαφημησεις.Το μονο που φοβουντε αυτοι οι βρυκολακες ειναι η μειωση των κερδων τους.Ε αυτο ειναι το αδυνατο σημειο που πρεπει να χτυπησουν οι λαοι,να τους πονεσει και να τους τσακισει.Και μη βρεθει καποιος να πει οτι δε γινεται πισω απ ολα να ειναι εβραιοι,γιατι πολυ απλα θα του πω οτι τουλαχιστον για τους κολοσους που αναφερω στην αρχη ειναι ψαγμενο το θεμα.Αν μπορουσαν οι λαοι μονο για μια βδομαδα να ενωσουν τη θεληση τους και να μπουκοταρουν τα προιοντα αυτων των εταιρειων,ΜΟΝΟ για μια βδομαδα θα τους εβαζε φωτια στα μπατζακια τους και θα ψαχνονταν να δουν τι φταιει.Και ισως λεω ισως να αλλαζαν και τακτικη.Αλλα το δυσκολο ειναι να ενωσουν αυτη τη δυναμη που εχουν οι λαοι του κοσμου,και ειδικα εμεις οι ελληνες που αυτη τη στιγμη βιωνουμε τον εφιαλτη της φτωχιας να μας ανοιγει την πορτα και να μπουκαρει στις ζωες μας.Ναι το δυστηχημα ειναι οτι πρωτοι εμεις οι ελληνες δεν αντεχουμε ουτε μια μερα χωρις κοκα κολα η σκιπ η αριελ, γι αυτο καλα μας κανουν και μας πηδανε χρονια τωρα.

Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΩΝ ΜΑΣ

Αργα αλλα σταθερα η Ελλαδα βαδιζει τον κακοτραχαλο δρομο που της χαραξαν τοσες δεκαετιες τωρα κατα πρωτον οι πολιτικοι που την κυβερνουσαν και την κυβερνουν.Παρακολουθουμε ολοι μας  το γελοιον του πραγματος με τις επιτροπες υποεπιτροπεςκαι τις αλλες συναξεις,με τα δηθεν συντροφικα μαχαιρωματα,αλλα και τις αλληλοκατηγορες των κοματων,και βλεπουμε τους λερωμενους με σκατα να αποτιναξουν απο πανω τους τη βρωμα και να την κολησουν στον αλλο.Και ισως επειδη καταλαβαινουν οτι δεν τους παιρνει αλλο να κοροιδευουν το λαο,ισως γιατι βλεπουν την καταβαραθρωση τους να ερχεται με βημα ταχυ,ισως επειδη βλεπουν οτι δεν μπορουν να κανουν μονομερη ενημερωση πλεον,γιατι η εποχη και η τεχνολογια εχουν ξεπερασει τα απολιθωμενα τους μυαλα,προσπαθουν κατηγορωντας αλληλους να σωθουν οι ιδιοι.Βλεπουν πως οτι λενε και κανουν περναει πια απο ψιλο κοσκινο και η αληθεια βγαινει στην επιφανεια ενω αυτοι επιδιδοντε στο προσφιλες τους σπορ,την ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ..Συναδριαζουν μερα νυχτα κανοντας και υπερωριες και ζητουν παραταση των εργασιων των επιτροπω αυτων,για να βρουν ντε και καλα την αληθεια.Ποια αληθεια ομως ψαχνουν να βρουν αυτοι?Την αληθεια που τους βγαζει λαδι και σκοτωνει καποιους ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΥΣ ηδη.Καποιοι πρωην υπουργοι και κρατικοι λειτουργοι εχουν μπει στο σταχαστρο και καποιοι επιχειρηματιες που φυσικα αυτοι δεν αγγιζοντε γιατι και να εμπλεκοντε σε καποιο σκανδαλο ειναι ιδιωτες και ο νομος περι δωροδωκιας  και κατασπαταλησης δημοσιου χρηματος δεν τους αγγιζει.Και φυσικα κανενας απο αυτους που μετεχουν σε αυτες τις επιτροπες,βλεποντας τον πολυ κοσμο να πειναει και να υποφερει,δε βγηκε να πει οτι παραιτειται απο την αποζημιωση που λαβαινει για τη συμμετοχη του σ αυτες τις επιτροπες.Αντιθετα με περισιο θρασος βγαινουν και ζητανε την παραταση των επιτροπων για να παρουν πιο πολλα.Ομως ταφοπλακα στο μνημα της ελλαδας δε βαζουν μονο αυτοι,βαζουμε και μεις οι ιδιοι με τη συμεριφορα μας,η τουλαχιστον πολλοι απο μας.Γιατι τι μπορει να πει κανεις για τους κατα καιρους απεργους που απεργουν αλλα με την απεργια τους σταυρωνουν την ελλαδα και αυτους που δεν θελουν να απεργησουν?Τι να πει κανεις που η ΠΝΟ διαλεγει τη μερα που θα καταπλευσει στον πειραια ενα κρουαζεροπλοιο με καποιες χιλιαδες επιβατες,αλλα αυτοι με την απεργια τους το εμποδιζουν να δεσει και το αναγκαζουν να παη στην τουρκια?Και αντι οι ηρωες ναυτεργατες να παρουν με τις πετρες τους διαφορους εργατοπατερες της  καθε ΠΝΟ τους ακολουθουν πειθηνια?Τι να πει κανεις για τους γιατρους ιδιωτικου κεντρου που για ενα γυψο στο χερι ζηταει 2.500 ευρω  απο ξενουν τουριστες?Η τι να πει κανεις για τις κυριες που γεμιζουν τα μαγαζια του ΧΟΝΤΟΣ ΣΕΝΤΕΡ και ψωνιζουν διαφορες μαλακιες αρωματα και καλυντικα?(Εχω ιδιαν γνωση για το συγκεκριμενο μαγαζι.Και μακαρι ναχη δουλεια γιατι εχει εργαζομενους μεσα)Η τι μπορει να πει καποιος για τους ιδοκτητες καφετεριων που χρεωνουν ενα φραπε 5 ευρω θελοντας ετσι να κανουν αποσβεση και να βγαλουν κερδη απο την πρωτη χρονια?Η για τους ηλιθιους ιδιοκτητες ενοικιαζομενων καταστηματων και σπιτιων,που ενω τα εχουν ανοικιαστα ενα και δυο χρονια ζητανε αυτα που επαιρναν τοτε χωρις να υπολογιζουν οτι καθε μηνας που περναει ειναι χασουρα και δε λενε να βαλουν νερο στο κραι τους?Η τι μπορει να πει κανεις για τους ΤΑΡΙΦΕΣ που αραζουν σε σταθμους  λιμανια και αεροδρομια και θελουν με μια κουρσα να βγαλουν το μεροκαματο κλεβοντας τουριστες και γριουλες?Ειναι τοσα πολλα τα δεινα που θα μπορουσα να γραφω ολη μερα,αλλα διαπιστωνω καθημερινα οτι και μεις οι απλοι πολιτες ειμαστε τοσο εθισμενοι στη λαμογια που κανουμε το παν μη εντιμο για να επιβιωσουμε εις βαρος των αλλων.Δε βλεπουμε ομως το τελος που ερχεται με ταχυτητα αμαξοστοιχιας πανω μας και θα μας παρασυρει και μας μαζι μ αυτους που μας εφτασαν ως εδω.

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΛΕΣ

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

FUNNY VIDEOS-ΑΣΤΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ

FUNNY VIDEOS-ΑΣΤΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ

ΜΕ ΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΟΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΑΛΕΤΟ ΜΗ ΧΕΣΩ



Ιδού η μαμά του "Ελλάδα έχεις ταλέντο" που μας έκανε ολη την Ελλάδα να πλαντάξει.

ΑΛΗΘΕΙΕΣ

H αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πώς καταφέραμε να επιβιώσουμε.




Ήμαστε μια γενιά σε αναμονή: περάσαμε την παιδική μας ηλικία

περιμένοντας. Έπρεπε να περιμένουμε δύο ώρες μετά το φαγητό πριν κολυμπήσουμε, δύο ώρες μεσημεριανό ύπνο για να ξεκουραστούμε και τις Κυριακές έπρεπε να ...



... μείνουμε νηστικοί όλο το πρωί για να κοινωνήσουμε..

Ακόμα και οι πόνοι περνούσαν με την αναμονή.



Κοιτάζοντας πίσω, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί. Εμείς ταξιδεύαμε σε αυτοκίνητα χωρίς ζώνες ασφαλείας και αερόσακους.

Κάναμε ταξίδια 10 και 12 ωρών, πέντε άτομα σε ένα Φιατάκι και δεν υποφέραμε από το «σύνδρομο της τουριστικής θέσης».

Δεν είχαμε πόρτες, παράθυρα, ντουλάπια και μπουκάλια φαρμάκων ασφαλείας για τα παιδιά.





Ανεβαίναμε στα ποδήλατα χωρίς κράνη και προστατευτικά, κάναμε ωτο-στοπ, καβαλάγαμε μοτοσικλέτες χωρίς δίπλωμα.. Οι κούνιες ήταν φτιαγμένα από μέταλλο και είχαν κοφτερές γωνίες.



Ακόμα και τα παιχνίδια μας ήταν βίαια. Περνάγαμε ώρες κατασκευάζοντας αυτοσχέδια αυτοκίνητα για να κάνουμε κόντρες κατρακυλώντας σε κάποια κατηφόρα και μόνο τότε ανακαλύπταμε ότι είχαμε ξεχάσει να βάλουμε φρένα. Παίζαμε «μακριά γαιδούρα» και κανείς μας δεν έπαθε κήλη ή εξάρθρωση..





Βγαίναμε από το σπίτι τρέχοντας το πρωί, παίζαμε όλη τη μέρα και δεν γυρνούσαμε στο σπίτι παρά μόνο αφού είχαν ανάψει τα φώτα στους δρόμους. Κανείς δεν μπορούσε να μάς βρει.

Τότε δεν υπήρχαν κινητά.

Σπάγαμε τα κόκκαλα και τα δόντια μας και δεν υπήρχε κανένας νόμος για να τιμωρήσει τους «υπεύθυνους». Ανοίγανε κεφάλια όταν παίζαμε πόλεμο με πέτρες και ξύλα και δεν έτρεχε τίποτα. Ήταν κάτι συνηθισμένο για παιδιά και όλα. θεραπεύονταν με λίγο ιώδιο ή μερικά ράμματα.. Δεν υπήρχε κάποιος να κατηγορήσεις παρά μόνο ο εαυτός σου. Είχαμε καυγάδες και κάναμε καζούρα ο ένας στον άλλος και μάθαμε να το ξεπερνάμε.





Τρώγαμε γλυκά και πίναμε αναψυκτικά, αλλά δεν ήμασταν παχύσαρκοι. Ίσως κάποιος από εμάς να ήταν χοντρός και αυτό ήταν όλο. Μοιραζόμασταν μπουκάλια νερό ή αναψυκτικά ή οποιοδήποτε ποτό και κανένας μας δεν έπαθε τίποτα. Καμιά φορά κολλάγαμε ψείρες στο σχολείο και οι μητέρες μας το αντιμετώπιζαν πλένοντάς μας το κεφάλι με ζεστό ξύδι..



Δεν είχαμε Playstations, Nintendo 64, 99 τηλεοπτικά κανάλια, βιντεοταινίες με ήχο surround, υπολογιστές ή Ιnternet.

Εμείς είχαμε φίλους.

Κανονίζαμε να βγούμε μαζί τους κα ι βγαίναμε. Καμιά φορά δεν κανονίζαμε τίποτα, απλά βγαίναμε στο δρόμο και εκεί συναντιόμασταν για να παίξουμε κυνηγητό, κρυφτό, αμπάριζα... μέχρι εκεί έφτανε η τεχνολογία.

Περνούσαμε τη μέρα μας έξω, τρέχοντας και παίζοντας. Φτιάχναμε παιχνίδια μόνοι μας από ξύλα. Χάσαμε χιλιάδες μπάλλες ποδοσφαίρου.

Πίναμε νερό κατευθείαν από τη βρύση, όχι εμφιαλωμένο, και κάποιοι έβαζαν τα χείλη τους πάνω στη βρύση. Κυνηγούσαμε σαύρες και πουλιά με αεροβόλα στην εξοχή, παρά το ότι ήμασταν ανήλικοι και δεν υπήρχαν ενήλικοι για να μας επιβλέπουν.



Πηγαίναμε με το ποδήλατο ή περπατώντας μέχρι τα σπίτια των φίλων και τ ους φωνάζαμε από την πόρτα. Φανταστείτε το! Χωρίς να ζητήσουμε άδεια από τους γονείς μας, ολομόναχοι εκεί έξω στο σκληρό αυτό κόσμο! Χωρίς κανέναν υπεύθυνο! Πώς τα καταφέραμε;

Στα σχολικά παιχνίδια συμμετείχαν όλοι και όσοι δεν έπαιρναν μέρος έπρεπε να συμβιβαστούν με την απογοήτευση. Κάποιοι δεν ήταν τόσο καλοί μαθητές όσο άλλοι και έπρεπε να μείνουν στην ίδια τάξη.. Δεν υπήρχαν ειδικά τεστ για να περάσουν όλοι.. Τι φρίκη!





Κάναμε διακοπές τρεις μήνες τα καλοκαίρια και περνούσαμε ατέλειωτες ώρες στην παραλία χωρίς αντιηλιακή κρέμα με δείκτη προστασίας 30 και χωρίς μαθήματα ιστιοπλοΐας, τένις ή γκολφ.. Φτιάχναμε όμως φανταστικά κάστρα στην άμμο και ψαρεύαμε με ένα αγκίστρι και μια πετονιά. Ρίχναμε τα κορίτσια κυνηγώντας τα για να τους βάλουμε χέρι, όχι πιάνοντας κουβέντα σε κάποιο chat room και γράφοντας ; ) : D : P



Είχαμε ελευθερία, αποτυχία, επιτυχία και υπευθυνότητα και μέσα από όλα αυτά μάθαμε και ωριμάσαμε.



Αν εσύ είσαι από τους «παλιούς»... συγχαρητήρια! Είχες την τύχη να μεγαλώσεις σαν

παιδί...





http://ksipnistere.blogspot.com/2010/05/1975.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Ksipnistere_+%28.+.+.+.+.+.+.+++ksipnistere+_++%CE%9F+%CF%83%CE%B9%CF%89%CF%80%CF%8E%CE%BD+%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%B5%CE%AF+%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BD%29



Αναρτήθηκε από Αλισάχνη στις

ΠΗΓΗ.ΒΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ?

ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΤΑΚΙΑ ΔΕ ΒΛΕΠΩ,ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΤΕ Ο Σ.ΨΑΛΤΗΣ.ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΚΩΛΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕ.ΝΑΤΑΛΙ ΘΑΝΟΥ ΚΥΡΙΟΙ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ

Η ουγγαρια ουτε λιγο ουτε πολυ δηλωσε δια της κυβερνησης οτι ειναι υπο πτωχευση.Ειναι η αρχη του ντομινο που φαινοταν αναποφευκτο οτι θα ξεκινηση.Ηδη η κυβερνηση προσανατολιζεται στο να παρη νεα μετρα και μαλιστα πιο σκληρα απο τα προηγουμενα.Οταν ακουει κανεις οτι υστερουν τα εσοδα στο ΦΠΑ και σε αλλους εισπρακτικους μηχανισμους τοτε τα μετρα θεωρουντε αναποφυκτα δυστηχως.Φυσικα ουτε αυτα τα νεα μετρα που ερχοντε προκειται να σωσουν την ελλαδα απο την πτωχευση γιατι οσο και να κοπουν οι συνταξεις που ολοι εχουν επικεντρωσει την προσοχη τους εκει,οι συνταξεις δεν ειναι η σωτηρια,η σωτηριαθα ερχοταν αν καποιος πρωθυπουργος ειχε τα αντερα να χτυπησει τον αχορταγο δημοσιο τομεα με τις τρελες σπαταλες και τους υπερογκους μισθους των υψηλα ισταμενων.Οταν βλεπουμε διευθυντες και προεδρους οργανισμων με μισθους 500 400 300 χιλ ευρω το χρονο,οταν βλεπουμε υπαλληλους με μισθους 5-6-7-10 χιλευρω το μηνα,οταν βλεπουμε διπλοθεσιτες και τριπλοθεσιτες στο δημοσιο,και απο αυτους δεν αγγιζεται ουτε ευρω τοτε καταλαβαινουμε οτι κανενας πρωθυπουργος κανενας πολιτικος δεν εχει γκατς να βαλη χερι στο αρπακτικο που λεγεται δημοσιο.Και ολοι τους τον πρωτο που χτυπανε ειναι ο γεροντας που παιρνει 450 ευρω και θελει τα μισα για φαρμακα.Ναι εκει χτυπανε ολοι γιατι απο κει δε φοβουντε μεγαλες αντιδρασεις,αλλα υπολογιζουν μονο τις συντεχνιες και τους συνδικαλισταδες της συμφορας που νοιαζοντε να μην δουλευουν και να πληρωνοντε.Μονο που κανεις πολιτικος δεν εχει καταλαβει ακομα οτι οταν ξεσηκωθουν ολοι τοτε δεν θαχουν μερος να κρυφτουν και θα πεσουν κεφαλια.Τοτε ολοι αυτοι που καθε μερα βγαινουν στα παραθυρα και κανουν τις περισπουδαστες αναλυσεις τους θα ειναι οι πρωτοι που θα την πληρωσουν  γιατι αυτους εχει στη μπουκα ο λαος.

ΛΟΥΤΣΙΑΝΝΑ ΣΑΛΑΖΑΡ ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΧΝΕΣ

ΤΟΧΕ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΡΤΟΥΖΩΘΕΙ ΜΕ ΠΥΡΟΣΒΕΤΕΣ ΚΙ ΕΓΙΝΕ.


Ενα μεγάλο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στο Βέλγιο με αφορμή όργια που έγιναν σε πυροσβεστικό σταθμό. Μια γυναίκα είχε βάλει στο internet αγγελία, δηλώνοντας πως η μεγαλύτερη της φαντασίωση ειναι να κάνει έρωτα με πυροσβέστες μεσα σε πυροσβεστικό σταθμό. Κάποιοι φρόντισαν να της κάνουν πραγματικότητα τη φαντασίωση της αλλά για κακή τους τύχη το θέμα βγήκε με φωτογραφίες στη δημοσιότητα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΝΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΞΕΥΤΥΛΑ.ΑΠΛΑ ΞΕΥΤΥΛΑΣ.

"Το παρακάτω περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα (3/6 γύρω στις 20.00) στο μόλο στο Ηράκλειο Κρήτης (εκεί όπου βρίσκεται το φρούριο, Κούλες). Στο μόλο αυτό καθημερινά κάνουν τη βόλτα ή τη γυμναστική τους εκατοντάδες πολίτες. Φυσικά, όπως σε ολόκληρη την πόλη, υπάρχουν και ορισμένα αδέσποτα ζώα. Ορισμένα από αυτά πλησιάζουν λίγο περισσότερο τους ανθρώπους αλλά τόσα χρόνια που κάνω αυτή διαδρομή δε θυμάμαι να έχω δει περιστατικό επίθεσης σε κάποιος άνθρωπο. Χθες ...


λοιπόν, μια ομάδα σκύλων (3 σκυλιά μεσαίου μεγέθους) είχαν ακολουθήσει κάποιους που ήταν ακριβώς μπροστά μου. Επειδή το ένα κορίτσι -γύρω στα 16-είχε μάλλον υπερβολική φοβία ως προς τα σκυλιά που ήταν από πίσω της, ο μπαμπάς της που την συνόδευε αποφάσισε να κλωτσήσει το ένα σκυλί, το οποίο έτρεξε προς τα πίσω κι όταν τον πλησίασε το δεύτερο, το κλώτσησε πολύ δυνατά κι ενώ είχε απομακρυνθεί ο σκύλος του δίνει και δεύτερη κλωτσιά και το πετάει στη θάλασσα!!! Το περιστατικό συνέβη περίπου στη μέση του λιμενοβραχίονα και φυσικά ήταν αρκετά βαθιά εκεί και ούτε υπήρχε κάτι που θα μπορούσε να πατήσει ο σκύλος για να βγει στο μόλο. Ο «νταής» αυτός «κύριος» όταν αρχίσαμε να του φωνάζουμε για την αποτρόπαια πράξη του, ήταν έτοιμος να δώσει κλωτσιές και σε όποιον του έλεγε κάτι και η κόρη τον κρατούσε για να μην μπει σε καυγά και έσπρωχνε και αυτή. Φώναζε: «όταν ένας σκύλος επιτίθεται στα παιδιά μου, εισαγγελέας είμαι εγώ» και διάφορες άλλες βλακείες που μόνο άνθρωποι του επιπέδου του θα μπορούσαν να πουν. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν είχε μυαλό. Από την ομιλία του φαινόταν σαν να είχε καταναλώσει αλκοόλ και όλη η συμπεριφορά του ήταν άθλια ειδικά μπροστά στην κόρη του η οποία ένιωθε τόσο ντροπιασμένη και φοβισμένη από το ξέσπασμα του πατέρα της και τον παρακαλούσε να σταματήσει. Είχε κι έναν υποστηρικτή που φώναζε πως πολύ καλά έκανε και τον πέταξε στη θάλασσα ενώ δεκάδες άλλοι άνθρωποι είχαν μείνει παγωμένοι και κάποιοι προσπαθούσαν να φωνάξουν στον σκύλο να έρθει προς το μόλο. Φυσικά ο υπαίτιος έφυγε και μείναμε όλοι οι υπόλοιποι να προσπαθούμε να βρούμε μια λύση να βγάλουμε το σκύλο. Αρχική ιδέα ήταν να καλέσουμε το λιμεναρχείο Ηρακλείου που θα έπρεπε να μπορεί να μας βοηθήσει και που είναι υπεύθυνο για όλο το λιμάνι κι όχι μόνο για να εισπράττει τις κλήσεις για το παράνομο παρκάρισμα στην παραλιακή. Αφού μετά από πολλά τηλεφωνήματα, αποφάσισε κάποιος στο λιμεναρχείο να σηκώσει το τηλέφωνο, η απάντηση τους ήταν πως αν βολέψει να φύγει κάποιος από το λιμάνι θα του πει να βγάλει και το σκύλο έξω.Το οποίο όση ώρα ήμασταν εκεί δεν έγινε. Τελικά, ένα παιδί, βούτηξε, έπιασε το σκύλο αγκαλιά και με τη βοήθεια των υπολοίπων τον έβγαλαν έξω. Ο σκύλος όχι μόνο επιθετικός δεν ήταν, αλλά κάθισε τόσο ήρεμος στην αγκαλιά του παιδιού που τον έβγαλε και μετά τον χάιδευαν όλοι όσοι βρισκόταν εκεί και δεν έδειξε ούτε μια στιγμή να αγριεύει. Η δική μου η άποψη, όπως ακριβώς την είδα επειδή ήμουν ακριβώς από πίσω , είναι πως ο σκύλος δεν ήταν καν επιθετικός όποτε δεν κατάλαβα ποτέ όλη αυτή την συμπεριφορά που δε θα την δικαιολογούσα ακόμα κι αν υπήρχε όντως πρόβλημα επιθετικότητας. Γιατί και σε αυτή την περίπτωση υπήρχαμε πολλοί άνθρωποι εκεί που θα μπορούσαμε να τον βοηθήσουμε αν είχε δεχθεί επίθεση από το σκύλο. Σέβομαι πως μερικοί άνθρωποι μπορεί να φοβούνται περισσότερο από κάποιους άλλους τα σκυλιά αλλά αυτό δεν τους δίνει κανένα δικαίωμα να τα σκοτώσουν, μπορούν να τα βάλουν με τους ανθρώπους που τα παρατάνε στο δρόμο. Ας σκεφτόμαστε όλοι που και που πως αυτός ο κόσμος δεν είναι μόνο για το είδος των ανθρώπων και πως ο συγκεκριμένος «κύριος» είναι πολύ πιο επικίνδυνος και επιθετικός -προς σκύλους και ανθρώπους- από πολλούς σκύλους για να μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος και να ντροπιάζει τα παιδία του. "



ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ







Share on Facebook



Αναρτήθηκε από troktiko στις 4:04 μ.μ.

ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ,ΔΕΝ ΤΗ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ.

Απιστευτο περιστατικο πριν λιγες μερες στη Σαντορινη με παρεα φιλων μας απο τη Γαλλια.Η κοπελλα επεσε απο μηχανη και εσπασε τον καρπο της,πηγε στο ιατρικο κεντρο που της ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι και επρεπε να παει στην κλινικη PRIVATE HEALTH CLINIC - TRAUMA CENTER.

Ο γιατρος εκει,αφου εβγαλε καποιες ακτινογραφιες και εφερε το τον καρπο της στη θεση του αλλαζοντας τρεις φορες το γυψο (δεν ξερουμε γιατι) και την εψησε οτι εκανε ενα μικρο θαυμα,εφτασε η...

ωρα να του λογαριασμου.

Ο θαυματοποιος γιατρος παρεπεμψε τα παιδια στον αδερφο του,υπευθυνο οικονομικων μαλλον της κλινικης.

Θελετε να κουφαθητε τελειως? € 2.500,00. Και για να το καταλαβετε οτι δεν ειδατε λαθος το γραφω και ολογραφως:δυομισι χιλιαδες ευρω.

Ειπατε κατι?Τα παιδια βεβαια αφου δεν μιλανε ελληνικα και δεν ξερανε πως να αντιδρασουνε,χρεωσανε την πιστωτικη καρτα της κοπελλας,και ζητησανε αποδειξη.

Την επομενη μερα η κοπελλα γυρισε στο Παρισι οπου εγινε κανονικη επεμβαση στο χερι της,εννοειται χωρις λεφτα βεβαια.

Και εννοειται οτι εχουμε και αποδειξη και το ονομα του γιατρου και τα παντα.

Παρακαλω καποιον απο την κλινικη να απαντησει,γιατι εμεις οταν το μαθαμε στην επιστροφη των φιλων μας,κυριολεκτικα βγηκαμε απ τα ρουχα μας.

Ειναι ποτε δυνατον να εκμεταλλευεσαι ετσι καποιον που σε χρειαζεται ρε γιατρε επειδη ειναι τουριστας? 2.500,00 € για το γυψο? ΝΤΡΟΠΗ."



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ















Share on Facebook



Αναρτήθηκε από troktiko στις 4:08 μ.μ.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ

"Πρόσφατα έχασα τη σύζυγό μου, τη σύντοφο της ζωής μου, με αναπάντεχο και οδυνηρό τρόπο, στην ηλικία των 62 ετών.


Οταν έχεις μία σωστή σχέση με το σύντροφό σου και ξαφνικά τον χάσεις, μένεις μόνος, μέσα στο απόλυτο κενό.

Είσαι το μισό πορτοκάλι που απελπισμένο γυρνάει στο σύμπαν ψάχνοτας το άλλο του μισό...μα φευ...δεν το βρίσκει...

Δεν έχω τη δύναμη να αυτοκτονήσω, σκέφτομαι ...

και τα παδιά μου, αλλά εύχομαι ολόψυχα να έρθει σύντομα η μέρα που θα βρεθώ δίπλα στην αγαπημένη μου σύζυγο.

Τώρα κατάλαβα γιατί όταν χάνει ένα δικό του άνθρωπο ο κόσμος στρέφεται στη θρησκεία.

Είναι η μόνη ελπίδα, η μόνη.

Δε μπορώ να διανοηθώ ότι δε θα την ξαναδώ ποτέ.

Ο λόγος που σας γράφω είναι ο εξής:

Παρατηρώ γύρω μου τους νέους, τα παιδιά μου, αλλά και τους μεγαλύτερους.

Αρκετοί από αυτούς ζουν ζωές χωρίς νόημα, αναλώσιμες σε περιστασιακές και ανούσιες φιλικές και ερωτικές σχέσεις.

Ξυπνηστε.

Η ζωή είναι μικρή και πολύτιμη.

Και όσοι είχαν την ευλογία, όπως εγώ, να ζήσουν με ένα σύντροφο-βράχο στο πλευρό τους, βρήκαν το μυστικό της ζωής..

Ξυπνήστε πριν να είναι αργά.

Μη χαραμίζετε τον εαυτό σας δεξιά και αριστερά.

Αφιερωθείτε στον Ανθρωπο που θα ερωτευτείτε και θα εκτιμήσετε και δε θα το μετανιώσετε.

30 χρόνια παντρεμένος, δεν την απάτησα τη γυναίκα μου.

Και οι φίλοι κορόιδευαν.

Ομως εγώ νιώθω ΓΕΜΑΤΟΣ, καταλαβαίνετε?

Νιώθω ΓΕΜΑΤΟΣ που συνάντησα αυτή τη Γυναίκα.

Σήμερα συμπληρώνουν 50 μέρες χωρίς Εκείνη.

Χωρίς να προλάβω να την αποχαιρετήσω....

Άνθρωποι, όταν κοιτάζετε το σύντροφό σας, να σκέφτεστε πάντα ότι ίσως είναι η τελευταία φορά που τον βλέπετε.

Γιατί όταν γίνει το Κακό, που εύχομαι σε κανέναν να μην τύχει, θα είναι αργά.

Θα συνεχίσετε τη ζωή σας πλημμυρισμένοι από τις τύψεις για όσα δεν προλάβατε να του πείτε και να κάνετε μαζι΄.

Δείξτε την αγάπη σας, μη φοβάστε.

Μπορεί να μην έχετε άλλες ευκαιρίες.

Αισθάνομαι μέσα στην ατυχία μου τυχερός που τη Γυναίκα Μου την είχα ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ.

Και της το έδειχνα κάθε μέρα.

Θέλω να πιστεύω ότι μέσα από τα χέρια μου έφυγε μια ευτυχισμένη γυναίκα.

Γι'αυτό εσείς οι νεότεροι, μη σπαταλάτε το χρόνο σας.

Δεν είμαστε αθάνατοι..."



Αντίο Αγαπημένη Σύντροφε και Μητέρα των Παιδιών μου"













Share on Facebook



Αναρτήθηκε από troktiko στις 12:56 μ.μ.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ.

Πρωι πρωι σημερα θελοντας να εκμεταλευτω την ρυθμιση χρεων προς τα ασφαλιστικα ταμεια πηγα στον ΟΑΕΕ πειραια(πρωην ΤΕΒΕ)για να κανω ρυθμιση.Και ω του "θαυματος" τα προβληματα βουνο.Εγω ειχα συμετοχη σε μια εταιρεια ΕΠΕ η οποια εχει κανει παυση εργασιων απο το 2007,και βεβαια τα ασφαλιστρα τρεχουν,ειναι ομως η εταιρεια σε διαδικασια πτωχευσης  και βρισκωμαστε εν αναμονη της εκδοσης της αποφασης του πρωτοδικειου.Ο αρμοδιος λοιπον υπαλληλος ζητησε να του παμε το εκκαθαριστικο της πτωχευσης απο την εφορια και μετα να κανη τη ρυθμιση.Εδω να πω για οσους δεν ξερουν οτι η εγγραφη τον ασφαλιστικο φορεα ΟΑΕΕ ειναι παντα ατομικη και ποτε εταιρικη,δεν υπαρχει δηλαδη εγγραφη σε ασφαλιστικο φορεα σαν εταιρεια παρα μονο σαν ατομα οι συμμετεχοντες σε αυτην.Κι ομως σημερα ο υπαλληλος στο τοπικο γραφειο του πειραια ζητησε την εκκαθαριση της εταιρειας τις φορολογικες δηλωσεις της εταιρειας και μονο πιστοποιητικο DNA ΔΕ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΩ.Εγω δεν ημουν διαχειριστης της εταιρειας και τωρα εργαζομαι ως υπαλληλος αλλου αλλα και θελω να συνεχισω επαγγελματικα αφου μου δινει το κρατος τη δυνατοτητα γι αυτο.Κι ομως ο αρμοδιος υπαλληλος ο επιφορτισμενος με την εισπραξη χρεων για το ταλαιπωρο ταμειο φερεται ως αλλος διευθυντης εφοριας και ζηταει φορολογικα στοιχεια για να κανη ρυθμιση και να εισπραξη το κρατος λεφτα. Προσκομισα τις ατομικες μου φορολογικες δηλωσεις και δεν τις δεχτηκε γιατι λεει ηταν διορθωμενα καποια νουμερα.Ηταν διορθωμενες οι ημερομηνιες βεβαια γιατι οι δηλωσεις εγιναν τωρα για τα ετη 2007 2008 2009 και φυσικα οι χρονολογιες ηταν ιδιες επανω,η εφορια δεχτηκε τις δηλωσεις χωρις κουβεντα που ειναι και η αρμοδια ο υπαλληλος-αφεντης δεν τις δεχτηκε.Σε επικοινωνια με το λογιστη μου ειπε,ασε θα παω εγω τη δευτερα θα του ριξω ενα κατοσταρικο και θα τελειωσουμε αμεσως.Αν γινει αυτο ορκιζομαι οτι θα παω εκει και θα τον κανω ρομπα τον υπαλληλο και θα ακουστουν οι φωνες μεχρι το υπουργειο τους ΓΑΜΩ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΑΣΚΑΛΑ


"Το να ακολουθείς και να κάνεις σήμερα βίωμά σου και τρόπο ζωής την ευσυνειδησία, τη φιλοπατρία, την αγάπη στο λειτούργημα που ασκείς και την υλοποίησή του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σημαίνει εξ ανάγκης ότι υποκινείσαι από σκοτεινά, άδηλα και ταπεινά ελατήρια. Το να μπαίνεις στην αίθουσα διδασκαλίας με τους μικρούς μαθητές σου και...




να δίνεις όλο σου το είναι, όλη σου την ψυχή για να τους μάθεις τα πάντα για την Ελλάδα και να τους μεταλαμπαδεύσεις τον ελληνικό Πολιτισμό, τις αθάνατες ελληνικές αξίες και ιδανικά, την ένδοξη ελληνική ιστορ! ία, για να τους διδάξεις και γνωρίσεις όλους αυτούς που θυσίασαν τη ζωή τους και έχυσαν ποταμούς αίματος για να ζούμε και ν’ αναπνέουμε σήμερα ελεύθεροι μέσα σε μία δημοκρατική κοινωνία, υποδηλώνει ότι οι προθέσεις σου είναι άλλες, όχι αγνές, όχι αληθινές, όχι ειλικρινείς, χαρακτηρίζεσαι δε ως εθνικιστής, φασίστας και ακροδεξιός. Το ν’ αντιστέκεσαι με όλες σου τις δυνάμεις και όλα τα νόμιμα μέσα που έχεις σε όλους όσους θέλουν να αλλοιώσουν την εθνική ταυτότητα των μικρών μαθητών των μειονοτικών σχολείων και από Έλληνες Μουσουλμάνους να Ï! �ους μετατρέψουν σε Τούρκους Μουσουλμάνους γενίτσαρους που θα προβαίνουν, άθελά τους, μέσα στην ελληνική επικράτεια, μέσα σε χώρους λατρείας και εκδηλώσεων όχι μόνον σε παραληρήματα ανθελληνικού μίσους, αλλά και σε άκρως φιλοτουρκικές εκδηλώσεις σημαίνει ότι ανήκεις σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο και έχεις πολιτικές βλέψεις.

Δυστυχώς, όμως, έτσι σκέφτονται ΜΟΝΟΝ οι στενόμυαλοι έλληνες πολιτικοί, που μέσα στη σκέψη τους δεν υπάρχει καμία άλλη λέξη πλην του Πολιτικού Οφέλους, του Κέρδους και του συμφέροντος με κάθε τίμημα και κάθε θυσία. Δεν χωράει ο νους των πολιτικών ότι το να είσαι Έλληνας, το να ζεις σαν Έλληνας, το να αγαπάς την πατρίδα σου και να υπακούς στο Ελληνικό Σύνταγμα, αναπτύσσοντας πολίτες με εθνική συνείδηση, είναι Χρέος όλων μας και δε σημαίνει ότι προσμένεις κάποιο πολιτικό όφελος και κέρδος.

Η Χαρά Νικοπούλου είναι ελληνίδα ΔΑΣΚΑΛΑ, είναι εκπαιδευτικός, με βαθειά αγάπη για τους μαθητές της όπου κι εάν βρίσκονται αυτοί, προσηλωμένη ολοκληρωτικά στο εκπαιδευτικό της έργο και καθήκον.

Η Χαρά Νικοπούλου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ καμίας πολιτικής ταμπέλας, γιατί δεν ανήκει πουθενά, παρά μόνον στην Ελλάδα και την ελληνική εκπαίδευση. Είναι η Ελληνίδα ΔΑΣΚΑΛΑ, με τη βροντερή φωνή και την καθάρια ψυχή, γαλουχημένη με τις αρχές και τα ιδανικά που της εμφύσησαν η ΔΑΣΚΑΛΑ μητέρα της και ο δικαστικός πατέρας της, τα οποία δεν είναι συνυφασμένα με τη θολότητα, την αθλιότητα και τη σκοτεινιά της πολιτικής.

Η Χαρά Νικοπούλου έχει την αγάπη, το σεβασμό και την εκτίμηση ΟΛΩΝ των Ελλήνων και δεν έχει την ανάγκη καμίας πολιτικής επιβράβευσης ή πολιτικής σκέπης. Ανάγκη της και Άγχος της είναι να έχει την ΑΓΑΠΗ και τη Λατρεία των μαθητών της. Είναι το μέγιστο βραβείο για τον Έλληνα Δάσκαλο και αυτό το έχει απλόχερα, γεμίζοντάς την χαρά, ικανοποίηση και ηθική δικαίωση.

Η Χαρά Νικοπούλου είναι Ελληνίδα Δασκάλα, Ελληνίδα Εκπαιδευτικός και θα παραμείνει στην ψυχή και στην καρδιά όλων μας ως Δασκάλα και τίποτα άλλο, όσο και εάν για κάποιους αυτό είναι ακατανόητο."



Αναγνώστης





Share on Facebook



Αναρτήθηκε από troktiko στις 12:41 π.μ.

ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΝΑΝ ΑΝΙΣΟ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ(ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ)ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΛΕΨΙΑ ΚΑΙ ΡΕΜΟΥΛΑ.ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ,ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΛΕΧΡΙΤΩΝ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΩΝ,ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΕ ΤΕΜΠΕΛΗΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡΩΝ ΤΟΥΣ.ΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ,ΦΤΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΩΡΑ.

Ο ΣΚΥΛΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ

ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΣΤΟ........ΚΑΛΑΦΑΤΙΣΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ


Μύθος αποδεικνύεται η θεωρία περί υπερσεξουαλικότητας των Γάλλων, σύμφωνα με έρευνα που διενεργήθηκε σε 26 χώρες. Ο χαρακτηρισμός του «Γάλλου εραστή» φαίνεται πως πάει περίπατο, καθώς μόνο το 25% δηλώνει ικανοποίηση από τη σεξουαλική του ζωή.


Με 120 σεξουαλικές επαφές το χρόνο βρίσκονται στην 11η θέση του καταλόγου, πολύ πιο κάτω δηλαδή από τους Έλληνες με 164 επαφές, τους βραζιλιάνους με 145 και τους Πολωνούς με 143. εξίσου άσχημα όμως τα πηγαίνουν και από αντοχές, καθώς ο μέσος όρος της σεξουαλικής πράξης δεν υπερβαίνει το τέταρτο!



rc-cafe

ΗΡΘΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΗ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΒΙΖΙΤΕΣ.ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ


Ήρθε στην Ελλάδα για να πρωταγωνιστήσει σε ερωτικό σόου μαζί με τον Ίαν Σκοτ, διάσημο πλέον στην χώρα μας ως παρτενέρ της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο περίφημο dvd. Είναι ίσως η πιο γνωστή πορνοστάρ στην Γαλλία. Ωστόσο συνελήφθη από τις ελληνικές αρχές, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και πιθανότατα θα απουσιάσει από το σόου. Ο λόγος; Το γεγονός ότι προφανώς είπε να εκμεταλλευθεί και για εξτρά έσοδα την παρουσία της στην χώρα μας κλείνοντας ερωτικά ραντεβού.


Η γαλλίδα πορνοστάρ Λίζα Ντελ Σιέρα έχει γυρίσει περισσότερες από 100 πορνοταινίες. Ήρθε στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στην... «Erotica» που ξεκινά σήμερα, όπου μάλιστα θα ήταν παρτενέρ του συμπατριώτης της Ιαν Σκοτ. Πρόκειται για την γνωστή ετήσια έκθεση που διοργανώνεται φέτος για τρίτη σερί χρονιά και θα διαρκέσει ως και την Κυριακή. Δεν αποκλείεται μάλιστα οι δύο διάσημοι πορνοστάρ που κλήθηκαν ως γκεστ σταρς στην Αθήνα να έχουν γυρίσει και ταινίες μαζί, δεδομένης της αναγνωρισιμότητας αλλά και της κοινής καταγωγής τους.

Ωστόσο η Ντελ Σιέρα το πιθανότερο είναι τελικά να μην παραστεί στην «Erotica». Συνελήφθη σε ξενοδοχείο της Αθήνας, μετά από ραντεβού που έκλεισε μαζί της αστυνομικός του Τμήματος Ηθών όταν ακόμα εκείνη βρίσκονταν στην Γαλλία. Η πορνοστάρ είχε δική της ιστοσελίδα στο ίντερνετ και μέσω αυτής δεν πρόβαλε μόνο τις ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει αλλά κανόνιζε και άλλες δραστηριότητες σε ολόκληρο τον κόσμο, όχι απαραίτητα για να καλυφθούν από τις κάμερες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ασφάλεια, η συμφωνία που είχε κλειστεί με τον έλληνα πελάτη της ήταν 250 ευρώ για μισή ώρα απόλαυσης σε πολυτελές ξενοδοχείο της πρωτεύουσας. Αυτό που δεν υπολόγιζε η διάσημη πορνοστάρ ήταν ότι ο πελάτης αυτός θα ήταν αστυνομικός, που μόλις εκείνη έβγαλε τα ρούχα της, εκείνος έβγαλε χειροπέδες. Όχι για κάποιο ερωτικό παιχνίδι, αλλά για αν την συλλάβει...

Πηγή.Alepou
.

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΙΑΣ.ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ.


Το... κουτί της Πανδώρας άνοιξε για τη Σάρα Φέργκιουσον και οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη. Τώρα, φέρεται να πήρε χρήματα για να περάσει μια εβδομάδα γεμάτη σεξ με Σαουδάραβες κροίσους.


Αφού πιάστηκε επ' αυτοφόρω να χρηματίζεται για να μεσολαβήσει στον πρώην σύζυγό της, παραδέχτηκε πως έχει οικονομικά προβλήματα αλλά και ότι είναι αλκοολική. Τώρα φέρεται να εκδίδεται έναντι υψηλής αμοιβής!

Η αποκάλυψη πως πήρε 500.000 λίρες ώστε να μεσολαβήσει στον πρώην σύζυγό της, πρίγκιπα Άντριου, για λογαριασμό επιχειρηματία (τον οποίο υποδυόταν ένας δημοσιογράφος) έφερε τη δούκισσα του Γιόρκ σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Και αναγκάστηκε να δώσει συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ για να παραδεχτεί πως... ό,τι έκανε, το έκανε γιατί έχει χρέη και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Τώρα όμως, έρχονται οι φήμες πως πέρασε μια εβδομάδα γεμάτη... σεξ σε ένα γιοτ με δυο Σαουδάραβες μεγιστάνες και έφυγε έχοντας στη βαλίτσα της 300.000 λίρες, σε μετρητά! Το περιστατικό συνέβη πριν από τρία χρόνια, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται στον βρετανικό Τύπο.

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή που παλαιότερα φέρεται να βρισκόταν στο κοντινό περιβάλλον της δούκισσα του Γιόρκ, η Φέργκιουσον δεν είχε κανένα πρόβλημα να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των δυο κροίσων. Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα, όταν επέστρεψε στη Βρετανία την άκουσε να εξιστορεί σε ένα φίλο της τα γεγονότα, λέγοντάς του ότι πέρασε πολύ καλά και πληρώθηκε για αυτό.

Πηγή.Αlepou

ΤΗΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΙΩΑΚΕΙΜ

Στην διακριτική ευχέρεια της Δικαιοσύνης περνά η υπόθεση της Βίβιαν Ιωακείμ, η οποία συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Κυψέλη για κατοχή ναρκωτικών.




Για όσους δεν θυμούνται, πρόκειται για την συμπρωταγωνίστρια της Μαριάννας Ντούβλη στην... υπερπαραγωγή «Sex in the city of Athens». Τι άλλο θα δούμε; Sex, drugs και... κρατητήριο!



H 22χρονη Βίβιαν Ιωακείμ είχε ξεκινήσει το μόντελιγκ από την Πάτρα, τόπο καταγωγής της, ενώ παράλληλα ασχολιόταν και με τον αθλητισμό. Πίστευε ότι θα μπορούσε να κάνει καριέρα ως πορνοστάρ και δέχτηκε "έτσι απλά" την πρόταση του κυρίου Σειρηνάκη για συμμετοχή στο "Sex in the city of Athens". Ακούστηκε ότι το έκανε με σκοπό να εξασφαλίσει κάποια χρήματα για χάρη του μικρού της αδερφού ο οποίος και αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, αλλά η ίδια με δηλώσεις της στην Espresso ουσιαστικά το διαψεύδει, αφού κάνει λόγο για "όνειρο, στο οποίο τίποτα δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο" (ούτε της φυλακής τα σίδερα;)
 
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕ ΠΩΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΟΝΤΑΜΕ ΤΗ ΝΤΟΥΒΛΗ ΛΕΜΕ.Ε ΡΕ ΒΟΙΔΟΠΟΥΤΣΑ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΞΥΔΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΠΟΡΝΙΔΙΑ.

ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΤΡΑΤΟΥ.ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΒΙΖΙΤΕΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΠΟΛΛΑ.



ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ,ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΛΥΣΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΠΑΤΩΣΟΥΝ.ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΑΣ ΞΑΛΑΦΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ,ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΤΣΑΡΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΜΥΝΗΣΗ.ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ.ΟΠΟΤΕ ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ Ο ΤΙΤΛΟΣ."ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑ"
----------------------------------------
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΝΙΤΡΟ
--------------------------------------------------
Για ακόμα μία φορά η Τζούλια Αλεξανδράτου κατάφερε να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της. Η τελευταία της εκρηκτική φωτογράφιση για το Nitro συνοδεύεται από μία... προκλητική συνέντευξη, στην οποία η Τζούλια τα λέει έξω από τα δόντια...




«Το στυλ που έχω στην κάμερα, έτσι όπως φαίνομαι σαν χαμένη, αυτή είμαι εγώ. Απαθέστατη. Όλα αυτά γύρω μου, μου είναι εντελώς αδιάφορα. Το ότι δείχνω χαμένη δεν οφείλεται ούτε στο ότι είμαι πιωμένη, ούτε στο ότι έχω πάρει drugs. Είναι η άμυνά μου, η μάσκα. Μ’ αρέσει κιόλας, γιατί δε γουστάρω να είμαι καλό παιδί. Μ’ αρέσει να είμαι κακό παιδί – και μ’ αγαπάνε γι’ αυτό. Μαζόχες…» λέει η Τζούλια και ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει πάρει ποτέ της ναρκωτικά και ότι δεν κάνει καταχρήσεις!



Όσο για τις βίζιτες... ''δεν έχω κάνει, ούτε πρόκειται να κάνω. Γιατί τα ποσά που ζητάω είναι τόσο μεγάλα που δε θέλουν οι άλλοι να πάνε μαζί μου, όχι εγώ. Αυτό που ζητάω εγώ δεν το δίνει ούτε ο πλουσιότερος άνδρας στη Γη. Κι αν βρεθεί τρελός να το κάνει; Ε, τότε όπως μου έχει πει κάποιος “για τόσα λεφτά, ακόμη κι εγώ θα του καθόμουν”!!!
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝΓ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ  ΒΙΖΙΤΕΣ?ΓΙΑ ΚΕΦΙ ΗΤΑΝ?

ΜΑΓΚΙΑ Ο ΤΑΜΙΑΣ

ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

7.500 ΠΟΡΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ


"Οι φήμες θέλουν να κυκλοφορούν περισσότερες Porsche στην Ελλάδα (με μέτρηση ποσοστιαίας μονάδας αυτοκινήτου ανά κάτοικο) από όσες στην Γερμανία, κάτι που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Σύμφωνα με ανεπίσημα στοιχεία που πλησιάζουν το 90% της πραγματικότητας, η θέση της Ελλάδας σε αυτή την κατάταξη είναι 5η θέση και πάνω, πράγμα που απλώς διαψεύδει τα όσα ακούγονται. Συνολικά κυκλοφορούν στη χώρα μας 7.500 αυτοκίνητα Porsche και από αυτές σχεδόν το 55% στην Αθήνα.








Όταν ένα τόσο μεγάλο ποσοστό κυκλοφορεί σε ένα τόσο μικρό γεωγραφικό μήκος, τότε είναι απολύτως λογικό να βλέπουν όσοι κατοικούν στο Λεκανοπέδιο ή είναι επισκέπτες τις Porsche με το… τσουβάλι. Από εκεί και πέρα, κοντά στο 15% κυκλοφορεί στη Βόρεια Ελλάδα και ένα 30% στην υπόλοιπη Ελλάδα"

ΠΗΓΗ http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=141812&cid=12



Στην Ελλάδα κυκλοφορούν 7.500 Porsche

Η ΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΥΜΝΗ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΥΟ ΜΠΑΛΚΟΝΑΚΙ,ΑΛΛΑ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

Ε ΚΑΛΑ ΑΜΑ ΔΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΣΟΝΤΑ ΜΕ ΠΑΡΤΟΥΖΑ Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΠΟΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ?ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ

Το λέει η Ντέπυ η Γκολεμά και ποιά είμαι εγώ να το αμφισβητήσω; Σύμφωνα λοιπόν με την - συμπαθή κατά τα άλλα -Ντέπυ, η Πετρούλα -μόλις τελείωσα, σκέφτεται σοβαρά την πιθανότητα να πρωταγωνιστήσει σε καυτό dvd, του οποίου το σενάριο έχει ήδη γραφτεί ( αυτά δε παίρνουν και πολύ χρόνο, ξέρετε...)




Στο δρόμο λοιπόν, που χάραξαν η Αλεξανδράτου και η Ντούβλη σκέφτεται να βαδίσει και η Πετρούλα Κωστίδου! Η γνωστή "μετεωρολόγος", άλλωστε, έχει όλα τα φόντα και τα προσόντα για να...συναγωνιστεί στα ίσα τις μελλοντικές αντιπάλους της! Αμέ!

ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΕ

''Τραγικό περιστατικό σήμερα στη Θεσσαλονίκη, όπου πελάτης τράπεζας στην οδό Μητροπόλεως αυτοπυρπολήθηκε. Ο αυτόχειρας περιλούστηκε με εύφλεκτο υγρό μέσα σε τραπεζικό υποκατάστημα καθώς η Τράπεζα του είχε κατάσχει το σπίτι και ήταν έτοιμη να το βγάλει σε πλειστηριασμό.


Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής που πρόλαβαν και έσβησαν τη φωτιά από τα φλεγόμενα ρούχα του άνδρα, πριν αυτή αποβεί μοιραία για τον ίδιο.''

--------------

Παρόμοια περιστατικά,αυτοκτονιες,φυλακισμοί για χρέη συμβαίνουν πολυ συχνα΄και χάνονται ως ειδήσεις......στα ψιλά.

Προτείνω να μαζευουμε τετιες ειδήσεις για να φαινεται με στοιχεια,η τραγική κατάσταση στην οποια βρίσκονται χιλιάδες συμπολιτες μας εξ αιτίας της υφεσης και της εξοντωτικής πολιτικής για τους εργαζομενους ,χρεωμένους μικροεπιχειρηματίες και πολιτες-αλλά και για τους ανέργους

στις 3.6.10 Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση

Ετικέτες κριση, στον καιρο του ΔΝΤ, υφεση

0 σχόλια

Ε ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΣΑΛΛΙΓΚΑΡΙΑ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ?

Το «ναυάγιο» της υπόθεσης Βαλβέρδε που για κάποιους μέσα από τον Ολυμπιακό θεωρείται και «προσωπική ήττα» ανήκει πλέον στην ιστορία. Στον Πειραιά κοιτάζουν μπροστά και παρά το γεγονός ότι τα στόματα είναι ερμητικά κλειστά, το σίγουρο είναι...






ότι ξεσκονίζουν τη λίστα με τις εναλλακτικές για να βρουν την καλύτερη δυνατή και παράλληλα εφικτή λύση.





Δυσαρέσκεια Κόκκαλη



Είναι κοινό μυστικό τις τελευταίες ώρες στον Πειραιά, ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης ο οποίος λάμβανε καιρό τώρα διαβεβαιώσεις από τους συνεργάτες του για "σίγουρα πράγματα" με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, είναι έντονα δυσαρεστημένος από τη νέα χαμένη υπόθεση στο «παζλ» της ενίσχυσης της ομάδας.



Είχαν προηγηθεί αρκετές αποτυχημένες μεταγραφικές προσπάθειες τον τελευταίο χρόνο (βλέπε Κουαρέσμα, Μαντσίνι, Φερναντίνιο, Μπεν Αρφά) τις οποίες «χρεώνεται» -τουλάχιστον στα μάτια του κόσμου- ο ίδιος. Αποτέλεσμα αυτής της δυσαρέσκειας λοιπόν είναι και τα σενάρια που ακούγονται τις τελευταίες ώρες και θέλουν τον Σωκράτη Κόκκαλη να αναλαμβάνει προσωπικά το θέμα του προπονητή, χωρίς να κάνει κουβέντα σε κανέναν, ακόμα και στους άμεσους συνεργάτες του...





Ξημερώνει νέα μέρα



Σίγουρα υπάρχει «παγωμάρα» μετά το «όχι» του Ερνέστο Βαλβέρδε όμως στον Πειραιά δεν τα βάφουν μαύρα. Εξετάζουν ήδη τις εναλλακτικές και βέβαια «ο κόσμος δεν τελειώνει στον Ερνέστο» όπως λένε χαρακτηριστικά.



Περιμένοντας τις «οδηγίες» του Σωκράτη Κόκκαλη για το πώς θα κινηθεί από δω και πέρα η ομάδα στο θέμα προπονητή, οι άμεσοι συνεργάτες του, έχουν «προκρίνει» δύο τρεις περιπτώσεις τεχνικών που θεωρούν αν όχι καλύτερους, τουλάχιστον του ίδιου βεληνεκούς με τον Βαλβέρδε και βρίσκονται στο «ακουστικό» τους για να κινηθούν.



theplayer.g

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ,ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΟΡΦΑΝΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ

"Χθες το μεσημέρι 2-6-2010 στο ύψος της Κακιάς σκάλας αυτοκίνητο κινούμενο προς Κινέττα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και παρέσυρε ποδηλάτη με αποτέλεσμα να τον ρίξει στο γκρεμό 100!!! Μέτρων και να τον ανασύρουν νεκρό οι άνδρες τις ΕΜΑΚ. Το άτυχο παλικάρι καταγόταν από την ...




Έδεσσα ήταν 36 ετών παντρεμένος και με 2 παιδιά. Εδώ και κάποια χρόνια κατοικούσε στην Ελευσίνα, διότι ήταν ιπτάμενος της πολεμικής αεροπορίας.

Η δουλειά του Σάββα ήταν να πετά με τα ελικόπτερα έρευνας και διάσωσης, σώζοντας ζωές και βοηθώντας ανθρώπους που κινδυνεύουν. Ένας τέτοιος άνθρωπος χάθηκε χθες από έναν πανίβλακα ελληνάρα που πήγε να τρέξει με το αυτοκίνητο του στον παλιό της Κινέττας.



Καλό ταξίδι φίλε και καλές διαδρομές να έχεις όπου και αν είσαι..

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει.."



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ









Share on Facebook



Αναρτήθηκε από troktiko στις 11:24 π.μ.

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΠΡΟΒΟΛΗ,ΜΠΙΖΝΕΣ,ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ,ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ,ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ(ΠΟΔΟΦΑΙΡΟ)ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑΔΕΣ.

Ο κοκκαλης 20 περιπου χρονια στον οσφπ εδειξε οτι ναι μεν αγαπαει την ομαδα,αλλα εδειξε οτι την εχει τελευταια στη σειρα των επιχειρησεων του απο πλευρας προσοχης.Τωρα που η ομαδα επαψε να ειναι ο δουρειος ιππος που με αυτον θα παρη δουλειες του δημοσιου,την εχει αφησει στο ελεος του θεου.Οργανωση μηδεν,σχεδιασμος κατω του μηδενος,προοπτικες επισης μηδενικες.Τρανο παραδειγμα η περιπτωση του προπονητη,η ομαδα αρχιζει προετοιμασια σε 12 μερες και προπονητης δεν υπαρχει,παιχτες δεν υπαρχουν που θα συμπληρωναν τα πολλα κενα της ομαδας,και ολα δειχνουν οτι η ομαδα βαδιζει με αυτοματο πιλοτο.Ειναι ηλιου φαεινοτερον οτι η ομαδα ως οντοτητα δεν εχει κατι αλλο να προσφερει στον επιχειρηματια Σωκρατη Κοκκαλη και αφου δεν προσφερει και μονο ζηταει ε ας την αφησουμε στην τυχη της.Ομως κυριε επιχειρηματια δεν ειναι ετσι τα πραγματα,γιατι αυτη η ομαδα εχει και εναν λαο πισσω της που την στηριζει και την υποστηριζει,που ζει και αναπνεει με τη σκεψη της,και μαλιστα εν μεσω οικονομικων προβληματων ειναι η μονη διεξοδος αυτου του λαου,οι χαρες που μπορει να του δωσει αυτη η ομαδα.Κατα τα λεγομενα σου κυριε προεδρε τοσα χρονια πληρωσες πολλα απο την τσεπη σου γι αυτην την ομαδα,αφου ομως δεν θελεις να πληρωσεις αλλα τοτε κανε το αυτονοητο,πουλα την ομαδα σε καποιον αλλον που θελει να πληρωσει,και νασαι βεβαιος οτι οταν αποφασισεις κατι τετοιο θα βρεθουν αρκετοι να αγορασουν.Αν ομως ζητησεις τρελα ποσα τοτε δεν θα βρεθει
 κανεις και συ θα βρεθεις στο ματι κυκλωνα γιατι η μανια των οπαδων σε σενα θα ξεσπαση.

Στην αντιπερα οχθη ενας αλλος μεγαλοεπιχειρηματιας,ο Ανδρεας Βγενοπουλος πριν δυο χρονια ιδρυσε μια κινηση οπαδων την ΠΕΚ με σκοπο να αλλαξη καποια πραγματα στην ομαδα του  παο,και με προοπτικη να αγορασει την ομαδα αργοτερα.Δυο χρονια μετα ομως και βλεποντας το θεμα του γηπεδου να εχει κολησει ερχεται σημερα και κανει μια δηλωση αποχωρησης εντελως απο τα δρωμενα της ομαδας.Ολα δειχνουν λοιπον ο στοχος δεν ηταν η ομαδα αυτη καθαυτη αλλα τα οφελη που θα μπορουσε να εχει απο αυτην την κινηση.Γιατι κανενας δεν ξεχναει την βαρυγδουπη δηλωση του πριν δυο χρονια"ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΚΑ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ"Και προπαντος δεν θα την ξεχασουν οι φιλοι του παο,που βλεπουν την ομαδα τους μετα απο την επιτυχια της κατακτησης του νταμπλ να μην βρισκει ησυχια διοικητικα και ολα να εχουν αφεθει στο ελεος του θεου.Και εκει κανενας σχεδιασμος καμια πρωτοβουλια για την ομαδα,αλλα ολοι ασχολουντε μερα νυχτα με τα της διοικησης.
Και βεβαια λιγο πολυ σε ολες τις ομαδες τα ιδια συμβαινουν στην ελλαδα,η απολυτη ανοργανωσια και απολυτη ελειψη σχεδιασμου.Απλα ασχοληθηκα σημερα με τους δυο μεγαλους,γιατι ειτε το θελουμε ειτε οχι αυτοι ειναι ο καθρεπτης μας.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Α-ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Αξιότιμη κυρία Υπουργέ της (εμφανέστατα πρώην Εθνικής) Παιδείας (όσο για τη Δια Βίου Μάθηση, είναι ούτως ή άλλως δεδομένο πλέον ότι μας κάνετε και…γηράσκουμε αεί διδασκόμενοι)!




Αναμφίβολα το προσωπικό δικαίωμα του καθενός στον εθνομηδενισμό και την ελληνοφοβικότητα είναι απολύτως σεβαστό.



Επειδή ωστόσο τόσο εσείς, όσο και το επιτελείο των συνεργατών σας τυγχάνει (ακόμη) να πληρώνεστε από τον Ελληνικό λαό, είστε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ υποχρεωμένοι να....





...μάθετε κάποια στιγμή να σέβεστε την Ιστορία του και τους Νεκρούς του, Ως εκ τούτου, η επιλογή θέματος Πανελλαδικών Εξετάσεων που γεννά θετικούς συνειρμούς υπέρ ενός σεσημασμένου φασίστα, διακεκριμένου δασκάλου της γενοκτονίας και (συμπτωματικώς) σφαγέα και των προγόνων μας και μάλιστα ακριβώς τη μέρα που έχει θεσμοθετηθεί (εδώ και 16 χρόνια) από την Ελληνική Βουλή ως Ημέρα Μνήμης των εκατοντάδων χιλιάδων θυμάτων του στον (κάποτε) ελληνικό Πόντο, θεωρούμε ότι προσβάλλει όχι μόνο τη νοημοσύνη μας, αλλά ολόκληρη την ύπαρξή μας.



Και βεβαίως, θα ξεκαθαρίσουμε ότι ούτε τη λογοτεχνία δαιμονοποιούμε, ούτε λογοκρισίες επιθυμούμε, ούτε την…ποινικοποίηση της απλής αναφοράς του ονόματος του Μουσταφά Κεμάλ προτείνουμε.



Το πρόβλημα δεν είναι το κείμενο του Ιωάννου καθ’ αυτό (που ίσως από μόνο του να μην έχει πράγματι κάτι το μεμπτό).



Το πρόβλημα, επαναλαμβάνουμε, έγκειται στον βαθύτατα αρνητικό συμβολισμό της επιλογής του, σε συνδυασμό ασφαλώς με την έλλειψη εθνικής αυτογνωσίας και ιστορικής αυτοσυνειδησίας, η οποία είναι γνήσιο προϊόν του αποχρωματισμένου και καθημαγμένου δημόσιου σχολείου που ονειρεύεστε (φρόντισαν βέβαια γι’ αυτό και οι προκάτοχοί σας) και η οποία σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε σήμερα το όνομα του φασίστα γενοκτόνου, ανήμερα της μνήμης των θυμάτων του, και να μην ξεσηκώνονται και οι πέτρες!



Τη στιγμή που έχουμε προγράμματα για τη διδασκαλία του Ολοκαυτώματος, ανήμερα 19ης Μαΐου χωρίς αιδώ και χωρίς αποστροφή κάποιοι έχουν το απύθμενο θράσος να μας μιλούν για τον δολοφόνο Μουσταφά Κεμάλ και το (ούτως ή άλλως αμφισβητούμενο) εν Θεσσαλονίκη σπίτι του.



Αξιότιμη κυρία Υπουργέ



Δεν θα σχολιάσουμε κατά τη συγκεκριμένη στιγμή τις πολιτικές προσεγγίσεις της κυβέρνησής σας!



Δεν θα σχολιάσουμε και το ότι πριν αλέκτωρ λαλήση, πριν καν προλάβει δηλαδή να στεγνώσει το μελάνι από τις υπογραφές σας με την Τουρκάλα ομόλογό σας για "κοινή προσέγγιση, ώστε να μειωθεί η εχθρότητα και οι επιθετικοί χαρακτηρισμοί", εσείς μας εμφανίσατε ως… “πεσκέσι” τον διαβόητο σφαγέα!



Δεν μας ενδιαφέρουν ούτε και οι ιδεοληπτικές νευρώσεις, ούτε και οι νεοταξίτικες διασυνδέσεις, αλλά ούτε και οι μισελληνικές ψυχώσεις ενίων (αυτοφερομένων ως) διανοουμένων, που μέσω κωμικών ψευτοεπιστημονικών φληναφημάτων, εξακολουθούν να…αναρωτιούνται ακόμη επί .. δυσβάχταχτων υπαρξιακών ερωτημάτων του τύπου “τι είναι η πατρίδα μας”!



Το μόνο ΑΠΟΛΥΤΩΣ βέβαιο είναι πως όλοι αυτοί, όσο και εσείς προσωπικά, όσο θα ζείτε σ’ αυτή τη συγκεκριμένη γωνιά του πλανήτη και θα φέρετε δημόσια θέση ΜΕ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑ, θα ΜΑΘΕΤΕ (θέλετε - δεν θέλετε) να σέβεστε τα αυτονόητα, που την κράτησαν ζωντανή επί αιώνες.



Εμείς - στον ελάχιστο βαθμό που περνάει από το χέρι μας - είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε αυτά τα αυτονόητα και να αντισταθούμε σε όποια ενδεχόμενη προσπάθεια να εκβληθούν από την Παιδεία μας.



Ως εκ τούτου,



Οποιαδήποτε περαιτέρω απόπειρα στη γνωστή κατεύθυνση της πλήρους απονεύρωσης και του αφελληνισμού της, από οποιαδήποτε νευρωσική και ανιστόρητη εθνοφοβική παρεούλα και αν προέρχεται, εμείς δηλώνουμε ότι θα μας βρει απέναντί της.



Αντίθετους και αποφασισμένους.





ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΕΔΩ

Την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος, λίγες ώρες πριν από το Δ.Σ. (16:00). Ο Βγενόπουλος αναφέρθηκε με σκληρά λόγια στην πολιτική του Γιάννη Βαρδινογιάννη.




Στην ανακοίνωση του ο Πρόεδρος της MIG αφού κάνει μια αναδρομή της πορείας του αυτά τα δύο χρόνια, εξαπολύει νέα επίθεση κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, αναφέροντας διλήμματα και επικοινωνιακούς μηχανισμούς λάσπης... Μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Πρόεδρο Νίκο Πατέρα αλλά και το επιτελείο που οδήγησε την ομάδα στο νταμπλ (Νιόπλιας, Αντωνίου, Αντωνιάδης) ανακοινώνει ότι αποχωρεί οριστικά και τέλος τονίζει ότι τις μετοχές του θα τις δώσει είτε στον Ερασιτέχνη, είτε στους παλαιμάχους!





Η ανακοίνωση του Ανδρέα Βγενόπουλου αναφέρει:



«Ως γνωστόν εγώ οδήγησα πριν δύο χρόνια τον Παναθηναϊκό στην εποχή της πολυμετοχικότητας. Στην ομάδα προσφέρθηκαν 67 εκατομμύρια Ευρώ από νέους μετόχους, εκ των οποίων τα 20 εκατ. ήταν δικά μου, που έδωσαν την δυνατότητα να αποκτήσουμε παίκτες μεγάλης αξίας και να επιτύχουμε τους στόχους μας.



Επί δύο χρόνια στήριξα απόλυτα τα όργανα της Διοίκησης που όλοι οι μέτοχοι είχαμε ομόφωνα επιλέξει, Πρόεδρο, Τεχνικό Διευθυντή, Προπονητή και όταν ο Πρόεδρος άλλαξε Προπονητή στήριξα και τον νέο Προπονητή. Έκανα δηλώσεις και παρεμβάσεις μόνο μετά από «κρίσεις» και προκειμένου να μην υπάρξουν πισωγυρίσματα που θα μας έβγαζαν από τους στόχους μας. Δεν ζήτησα καμία «καρέκλα» ή προνόμιο, στους πανηγυρισμούς (κύπελλο, φιέστα) ήμουν απών, αλλά στις μάχες και τα προβλήματα ήμουν πάντα παρών.



Την ίδια περίοδο άλλοι μέτοχοι είτε απευθείας, είτε μέσω εφημερίδων, ιδιοκτησίας ή ελέγχου τους, είτε μέσω των κύκλων τους έκαναν αντιπολίτευση και υπονόμευαν τις προσπάθειες του Προέδρου για τους δικούς τους λόγους που δεν έχουν καμία σχέση με το πραγματικό συμφέρον του Παναθηναϊκού, οι δε δηλητηριογράφοι τους είχαν το θράσος να κατηγορούν εμένα για προσωπικές ατζέντες και σκοπιμότητες.



Η κατάληξη είναι γνωστή. Τη στιγμή που η πολυμετοχικότητα με πρόεδρο-ηγέτη τον κ. Νίκο Πατέρα επέτυχε απολύτως ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης αποφάσισε να θέσει το δίλημμα «ή μου δίνετε 60 εκατ. ευρώ και φεύγω ή μένω και θα διοικήσω τον Παναθηναϊκό με τους δικούς μου όρους», δηλ. γυρίζουμε στην προ της πολυμετοχικότητας εποχή.



Παράλληλα, οι επικοινωνιακοί μηχανισμοί της λάσπης και της παραπληροφόρησης πήραν φωτιά, δήθεν «αναγνώστες» οπαδικών εφημερίδων και συνεργεία που εμφάνιζαν δήθεν «φιλάθλους» στα blogs έκριναν ως απαράδεκτη τη θέση μου να μην θέλω να δώσω 60 εκατ. ευρώ στον κ. Βαρδινογιάννη, επαναφέροντας όλες μαζί τις βρωμιές και τις αμφισβητήσεις για τα κίνητρά μου και τις προθέσεις μου που διάβαζα επί δύο χρόνια. Η θέση μου ότι είμαι έτοιμος να προσφέρω χρήματα για την ομάδα και όχι στον κ. Βαρδινογιάννη και ότι ποτέ εγώ δεν είπα ότι θέλω να γίνω Βαρδινογιάννης στην θέση του Βαρδινογιάννη λασπολογήθηκε σε τέτοιο βαθμό που προκάλεσε σύγχυση στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Το χειρότερο απ΄όλα όμως είναι το πισωγύρισμα του Παναθηναϊκού την στιγμή που φτάσαμε στην κορυφή και πετύχαμε όλους μας τους στόχους και το ότι η ομάδα είναι χωρίς διοικητική και τεχνική ηγεσία και χωρίς προγραμματισμό στο μέσον της μεταγραφικής περιόδου, ενώ η προπαγάνδα τύπου Deloitte μας προετοιμάζει και για όσα πρόκειται να επακολουθήσουν.



Ο κ. Πατέρας πέτυχε με τον κ. Αντωνιάδη, τον κ. Αντωνίου, τον κ. Νιόπλια, το υπόλοιπο επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές να γίνουν μια οικογένεια χωρίς γκρίνιες και ρουφιάνους, να ξορκίσουν την κατάρα της Παιανίας και να αποκτήσουν την νοοτροπία του Πρωταθλητή. Όλα αυτά καταστράφηκαν και ο Παναθηναϊκός ξαναγίνεται πεδίο πειραματισμών και εφαρμογής των θεωριών και των ικανοτήτων του κ. Γ. Βαρδινογιάννη. Ο κ. Βαρδινογιάννης έχει πάρει ξανά τον πλήρη έλεγχο του Παναθηναϊκού, αλλά με επικοινωνιακά τερτίπια προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από τις λέξεις «ενότητα» και «συναίνεση». Χθες απευθυνόμενος στους οργανωμένους φιλάθλους είπε ότι αν θα παραμείνει ο Νιόπλιας είναι θέμα του νέου Προέδρου που δεν θα είναι γλάστρα, θα είναι κοινής αποδοχής κ.λ.π. Παράλληλα όμως είπε ότι ο Τεχνικός Διευθυντής θα είναι ξένος και προσέλαβε Α΄Αντιπρόεδρο με αυξημένες αρμοδιότητες. Αυτές τις αποφάσεις τις πήρε με την υπόδειξη ή συναίνεση του νέου μη γλάστρα Προέδρου; Και είναι σοβαρά πράγματα να ισχυρίζεται ότι ο κ. Ν. Πατέρας έφυγε «για δικούς του λόγους»; Δεν διάβασε την ξεκάθαρη επιστολή του κ. Ν. Πατέρα που αναφέρει τους λόγους παραίτησής του; Δεν αναγνωρίζει εκεί ο κ. Βαρδινογιάννης και τις δικές του ευθύνες ή πίστεψε ποτέ ότι ο κ. Ν. Πατέρας θα δεχόταν να μείνει ως Πρόεδρος υπό όρους και κηδεμονία;



Σ΄αυτήν την νέα λυπηρή πραγματικότητα λοιπόν εγώ δεν έχω καμία θέση. Η αγάπη μου για τον Παναθηναϊκό με έκανε να αγνοήσω την λογική που έλεγε να μην ανακατευτώ με τα πίτουρα, αλλά μέχρις εδώ.



Εάν συνέχιζα να ασχολούμαι με τον Παναθηναϊκό θα έπρεπε να είχα κάποιο από τα περίεργα κίνητρα που μου καταλογίζουν οι λασπολόγοι, αλλά δεν έχω, ή θα έπρεπε να είμαι μαζοχιστής, που δεν είμαι, ή θα έπρεπε η αγάπη μου για την ομάδα να μην υπόκειται στα όρια της προσωπικής μου αξιοπρέπειας, που δεν συμβαίνει.



Δεν με ενδιαφέρει πλέον τι λέει ή τι θα πει ο οποιοσδήποτε, για μένα το κεφάλαιο Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός έκλεισε οριστικά, απλώς στο γήπεδο θα έρχομαι όποτε μπορώ (εάν θα μου επιτρέψουν να αγοράσω και του χρόνου τα διαρκείας μου) για να χαίρομαι ή να λυπάμαι χωρίς να με ενδιαφέρει ποια θα είναι η Διοίκηση ή οι μέτοχοι.



Ευχαριστώ τον κ. Ν. Πατέρα για την ανεκτίμητη προσφορά του και την χαρά που έδωσε σε όλους μας (θυμάμαι ακόμη τον κ. Ζαχαρία Πιτυχούτη πριν δυο χρόνια στο Πεντελικό που έλεγε «θέλω να πανηγυρίσω ακόμη ένα νταμπλ πριν πεθάνω»).



Ευχαριστώ την σύζυγό μου που με στήριξε και σ΄αυτήν μου την περιπέτεια.



Αποχωρώ υπερήφανος για την προσφορά μου στον Παναθηναϊκό και τη συνεισφορά μου σ΄αυτό το νταμπλ την αφιερώνω στην μνήμη του παππού μου.



Υ.Γ. 1 Τις μετοχές που αγόρασα έναντι 20 εκατ. Ευρώ θα διαπραγματευτώ για να τις πουλήσω έναντι ενός Ευρώ είτε στον Ερασιτέχνη (ανάλογα με τις εξελίξεις στην εγγραφή νέων μελών) είτε στον Σύλλογο Παλαιμάχων Αθλητών και Αθλητριών του Παναθηναϊκού.



Υ.Γ.2 Για όποιον ενδιαφέρεται για την αλήθεια και είναι επιφυλακτικός στη λάσπη:

α. Ποτέ δεν είπα ότι έχω τη δύναμη του Αμπράμοβιτς. Είχα πει για την ΠΕΚ ότι «όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί από τον Αμπράμοβιτς». Από αυτή την ομάδα οι περισσότεροι δεν πίστεψαν στις προθέσεις του κ. Βαρδινογιάννη περί ειλικρινούς πολυμετοχικότητας και δεν συμμετείχαν καν στην προ διετίας αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Αποδείχθηκε ότι αυτοί είχαν δίκιο και εμείς που συμμετείχαμε είχαμε άδικο.



β. Όταν σαν ΠΕΚ υποσχεθήκαμε χρήματα για ενίσχυση του Ερασιτέχνη είχαμε θέσει όρους και προϋποθέσεις που δεν εκπληρώθηκαν ποτέ.



Υ.Γ. 3 Όσο λάσπη και να μου ρίξουν από δω και πέρα οι στημένοι επικοινωνιακοί μηχανισμοί, το χρυσό τριφύλλι με το οποίο είχα τιμηθεί για την προσφορά μου στον Παναθηναϊκό σαν αθλητής δεν μπορούν να μου το πάρουν πίσω..».

Gazzeta

Αναρτήθηκε από papagalaki στις 3:12:00 μμ

Ετικέτες greece, sports





Διαβάστε περισσότερα Εγκαταλείπει τον Παναθηναϊκό ο Βγενόπουλος ~ To papagalaki

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΑΝ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΙΣΣΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΣ ΑΥΤΟ ΜΑΡΙΑ?

Αναρτήθηκε από Maria Chalkia στις 7:20 μ.μ.


Θα φανώ γραφική αλλά γι αυτόν τον μήνα είχα σχεδιάσει να γράψω ένα άλλο θέμα για το περιοδικό που όλοι αγαπάτε και διαβάζετε. Οι περιστάσεις όμως με έκαναν για ακόμα μία φορά να αλλάξω «ρότα», να κάνω στροφή και να γράψω κάτι διαφορετικό….



Και αυτό γιατί η σημερινή μέρα ήταν πολύ δύσκολη για μένα καθώς αποτελεί «μαύρη επέτειο» και τι εννοώ με αυτό; 3 χρόνια ανεργίας 3 χρόνια υπομονής, επίμονης προσπάθειας, κόπων χωρίς αποτελέσματα.



Σκέφτηκα ότι αυτό το γράμμα θα μπορούσα να το στείλω στον Λαζόπουλο και αν ήμουν τυχερή να το διάβαζε στον αέρα ως ένα ακόμα παράδειγμα αναξιοκρατίας και αδικίας στην Ελληνική κοινωνία. Αλλά όχι… Δεν ήθελα αυτό. Ήθελα να είναι ένα κείμενο διδακτικό που λάβει γνώση ο μεγαλύτερος και θα μάθει όμως κάτι και ο νεότερος.



Με το κείμενο μου αυτό δεν ζητάω κανενός τον οίκτο ούτε και κανενός την λύπηση και προς θεού δεν είναι κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση. Αυτή την στιγμή που σας γράφω δεν γράφω με την λογική αλλά σας μιλάω μέσα από την ψυχή μου.



Είμαι πολύ πληγωμένη, απογοητευμένη και το χειρότερο; Απαισιόδοξη για το μέλλον και γι αυτά που θα γίνουν για μας, χωρίς εμάς. Με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές θέλω να θέσω ένα θέμα στους υποψήφιους Δημάρχους και θα σας διηγηθώ μέσα από την προσωπική μου «Οδύσσεια» μια ιστορία «Για να μαθαίνουν οι νεότεροι και θα θυμούνται οι παλαιότεροι»

………………………………………………………..



Τελείωσα με άριστα το Γενικό Λύκειο Απερίου Καρπάθου και μάλιστα βγήκα πρώτη από τους 32 συμμαθητές μου γεγονός που με έκανε να δικαιούμαι και όλες τις χρηματικές υποτροφίες και επιβραβεύσεις δημοσίων και ιδιωτικών τοπικών φορέων.



Με πανελλαδικές εξετάσεις κατάφερα να εισαχθώ στο ΤΕΙ Αθηνών στο τμήμα Διοίκησης επιχειρήσεων, το οποίο τελείωσα με «λίαν καλώς 7,8» και ένα εξάμηνο νωρίτερα από τον προβλεπόμενο χρόνο φοίτησης.



Μάλιστα η πτυχιακή μου βαθμολογήθηκε από τριμελή εξεταστική επιτροπή με άριστα 9. Ωστόσο, είχα φροντίσει να παρακολουθήσω δεκάδες σεμινάρια και ημερίδες κατά την διάρκεια των σπουδών μου. Έμαθα άριστα Αγγλικά και υπολογιστές σε επίπεδο που μπορώ να διδάξω. Και όλα αυτά μέχρι το 2004.



Και γιατί σας τα λέω όλα αυτά; Φυσικά όχι για να καυχηθώ αλλά θα καταλάβετε στην συνέχεια.



Το 2004 λοιπόν αποφάσισα να επιστρέψω στο νησί μου έχοντας στην κατοχή μου όλα τα εφόδια που με τόσο κόπο είχα αποκτήσει και που πίστευα ότι θα μου ήταν χρήσιμα για να βρω μια αξιοπρεπή δουλειά…



Η πραγματικότητα όμως δεν ήταν έτσι όπως την φανταζόμουν. Δεν υπήρχε δουλειά ούτε για δείγμα όλες οι θέσεις ήταν κατειλημμένες. Μετά από 1 χρόνο υπομονής βγήκε μια προκήρυξη όπου ζητούσαν 2 άτομα για να στελεχώσουν μια δημόσια υπηρεσία. Η πρώτη στην γραμματεία του διευθυντή της δημόσιας υπηρεσίας και η δεύτερη σαν χειρίστρια υπολογιστή στην ίδια υπηρεσία. Θεώρησα ότι ήταν μια καλή ευκαιρία να κάνω τα χαρτιά μου όπως και τα έκανα.



Πέρασα από τεστ χρονομετρούμενο για να βεβαιωθεί η τριμελής επιτροπή ότι πράγματι γνωρίζω υπολογιστή!!! Κατέθεσα και το πτυχίο μου και με την απειλή ότι αν δεν έχω καταθέσει το απολυτήριο μου θα με απέρριπταν άμεσα, πέρασα τελικά και αυτήν την δοκιμασία και κατάφερα να βγω δεύτερη και καταϊδρωμένη πίσω από την κυρία που δεν γνώριζε αγγλικά δεν γνώριζε υπολογιστές αλλά ω! Του θαύματος είχε πολύχρονη προϋπηρεσία σαν ταμίας σε… Super Market!!!! Περιττό να λεχθεί ότι για την εν λόγω κυρία η «συνέντευξη» ήταν κάλεσμα για κοινωνική συνομιλία…. Όπως έμαθα αργότερα…



Ήθελα να πιστεύω ότι λειτουργούσε η αξιοκρατία αν και κάτι δεν μου πήγαινε καλά…. Δεν μίλησα δεν έκανα κανένα παράπονο δεν είπα λέξη και πήρα την δεύτερη θέση νιώθοντας μάλιστα και τυχερή που έχω μια δουλειά.



Η δουλειά για την οποία σας μιλάω ήταν σύμβαση έργου ενός έτους. Δεν δικαιούμασταν δώρα, δεν δικαιούμασταν άδειες και πληρωνόμασταν με αποδείξεις παροχής υπηρεσιών πράγμα που σημαίνει ότι με την λήξη της σύμβασης μας δεν δικαιούμασταν το επίδομα ανεργίας.



Ο χρόνος πέρασε γρήγορα και όλοι είχαμε την αγωνία αν θα ανανεωθούν οι συμβάσεις μας. Μαντέψτε ποια σύμβαση ανανεώθηκε…..!!! Πάντως όχι η δική μου. Απογοητευμένη από αυτήν την εξέλιξη και αφού περίμενα ήδη 4 μήνες μήπως και ανανεωθεί και η δική μου σύμβαση, αποφάσισα να φύγω και να επιστρέψω στην Αθήνα μήπως σταθώ εδώ πιο τυχερή.



Η ειρωνεία της τύχης είναι ότι μετά από συνολικά 6 μήνες και αφού είχα φύγει από το νησί με ενημέρωσαν ότι η σύμβαση μου έχει ανανεωθεί. Φυσικά ήταν αδύνατον να επιστρέψω…



Φυσικά, η αντικαταστάτρια μου είχε βρεθεί εν μία νυχτί…. Μια κυρία η οποία μετά κόπων και βασάνων πήρε το απολυτήρια της στα 30 χρόνια της από το τεχνικό λύκειο Πηγαδίων, φυσικά χωρίς να γνωρίζει Αγγλικά και χωρίς να γνωρίζει υπολογιστές. Και το κερασάκι στην τούρτα; Από εκείνη την ημερομηνία και για τα επόμενα 3 χρόνια ανανεώνονται συνεχώς οι συμβάσεις τους έως και σήμερα που σας γράφω.



Το πιο ωραίο όμως το έλαβα προχθές!!! Είμαι κατηγορούμενη σε μια δίκη για πλαστογράφηση εγγράφων την περίοδο που ήμουν υπάλληλος. Αν είναι ποτέ δυνατόν να έχω εγώ σχέση με αυτό…. Και όμως πρέπει τώρα να κάνω έξοδα για δικηγόρους και έξοδα για μετακίνηση πάνω από 1000 ευρώ για να είμαι στην δίκη χωρίς κάν να φταίω και χωρίς να έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται….



Δεν θέλω να συνεχίσω την ιστορία γιατί ο σκοπός μου δεν είναι να κάνω καμία καταγγελία ούτε και να εκθέσω τις εν λόγω κυρίες. Απλά θέλω να σας δείξω την κατάφορη αδικία και αναξιοκρατία που επικρατεί στο νησί μας. Είμαι σίγουρη ότι ανάλογα περιστατικά συμβαίνουν σε κάθε δημόσια υπηρεσία.



3 χρόνια στην Αθήνα έχω κάνει την πωλήτρια, την τηλεφωνήτρια, την προωθήτρια και έχω κάνει εν τω μεταξύ και ένα μεταπτυχιακό, νομίζοντας ότι έτσι θα είχα καλύτερη τύχη. Αλλά όχι… Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στον ιδιωτικό τομέα εάν δεν έχεις και εκεί –δυστυχώς- κάποιον γνωστό. Την μία ζητάνε προϋπηρεσία, την άλλη δεν πληρώνουν και άλλοτε δεν ασφαλίζουν. Τώρα μας έπιασε και η κρίση….!!!



Όπως σας έγραψα και στην αρχή «γιορτάζω» 3 χρόνια ανεργίας. Δεν παραπονιέμαι γιατί έχω μάθει να κάνω τον πόνο και την οργή δημιουργία και θετική ενέργεια. Ξέρω ότι θα βρω κάτι καλό αργά ή γρήγορα. Αλλά εμένα με τρώει η απορία… Ήθελα να ήξερα πως αισθάνονται αυτά τα παιδιά που δεν προσπάθησαν ποτέ για κάτι καλύτερο που βρήκαν αυτήν την μικρή «τρύπα» και χώθηκαν.



Αυτές οι ώρες της ατελείωτες ανίας στο γραφείο πως τις περνάνε;; Αισθάνονται υπερήφανοι που κάθονται σε μία θέση που δεν αξίζουν; Έχοντας την κλέψει την ίδια ώρα από κάποιον αντικειμενικά καλύτερο τους;; Αυτό το κόμπλεξ κατωτερότητας κρύβεται πίσω από την μάσκα της εκάστοτε δημόσιας υπηρεσίας που υπηρετούν; Δεν αισθάνονται τύψεις έστω ένοχές; Ή μήπως οι «άγιοι» πατέρες του τόπου μας έχουν φροντίσει να τις εξαλείψουν και αυτές;



Πάγιες αρχές μου είναι η δικαιοσύνη και αξιοκρατία σε όλους τους τομείς. Αυτό που με λυπεί είναι ότι δεν εφαρμόζονται. Φυσικά και δεν ανακάλυψα τώρα το «αβγό του Κολόμπου» αλλά δεν παύω να ελπίζω. Όμως μέχρι πότε; Είμαι 30 χρονών με 2 πτυχία και με 0 ένσημα!!!

Ως πότε;



Έφυγα από την Κάρπαθο για να βρω μια καλύτερη τύχη και τώρα αυτό που έχω καταλάβει ότι θα πρέπει να φύγω και από την Ελλάδα. Κάθε μέρα βλέπω τους κόπους, τις προσπάθειες και τα έξοδα που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια να πηγαίνουν χαμένα. Τα όνειρα οι αγωνίες οι προσδοκίες μου να θάβονται όλο και πιο βαθιά και κάθε μέρα να κάνω και άλλη μία υποχώρηση. Να σας χαρίζω ακόμα μία φιλοδοξία στο βωμό της επιβίωσης. Ο θάνατος σου, η ζωή μου!!! Εκεί έχουμε φτάσει…



Ως πότε;;

Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση

0 σχόλια

Ετικέτες αδικια, αναξιοκρατία, ανεργία, δημόσια υπηρεσία, νεολαία

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ