ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ,ΔΕΝ ΤΗ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ.

Απιστευτο περιστατικο πριν λιγες μερες στη Σαντορινη με παρεα φιλων μας απο τη Γαλλια.Η κοπελλα επεσε απο μηχανη και εσπασε τον καρπο της,πηγε στο ιατρικο κεντρο που της ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι και επρεπε να παει στην κλινικη PRIVATE HEALTH CLINIC - TRAUMA CENTER.

Ο γιατρος εκει,αφου εβγαλε καποιες ακτινογραφιες και εφερε το τον καρπο της στη θεση του αλλαζοντας τρεις φορες το γυψο (δεν ξερουμε γιατι) και την εψησε οτι εκανε ενα μικρο θαυμα,εφτασε η...

ωρα να του λογαριασμου.

Ο θαυματοποιος γιατρος παρεπεμψε τα παιδια στον αδερφο του,υπευθυνο οικονομικων μαλλον της κλινικης.

Θελετε να κουφαθητε τελειως? € 2.500,00. Και για να το καταλαβετε οτι δεν ειδατε λαθος το γραφω και ολογραφως:δυομισι χιλιαδες ευρω.

Ειπατε κατι?Τα παιδια βεβαια αφου δεν μιλανε ελληνικα και δεν ξερανε πως να αντιδρασουνε,χρεωσανε την πιστωτικη καρτα της κοπελλας,και ζητησανε αποδειξη.

Την επομενη μερα η κοπελλα γυρισε στο Παρισι οπου εγινε κανονικη επεμβαση στο χερι της,εννοειται χωρις λεφτα βεβαια.

Και εννοειται οτι εχουμε και αποδειξη και το ονομα του γιατρου και τα παντα.

Παρακαλω καποιον απο την κλινικη να απαντησει,γιατι εμεις οταν το μαθαμε στην επιστροφη των φιλων μας,κυριολεκτικα βγηκαμε απ τα ρουχα μας.

Ειναι ποτε δυνατον να εκμεταλλευεσαι ετσι καποιον που σε χρειαζεται ρε γιατρε επειδη ειναι τουριστας? 2.500,00 € για το γυψο? ΝΤΡΟΠΗ."



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ















Share on Facebook



Αναρτήθηκε από troktiko στις 4:08 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ