ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΠΙΚΡΑΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΑ


Σύμφωνα με το in.gr, στις μαζικές αποχωρήσεις των στελεχών της Ν.Δ από τις εσωκομματικές εκλογές που διεξάγονται σήμερα "Ο κ. Σαμαράς απάντησε πολιτικά με τις δηλώσεις του.".




Σύμφωνα πάντα με το συμπαθές site του ΔΟΛ:



Εκείνο που προκάλεσε μεγαλύτερη εντύπωση πάντως ήταν η αποδοκιμασία του κ. Ρουσόπουλου με δεδομένο ότι ήταν στενός συνεργάτης του κ. Κώστα Καραμανλή επί σειρά ετών.

Ευρύτερη πολιτική αίσθηση προκάλεσε επίσης η απόφαση του κ. Σαμαρά να ζητήσει η ΝΔ την κλήτευση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση Siemens.

Συνεργάτες του κ. Σαμαρά σημείωναν ότι ο πρόεδρος της ΝΔ εκφράζει το αίσθημα της κομματικής βάσης της ΝΔ επεκτείνοντας την διερεύνηση των σκανδάλων στην περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από τον κ. Σημίτη.

Επίσης, ότι δείχνει πως δεν θα αντιταχθεί αν το ΠΑΣΟΚ καλέσει τον κ. Καραμανλή να καταθέσει στις Εξεταστικές Επιτροπές που διερευνούν τις υποθέσεις Ζίμενς και Βατοπεδίου καθώς και για την Οικονομία αν τελικά το αποφασίσει η κυβερνητική πλειοψηφία.

Οι ενέργειες του κ. Σαμαρά έχουν προκαλέσει σκιές στις σχέσεις του με τον κ. Καραμανλή οποίος θα προτιμούσε διαφορετική αντιμετώπιση και μεγαλύτερη κάλυψη.



Δεν μας μένει παρά να συγχαρούμε τον Αντώνη. Έχει τη Ν.Δ στο 20% αλλά απολαμβάνει μια εκπληκτική αντιμετώπιση από τα ΜΜΕ. Τον συγχαίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ