ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΙΑΣ.ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ.


Το... κουτί της Πανδώρας άνοιξε για τη Σάρα Φέργκιουσον και οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη. Τώρα, φέρεται να πήρε χρήματα για να περάσει μια εβδομάδα γεμάτη σεξ με Σαουδάραβες κροίσους.


Αφού πιάστηκε επ' αυτοφόρω να χρηματίζεται για να μεσολαβήσει στον πρώην σύζυγό της, παραδέχτηκε πως έχει οικονομικά προβλήματα αλλά και ότι είναι αλκοολική. Τώρα φέρεται να εκδίδεται έναντι υψηλής αμοιβής!

Η αποκάλυψη πως πήρε 500.000 λίρες ώστε να μεσολαβήσει στον πρώην σύζυγό της, πρίγκιπα Άντριου, για λογαριασμό επιχειρηματία (τον οποίο υποδυόταν ένας δημοσιογράφος) έφερε τη δούκισσα του Γιόρκ σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Και αναγκάστηκε να δώσει συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ για να παραδεχτεί πως... ό,τι έκανε, το έκανε γιατί έχει χρέη και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Τώρα όμως, έρχονται οι φήμες πως πέρασε μια εβδομάδα γεμάτη... σεξ σε ένα γιοτ με δυο Σαουδάραβες μεγιστάνες και έφυγε έχοντας στη βαλίτσα της 300.000 λίρες, σε μετρητά! Το περιστατικό συνέβη πριν από τρία χρόνια, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται στον βρετανικό Τύπο.

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή που παλαιότερα φέρεται να βρισκόταν στο κοντινό περιβάλλον της δούκισσα του Γιόρκ, η Φέργκιουσον δεν είχε κανένα πρόβλημα να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των δυο κροίσων. Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα, όταν επέστρεψε στη Βρετανία την άκουσε να εξιστορεί σε ένα φίλο της τα γεγονότα, λέγοντάς του ότι πέρασε πολύ καλά και πληρώθηκε για αυτό.

Πηγή.Αlepou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ