ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΔΥΣΤΗΧΩΣ.............


Σήμερα ...
συμπληρώνονται 70 μέρες που είναι σε κώμα και ανεπίσημες πληροφορίες θέλουν τον πιλότο της F1 να παλεύει με νύχια και με δόντια για να κρατηθεί στη ζωή.

Άσχημα τα νέα για τον Μίκαελ Σουμάχερ, αφού οι γιατροί του δήλωσαν ότι η κατάστασή του είναι πάρα πολύ άσχημη και παρά τα πρόσφατα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αρχίζει να συνέρχεται, τονίζουν ότι:
 "δυστυχώς μόνο με ένα θαύμα μπορεί να σωθεί"...

Γερμανός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως η οικογένεια του Σουμάχερ έχει ενημερωθεί για την άσχημη κατάστασή του, ενώ οι γιατροί τους προετοιμάζουν για το χειρότερο.

Η προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το star, ήταν πάρα πολύ κρίσιμη για τον Μίκαελ Σουμάχερ, αφού οι γιατροί περίμεναν ένα σημάδι από εκείνον ότι έχει επαφή με το περιβάλλον. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, μειώνοντας έτσι ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες να καταφέρει να συνέλθει.

«Οι γιατροί τους το είπαν στα ίσια: Η ελπίδα να βγει από το κώμα είναι ελάχιστη. Θαύματα γίνονται φυσικά και ως άνθρωπος με μεγάλη οικονομική επιφάνεια μπορεί να έχει την καλύτερη ιατρική φροντίδα που θα μπορούσε να έχει ένας άνθρωπος. Όμως, όλα τα λεφτά του κόσμου δεν μπορούν να επανορθώσουν την ζημιά που έχει πάθει», δήλωσε ο Γερμανός δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του, ο μεγαλύτερος κίνδυνος που διατρέχει αυτή τη στιγμή είναι να προσληφθεί από πνευμονία και αυτό γιατί δεν καταπίνει μόνος του με αποτέλεσμα το σάλιο του να πάει στους πνεύμονες και να προκαλέσει μια λοίμωξη του αναπνευστικού.

Όσο για την κίνηση που είδε ο Φελίπε Μάσα, όταν τον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο; Οι γιατροί κάνουν λόγο για αντανακλαστικές κινήσεις που συμβαίνουν σε ασθενείς που βρίσκονται σε κώμα...

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!!!

athensmagazine.gr

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΦΙΤΣΙΟ ΣΤΗΝ ΝΕΟΠΟΛΙΤΙΚΟΑΝΟΙΞΗ.ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΕΧΡΙΤΕΣ.

O Kαπερνάρος στο enikos.gr για την ανεξαρτητοποίηση του

Πρώτη καταχώρηση: 29/05/2014 - 17:02
Τελευταία δημοσίευση: 17:02Πολιτική
O Kαπερνάρος στο enikos.gr για την ανεξαρτητοποίηση του
O Kαπερνάρος μιλά στο enikos.gr για την ανεξαρτητοποίηση του
Ρεπορτάζ Μάνος Νιφλής
Με αποκλειστικές του δηλώσεις στο enikos.gr o Βασίλης Καπερνάρος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Παράλληλα ο κ. Καπερνάρος  τοποθετήθηκε και για το αν πρόκειται να ενταχθεί σε άλλο κόμμα.

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥΛΟΓΑ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΙΚΡΑΤΟΡΑΣ?

Άδωνις: Εντός των στόχων τα νοσοκομεία
Άδωνις: Εντός των στόχων τα νοσοκομεία

Τη διαπίστωση ότι όλα τα νοσοκομεία βρίσκονται εντός στόχων του προϋπολογισμού τους μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2014, έκανε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στην τακτική σύσκεψη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας με το σύνολο των διοικητών των νοσοκομείων του ΕΣΥ, όλης της χώρας.
Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε στους διοικητικές, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ότι παρά τα όσα ακούγονται, η πολιτική του υπουργείου Υγείας θα συνεχιστεί, με τελικό στόχο τη βελτίωση της περίθαλψης όλων των πολιτών.
Μεγάλο μέρος της ομιλίας του αφιέρωσε στους ανασφάλιστους, λέγοντας ότι, ίσως, αύριο να είναι έτοιμη η υπουργική απόφαση (ΚΥΑ) με την οποία θα ρυθμίζονται όλες οι λεπτομέρειες για τη νοσηλεία ανασφάλιστων ασθενών στα νοσοκομεία του ΕΣΥ, σε όλη τη χώρα. Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως η ΚΥΑ θα προβλέπει ότι κάθε ανασφάλιστος κάτοικος της χώρας, ανεξαρτήτως εισοδηματικής κατάστασης, θα μπορεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του ΕΣΥ, με την προϋπόθεση να έχει, προηγουμένως, εξασφαλίσει σχετικό παραπεμπτικό για νοσηλεία από γιατρό του Περιφερειακού Εθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ), το οποίο στη συνέχεια θα εγκρίνεται από τριμελή επιτροπή, που θα συγκροτείται σε κάθε νοσηλευτικό ίδρυμα του ΕΣΥ με τη συμμετοχή του διευθυντή της ιατρικής υπηρεσίας του Ιδρύματος και δύο γιατρούς ειδικότητας. Οι υπηρεσίες των νοσηλευτικών ιδρυμάτων του ΕΣΥ θα καταγράφουν το κόστος της νοσηλείας των ανασφάλιστων ασθενών και θα καλύπτεται από τον κρατικό προϋπολογισμό, εάν κρίνεται απαραίτητο.
Ο υπουργός Υγείας έκανε λόγο για «μία αδικία την οποία προκάλεσε η βαθιά οικονομική κρίση στη χώρα, αδικία η οποία τώρα διορθώνεται, καθώς δεν τιμά την Ελλάδα του 21ου αιώνα να υπάρχει μία μερίδα του πληθυσμού της χώρας μας, η οποία να νιώθει αποκλεισμένη από τις υπηρεσίες υγείας».
Ανάλογη διαδικασία για την πλήρη κάλυψη της φαρμακευτικής περίθαλψης των ανασφάλιστων επεξεργάζεται και ο ΕΟΠΥΥ, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΕΝΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.............

25 λόγοι που λατρεύουμε το γυναικείο Tennis (Photos)

Δημοσιεύθηκε από eftRV στις 11:06 pm

Το γυναικείο τέννις είναι ένα άκρως θεαματικό άθλημα που κόβει την ανάσα, και έχουμε 25 λόγους που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές! Απολαύστε…



















Μοιραστείτε το άρθρο:


Δείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr/2011/04/25-logoi-pou-latreuoume-to-gynaikeio-tennis-photos/#ixzz1IiccIQWQ

ΤΡΩΓΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.........

"Έλα να ψηφίσεις Βενιζέλο και θα σε κάνουμε συμβασιούχο"


Επώνυμη συγκλονιστική καταγγελία "έλα να ψηφίσεις και θα σε κάνουμε συμβασιούχο" Στις 10 περίπου και ενώ πραγματικά είχε έρθει αρκετός, για την ώρα, κόσμος να ψηφίσει άρχισαν τα «παρατράγουδα»…


Εμφανίστηκε κάποιος κύριος χωρίς ταυτότητα και ήθελε να ψηφίσει, εννοείται πώς εγώ αντέδρασα και του εξήγησα ότι... δεν ψηφίζουμε χωρίς ταυτότητα ή δίπλωμα, και τότε αφού ο κύριος αυτός παραπονέθηκε στο γραμματέα της Ν.Ε. Κοζάνης, Ρούση Αλεξανδρή, ο γραμματέας είχε την απαίτηση να τον αφήσω να ψηφίσει και να είμαι ελαστική με όσους θυμούνται τον αριθμό ταυτότητάς τους και ας μην έχουν κανένα αποδεικτικό στοιχείο ταυτοπροσωπίας.

Ο γραμματέας παρόλα αυτά, με αγνοούσε και έδινε εντολές στα υπόλοιπα μέλη της εφορευτικής να τους δέχονται και μάλιστα παρενέβη όταν αρνήθηκα να αφήσω κάποιον κύριο να ψηφίσει και για την σύζυγο του η οποία δεν ήταν παρούσα, φυσικά με τις συχνές του παρεμβάσεις στο έργο της εφορευτικής, μας έφερνε σε δύσκολη θέση και αναγκαζόμασταν να διαφωνούμε μπροστά στους ψηφοφόρους. Τέτοιου είδους παρεμβάσεις υπήρχαν και από άλλα «πρωτοκλασάτα» στελέχη του ΠΑΣΟΚ της περιοχής.

Σε κάποια στιγμή ανάμεσα στους ψηφοφόρους διέκρινα έναν γνωστό ο οποίος είναι σε απελπιστική οικονομική κατάσταση και φυσικά όλη μέρα αναθεματίζει το πολιτικό σύστημα, αφού ψήφισε ο γνωστός από περιέργεια και μόνο, τον πλησίασα μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο, και τον ρώτησα πώς και ήρθε να ψηφίσει.

Ο γνωστός μου αυτός μου απάντησε αυθόρμητα : « Να μωρέ , με πήρε τηλέφωνο (όνομα γνωστού προσώπου της τοπικής αυτοδιοίκησης) και μου είπε να έρθω, με πίεσε πολύ και μιας και έκανα και τα χαρτιά μου για μια σύμβαση είπα να έρθω μπας και με βοηθήσουν!!!». Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ;;;

Για αυτό το ΠΑΣΟΚ τρέχαμε και αγωνιζόμασταν, για ένα ΠΑΣΟΚ που παίζει με τον ‘’πόνο’’ του κόσμου για μια σύμβαση;;; Με πραγματική απέχθεια για αυτά που άκουσα ξαναγύρισα στη θέση μου και προσπαθούσα να μην το σκέφτομαι!!! Όταν έφτασε η ώρα να κλείσουμε τις κάλπες, τις μεταφέραμε όλες στην αίθουσα συνεδριάσεων να αρχίσει η καταμέτρηση.

Μέλη της εφορευτικής της κάλπης που ήμουνα και εγώ μου ανέφεραν πώς το τελευταίο δεκάλεπτο που εγώ έλειπα, κάποιος κύριος με την ανοχή της κεντρικής εφορευτικής έριξε 10 μαζεμένα ψηφοδέλτια στην κάλπη τα οποία δεν αντιστοιχούσαν σε κανένα όνομα και φυσικά δεν θα μπορούσαν να καλυφθούν από τον αριθμό των εγγεγραμμένων στις λίστες ψηφισάντων. Κάτι έπρεπε να κάνουν για να το καλύψουν, και βρήκαν τον τρόπο αμέσως…

Ενώ στην άλλη κάλπη της Κοζάνης είχαν ψηφίσει 667 και είχε αποτυπωθεί στη μνήμη τη δική μου και όχι μόνο, γιατί ο τελευταίος ψηφοφόρος περίμενε να ψηφίσει κάποιος άλλος για να μην είναι ο 666ος , το έλεγε δυνατά μέσα στο χώρο. Ξαφνικά ο αριθμός των ψηφισάντων στη συγκεκριμένη κάλπη είχε γίνει 69.. κάτι… Το είπα διακριτικά στον γραμματέα αλλά δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται και πολύ και συνέχισε τη διαδικασία καταμέτρησης!!

Μέχρι εκεί ξέρω, μέχρι εκεί άντεξα να δω!!! 15 χρόνια αγώνα μέσα στο ΠΑΣΟΚ, διαλύθηκαν σε μια στιγμή… Το τοπίο ξεκαθάρισε… Πλέον έβλεπα καθαρά… Πλέον μου λυνόταν όλες οι απορίες… Σε αυτές τις εκλογές το αποτέλεσμα ήταν δεδομένο, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα ήταν το βράδυ της Κυριακής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και παρόλο που δεν υπήρχε λόγος να κάνουν λοβιτούρες κάποιοι το έκαναν για να δείξουν καλή διαγωγή.

Ήταν η τελευταία προσπάθεια που μπορούσε να γίνει με σκοπό την εξυγίανση του κόμματος, ήταν μοναδική ευκαιρία να είναι όλα «καθαρά», η τελευταία ευκαιρία να βάλει το κόμμα άλλους όρους στις συνδιαλλαγές του με τους φίλους και τα μέλη του!

Αλλά δεν έγινε… Δεν πειράζει, φαίνεται κάποιοι, για να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα και τις μωροφιλοδοξίες τους ξεπουλάνε ακόμη και την μοναδική ελπίδα που είχε απομείνει για λίγη αξιοκρατία και δημοκρατία σε αυτό το κόμμα… Ας αναλογιστούν λοιπόν όλοι αυτοί, γιατί στις δύο κάλπες της Κοζάνης το ποσοστό των ψηφιζόντων κάτω των 30 ετών δεν ξεπέρασε το 10%.

Ας αναλογιστούν γιατί με ένα πρόχειρο υπολογισμό το μέσο όρο ηλικίας των ψηφιζόντων ήταν 52+

… Ας αναλογιστούν λοιπόν αυτοί, γιατί το μεγάλο ΠΑΣΟΚ θα καταλήξει κόμμα των λίγων και εκλεκτών…

Σταμάτη Μαρία Αναπληρώτρια Γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Νομού Κοζάνης

http://se-blepo.blogspot.com/2012/03/blog-post_821.html

ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕ ΕΚΑΝΕ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ.

Δεν υπάρχει θέμα αλλαγής του εκλογικού νόμου διαμηνύει το Μέγαρο Μαξίμου βάζοντας φρένο στην σχετική συζήτηση που άνοιξε από τις δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Βαγγέλη Βενιζέλου. Συνεργάτες του πρωθυπουργού βάζουν τέλος και στα σενάρια ανασχηματισμού που άρχισαν να κυκλοφοροούν στα δημοσιογραφικά και πολιτικά γραφεία από την επομένη των ευρωεκλογών λέγοντας: «Ανασχηματισμοί γίνονται και θα γίνονται αλλά δεν είναι της παρούσης». Προσθέτουν ότι ακόμη δεν έχει τελειώσει η Προεδρία και ότι υπάρχουν ακόμη θέματα όπως τα αγροτικά και η μετανάστευση που δεν μπορεί να τα χειριστούν νέοι υπουργοί που δεν θα προλάβουν να ενημερωθούν. Οι σχετικές φήμες πάντως που φούντωσαν μετά τις διαρροές του υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα ότι «δεν είναι διατεθειμένος να κάνει τον σάκκο του μποξ» δεν προήλθαν από το περιβάλλον του πρωθυπουργού. Αν και το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θα ήθελε ο κ. Αντώνης Σαμαράς είναι αποφασισμένος να μην προχωρήσει σε «βεβιασμένες» κινήσεις υπό την πίεση των πρώτων εντυπώσεων καθώς θεωρεί ότι «η κυβέρνηση άντεξε και δεν υπάρχει θέμα ανατροπής και πρόωρων εκλογών». Το κυβερνητικό επιτελείο που είχε εγκύψει στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών λέει ότι «είναι πολιτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ το ότι έχασε 150.000 ψήφους από το 2012. Επίσης ένα 19% των ψηφοφόρων άλλαξε τις προτιμήσεις του, αυτό σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε ένα ποσοστό από αυτούς αλλά ταυτόχρονα έχασε από τους ψηφοφόρους του 2012, που σημαίνει ότι η πολιτική του δεν τους ικανοποιεί». Αποδίδουν «την σπουδή του κ. Τσίπρα να πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην προσπάθειά του να δημιουργήσει εντυπώσεις και να αντιμετωπίσει ενδεχομένως κριτική από το εσωτερικό του κόμματός του» και προσθέτουν ότι «τέτοιες κινήσεις είναι αντισυνταγματικές και επικίνδυνες». Για το θέμα του εκλογικού νόμου λένε: «Εμείς δεν θα παίξουμε με την σταθερότητα της χώρας. Όποτε γίνουν εκλογές αν ο ελληνικός λαός επιλέξει τον Τσίπρα ας φτιάξει κυβέρνηση κι ας κυβερνήσει, δεν θα δημιουργήσουμε εμείς συνθήκες για να παζαρεύει συμμετοχή στην κυβέρνηση ο οποιοσδήποτε. Άλλωστε πάλι πρώτο κόμμα θα είμαστε όπως μας έδειχναν και οι δημοσκοπήσεις την ίδια ώρα που έδιναν πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές». Στο πλαίσιο αυτό ο πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στον σχεδιασμό του δίνοντας ξανά προτεραιότητα στην οικονομία. Μέσα από την μελέτη των αποτελεσμάτων προέκυψαν συμπεράσματα που θα κατευθύνουν επιμέρους διορθωτικές κινήσεις χωρίς όμως να αμφισβητείται η βασική πορεία. Αλλαγές στην οικονομική πολιτική άλλωστε θα προκαλούσε ρήξη στις σχέσεις με τους ευρωπαίους εταίρους και θα διακινδύνευε την διαπραγμάτευση για την βιωσιμότητα του χρέους που είναι ο επόμενος μεγάλος εθνικός στόχος. Λένε πχ ότι πέρα από την αναμενόμενη πτώση στα αστικά κέντρα είχαν μεγαλύτερη από ότι περιμένανε στην περιφέρεια λόγω της δυσαρέσκειας του αγροτικού κόσμου. Στον τομέα αυτό θα γίνουν διορθωτικές παρεμβάσεις. Το Μέγαρο Μαξίμου εξακολουθεί να πνέει μένεα εναντίον του κ. Χάρη Θεοχάρη για αστοχίες της φορολογικής πολιτικής. «Δεν μπορείς κάποιον υψηλών εισοδημάτων φοροφυγά να τον αντιμετωπίζεις με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζεις τους ανθρώπους που λόγω της οικονομικής κρίσης έχουν περιέλθει σε ένδεια και έχουν απωλέσει την φοροδοτικής του ικανότητα», λένε χαρακτηριστικά. Επιμένουν δε ότι οι μέρες του είναι μετρημένες και ότι αυτό θα συνδυαστεί με βελτιώσεις στην φορολογική πολιτική χωρίς να κινδυνεύει η είσπραξη εσόδων. Ο πρωθυπουργός θεωρεί ότι αντέχει, άλλωστε σε δύο εβδομάδες αρχίζει το μουντιάλ και μετά οι καλοκαιρινές διακοπές. Τις πολιτικές κίνήσεις θέλει να τις κρατήσει για αργότερα στην προοπτική της διαμόρφωσης «προεδρικής πλειοψηφίας» με την οποία σκοπεύει να ξεπεράσει τον σκόπελο της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας. Έχει μία σειρά δύσκολα νομοσχέδια να φέρει στην Βουλή. Στο πεδίο αυτό λένε ότι ήδη η κυβέρνηση έχει 154 ψήφους -με τους κ.κ. Λοβέρδο και Αηδόνη-και υπάρχουν και ορισμένοι από την ομάδα των ανεξάρτητων βουλευτών. Φυσικά και θέλει να διευρύνει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία αλλά όπως έλεγε συνεργάτης του: «Εμείς δεν θα παρέμβουμε στις διεργασίες που γίνονται σε άλλα κόμματα για να πάρουμε βουλευτές. Αν κάποιοι από αυτούς θέλουν να στηρίξουν την κυβέρνηση είναι ευπρόσδεκτοι». Συμπερασματικά το κυβερνητικό επιτελείο έχει έλθει σε επαφή με βουλευτές από την ΔΗΜΑΡ και από τους Ανεξάρτητους Έλληνες αλλά θα αφήσουν τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν στα δύο κόμματα πριν κάνουν οποιαδήποτε κίνηση. Πάντως το κυβερνητικό επιτελείο διαψεύδει επίσης ότι είναι στις προθέσεις του πρωθυπουργού να συγκαλέσει έκτακτο συνέδριο. «Άλλοι θέλουν να δημιουργήσουν εικόνα εσωκοματικής αναταραχής», λένε. Διάβασε περισσότερα στο: Ούτε ανασχηματισμός ούτε αλλαγή εκλογικού νόμου | gazzetta.gr Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

The best beach at the world is the voidokoilia in messinia

Παραλία Βοϊδοκοιλιάς

Η παραλία της Βοϊδοκοιλιάς είναι ίσως η διασημότερη παραλία της Μεσσηνίας και μια από τις ωραιότερες σε όλη την Ελλάδα! Το όνομα της παραλίας προέρχεται από το Βουφράς, "εκεί που ζουν τα βόδια". Αναφέρεται ακόμα σε αρχαία επιγραφή και ως Βούβοτα - Βοϊδοκοιλιά.  Η προφανέστερη βέβαια ονομασία ίσως να προέρχεται και από τη μεγάλη καμπυλότητα που σχηματίζει ο κόλπος και το ότι μοιάζει με κοιλιά βοδιού.

Κάθε ιδιαίτερη παραλία κρύβει και μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Στην περίπτωση της Βοϊδοκοιλιάς, έχουμε ένα μοναδικής ομορφιάς φυσικό κολπίσκο! Λευκή ψιλή άμμος απλώνεται σε μεγάλη έκταση, απ' άκρη σ' ακρη της παραλίας. Στα αριστερά σας, σαν κάθεστε στο αμμουδερό, βλέπετε το Παλιόκαστρο. Στα δεξιά σας, στην άλλη άκρη της παραλίας πάνω στο λόφο, βρίσκεται θολωτός τάφος που αποδίδεται (χωρίς να έχει ακόμα επιβεβαιωθεί) στο Θρασυμήδη, γιο του Νέστορα. Χαμηλή βλάστηση περικλείει τον κόλπο. Η αμμουδιά είναι γεμάτη όμορφα κοχύλια - αρκεί να βυθίσετε τη χούφτα σας στην άμμο!
Η παραλία είναι όσο απομακρυσμένη χρειάζεται για να παραμένει "αυθεντική"! Είναι μέσα στην προστατευόμενη ζώνη του Natura 2000. Δε θα συναντήσετε κάποια οργανωμένη δραστηριότητα. Τον Αύγουστο, βέβαια, κατακλύζεται από εκατοντάδες επισκέπτες, που έρχονται να τη θαυμάσουν και να απολαύσουν τα νερά της και την ομορφιά του τοπίου. Το ελεύθερο camping απαγορεύεται στην περιοχή, η οποία έχει σημαντική βιοποικιλότητα.

Η πρόσβαση γίνεται από το μονοπάτι κάτω από το Παλιόκαστρο, που βρίσκεται στο τέρμα της παραλίας του Διβαριού/Ντιβαρίου. Μπορείτε να αφήσετε το αυτοκίνητο σας εκεί και να ακολουθήσετε τη διαδρομή που υποδεικνύει η ταμπέλα. Η ευκολότερη στη πρόσβαση διαδρομή είναι μέσα από το Πετροχώρι. Καθώς κινείστε στην οδό Πύλου-Γαργαλιάνων, στρίβετε αριστερά στη σήμανση για Πετροχώρι/Βοϊδοκοιλιά. Μετά από μια όμορφη διαδρομή μέσα από αιώνια ελαιόδεντρα, θα συναντήσετε στο τέρμα ένα ψιλικατζίδικο. Εκεί, στρίβετε αριστερά και συνεχίζετε ευθεία στο χωματόδρομο για τη παραλία. Ο δρόμος σε κάποια σημεία είναι ιδιαίτερα στενός και θέλει προσοχή, ιδιαίτερα κατά τους πολυσύχναστους καλοκαιρινούς μήνες.
Η παραλία θα σας ανταποδώσει με το καλύτερο τρόπο την επίσκεψη σας! Χαθείτε ανάμεσα στις αμμοθίνες και αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει στις εικόνες που σας χαρίζει απλόχερα!

ΓΑΜΟΣ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 2 ΜΕ ΤΗ ΝΙΑ ΒΑΡΝΤΑΛΟΣ.

Έρχεται το Γάμος αλά ελληνικά 2
Έρχεται το "Γάμος αλά ελληνικά 2" 

Οι ηθοποιοί και οι παραγωγοί του "My Big Fat Greek Wedding" (Γάμος αλά ελληνικά), ενώνουν τις δυνάμεις τους για να χαρίσουν τη συνέχεια της ρομαντικής ταινίας στο κινηματογραφικό κοινό.
Η ταινία έκανε γνωστή τη Νία Βαρντάλος και μάλιστα της χάρισε και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου.

Η Ελληνοκαναδή ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει ξανά ως Toula Portokalos, έχοντας στο πλευρό της τον John Corbett, ο οποίος θα υποδυθεί τον Ian Miller.
Στο δεύτερο μέρος της ταινίας, ένα οικογενειακό μυστικό αποκαλύπτεται και ενώνει ξανά την ελληνική οικογένεια.

Photo Source: The Hollywood Reporter, USA TODAY

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ.............

ΚΙ ΟΜΩΣ ΧΩΡΑΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ.

ΦΩΤΟ-Χωράει ένα δωμάτιο σ’ ένα κουτί;

Πρώτη καταχώρηση: 28/05/2014 - 14:48
Τελευταία δημοσίευση: 15:14Διάφορα
ΦΩΤΟ-Χωράει ένα δωμάτιο σ’ ένα κουτί;
ΦΩΤΟ-Χωράει ένα δωμάτιο σ’ ένα κουτί;

Συχνά παραπονιόμαστε για τον λίγο χώρο που διαθέτουμε για να αποθηκεύσουμε αντικείμενα ή να τοποθετήσουμε.
Η πρωτοποριακή εταιρεία Caluso έχει μια απίθανη πρόταση. Έκλεισε σε ένα απλό κουτί όλα όσα χρειάζονται για ένα δωμάτιο.
Δείτε πως τα κατάφερε…
Slowly%20but%20surely%2C%20more%20stuff%20begins%20to%20be%20taken%20out%20of%20the%20strange%20box.Oh%2C%20but%20we%27re%20not%20done%20yet.
Not%20even%20close%20to%20done%2C%20really.
After%20all%2C%20what%27s%20a%20room%20without%20a%20couple%20of%20shelves%3F
...Make%20that%20a%20lot%20of%20shelves.
And%20what%27s%20that%20thing%20folding%20out%20in%20the%20center%3F
Come%20on%2C%20do%20you%20really%20think%20a%20room%20would%20be%20complete%20without%20a%20bed%3F
Or%20that%20a%20bed%20would%20be%20complete%20without%20a%20pillow%20and%20some%20blankets%3F
It%20doesn%27t%20even%20seem%20possible%2C%20but%20yep%2C%20an%20entire%20room%20just%20blossomed%20out%20of%20a%20tiny%20little%20box...%20all%20in%20just%20ten%20minutes%20with%20no%20extra%20tools%21
Πηγή: Distractify.com

ΒΟΡΙΔΗΣ ΛΕΕΙ.ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.ΠΟΙΟΣ? Ο ΒΟΡΙΔΗΣ.


ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ .....................ΜΑΤΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΑΙΤ.ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΜΕ ΜΑΓΙΩ...............ΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑ


Στην πρώτη της φετινή εμφάνιση με μαγιό στην παραλία η Κατερίνα Καινούργιου κέρδισε τις εντυπώσεις με τη λεπτή της σιλουέτα.


Η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έχει βρει την απόλυτη ισορροπία στην προσωπική της ζωή στο πλευρό του επιχειρηματία συντρόφου της Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, υποδέχθηκε το καλοκαίρι κάνοντας το πρώτο της -για φέτος- μπάνιο στη θάλασσα.
Το Σάββατο 24 Μαΐου λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι ο φακός του "ΟΚ!" την απαθανάτισε στην παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Τινάζει την μπάνκα ο ΟΣΦΠ: σκάει 7 μύρια για τον... Διάβασε περισσότερα στο: Τινάζει την μπάνκα ο ΟΣΦΠ: σκάει 7 μύρια για τον

 


O βαγγελης μαρινακης ειναι ετοιμος να σκαση 7 εκκατομυρια ευρω για να κανη ερυθρολευκο τον Φινμπόγκασον.Και φαινεται οτι τελικα ειναι αληθεια αυτο.Οπως φαινεται ειναι αληθεια οτι η ιντερ θελει τον μανωλα για την αμυνα της.Και φαινεται οτι η ιντερ θα ικανοποιησει τις απαιτησςις του ολυμπιακου για το νεαρο διεθνη.Ο ολυμπιακος του μαρινακη εχει κανει βηματα μπροστα και απεχει πλεον ετη φωτος απο τους εγχωριους αντιπαλους του και πλεον βαδιζει ευρωπαικα.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ

Κουβέλης: Παραιτούμαι...

Πρώτη καταχώρηση: 28/05/2014 - 14:53
Τελευταία δημοσίευση: 14:53Πολιτική
Κουβέλης: Παραιτούμαι...
Κουβέλης: Παραιτούμαι...

Την παραίτησή του από την προεδρία της ΔΗΜΑΡ υπέβαλε ο Φώτης Κουβέλης.
«Κατέβαλα κάθε προσπάθεια, σε κάθε περίσταση, να προβάλω και να υπερασπισθώ τις δημοκρατικές αξίες που συγκροτούν την παράταξη μας και εκφράζουν τις συλλογικές αποφάσεις της ΔΗΜ.ΑΡ.», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Κουβέλης και προσθέτει:
«Πιστεύουμε, όλοι, σε μια Αριστερά στην υπηρεσία της κοινωνικής αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και της αδιαπραγμάτευτης πολιτικής και κομματικής εντιμότητας».
«Τα  αποτελέσματα  των εκλογών  για την Ευρωβουλή με οδηγούν, ως  έχω χρέος, να υποβάλω στην  Κεντρική Επιτροπή και στο Συνέδριο  του κόμματος την παραίτηση μου, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες καταστατικές μας διαδικασίες. Αυτά τα όργανα θα πάρουν τις αναγκαίες αποφάσεις», καταλήγει ο Φώτης Κουβέλης.

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΜΗΠΩΣ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΙΚΑ?ΧΜ ΜΑΛΛΟΝ ΑΦΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ


Αναλυτικά:
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα της σειράς των τελικών των πλέι οφ απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ απέδειξε ότι είναι ενάντια σε κάθε μορφή βίας, σωματικής ή λεκτικής.
Για το λόγο αυτό τα στελέχη της ΚΑΕ κατέβαλαν προσπάθειες, παίρνοντας ακόμα και το μικρόφωνο, ώστε να σταματήσουν τα υβριστικά συνθήματα σε βάρος των αντιπάλων μας.
Όλα αυτά συνέβαιναν κάθε φορά που οι διαιτητές διέκοπταν τον αγώνα λόγω υβριστικών.
Φαίνεται όμως ότι η στάση μας δεν εκτιμήθηκε ούτε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, ούτε από τους διαιτητές.
Στον δεύτερο αγώνα της σειράς των τελικών στο ΣΕΦ βρεθήκαμε σε μια κατάσταση διαφορετική. Όχι ως προς τα υβριστικά συνθήματα σε βάρος αθλητών μας, αλλά ως προς την αντιμετώπιση από τους διαιτητές Χριστοδούλου, Πηλοϊδη και Φούφη που δεν διέκοψαν ούτε μία φορά τον αγώνα όπως είχε συμβεί στο ΟΑΚΑ!
Έχουμε να κάνουμε με το ίδιο περιστατικό, αλλά με διαφορετική αντιμετώπιση. Το "γιατί" το γνωρίζουν μόνο εκείνοι που επέλεξαν αυτές τις κραυγαλέες αντιθέσεις.
Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός απαιτούμε το αυτονόητο: Ίση αντιμετώπιση. Κι αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ανεχτούμε από τους διαιτητές της αναμέτρησης της Πέμπτης διαφορετική αντιμετώπιση απ' εκείνη που είχε ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ.
Πιστεύουμε ότι είναι κατανοητό!

Διάβασε περισσότερα στο: ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Δε θα ανεχτούμε άλλη διαφορετική αντιμετώπιση» | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Τα εκλογικά αποτελέσματα μελετά ο ΣΥΡΙΖΑ

Πρώτη καταχώρηση: 27/05/2014 - 21:56
Τελευταία δημοσίευση: 21:56Πολιτική
Τα εκλογικά αποτελέσματα μελετά ο ΣΥΡΙΖΑ
Τα εκλογικά αποτελέσματα μελετά ο ΣΥΡΙΖΑ
Τη νέα και ιδιαίτερα σύνθετη πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μετά τις ευρωεκλογές, θα αναλύσουν τις επόμενες ημέρες τα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, μια διαδικασία που σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ολοκληρωθεί περί τα τέλη Ιουνίου στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η πρώτη απόφαση που ήδη εφαρμόζεται στην πράξη είναι η κλιμάκωση της αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση, με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, με στόχο να εμποδίσει «αντιλαϊκές πολιτικές» και την εφαρμογή νέων μέτρων, επισημαίνουν κομματικά στελέχη.
Όσον αφορά τη θέση που εξέφρασε χθες ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας για τη δυσαρμονία μεταξύ εκλογικού σώματος και κοινοβουλίου , οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι πρόκειται για μια «οφθαλμοφανή πολιτική διαπίστωση που μόνον οι κυβερνητικοί εταίροι δεν θέλουν να αποδεχθούν».
Σημειώνεται ότι την Πέμπτη θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία για μια πρώτη συζήτηση , όχι μόνο για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα , αλλά και σε όλη την Ευρώπη, ενώ αναμένεται να υπάρξει συζήτηση για την τακτική του ΣΥΡΙΖΑ το επόμενο διάστημα.
Κορυφαία κομματικά στελέχη υπογραμμίζουν ότι με βάση τα εκλογικά αποτελέσματα σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και το βαρύ κλίμα που διαμορφώνεται εναντίον των πολιτικών λιτότητας, την απουσία ανάπτυξης και την διολίσθηση πολλών κυβερνήσεων στον αυταρχισμό, η ΕΕ εισέρχεται σε κρίσιμη καμπή . Υπό αυτό το πρίσμα αναμένουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι πλέον η ισχυρότερη φωνή αντίστασης σε αυτές τις πολιτικές θα δεχθεί οξύτατες επιθέσεις από το ευρωπαϊκό κατεστημένο και θα πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα για να τις αντιμετωπίσει με επιτυχία.

«Δεν είναι αξιόπιστα δεδομένα τα αυξημένα ποσοστά της Χ.Α.»

Πρώτη καταχώρηση: 27/05/2014 - 21:56
Τελευταία δημοσίευση: 21:56Κοινωνία
«Δεν είναι αξιόπιστα δεδομένα τα αυξημένα ποσοστά της Χ.Α.»
«Δεν είναι αξιόπιστα δεδομένα τα αυξημένα ποσοστά της Χ.Α.»

Οι αναφορές για αυξημένα ποσοστά της Χ.Α. σε εκλογικά τμήματα που ψήφισαν αστυνομικοί, στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου, σε καμία περίπτωση δεν προσφέρονται για αναλύσεις, που οδηγούν σε αξιόπιστα δεδομένα ή αντιπροσωπευτικά στοιχεία, αναφέρουν κύκλοι της Ελληνικής Αστυνομίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, σχετικά με αναφορές σε Μ.Μ.Ε, για αυξημένα ποσοστά της Χρυσής Αυγής σε εκλογικά τμήματα, όπου ψήφισαν αστυνομικοί στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου 2014, επισημαίνεται ότι τέτοιου είδους προσεγγίσεις και συσχετισμοί, που απορρέουν ή συνοδεύονται από: αναφορές σε μεμονωμένα αποτελέσματα εκλογικών τμημάτων, παράθεση επιμέρους εκλογικών ποσοστών, αναγωγές επί του γενικότερου ή/και μερικότερου συνόλου και επίκληση συγκριτικών στατιστικών απεικονίσεων είναι απολύτως επισφαλείς για εξαγωγή συμπερασμάτων – διαπιστώσεων, με ασφαλή κριτήρια.
Η παραπάνω παραδοχή ενισχύεται από το γεγονός ότι στους Ειδικούς Εκλογικούς Καταλόγους των ετεροδημοτών συμπεριλαμβάνονται και άλλες κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων (στρατιωτικοί, λιμενικοί, πυροσβεστικό προσωπικό κλπ), ενώ επιπλέον πολλοί αστυνομικοί ψηφίζουν στις κατά τόπους εκλογικές τους περιφέρειες.
Συμπερασματικά, τέτοιες αναγωγές και συγκρίσεις σε καμία περίπτωση δεν προσφέρονται για αναλύσεις, που οδηγούν σε αξιόπιστα δεδομένα ή αντιπροσωπευτικά στοιχεία. 
Ενδεικτικά παρατίθενται τα παρακάτω αποτελέσματα:
Στην Α΄ Περιφέρεια Αθηνών στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Ζ΄ Δημοτικό Διαμέρισμα  (Αμπελόκηποι, Πολύγωνο Γουδί, Ελληνορώσων, Γηροκομείο), η Χ.Α. έχει λάβει ποσοστά που παρουσιάζουν κλιμάκωση και ειδικότερα: στις Αυτοδιοικητικές εκλογές 2014, ο συνδυασμός που υποστηριζόταν από τη Χ.Α., ποσοστό 16,12%. Στις εκλογές αυτές δεν υπήρχαν ειδικοί εκλογικοί κατάλογοι για ψηφοφορία ετεροδημοτών Αστυνομικών, στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου 2014, ποσοστό 10,38%, με ψηφοφόρους δημότες, ετεροδημότες και εγγεγραμμένους σε  Ειδικούς Εκλογικούς Καταλόγους (και αστυνομικοί).
Επιπλέον στα περισσότερα εκλογικά τμήματα, που ψήφισαν στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου 2014, οι υπηρετούντες στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ετεροδημότες αστυνομικοί (1070-1074 ε.τ.), η Χ.Α. κατά μέσο όρο συγκέντρωσε περίπου 11% δηλ. ποσοστά ανάλογα με τα αποτελέσματα της σε άλλα εκλογικά τμήματα στα οποία δεν ψήφισαν αστυνομικοί. Μόνο σε δυο από τα εκλογικά αυτά τμήματα καταγράφηκαν ποσοστά της τάξης του 13 και 15%, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν συνιστούν  αντιπροσωπευτικό δείγμα.
Ακόμα,  στο 1048ο ε.τ. του Ζ’  Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων, στο οποίο άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ./Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, η Χ.Α. απέσπασε ομοίως ποσοστό της τάξεως του 11%, και κατετάγη  τρίτη.
Τέλος, στη συντριπτική πλειοψηφία των εκλογικών τμημάτων, στα οποία ψήφισαν και αστυνομικοί κατά τη διάρκεια των Ευρωεκλογών, σε διάφορες περιοχές (Καισαριανή, Αμπελόκηποι κ.λ.π) η Χ.Α. κατετάγη ως τρίτη και πλέον επιλογή.

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ