ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΔΥΣΤΗΧΩΣ.............


Σήμερα ...
συμπληρώνονται 70 μέρες που είναι σε κώμα και ανεπίσημες πληροφορίες θέλουν τον πιλότο της F1 να παλεύει με νύχια και με δόντια για να κρατηθεί στη ζωή.

Άσχημα τα νέα για τον Μίκαελ Σουμάχερ, αφού οι γιατροί του δήλωσαν ότι η κατάστασή του είναι πάρα πολύ άσχημη και παρά τα πρόσφατα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αρχίζει να συνέρχεται, τονίζουν ότι:
 "δυστυχώς μόνο με ένα θαύμα μπορεί να σωθεί"...

Γερμανός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως η οικογένεια του Σουμάχερ έχει ενημερωθεί για την άσχημη κατάστασή του, ενώ οι γιατροί τους προετοιμάζουν για το χειρότερο.

Η προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το star, ήταν πάρα πολύ κρίσιμη για τον Μίκαελ Σουμάχερ, αφού οι γιατροί περίμεναν ένα σημάδι από εκείνον ότι έχει επαφή με το περιβάλλον. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, μειώνοντας έτσι ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες να καταφέρει να συνέλθει.

«Οι γιατροί τους το είπαν στα ίσια: Η ελπίδα να βγει από το κώμα είναι ελάχιστη. Θαύματα γίνονται φυσικά και ως άνθρωπος με μεγάλη οικονομική επιφάνεια μπορεί να έχει την καλύτερη ιατρική φροντίδα που θα μπορούσε να έχει ένας άνθρωπος. Όμως, όλα τα λεφτά του κόσμου δεν μπορούν να επανορθώσουν την ζημιά που έχει πάθει», δήλωσε ο Γερμανός δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του, ο μεγαλύτερος κίνδυνος που διατρέχει αυτή τη στιγμή είναι να προσληφθεί από πνευμονία και αυτό γιατί δεν καταπίνει μόνος του με αποτέλεσμα το σάλιο του να πάει στους πνεύμονες και να προκαλέσει μια λοίμωξη του αναπνευστικού.

Όσο για την κίνηση που είδε ο Φελίπε Μάσα, όταν τον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο; Οι γιατροί κάνουν λόγο για αντανακλαστικές κινήσεις που συμβαίνουν σε ασθενείς που βρίσκονται σε κώμα...

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!!!

athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ