ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΝΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ


Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011

"Γράμμα απο αγανακτισμένο φοιτητή"

"Τι περιμένετε μωρέ! Τι περιμένετε! Σας κοιμήσανε τελείως! Επαναστάτες του κώλου, μεγάλα λόγια, επαναστατικές ιδέες, επαναστατικές κουβέντες, επαναστατικά τραγούδια, επαναστατικά άρθρα. Οι στιγμές πέρασαν ζώα! Οι αφορμές-ευκαιρίες χάθηκαν! Δείτε μωρέ! Δείτε τι γίνεται γύρω σας! Σας βιάζουν μωρέ και σεις κοιμάστε! Ούτε ελληνικά μωρέ δε ξέρετε να γράφετε! Ανίκανοι είστε, άργησα να το καταλάβω. Σας κλέβουν τη ζωή σας και σεις κοιμάστε! Νιώθετε επαναστάτες επειδή βλέπετε Λαζόπουλο και Ράδιο Αρβύλα,νιώθετε οτι κάνετε το καθήκον σας με το να συζητάτε και να ονειρεύεστε εξεγέρσεις και αγώνες κοινωνικούς. Αυτή η πουτάνα η χώρα κάηκε 2 φορές μωρέ, 2 φορές που να πάρει ο διάολος! Και δε κάνατε τίποτα μωρέ!

Περνάγανε οι πολιτικοί εξω απ’τα καμένα σας σπίτια στη Πελλοπόνησο και στη Χαλκιδική και σεις τους σφίγγατε το χέρι μ@λ@κες! Σας κορόϊδεψε με το Χρηματιστήριο ο Σημίτης και σείς απλά λέτε στους νεότερους πόσα λεφτά χάσατε, μ@λ@κες! Σας εξευτέλισαν με τα Ίμια και σεις κάθεστε και βλέπετε βίντεο στο you tube και βρίζετε στα σχόλια, μ@λ@κες! Έπαιρναν μίζες από τη Siemens, και σεις κάθεστε και βλέπετε tv, για να μάθετε λεπτομέρειες, μ@λ@κες! Κουτσομπολεύετε την ίδια σας τη ζωή,ζώα! Έκλεβαν με τα ομόλογα και σεις το ξεχάσατε, μ@λ@κες! Βατοπέδι.

Σας έκοψαν τους μισθούς και το δεχτήκατε,μαλάκες! Σας έκοψαν τις συντάξεις και το δεχτήκατε, κοιμισμένοι γέροι! Νόμος περι ευθύνης Υπουργών. Σας απολύουν και σεις τους γλείφετε μ@λ@κες.Σκότωσαν 15 χρονών παιδί και σεις συζητάγατε για τα μαγαζιά, τις βιτρίνες και τις περιουσίες σας μ@λ@κες, ζώα. Ανέβασαν σκόπιμα τα spreads και σας κοροιδεύουν απ’τα κανάλια τους, λεγοντάς οτι δυστυχώς ανεβαίνουν, μ@λ@κες, ανίκανοι. Διορίζουν τους δικούς τους στο Δημόσιο και τους έκαναν διευθυντές και σεις κάνετε τους υπαλλήλους μ@λ@κες. Δε θέλετε χαρά εσείς, δε θέλετε αισιοδοξία και την αίσθηση οτι κάτι θ’αλλάξει. Έτσι λέγανε και το ’70,και το ’80. Λέγανε οτι κάτι θ’αλλάξει.

Τίποτα δεν άλλαξε και τίποτα δε θ’αλλάξει. Αφου νομίζετε οτι επειδή κοπανάτε το χέρι στο τραπέζι του σπιτιού σας, επειδή τους βρίζετε απο το μπαλκόνι σας, επειδή καθε τρίτη θα δείτε Λαζόπουλο, επειδή τους βρίσατε στο τηλέφωνο με τον κολλητό σας, είστε κι επαναστάτες! Ανίκανοι είστε. Κατάθλιψη «χρειάζεστε», να σας πάρουν την ελπίδα χρειάζεται, να σας εξευτελίσουν τελείως σαν ανθρώπους πρέπει, να σας δώσουν μισθό 30 ευρώ πρέπει. Να μη βρίσκετε διέξοδο πουθενά, να σας κόψουν τη διασκέδαση, το ποτό, τη βόλτα, το τσιγάρο, να σας κόψουν τη χαρά. Να είστε θλιμμένοι και απογοητευμένοι και να απηυδήσετε, μόνο έτσι υπάρχει περίπτωση να ξυπνήσετε… Κοιμάστε μ@λ@κες… Όσο βρίσκετε διέξοδο κάπου τόσο θα βολεύεστε στην απάθειά σας…"

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΤΕΡΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΑ ΝΕΑ?ΔΟΥΛΕΥΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ


Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011

Ποινικοποίηση της ιδιοκτησίας αποφάσισε το υπουργικό!

Έκτη έκτακτη εισφορά για την κατοικία!


Πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί η απόφαση για τα νέα έκτακτα μέτρα που ξαφνικά πήρε η κατοχική κυβέρνηση για να καλύψει για ακόμη μία φορά την μεγαλειώδη αποτυχία της..
Για ακόμη μία φορά την λυπητερή την πληρώνουν ανεξαιρέτως όλοι οι ιδιοκτήτες …κτισμένης επιφάνειας!!! Από σπίτι εως καλύβα δηλαδή, σταυρώνοντας για όλη μια φορά τον απλό πολίτη, τον Έλληνα που δούλευε αποταμιεύοντας ότι μπορούσε επί δεκαετίες, για να πάρει ένα δικό του σπίτι. Σαν να μην έφταναν όλες οι άλλες εισφορές και για την κατοικία, που έχουν οδηγήσει σε απόγνωση τους Έλληνες.
Τα μέτρα τα ανακοίνωσε ο αποδεδειγμένα πλέον ψεύτης αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κατοχής και ξεπουλήματος της χώρας, Ε. Βενιζέλος, αυτός που πριν λίγες μέρες πουλούσε νταηλίκι στην τρόικα, μετά μας είπε ότι η τρόικα έφυγε κατόπιν συνεννόησης μαζί του και τέλος αποδείχτηκε πανηγυρικά πως ότι είπε ήταν για εσωτερική κατανάλωση και οι τροϊκανοί φύγανε επειδή δεν θέλουν να μιλάνε σε αποτυχημένους…
Αυτός λοιπόν ο ο εγωπαθής και αρχομανής αντιπρόεδρος μας ανακοίνωσε πως θα υπάρξει νέα εισφορά σε όλους τους ιδιοκτήτες σπιτιών. Ανάλογα με τα κριτήρια του καθενός, (περιοχή, παλαιότητα, κτλ) η εισφορά θα κυμαίνεται μεταξύ 0.5 και 10 ευρώ!
Υπολόγισαν δε ότι μέσος όρος όλων των κτιρίων για τα οποία θα καταβληθεί εισφορά είναι 4 ευρώ και θα έχει διάρκεια δύο έτη!
Και αν μπει στον λογαριασμό της ΔΕΗ, όπως λένε όσοι νοικιάζουν τί θα κάνουν; Θα προσπαθήσουν να τα βρουν με τους ιδιοκτήτες; Κι όσοι έχουν πολλά διαμερίσματα ξενοίκιαστα, συνεπώς δεν τους προσφέρουν έσοδα; Κι όσοι ακόμη χειρότερα είναι ιδιοκτήτες καταστημάτων που δεν λειτουργούν θα χρεώνονται πολλαπλάσια ως ιδιοκτήτες επαγγελματικού χώρου;
Θέλουν να αυτοπροσδιορίζονται σοβαρή κυβέρνηση, ενώ εξαγγέλλουν μέτρα για τα οποία δεν ξέρουν τις λεπτομέρειες;
Συγγνώμη, αλλά αυτά τα νούμερα, αυτά τα νούμερα που τα αποφάσισαν εκτάκτως σήμερα το πρωί, πώς τα έβγαλαν; Κλείστηκαν επί 3 ώρες όλα τα τζιμάνια, που ζουν παρασιτώντας τόσα χρόνια, στο Μακεδονία Παλλάς, αγναντεύοντας τον Θερμαϊκό και την κατεστραμμένη παραλία και υπολόγισαν νούμερα και μεγέθη τα οποία, σε κάποια άλλη σοβαρή χώρα, θα έβγαιναν μόνο κατόπιν οργανωμένης μελέτης όπου θα λάμβαναν υπ’όψην όλες τις παραμέτρους και λεπτομέρειες για να παρουσιάσουν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο;
Προφανώς και δεν μπορεί να συμβεί αυτό. Συνεπώς ή πάνω στον πανικό τους αποφασίστηκε στο πόδι αυτό το έκτακτο μέτρο ελπίζοντας να πείσουν τους κουτόφραγκους να ξανάρθουν στην Ελλάδα και να πουν μια καλή κουβέντα γι’αυτούς, ή το μέτρο ήταν μελετημένο και αποφασισμένο από καιρό και απλά περίμεναν την στιγμή να το πλασάρουν όσο καλύτερα μπορούν…
Όπως και να χει είτε το αποφάσισαν στο “μπραντς” του ΓΑΠ σήμερα το πρωί είτε το είχαν στην αναμονή εδώ και καιρό, το σίγουρο είναι ότι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο! Επιτίθενται με μανία στον απλό πολίτη του σβήνουν τα εισοδήματα, τον οδηγούν στην φτώχεια και στην ανέχεια και μας πετούν κορώνες για πατριωτικό καθήκον αυτοί που μας έλεγαν μέχρι εχθές ότι ζούμε σε παγκοσμιοποιημένες κοινωνίες…
Όσο για τα υπόλοιπα που αποφασίστηκαν για περικοπή ενός μισθούς σε όλους τους αιρετούς, από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας έως τους δημάρχους… Ε εντάξει! δεν πείθουν πλέον κανέναν ότι όλα αυτά δεν τα κάνουν για χρυσώσουν το χάπι. Έτσι κι αλλιώς όλοι αυτοί θα αναπληρώσουν τα “χαμένα” με άλλους τρόπους, επιδόματα, συμμετοχή σε επιτροπές κτλ κτλ.
Αυτούς θα σκεφτόμαστε όλοι μας όταν στον επόμενο λογαριασμό της ΔΕΗ με τον οποίο θα κληθούν χιλιάδες Έλληνες να πληρώσουν αυτήν την έκτακτη εισφορά… Οι κατάρες 11.000.000 Ελλήνων άλλωστε τους φαίνονται λίγες!

ΜΟΝΟ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ