ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΝΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ


Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011

"Γράμμα απο αγανακτισμένο φοιτητή"

"Τι περιμένετε μωρέ! Τι περιμένετε! Σας κοιμήσανε τελείως! Επαναστάτες του κώλου, μεγάλα λόγια, επαναστατικές ιδέες, επαναστατικές κουβέντες, επαναστατικά τραγούδια, επαναστατικά άρθρα. Οι στιγμές πέρασαν ζώα! Οι αφορμές-ευκαιρίες χάθηκαν! Δείτε μωρέ! Δείτε τι γίνεται γύρω σας! Σας βιάζουν μωρέ και σεις κοιμάστε! Ούτε ελληνικά μωρέ δε ξέρετε να γράφετε! Ανίκανοι είστε, άργησα να το καταλάβω. Σας κλέβουν τη ζωή σας και σεις κοιμάστε! Νιώθετε επαναστάτες επειδή βλέπετε Λαζόπουλο και Ράδιο Αρβύλα,νιώθετε οτι κάνετε το καθήκον σας με το να συζητάτε και να ονειρεύεστε εξεγέρσεις και αγώνες κοινωνικούς. Αυτή η πουτάνα η χώρα κάηκε 2 φορές μωρέ, 2 φορές που να πάρει ο διάολος! Και δε κάνατε τίποτα μωρέ!

Περνάγανε οι πολιτικοί εξω απ’τα καμένα σας σπίτια στη Πελλοπόνησο και στη Χαλκιδική και σεις τους σφίγγατε το χέρι μ@λ@κες! Σας κορόϊδεψε με το Χρηματιστήριο ο Σημίτης και σείς απλά λέτε στους νεότερους πόσα λεφτά χάσατε, μ@λ@κες! Σας εξευτέλισαν με τα Ίμια και σεις κάθεστε και βλέπετε βίντεο στο you tube και βρίζετε στα σχόλια, μ@λ@κες! Έπαιρναν μίζες από τη Siemens, και σεις κάθεστε και βλέπετε tv, για να μάθετε λεπτομέρειες, μ@λ@κες! Κουτσομπολεύετε την ίδια σας τη ζωή,ζώα! Έκλεβαν με τα ομόλογα και σεις το ξεχάσατε, μ@λ@κες! Βατοπέδι.

Σας έκοψαν τους μισθούς και το δεχτήκατε,μαλάκες! Σας έκοψαν τις συντάξεις και το δεχτήκατε, κοιμισμένοι γέροι! Νόμος περι ευθύνης Υπουργών. Σας απολύουν και σεις τους γλείφετε μ@λ@κες.Σκότωσαν 15 χρονών παιδί και σεις συζητάγατε για τα μαγαζιά, τις βιτρίνες και τις περιουσίες σας μ@λ@κες, ζώα. Ανέβασαν σκόπιμα τα spreads και σας κοροιδεύουν απ’τα κανάλια τους, λεγοντάς οτι δυστυχώς ανεβαίνουν, μ@λ@κες, ανίκανοι. Διορίζουν τους δικούς τους στο Δημόσιο και τους έκαναν διευθυντές και σεις κάνετε τους υπαλλήλους μ@λ@κες. Δε θέλετε χαρά εσείς, δε θέλετε αισιοδοξία και την αίσθηση οτι κάτι θ’αλλάξει. Έτσι λέγανε και το ’70,και το ’80. Λέγανε οτι κάτι θ’αλλάξει.

Τίποτα δεν άλλαξε και τίποτα δε θ’αλλάξει. Αφου νομίζετε οτι επειδή κοπανάτε το χέρι στο τραπέζι του σπιτιού σας, επειδή τους βρίζετε απο το μπαλκόνι σας, επειδή καθε τρίτη θα δείτε Λαζόπουλο, επειδή τους βρίσατε στο τηλέφωνο με τον κολλητό σας, είστε κι επαναστάτες! Ανίκανοι είστε. Κατάθλιψη «χρειάζεστε», να σας πάρουν την ελπίδα χρειάζεται, να σας εξευτελίσουν τελείως σαν ανθρώπους πρέπει, να σας δώσουν μισθό 30 ευρώ πρέπει. Να μη βρίσκετε διέξοδο πουθενά, να σας κόψουν τη διασκέδαση, το ποτό, τη βόλτα, το τσιγάρο, να σας κόψουν τη χαρά. Να είστε θλιμμένοι και απογοητευμένοι και να απηυδήσετε, μόνο έτσι υπάρχει περίπτωση να ξυπνήσετε… Κοιμάστε μ@λ@κες… Όσο βρίσκετε διέξοδο κάπου τόσο θα βολεύεστε στην απάθειά σας…"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ