ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΗΜΕΔΑΠΟΙ ΚΙ ΑΛΟΔΑΠΟΙ

Z.K.Γιούνκερ: Γνωρίζαμε τι συμβαίνει στην Ελλάδα

Στις Βρυξέλλες γνωρίζαμε ότι η κρίση θα έρθει στην Ελλάδα αλλά δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε δημόσια, υποστήριξε ο επικεφαλής των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Ο επικεφαλής του Eurogroup παραδέχθηκε: “Ήξερα ότι το πρόβλημα αυτό θα...
έφθανε, διότι συζητούσαμε, οι Γερμανοί, οι Γάλλοι, ο πρόεδρος Ζαν Κλοντ Τρισέ στην ΕΚΤ, η Επιτροπή (ευρωπαϊκή) και εγώ ο ίδιος, για τις προοπτικές για αυτό που δεν ήταν τότε γνωστό, όπως αυτό που αποκαλούμε ελληνική κρίση", δήλωσε ο ίδιος.

Ο Ζ.Κ. Γιούνκερ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο περιθώριο της ετήσιας συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ανέφερε ότι ήταν “φανερό” ότι η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει κάποια μέρα αυτό το πρόβλημα, πρόσθεσε μάλιστα ότι η ελληνική κρίση θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, αν “είχε αντιμετωπιστεί πριν από δυο ή τρεις δεκαετίες" και όχι τον τελευταίο χρόνο.

"Ήξερα ακόμα ότι η Γαλλία και η Γερμανία κέρδιζαν τεράστια ποσά από τις εξαγωγές τους προς την Ελλάδα, αλλά δεν θα μπορούσα να πω δημόσια αυτό που γνώριζα" σημείωσε, αφήνοντας, έτσι, να εννοηθεί ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι ενθάρρυναν την καταναλωτική προοπτική της Ελλάδας σε βάρος της ανάπτυξης και των εξαγωγών της.

http://www.enet.gr

ΓΥΜΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ.ΣΙΓΑ ΤΟΝΕΟ

Ποιο μοντέλο αποκαλύπτει ότι έχει κάνει γυμνή φωτογράφιση;

Έχει απασχολήσει πολλές φορές τον κόσμο των media και της showbiz με τις hot φωτογραφίσεις της, τώρα όμως, για πρώτη φορά, αποκαλύπτει ότι έχει κάνει τελείως γυμνή φωτογράφιση για λογαριασμό γνωστού περιοδικού. Ποια είναι; Η Ανδρομάχη Ξένου, η οποία, όπως είπε στο «Αξίζει να το ζεις» και στη Τατιάνα Στεφανίδου έχει κάνει ένα sexy shooting για Playboy...
Δείτε το video:

gossip-tv.gr


Read more: http://neamadata.blogspot.com/2010/10/blog-post_9046.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+NeaMantata+%28NEA+MANTATA%29#ixzz11n2ScvCJ

ΠΟΜΑΚΟΙ ΘΡΑΚΗΣ.ΦΩΝΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ

Πομάκοι Θράκης: «Οι Τούρκοι 5 αιώνες δεν μπόρεσαν να μας κάνουν Τούρκους, οι Έλληνες μας έκαναν σε 50 χρόνια

«Οι Βούλγαροι πομάκοι στην Ελλάδα απεγνωσμένα αντιστέκονται στον εκτουρκισμό», έγραφε προ ημερών η εφημερίδα «Σεγκα», όπου φιλοξενήθηκε ολοσέλιδο ρεπορτάζ της Τάνια Μανγκαλάκοβα.
Αναφερόμενη στο χωριό Γονικό της Θράκης, η αρθρογράφος ανέφερε ότι «εδώ ελεύθερα επικοινωνεί κανείς στα βουλγαρικά, που για τους κατοίκους είναι μητρική γλώσσα.
Σήμερα, η γεωγραφία της ομιλίας βουλγαρικών των Πομάκων στην Ελλάδα περιλαμβάνει δεκάδες χωριά στην διοικητική περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ακολουθεί τη γραμμή της νότιας Ροδόπης, ξεκινώντας από τα βουλγαρικά σύνορα στη Ροδόπη, στην περιοχή της Ξάνθης (Σκέτσα) και Κομοτηνή (Γκιουμουρτζίνα) και φθάνοντας στα χωριά Ρούσα και Γονικό στον Έβρο και προς Διδυμότειχο στα σύνορα με την Τουρκία.
Στον Έβρο, όπου βρίσκεται το χωριό Γονικό, οι βουλγαρόφωνοι μουσουλμάνοι, οι πομάκοι, είναι κατ’ εξοχήν “καζαλμπάσι”, που ασπάζονται το λαϊκό ισλάμ με χριστιανικά και ειδωλολατρικά στοιχεία.
Οι πομάκοι αποκαλούν τα χωριά τους με ονόματα διαφορετικά από ..........

αυτά στις ταμπέλες και στους γεωγραφικούς χάρτες της σύγχρονης Ελλάδας. Μεταξύ τους ομιλούν σε διάλεκτο της Ροδόπης, που ονομάζουν “πομάτσκι“ και “δική μας γλώσσα“. Ο πατριάρχης Κύριλλος είχε γράψει ότι αυτός ο πληθυσμός ομιλεί “πομάτσκι“. Πρόκειται για διάλεκτο της Ροδόπης και της “Μακεδονίας του Αιγαίου”.

Στην σημερινή Ελλάδα αυτή η γλώσσα ονομάζεται πομακική. Οι πομάκοι στην ελληνική Θράκη αποκαλούνται μεταξύ τους “δικοί μας“. Έτσι τους αποκαλούν και οι Βουλγαρομωαμεθανοί της βουλγαρικής Ροδόπης.

Στην Ελλάδα ζουν περίπου 35.000 – 40.000 πομάκοι. Αν προσθέσουμε και τους μετανάστες στην Γερμανία, Τουρκία, Αθήνα, είναι 80.000, σύμφωνα με στοιχεία του Αχμέτ Ιμάμ, προέδρου της Πανελλαδικής Πομακικής Ένωσης, μη κυβερνητικής οργάνωσης διαφύλαξης του πολιτισμού των Πομάκων στην Ελλάδα. Ο Αχμέτ Ιμάμ είναι και αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Ζαγαλίσα» (στην διάλεκτο της Ροδόπης σημαίνει αγάπη), που συντάσσεται σε πομάκικη διάλεκτο με ελληνικό αλφάβητο.

Στην ελληνική αγροτική οικονομία οι πομάκοι καταλαμβάνουν σημαντικό μέρος – παράγουν γάλα, τυρί, κρέας, ασχολούνται με κτηνοτροφία, καπνοπαραγωγή. Οι άνδρες εργάζονται ως οικοδόμοι στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και στη Δυτική Ευρώπη.

Ταξιδεύοντας από την Ξάνθη προς τα βουλγαρικά σύνορα, ο Αχμέτ δείχνει τις παλιές ταμπέλες στον δρόμο, στις οποίες γράφει ότι απαγορεύεται η φωτογράφηση και ότι η ζώνη ελέγχεται. Υπάρχουν και οχυρά. “Γιατί οι Έλληνες τα έχουν αφήσει;”, ρωτάει ο Αχμέτ.

Κατά τη διάρκεια του Ψυχρού πολέμου, τα πομάκικα χωριά κοντά στην Ξάνθη, που η ντόπιοι αποκαλούν Σκέτσα, ήταν περιορισμένης πρόσβασης. “Σήμερα με τη Βουλγαρία είμαστε στην ΕΕ, γιατί δεν τις απομακρύνουν αυτές τις ταμπέλες;

Εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε τη μητρική γλώσσα μας, την σλαβική, τη βουλγαρική. Είμαστε πιο κοντά στη Βουλγαρία και θέλουμε η Βουλγαρία να μας βοηθήσει, να δώσει υποτροφίες στα παιδιά μας να σπουδάσουν σε βουλγαρικά πανεπιστήμια… Θέλουμε δέκα παιδιά μας να μάθουν βουλγαρικά στη Βουλγαρία, να υπάρχουν φροντιστήρια εκμάθησης βουλγαρικής γλώσσας για τους ανθρώπους μας. Εμείς δεν έχουμε τίποτα το κοινό με την τουρκική γλώσσα, αλλά θα μας την επιβάλουν ως μητρική. Η Βουλγαρία μπορεί να μας βοηθήσει. Οι Έλληνες μέσα σε 50 χρόνια μας έκαναν Τούρκους, ενώ οι Τούρκοι 5 αιώνες δεν μπόρεσαν να μας κάνουν Τούρκους“.

Όταν ο Αχμέτ έγινε δάσκαλος στην γενέτειρά του, Θέρμες, κανείς δεν ήξερε ούτε μία τουρκική λέξη. Μετά το 1975 άρχισε ο εκτουρκισμός των Ελλήνων Πομάκων, μέσω της εκμάθησης της τουρκικής γλώσσας. Οι πομάκοι άρχισαν όχι μόνο να μιλούν την τουρκική, αλλά ξέχασαν και τα τραγούδια τους στη μητρική γλώσσα.

Ο Αχμέτ Ιμάμ φοβάται ότι με την εξαφάνιση των τραγουδιών και της γλώσσας, οι πομάκοι στην Ελλάδα θα αφομοιωθούν πολιτιστικά και ζητεί τη βοήθεια της Βουλγαρίας. “Θέλουμε η Βουλγαρία να μας βοηθήσει οι τραγουδιστές μας να μάθουν τα τραγούδια της Ροδόπης, διότι εσείς τα διατηρείται, ενώ εμείς τα ξεχνάμε. Δεν έχουμε ούτε μουσικούς, δεν έχουμε φολκλόρ, συνεπώς τι πολιτισμό έχουμε αφού δεν έχουμε τραγούδια;“

Μετά το 1989, ιδιαίτερα μετά την κατάργηση των θεωρήσεων εισόδου για τη Βουλγαρία, το 2001, οι Βούλγαροι μουσουλμάνοι της Ροδόπης συναντήθηκαν με τους βουλγαρόφωνους μουσουλμάνους από την άλλη πλευρά του βουνού, στην Ελλάδα. Επικοινωνώντας στη γλώσσα τους, αναγνωρίζονται και αποκαλούνται “δικοί μας”.

Οι σχέσεις τους ενισχύθηκαν μετά την ένταξη της Βουλγαρίας στην ΕΕ, την 1η Ιανουαρίου 2007. Μετά τη διάνοιξη της διάβασης Ζλατογκράντ – Θέρμες, στις 15 Ιανουαρίου 2010, οι επαφές είναι πλέον καθημερινές».

πηγη
Αναρτήθηκε από PELEKIS

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Απεργία 7 Οκτωβρίου 2010 - Διεκδικούμε την επαναφορά και διεύρυνση των μισθολογικών, ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων μας - ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ THN ΠΕΜΠΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ 2010

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Τον τελευταίο χρόνο οι εργαζόμενοι της χώρας μας βιώνουμε την πιο βάρβαρη επίθεση σε βάρος του εισοδήματος, των ασφαλιστικών δικαιωμάτων, των εργασιακών σχέσεων, των συλλογικών και κοινωνικών δικαιωμάτων μας.

Η Κυβέρνηση σε συνεργασία με το ΔΝΤ και την Ε.Ε. με πρόσχημα τα δημοσιονομικά προβλήματα για τα οποία δεν έχουν καμιά ευθύνη οι εργαζόμενοι και με οδηγό το βάρβαρο μνημόνιο καταργεί ιστορικές κατακτήσεις των εργαζομένων της κοινωνίας.

Την ίδια στιγμή ικανοποιεί τα αιτήματα των εργοδοτών και των τραπεζιτών, αυτών δηλαδή που αύξησαν τα υπερκέρδη τους και ευθύνονται για την κρίση, δίνει νέα προνόμια στις τράπεζες και τις επιχειρήσεις.

Οι κοινωνικές ανισότητες μεγαλώνουν, η ανεργία αυξάνεται, το εισόδημά μας περιορίζεται, νέα φορολογικά βάρη φορτώνονται στις πλάτες μας, τα δημόσια αγαθά υποβαθμίζονται και εμπορευματοποιούνται, τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα καταργούνται, η οικονομία οδηγείται σε ύφεση και όλο και περισσότεροι οδηγούμαστε στη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Το επικαιροποιημένο μνημόνιο περιλαμβάνει νέα επώδυνα μέτρα σε βάρος των εργαζομένων και της κοινωνίας: Παραπέρα μείωση εισοδημάτων, νέα φορολογικά βάρη, ξεπούλημα Δημοσίων Επιχειρήσεων και Υπηρεσιών, συγχωνεύσεις Yπηρεσιών και καταργήσεις θέσεων, κατάργηση Συλλογικών Συμβάσεων, υποβάθμιση κοινωνικών δικαιωμάτων, εμπορευματοποίηση της παιδείας και της υγείας.

Στα πλαίσια αυτά είναι φανερό ότι και οι «θεσμικές αλλαγές» για τις οποίες έχει δεσμευτεί η Κυβέρνηση, μέσα από το βάρβαρο μνημόνιο, θα χρησιμοποιηθούν για τη νέα περικοπή δικαιωμάτων. ...

Το «μισθολόγιο» θα προωθηθεί, όχι για να αναβαθμίσει μισθούς και συντάξεις και να αποκαταστήσει τις αδικίες μεταξύ διαφόρων κλάδων του Δημοσίου, αλλά για την περαιτέρω αφαίρεση του εισοδήματος όλων των υπαλλήλων, τη νέα μείωση των συντάξεων.

Η κατά 2,5 δις ευρώ περικοπή των πόρων για τους μισθούς και τις συντάξεις, που προβλέπεται στο μνημόνιο, αποκαλύπτει πλήρως τους στόχους της Κυβέρνησης και κανένας δεν μπορεί να τρέφει αυταπάτες για το περιεχόμενο του «νέου μισθολογίου».

Ταυτόχρονα η Κυβέρνηση αρνείται να επιχορηγήσει το Τ.Π.Δ.Υ. αλλά και τα άλλα Ταμεία, που εξαιτίας της καταλήστευσης των αποθεματικών τους από το κράτος, του παγώματος των προσλήψεων και των ελαστικών εργασιακών σχέσεων, έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο.

Αντίθετα, με το νέο αντιασφαλιστικό νόμο, την άρνηση του κράτους για την επιχορήγηση των επικουρικών ταμείων, καθώς και με τις «αναλογιστικές μελέτες», τα οδηγεί στη διάλυση και την κατάργηση.

Οι εργασιακές σχέσεις στο Δημόσιο βρίσκονται στο στόχαστρο. Απολύονται δεκάδες χιλιάδες έκτακτοι εργαζόμενοι που καλύπτουν πάγιες ανάγκες, συγχωνεύονται και καταργούνται υπηρεσίες και οργανικές θέσεις, απειλείται ακόμη και η μονιμότητα.

Η ομολογία των κυβερνητικών παραγόντων για τις κομματικοπελατειακές παρεμβάσεις στο Δημόσιο δεν γίνεται για να αλλάξουν πολιτική αλλά για να δικαιολογήσουν τα νέα αντιλαϊκά μέτρα που θέλουν να προωθήσουν.

Τη νέα επίθεση στα εισοδήματα, την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων και μέσα από τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ κλπ.

Όλα αυτά βέβαια για ευνόητους λόγους τα παραπέμπουν για μετά τις εκλογές.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Κάθε μέρα που περνάει, γίνεται αντιληπτό ότι αυτή η πολιτική της Κυβέρνησης, του ΔΝΤ και της Ε.Ε., που οδηγεί τους εργαζόμενους και την κοινωνία στη φτώχεια και την εξαθλίωση, είναι αδιέξοδη και για την οικονομία.

Αυτό διαπιστώνεται ακόμη και από τους ίδιους τους ανθρώπους του ΔΝΤ που δηλώνουν ότι το μνημόνιο ήταν λάθος.

Οι εργαζόμενοι με τον αγώνα μας μπορούμε να σταματήσουμε αυτή την πολιτική, τη νέα κοινωνική βαρβαρότητα.

Να δώσουμε την πρέπουσα απάντηση σ’ όσους, «εκτός και εντός τειχών», μιλούν για μονόδρομους και θέλουν να υπονομεύσουν τον αγώνα μας για να γίνει η Ελλάδα «ΜΠΑΝΑΝΙΑ».

Συνεχίζουμε τον αγώνα

* Να ακυρώσουμε το βάρβαρο μνημόνιο

* Να καταργήσουμε τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που μειώνουν τα εισοδήματά μας, τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα, τις εργασιακές μας σχέσεις, τα δημόσια κοινωνικά αγαθά

Διεκδικούμε

* Την επαναφορά και διεύρυνση των μισθολογικών, ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων μας

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"
| More

ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΜΟΙ,ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΕΟ

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΒΙΖΙΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΜΗΝΤΙΑ ΣΤΑΡ

Η Ελίνα απο το Big Brother σε νέες φώτογραφίες ΣΟΚ που δεν ήθελε να βγουν στην δημοσιότητα!


Δεν πέρασε ούτε μια μέρα από την πρεμιέρα του Big Brother και έχουμε ήδη το πρώτο ροζ σκάνδαλο παίκτριας... 
Η Ελίνα Μπεκάκου, η καυτή ξανθιά που μπήκε πρώτη στο σπίτι του Big Brother, είναι ιδιαιτέρως οικεία στους θαμώνες νυχτερινών κέντρων, καθώς εκεί τους.. διασκέδαζε.

Κρυφές φωτογραφίες της διέρευσαν στον Τύπο, όπου η ξανθιά Barbie τα κάνει σχεδόν ΟΛΑ  με άνδρες και γυναίκες!!! 



mpekakoyelina-W450
Καταγραφή-W450
2_1_1_0-W450
4169_1122010fg-W450
6616_101278193217534_100000060627825_37862_6325200_n-W450
8195b546267640c1270ff6c689cef1e73-W450
9378_42elina2010-W450
bekakou2-W450
bekakoy_5-W450
elina Bekakoy 1-W450
Elina_Mpekakou_1-W450
mpekakou16-W450
sexygreekblog


Read more: http://neamadata.blogspot.com/2010/10/big-brother_06.html#ixzz11cCoKNci

ΣΤΡΙΠ ΤΗΖ ΚΑΙ ΞΕΜΑΛΙΑΣΜΑ

Ξύλο για ένα στριπτίζ

Τι μπορεί να γίνει εάν τουλάχιστον εκατό ξελιγωμένες και μεθυσμένες γυναίκες παρακολουθούν στρίπ σόου ενός άνδρα και κάτι πάει στραβά;

Μα φυσικά θα γίνει μύλος… ξεμαλλιάσματα, σκισμένα ρούχα, απειλές και στο τέλος να παρεμβαίνει ολόκληρο αστυνομικό τμήμα για να τις μαζέψει.

Όλη αυτή η απείρου κάλους σκηνή συνέβη σε ένα στρίπ μπαρ στο νησί του Βανκούβερ το περασμένο Σάββατο. Την ώρα που ο ντυμένος αστυνομικός στρίπερ, άρχισε σιγά σιγά να βγάζει τη στολή του μια κυρία δεν είχε οπτική επαφή με τους γυμνασμένους κοιλιακούς του, επειδή κάποια άλλη μπροστά της είχε σηκωθεί από την καρέκλα της και ήταν όρθια.

Αφού την παρακάλεσε να κάτσει ώστε να απολαύσει και αυτή το σόου έγινε το μοιραίο… Η άλλη αρνήθηκε και το μπαρ μετατράπηκε σε φαρ ουέστ.

Οι μεθυσμένες κυρίες αρπάχτηκαν στα χέρια και μέσα σε λίγη ώρα το μπαρ μετατράπηκε σε πεδίο μάχης καθώς κανείς από τους υπεύθυνους του μαγαζιού δεν κατόρθωσε να τις...
χωρίσει.

Έτσι αναγκάστηκαν να καλέσουν ενισχύσεις.

Μετά από λίγη ώρα τέσσερα περιπολικά έφτασαν στο μπαρ. Η αστυνομία κατάφερε να τις ηρεμήσει. Πέντε από τις πρωταγωνίστριες πήγαν στο αστυνομικό τμήμα ενώ ο ιδιοκτήτης του μπαρ κινδυνεύει με βαρύ πρόστιμο καθότι ευθύνεται για το μεθύσι που έκαναν οι γυναίκες.

Στέφανος Νικήτας


Read more: http://www.enimerwsi.com/2010/10/blog-post_9341.html#ixzz11ZtR21p1

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΤΥΠΟΣ

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΝΑΣ

Ποδοσφαιριστής χουφτώνει γυναίκα διαιτητή !!! [video]



Ήταν το 55ο λεπτό της αναμέτρησης της Χέρτα Βερολίνου με την Άαχεν όταν ο μέσος της ομάδας του Βερολίνου Πέτερ Νίμαϊερ «συνελήφθη» να αγγίζει τρυφερά το στήθος της διαιτητή του αγώνα, Μπιμπιάνα Στάινχαους...



Μετά το τέλος του αγώνα, ο Νίμαϊερ προσπάθησε να εξηγήσει την πράξη του λέγοντας: «Ήθελα απλώς να της δώσω ένα χτύπημα στην πλάτη αλλά στεκόταν πιο μακριά από όσο νόμιζα. Πρέπει να δίνουμε κάτι στον κόσμο να διασκεδάζει». Η αναμέτρηση έληξε με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0 με το παιχνίδι να είναι κακό ποιοτικά και τον τηλεσχολιαστή σχολιάζοντας την ενέργεια του Νίμαϊερ να υπογραμμίζει: «Ήταν η πιο ενδιαφέρουσα φάση του αγώνα». Από την πλευρά της η διαιτητής του αγώνα, αστυνομικός στο επάγγελμα, αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό.






Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ

Ο Σειρηνάκης "καλεί" παίκτρια του Big Brother

Προτάσεις πάνε και έρχονται από τον επιτυχυμένο παραγωγό Ελληνικών αισθησιακών ταινιών προς κάθε κατεύθυνση.Σάσα Όλγα και άλλες έχουν ήδη δεχθεί και απορίψει προτάσεις! Τα βέλη όμως του Σειρηνάκη μάλον στοχεύουν παίκτρια του Big Brother...
Λίγο η ομοιότητα με τη Ντουβλή (Τι λίγο....σαν κλώνοι είναι) λίγο τα "προσόντα" που διαθέτει η παίκτρια και λίγο το...
τζουσι βιογραφικό της και ο Σειρηνάκης περιμένει στη γωνία!!!!

 http://news24gr.blogspot.com

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ BLOG

Η Ευρώπη ψηφίζει σήμερα την φίμωση


Ψηφίζεται την Τρίτη 05-10-10 στο Ευρωκοινοβούλιο,περιορισμός της έκφρασης λόγου και περιορισμός του συνεταιρίζεσθαι, σε περίπτωση που αντιστέκεται ή αντιδρά στην κυρίαρχη κυβερνητική πολιτική.

Το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων αρχίζει να μπαίνει σε ρυθμό πλήρους εφαρμογής. Τα χειρότερα έρχονται…..

Από σήμερα, η Ευρώπη μεταλλάσσεται και επισήμως και περιέρχεται σε κατάσταση απόλυτης φασιστικής νοοτροπίας. Οι κυρίαρχες κυβερνητικές πολιτικές, με τις οποίες μπορεί να διαφωνεί ο οιοσδήποτε, επιβάλλονται και απαγορεύεται η οποιαδήποτε διαφορετική άποψη.

Σήμερα, η Ευρώπη απομακρύνεται από την δημοκρατία και εισέρχεται στον προθάλαμο της Νέας Τάξης, που επιθυμεί πολίτες χωρίς γνώμη, πειθήνιους στις αποφάσεις των λίγων.

Σήμερα η Ευρώπη αποχαιρετά το φως και μπαίνει στο σκοτάδι, ορίζοντας έναν νέο μεσαίωνα και τοποθετώντας τους πολίτες που δεν συμφωνούν στην θέση του εχθρού.

kostasxan.blogspot.com/

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ

Xωρίς σχόλια. Ποιοι ελέγχουν τα παγκόσμια «ανεξάρτητα» ΜΜΕ: το CNN έδιωξε παρουσιαστή ο οποίος …




«Το κανάλι CNN έδιωξε τον παρουσιαστή του μεσημεριανού ενημερωτικού δελτίου Ρικ Σάντσες, ο οποίος επέτρεψε στον εαυτό του «αντισημιτικές» ρέπλικες και «κοφτά» σχόλια κατά του γνωστού κωμικού. Μας πληροφορεί γ’ αυτό το Agence France-Presse.

Η είδηση ότι ο Σάντσες δεν εργάζεται πλέον για την εταιρία, αναρτήθηκε και στην σελίδα του CNN. Η ιστοσελίδα γράφει ψευδώς ότι ο παρουσιαστής «έφυγε ξαφνικά» μετά από «μη ορθές δηλώσεις». Όπως πληροφορεί το AFP, την πέμπτη ο Σάντσες σε ένα από τα τοπικά ράδιο χαρακτήρισε τον κωμικό Τζόν Στιούαρτ, ο οποίος σατίρισε την εκπομπή του στο σόου του, στενοκέφαλο. Όταν ο δημοσιογράφος του ζήτησε να δώσει περισσότερες εξηγήσεις, ο Σάντσες είπε ότι ο Στιούαρτ «κρατάει απωθημένα με όλους όσους δεν συμφωνούν μαζί του, το οποίο στο κάτω-κάτω, χαρακτηρίζει και την...

τακτική της φιλελεύθερης ελίτ της χώρας».
Ο δημοσιογράφος θύμισε στον Σάντσες, ότι ο Στιούαρτ είναι εβραίος και, με αυτόν τον τρόπο, εκπροσωπεί την μειονότητα (σ.σ. άρα είναι άνευ κρητικής;). «Ναι, κατάλαβα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι χωρίς εξουσία…. Κάνετε πλάκα;» του απάντησε ο πρώην παρουσιαστής του CNN.

Μετά ο Σάντσες πληροφόρησε το κοινό ότι στις τάξεις των ανθρώπων «που διοικούν το CNN, αλλά επίσης και σε πολλά άλλα κανάλια, υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι».
«Και μετά από αυτό πρέπει να διαδίδουμε ότι οι εβραίοι στις ΗΠΑ είναι καταπιεζόμενη μειονότητα; Εεε, όχι» είπε στο τέλος ο Σάντσες.

Όπως γράφει το CNN ο Σάντσες εργαζόταν στο κανάλι από το Σεπτέμβριο του 2004. Ο Σάντσες είναι από την Κούβα.»

Μετάφραση του ΚΕΑ από την μεγαλύτερη εβραϊκή ιστοσελίδα sem40.ru

Αποφυλακίζονται 1.230 κρατούμενοι


Με βάση τις ρυθμίσεις, του νέου νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης, που απαγορεύουν στο εξής την κράτηση για μη καταβολή δικαστικών εξόδων και την υποχρεωτική μετατροπή των ποινών φυλάκισης έως και τρία χρόνια, σε χρηματικές ποινές φυλάκισης, αποφυλακίζονται άμεσα από τις φυλακές της χώρας 1.230 κρατούμενοι.
Παρέχεται, επίσης, η
δυνατότητα αναστολής εκτέλεσης της ποινής μέχρι 5 χρόνια εφόσον  ο καταδικασθείς δεν έχει προηγουμένως καταδικαστεί σε φυλάκιση ενός έτους και άνω. Επεκτείνεται, δε,  για όλα τα πλημμελήματα η κατ' οίκον έκτιση της ποινής για άτομα άνω των 75 ετών.
Η σειρά μέτρων που προωθεί ο αρμόδιος υπουργός, Χάρης Καστανίδης, έχει στόχο τον εκσυγχρονισμό του συστήματος των ποινών.

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ.ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΩΝ.ΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ

Δηλώσεις από τα κόμματα της Βουλής

Πολιτικές αντιδράσεις για την επίσκεψη Τζιαμπάο

http://img.protothema.gr/EC4A560FEA7C1BF56BF421F7B03E516A.jpg
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την αντίδραση της αντιπολίτευσης προκάλεσε η επίσκεψη του πρωθυπουργού της Κίνας Γουέν Τζιαμπάο στην Ελλάδα και η ψήφος εμπιστοσύνης που έδωσε στη χώρα μας.

«Οι επενδύσεις και τα δάνεια των επιχειρηματικών ομίλων της Κίνας, της ΕΕ, των ΗΠΑ και του Ισραήλ, δεν αφορούν τις λαϊκές ανάγκες», σχολιάζει το ΚΚΕ και συνεχίζει λέγοντας: «Στο βωμό της ανταγωνιστικότητας και της ανάδειξης της χώρας σε κέντρο διαμετακόμισης εμπορευμάτων, θα συνεχισθεί η θυσία των εργατικών δικαιωμάτων, των μισθών, της προστασίας του περιβάλλοντος, το ξεπούλημα της δημόσιας γης και περιουσίας, ενώ θα διογκωθούν τα κυκλοφοριακά - συγκοινωνιακά προβλήματα των κατοίκων της Αττικής, θα επιδεινωθούν η ανισομετρία στην ανάπτυξη περιοχών και κλάδων.

Πραγματική εξάλειψη της ανεργίας, θέσεις πλήρους και σταθερής εργασίας μπορεί να διασφαλίσει μόνο ο κεντρικός σχεδιασμός της λαϊκής οικονομίας, που θα δώσε ώθηση στην εγχώρια βιομηχανική και αγροτική παραγωγή για την κάλυψη των αναγκών του λαού».

O ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται υπέρ της ελληνο-κινεζικής φιλίας και υπέρ της ανάπτυξης των πολιτικών, οικονομικών και εμπορικών σχέσεων ανάμεσα στην Ελλάδα και σε μια μεγάλη χώρα όπως η Κίνα, υπό τη θεμελιώδη και αυτονόητη προϋπόθεση ότι αυτή η ανάπτυξη των οικονομικών σχέσεων και επενδύσεων βασίζεται στο αμοιβαίο όφελος, στο σεβασμό των αμοιβαίων στρατηγικών συμφερόντων και κυρίως στην προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων και του περιβάλλοντος.

Στο πλαίσιο αυτό, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε τη ριζική της αντίθεση στην «αποικιοκρατική» συμφωνία παράδοσης του λιμανιού του Πειραιά στην COSCO και σημειώνει ότι η κίνηση εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι όχι μόνο δεν αυξήθηκε υπό τον Κινεζικό έλεγχο, αλλά μειώθηκε σημαντικά, ενώ το χειρότερο είναι ότι στην επένδυση της COSCO στο λιμάνι κυριαρχούν απαράδεκτες «δουλεμπορικές» συνθήκες εργασίας κατά παράβαση κι αυτής της ανάπηρης ελληνικής εργατικής νομοθεσίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, και με βάση αυτές τις αρνητικές εμπειρίες, εκφράζει τη ριζική του αντίθεση στους προωθούμενους με την επίσκεψη του πρωθυπουργού της Κίνας σχεδιασμούς για την επέκταση και αναβάθμιση των δραστηριοτήτων της COSCO στο λιμάνι του Πειραιά, την επέκταση του ελέγχου και άλλων λιμανιών της χώρας μας από κινέζικα συμφέροντα και ιδιαίτερα τον κινέζικο έλεγχο του στρατηγικής σημασίας εμπορευματικού σταθμού στο Θριάσιο, όπως και τον έλεγχο και άλλων κρίσιμων τομέων με ιδιαίτερο στρατηγικό βάρος ή με μονοπωλιακό ρόλο στην οικονομία μας.

«Η χώρα μας και ο ελληνικός λαός, στο όνομα της προσέλκυσης μεγάλων επενδύσεων, με βάση το απαράδεκτο και αντισυνταγματικό νομοσχέδιο «fast-track», δεν είναι δυνατόν να παραδοθούν στο έλεος των πλέον κερδοσκοπικών επενδυτικών

ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΙΝΙΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ

ΤΟ ΦΛΕΡΤ ΣΤΟ FACEBOOK

Γιατί φλερτάρουμε στο Internet;

Η πιο διαδεδομένη πλέον μορφή φλέρτ είναι αυτή που ξεδιπλώνεται σε διαδικτυακούς κόμβους επικοινωνίας. Εκεί είναι ένας χώρος που όποιος έχει εξασκηθεί καλά στη λεκτική προσέγγιση, κερδίζει έδαφος. Απελευθερωμένος από διάφορες σκέψεις, δίνει το καλύτερο εαυτό του προκειμένου να ακούσει αυτό που επιθυμεί.

Οι περισσότεροι που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, ερωτοτροπούν, λεκτικά πάντα, δίχως να θέλουν να πρωταγωνιστήσουν σε μια συγκεκριμένη υπόθεση. Δίχως κινδύνους αλλά διαθέτοντας μεγάλη φαντασία αναζητούν λύσεις στιγμής. Ερευνητές υποστηρίζουν ότι οι άνθρωποι που καταφεύγουν στο διαδικτυακό φλέρτ, συνήθως δεν είναι δυσαρεστημένοι από τους συντρόφους τους αλλά από τον ίδιο τους τον εαυτό και τον τρόπο ζωής τους!

Είναι ζήτημα επιβεβαίωσης του εγωισμού τους το ότι μπορεί να τους ερωτευτεί ο οποιοσδήποτε . Αισθάνονται ζωντανοί κατά ένα τρόπο, υπολογίσιμοι στο ερωτικό παιχνίδι χωρίς να χρειαστεί να στερηθούν την...

ήδη υπάρχουσα ευτυχία τους ή το υπόλοιπο του τραπεζικού τους λογαριασμού.

Το φλερτ μέσα από το ίντερνετ δεν εγκλωβίζεται από εξωτερικές εικόνες, αλλά προχωράει πολύ βαθύτερα στον εσωτερικό κόσμο αυτών που συμμετέχουν. Δεν δημιουργεί δεσμεύσεις , ούτε υποχρεώσεις. Είναι λίγο σαν αυτό που έλεγε παλιότερα μια διαφήμιση "δεν δίνεις λογαριασμό, δεν παίρνεις λογαριασμό".

Ο Arthur Aron, καθηγητής Ψυχολογίας στο κρατικό πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, δίνει την δική του εξήγηση για το φαινόμενο αυτό. "Είναι ουσιαστικά σαν να εξασφαλίζουμε ένα τρόπο ικανοποίησης του εαυτού μας που δεν θέλει τη μοναξιά. Ο ουσιαστικός σκοπός του φλέρτ είναι η συναισθηματική ανταλλαγή".

Επομένως ένα τέτοιο διαδικτυακό βήμα μπορούν να το τολμήσουν όλοι, αφού δεν κοστίζει καθόλου προκειμένου να νιώθουν καλά, λένε οι ψυχολόγοι αλλά εφιστούν την προσοχή στους "πάικτες": να γίνεται με υπευθυνότητα, να υπάρχουν συγκεκριμένα όρια, να αποφεύγονται οι τακτικές εξαπάτησης. Δεν είναι όλα όπως παρουσιάζονται στην οθόνη, συμπληρώνουν!

Οδηγίες για... αποτελεσματικό φλέρτ.

Δεν υπάρχει μόνο η λεκτική οδός που μπορεί να ακολουθήσει κάποιος, προκειμένου να αποπλανήσει το θήραμα του. Στο παιχνίδι αυτό σημαντικό ρόλο κατέχουν οι χειρονομίες, η στάση του σώματος , η κίνηση των βλεφάρων. Το κεφάλι τείνει προς τη πλευρά του στόχου, αγγίζοντας απαλά και αισθησιακά το λαιμό κοιτώντας τον στα μάτια. Η στάση του σώματος παραμένει σταθερή και η διάθεση "επιθετική".

Όλα αυτά τα "όπλα" στο ιντερνετικό φλερτ, εξαφανίζονται. Άντρες και γυναίκες, παίζουν πλέον με μόνο τους όπλο το μυαλό , για να προσεγγίσουν τον στόχο τους. Κι αυτό γιατί είμαστε προγραμματισμένοι να φλερτάρουμε, βιολογικά και πολιτισμικά. Οι εξελικτικοί βιολόγοι υποστηρίζουν ότι όσοι ελίσσονται στο φλερτ , είναι επιτυχείς στην γρήγορη εύρεση συντρόφου που συνεπάγεται ολοκλήρωση της αναπαραγωγής.

Πότε φλερτάρουν οι γυναίκες!

Ιατρικές έρευνες απέδειξαν ότι οι γυναίκες φλερτάρουν ασύστολα κατά τη διάρκεια της ... ωορηξίας τους! " Κατά την περίοδο της ωορηξίας το ωραίο φύλο προκαλεί συνειδητά ή ασυναίσθητα τον άνδρα, τον παρασύρει και έτσι προκύπτει το γνωστό αποτέλεσμα. Φυσικά όλα αυτά σίγουρα δεν είναι εκ προθέσεως, αφού για όλα αυτά ευθύνονται οι ορμόνες", δίνουν άλλοθι οι ειδικοί.

Πότε φλερτάρουν οι άντρες

Ο αντρικός πληθυσμός τα τελευταία χρόνια έχει μπερδευτεί αρκετά. Στην ουσία έχει χωριστεί σε δύο κατηγορίες: σε αυτούς που δεν φλερτάρουν καθόλου και περιμένουν από τις γυναίκες την.. επίθεση και στους άλλους που ερωτοτροπούν ασυναίσθητα.

Τελικά, γιατί φλερτάρουμε;

Ο Arthur Aron, καθηγητής Ψυχολογίας στο κρατικό πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, δίνει την δική του εξήγηση ."Είναι ουσιαστικά σαν να εξασφαλίζουμε ένα τρόπο ικανοποίησης του εαυτού μας που δεν θέλει τη μοναξιά. Ο ουσιαστικός σκοπός του φλέρτ είναι η συναισθηματική ανταλλαγή".

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ