ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΡΙΠ ΤΗΖ ΚΑΙ ΞΕΜΑΛΙΑΣΜΑ

Ξύλο για ένα στριπτίζ

Τι μπορεί να γίνει εάν τουλάχιστον εκατό ξελιγωμένες και μεθυσμένες γυναίκες παρακολουθούν στρίπ σόου ενός άνδρα και κάτι πάει στραβά;

Μα φυσικά θα γίνει μύλος… ξεμαλλιάσματα, σκισμένα ρούχα, απειλές και στο τέλος να παρεμβαίνει ολόκληρο αστυνομικό τμήμα για να τις μαζέψει.

Όλη αυτή η απείρου κάλους σκηνή συνέβη σε ένα στρίπ μπαρ στο νησί του Βανκούβερ το περασμένο Σάββατο. Την ώρα που ο ντυμένος αστυνομικός στρίπερ, άρχισε σιγά σιγά να βγάζει τη στολή του μια κυρία δεν είχε οπτική επαφή με τους γυμνασμένους κοιλιακούς του, επειδή κάποια άλλη μπροστά της είχε σηκωθεί από την καρέκλα της και ήταν όρθια.

Αφού την παρακάλεσε να κάτσει ώστε να απολαύσει και αυτή το σόου έγινε το μοιραίο… Η άλλη αρνήθηκε και το μπαρ μετατράπηκε σε φαρ ουέστ.

Οι μεθυσμένες κυρίες αρπάχτηκαν στα χέρια και μέσα σε λίγη ώρα το μπαρ μετατράπηκε σε πεδίο μάχης καθώς κανείς από τους υπεύθυνους του μαγαζιού δεν κατόρθωσε να τις...
χωρίσει.

Έτσι αναγκάστηκαν να καλέσουν ενισχύσεις.

Μετά από λίγη ώρα τέσσερα περιπολικά έφτασαν στο μπαρ. Η αστυνομία κατάφερε να τις ηρεμήσει. Πέντε από τις πρωταγωνίστριες πήγαν στο αστυνομικό τμήμα ενώ ο ιδιοκτήτης του μπαρ κινδυνεύει με βαρύ πρόστιμο καθότι ευθύνεται για το μεθύσι που έκαναν οι γυναίκες.

Στέφανος Νικήτας


Read more: http://www.enimerwsi.com/2010/10/blog-post_9341.html#ixzz11ZtR21p1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ