ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ

Xωρίς σχόλια. Ποιοι ελέγχουν τα παγκόσμια «ανεξάρτητα» ΜΜΕ: το CNN έδιωξε παρουσιαστή ο οποίος …




«Το κανάλι CNN έδιωξε τον παρουσιαστή του μεσημεριανού ενημερωτικού δελτίου Ρικ Σάντσες, ο οποίος επέτρεψε στον εαυτό του «αντισημιτικές» ρέπλικες και «κοφτά» σχόλια κατά του γνωστού κωμικού. Μας πληροφορεί γ’ αυτό το Agence France-Presse.

Η είδηση ότι ο Σάντσες δεν εργάζεται πλέον για την εταιρία, αναρτήθηκε και στην σελίδα του CNN. Η ιστοσελίδα γράφει ψευδώς ότι ο παρουσιαστής «έφυγε ξαφνικά» μετά από «μη ορθές δηλώσεις». Όπως πληροφορεί το AFP, την πέμπτη ο Σάντσες σε ένα από τα τοπικά ράδιο χαρακτήρισε τον κωμικό Τζόν Στιούαρτ, ο οποίος σατίρισε την εκπομπή του στο σόου του, στενοκέφαλο. Όταν ο δημοσιογράφος του ζήτησε να δώσει περισσότερες εξηγήσεις, ο Σάντσες είπε ότι ο Στιούαρτ «κρατάει απωθημένα με όλους όσους δεν συμφωνούν μαζί του, το οποίο στο κάτω-κάτω, χαρακτηρίζει και την...

τακτική της φιλελεύθερης ελίτ της χώρας».
Ο δημοσιογράφος θύμισε στον Σάντσες, ότι ο Στιούαρτ είναι εβραίος και, με αυτόν τον τρόπο, εκπροσωπεί την μειονότητα (σ.σ. άρα είναι άνευ κρητικής;). «Ναι, κατάλαβα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι χωρίς εξουσία…. Κάνετε πλάκα;» του απάντησε ο πρώην παρουσιαστής του CNN.

Μετά ο Σάντσες πληροφόρησε το κοινό ότι στις τάξεις των ανθρώπων «που διοικούν το CNN, αλλά επίσης και σε πολλά άλλα κανάλια, υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι».
«Και μετά από αυτό πρέπει να διαδίδουμε ότι οι εβραίοι στις ΗΠΑ είναι καταπιεζόμενη μειονότητα; Εεε, όχι» είπε στο τέλος ο Σάντσες.

Όπως γράφει το CNN ο Σάντσες εργαζόταν στο κανάλι από το Σεπτέμβριο του 2004. Ο Σάντσες είναι από την Κούβα.»

Μετάφραση του ΚΕΑ από την μεγαλύτερη εβραϊκή ιστοσελίδα sem40.ru

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ