ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΒΡΑΚΙ?

Και η Liz Hurley ξέχασε να το ... φορέσει !

Και η Liz Hurley ξέχασε να το ... φορέσει !

Η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΚΑΤΑΝΤΙΑ

Η Καλαμάτα εξορμά στο Ζαβλάνι σήμερα!


Η συνάντηση της Καλαμάτας με το Ζαβλάνι θα διεξαχθεί τελικά σήμερα (Σάββατο) στις 4.30 το απόγευμα στο γήπεδο των Βραχνέϊκων, καθώς η Επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΟ, αποφάσισε να αναβάλλει την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα αφού στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας, θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της σούπερ Λίγκας μεταξύ Κέρκυρας-Ηρακλή.

O Σύνδεσμος Φιλάθλων Καλαμάτας διοργανώνει εκδρομή στη Πάτρα για τον σημερινό αγώνα με το Ζαβλάνι, οπότε αναμένεται βροντερό παρών από τους μελανόλευκους οπαδούς!


Με την νίκη...

ΣΤΑΝΟΧΩΡΗΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ?ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ

"Έφαγε" πόρτα η Ντούβλη από τον Ρέμο!

Το προσπαθούσε και το ξαναπροσπαθούσε η Μαριάννα Ντούβλη να πάρει έστω και ένα βλέμμα από τον Αντώνη Ρέμο, αλλά αυτός την αγνοούσε συνεχώς.

Ο τραγουδιστής βρισκόταν στο Club Breeze στη Λεμεσό για την εμφάνισή του και η Μαριάννα Ντούβλη πέρασε από εκεί, για να τον απολαύσει. Μάταια όμως, αφού ούτε και ένα βλέμμα του δεν κατάφερε να πάρει.

Του έδινε τα χέρια της, αλλά αυτός τίποτα. Του χαμογελούσε και αυτός γυρνούσε από την άλλη. Μαζί της ήταν και οι φίλοι Σπύρος Ρέβης και Φραντζέσκα Μελά. Η Μαριάννα Ντούβλη δεν το έβαλε κάτω και θέλησε να...


βρει τον Αντώνη Ρέμο τετ α τετ στο καμαρίνι του.


Αυτός αρνήθηκε να τη δεχθεί, ενώ αποχώρησε αμέσως ή μάλλον φυγαδεύτηκε, χωρίς να της μιλήσει καν, πόσο μάλλον να φωτογραφηθεί μαζί της. Γύρω στις τρεις η ώρα, η Μαριάννα Ντούβλη αποφάσισε, αφού γεύτηκε τη χυλόπιτά της, να αποχωρήσει με πικρή γεύση από το club μαζί με τους φίλους της που τη συνόδευαν.
showbiz.co.uk

Ο ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΠΟΛΙΕΥΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

Μαζί τα φάγαμε. Οι πολιτικοί τα λεφτά και οι πολίτες την προπαγάνδα...

Οι χτίστες της προπαγάνδας
  
Έκτακτη είδηση: Ο κουρασμένος ανέλαβε την αντικειμενική ευθύνη για την ξαφνική μπόρα που είχε αναστατώσει τους πολίτες κατά την διάρκεια της πρωθυπουργίας του.
Μη σας φαίνεται περίεργο. Ο κουρασμένος έχει την τάση να αναλαμβάνει την ευθύνη για τα πάντα. Αρκεί αυτά τα πάντα να μην είναι σκάνδαλα.
Δηλαδή ακόμα και αν...
 δεχθούμε την σχιζοφρενική στάση του και υποστηρίξουμε ότι τώρα έχει δίκιο (που λέει ότι δεν υπήρχε σκάνδαλο) και όχι τότε που έλεγε «συγγνώμη είμαι ηλίθιος δεν είχα καταλάβει το μέγεθος του σκανδάλου» το συμπέρασμα που καταλήγουμε είναι το εξής:
Ο κουρασμένος μια φορά αποφάσισε να αναλάβει την πολιτική ευθύνη και αυτό το έκανε για μια περίπτωση που δεν χρειαζόταν. Αφού δεν υπήρχε σκάνδαλο.
Για όλα τα υπόλοιπα σκάνδαλα δεν ανέλαβε την πολιτική ευθύνη. Εκτός και αν παραδεχθούμε ότι κατά την διακυβέρνηση της ΝΔ δεν έγινε κανένα σκάνδαλο, η οικονομία ήταν θωρακισμένη και οι πολίτες τρισευτυχισμένοι που ζούσαν σε έναν επίγειο παράδεισο.
Μετά τον κουρασμένο ήρθε και ο Ρουσόπουλος για να στείλει γράμμα στην επιτροπή για να πει ότι ο ίδιος δεν έχει καμιά σχέση. Ο άνθρωπος επειδή είναι πιστός νόμιζε ότι όλες αυτές οι ανταλλαγές δεν γινόντουσαν με ανθρώπινη παρέμβαση αλλά πραγματοποιήθηκαν με ένα θαύμα.
Γιατί δεν πήγαν οι ίδιοι στην βουλή αλλά έστειλαν γράμμα; Ο μεν κουρασμένος βαριόταν να κάνει τόσο μεγάλη διαδρομή ο δε Ρουσόπουλος για να τιμήσει τον πατέρα του που ήταν ταχυδρόμος.
Σε καμία περίπτωση δεν ήθελαν με αυτόν τον τρόπο να πουν στην εξεταστική σε πιο γράμμα τους έχουν γραμμένους. Αφού έτσι κι αλλιώς κανείς δεν πρόκειται να τους κάνει κάτι.
Πολλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν εκφράσει την αντίρρηση τους για την περαίωση και θα ψηφίσουν κατά συνείδηση.
Δηλαδή ότι πει η κυβέρνηση.
Η κυβέρνηση για άλλη μια φορά σχεδιάζει να πάρει μέτρα προς όφελος των πολιτών. Για το καλό μας και μόνο για το καλό μας (μη γελάς, σε βλέπω!) η κυβέρνηση σκέφτεται να φορολογήσει με τον ανώτατο συντελεστή τα λιπαρά τρόφιμα και το «πρόχειρο φαγητό» για να αντιμετωπίσει την παχυσαρκία.
Ουσιαστικά και η τρόικα αυτόν τον σκοπό έχει. Γι΄ αυτό μας κόβουν μισθούς και συντάξεις και μας έχουν ταράξει στην φορολογία. Για να αδυνατίσουμε. Για το καλό της υγείας μας.
Το μνημόνιο λοιπόν θα φύγει όταν όλοι οι Έλληνες θα έχουμε γίνει στυλάκια. Και κάπως έτσι θα πρέπει να ερμηνεύσουμε και τον Αντώνη Σφουγγαράκη που έλεγε ότι αυτός θα μπορούσε να μας βγάλει από το μνημόνιο το 2011.
Προφανώς έχει στα χέρια του καμιά χημική δίαιτα με την οποία θα χάσουμε γρήγορα τα περιττά μας κιλά.
Κατά τα άλλα στην Ευρώπη έγιναν μεγάλες διαδηλώσεις εκατομμυρίων πολιτών για την λιτότητα. Στην Ελλάδα επειδή νιώθουμε ευγνωμοσύνη επειδή η κυβέρνηση φροντίζει για την καλή μας υγεία δεν κουνηθήκαμε καθόλου.
Οι δημοσιογράφοι χτίζουν πολιτικούς. Δεν το λέω εγώ.
Ο Πολίτης (όχι αυτός που έδωσε τον μισθό του στον Γιωργάκη αλλά ο άλλος που έχει τρεις – τέσσερις μισθούς να πορεύεται, ο Γιάννης Πολίτης, ο γνωστός δημοσιογράφος) σε κουβέντα που είχε στον αέρα του Βήμα fm είπε ότι δεν καλούν στα κανάλια νέους πολιτικούς γιατί κανείς από τους μεγαλοδημοσιογράφους δεν θέλει να χάσει τον χρόνο (που είναι θεαματικότητα, άρα χρήμα) για να χτίσει έναν νέο πολιτικό.
Αν αυτό που είπε το δούμε λίγο πιο πλατιά καταλαβαίνουμε ότι τα ΜΜΕ (και ιδιαίτερα η τηλεόραση) χτίζουν πολιτικούς, καταλληλότερους, θύματα και γενικώς είναι οι βασικοί χτίστες της προπαγάνδας.
Το πρόβλημα βέβαια είναι των τηλεθεατών. Που τρώνε αμάσητα ότι τους σερβίρουν. Για δικαιωθεί και ο Πάγκαλος.
Μαζί τα φάγαμε. Οι πολιτικοί τα λεφτά και οι πολίτες την προπαγάνδα.

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΡΕ ΑΡΧΙΔΟΜΑΛΑΚΕΣ?

ΠΟΣΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΓΙΑΧΒΕ (ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ) ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΓΙΑ" ΓΡΑΦΗ?? ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!!

01 Οκτ 2010

Χωρίς Σχόλια

[040_01_0088_BSTD_prev.jpg]Οι φόνοι του Γιαχβέ και Σατανά
Πόσους σκότωσε ο Γιαχβέ σύμφωνα με την ιερή εβραϊκή Έμπνευση;

Είναι αδύνατον να πούμε με βεβαιότητα πόσους, σίγουρα, όμως, είναι πολλοί. Πόσους έπνιξε ο Γιαχβέ στον Κατακλυσμό; Πόσους έκαψε στα Σόδομα και Γόμορρα; Πόσα πρωτότοκα παιδιά των Αιγυπτίων σκότωσε; Η Έμπνευση δεν μας λέει κι έτσι δεν μπορούμε να ξέρουμε σίγουρα, μπορούμε όμως να υπολογίσουμε και να φτάσουμε σε μια κατά προσέγγιση εκτίμηση.Θα αναφέρω ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την Παλαιά διαθήκη που αναφέρεται στη μάχη κατά των Μαδιανιτών!!Κατά διαταγή του πάτερα του Ιησού και Θεού  των χριστιανών Γιαχβέ ο Μωυσής ξεκίνησε τη μάχη όπου ο λαός του Γιαχβέ νίκησε και σκότωσαν όλους τους άντρες  ,πήραν αιχμάλωτες τις γυναίκες και τα παιδιά τους,έκλεψαν όλα τα ζώα τους,όλο το βιός τους ,και τα αγαθά τους και έκαψαν όλα τα χωριά!!Ο Γιαχβέ όμως δεν ικανοποιήθηκε και ούρλιαξε αγριεμένος στον Μωυσή.Γιατί αφήσατε τις γυναίκες να ζήσουν??Σκοτώστε όλα τα αρσενικά παιδιά και όλες τις γυναίκες που δεν είναι παρθένες!!Τα κορίτσια που είναι ανέγγιχτα  αφήστε τα να ζήσουν και ......χαρείτε τα εσείς!!Αυτός ειναι ο Θεός των χριστιανών και πατέρας του Ιησού που παραδόξως ο "καλός" Χριστούλης ξέχασε να τον καταγγείλει ως αδίστακτο δολοφόνο και  κυνηγό ανθρωπίνων κεφαλών!!Να τον χαίρεστε χριστιανοί !!

ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

2.10.10

Απάντηση κύκλων Καραμανλή στα περί επιστροφής του



Με αφορμή σενάρια που κυκλοφόρησαν περί δήθεν επιστροφής του Κώστα Καραμανλή σε κεντρικό ρόλο στη Νέα Δημοκρατία, βουλευτές που συνομιλούν με τον πρώην πρωθυπουργό σχολίαζαν ότι ο Κώστας Καραμανλής  αποχώρησε οικειοθελώς από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, του κόμματος που υπηρέτησε όλη του τη ζωή, και φυσικά δεν διανοείται να πράξει οτιδήποτε που θα έβλαπτε την ενότητα και τη νικηφόρα πορεία του κόμματος υπό τη νέα του ηγεσία. Τα σενάρια τροφοδότησε σειρά δηλώσεων με πρώτη αυτή του Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος τόνισε ότι το κεφάλαιο Καραμανλή δεν έχει κλείσει και κάλεσε τους πάντες να την εκλάβουν όπως θέλουν τη συγκεκριμένη δήλωση. Και άλλοι, μεταξυ αυτών και βουλευτές της ΝΔ, έχουν ταχθει υπέρ της επαναδραστηριοποίηση του πρώην πρωθυπουργού. Και από το ΛΑΟΣ, ο Μάκης Βορίδης τάχθηκε υπέρ της επιστροφής του κ. Καραμανλή ως του ανθρώπου που θα μπορούσε να ανασυντάξει την κεντροδεξιά.
Μιλώντας στο Μega o Γιώργος Καρατζαφέρης τόνισε «Η συζήτηση για την επιστροφή Καραμανλή στην κεντρική πολιτική σκηνή είναι στο πλαίσιο των συζητήσεων που γίνονται ολοένα και συχνότερα για έναν διάλογο ο οποίος θα αρχίσει με σκοπό την συμπόρευση ώστε να βγει η κEεντροδεξιά παράταξη από το τέλμα στο οποίο έχει περιπέσει. Το όνομα του κ. Καραμανλή ακούγεται από την ανάγκη να υπάρξει ένας εγγυητής σε αυτόν τον διάλογο"

Η Ρηγίλλης διαμηνύει οτι δεν υπάρχει θέμα, με τον Αντώ
νη Σαμαρά να τονίζει με νόημα απο την Καστοριά οτι η Νέα Δημοκρατία κοιτάει μπροστά.
nooz


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/2010/10/blog-post_1633.html#ixzz11B8ntMjl

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.ΡΕ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

"ΚΑΛΠΙΚΗ" Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΧΩΡΙΣ "Greek statistick ΚΑΙ Goldman Sachs.!

Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΙΠΕ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ...ΡΩΤΗΣΩ.!!!

Στη σημερινη συνάντηση που είχε ο Πρωθυπουργός με τους δημοσιογράφους στο Μαξίμου συνεβη το εξης εντυπωσιακό.
Προφανώς χωρίς να καταλάβει τις συνέπειες των λεγομένων του και τα πολιτικά αποτελέσματα που παράγουν σε ερώτηση, άν θα προβει σε νομικές ενέργειες εναντίον διεθνών οίκων αξιολόγησης ή διεθνών κερδοσκόπων, δηλ.Goldman Sachs και γιά τα περιώνυμα “greek statistics”, απάντησε:
" Βρισκόμαστε σε συνεννόηση με την αμερικανική πλευρά, η οποία διαθέτει... ανθρώπους ειδικούς στα θέματα αυτά"..!!!
Μας λέει λοιπόν ο Πρωθυπουργός με άλλα λόγια, ότι ακόμη και η εξεταστική που προαναγγέλει γιά την περίοδο Σημίτη, θα γίνει, άν γίνει και στο τέλος δεν θα γίνει, διότι δεν θα θέλουν οι Αμερικανοί...
Αν στην εξεταστική για τον Σημίτη δεν περιλαμβάνονται τα “greek statistics”και η "διαβόητη" Goldman Sachs , τότε τι νόημα έχει η εξεταστική γιά την περίοδο Σημίτη;;;Ας το προσέξουν τα κόμματα...

ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΩΝ

Τέλος η απεργία στους φορτηγατζήδες

 Ωρα 1:48
Την αναστολή των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν πριν από λίγο , οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης, ύστερα από μία συνεδρίαση των 9 προέδρων που κράτησε πάνω από 5 ώρες. Έτσι από την Παρασκευή όλα τα φορτηγά φεύγουν από τα μπλόκα, αρχίζουν να εκτελούν κανονικά τις μεταφορές και επιτέλους θα πάρει ανάσα η αγορά.

Και στη σημερινή Μαραθώνια συνάντηση στα κεντρικά γραφεία του κλάδου στην Ομόνοια, δεν έλειψαν οι εντάσεις με τους σκληροπυρηνικούς να εξακολουθούν να είναι δύσπιστοι και να προτείνουν συνέχιση των κινητοποιήσεων και τους πιο ψύχραιμους να ζητούν την αναστολή τους. Υπήρξαν και σοβαρά επεισόδια, με φωνές, με τους μεταφορείς να πιάνονται ενίοτε και στα χέρια και να πετάνε ακόμα και φωτοβολίδες στην είσοδο του κτιρίου.Πληροφορίες αναφέρουν ότι  προπηλακίστηκε ο Τζωρτζάτος

Μάλιστα, η Επιτροπή Αγώνα φαίνεται να αντιτίθεται στην απόφαση της ομοσπονδίας και να ζητά ψηψοφορία από τη βάση για τη συνέχιση ή όχι των κινητοποιήσεων.

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ.ΜΟΝΟ Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΟΡΘΙΟΥΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Τσάνα στο scorernews: Πάντα για τη νίκη

Mετά τη νίκη της Καλλιθέας επι του Εθνικού Αστέρα και εν όψει της  αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΟΦΗ  ο Τζίμι Τσάνα μίλ...
25 09 2010 | 0 comments | Read more

Δημητρίου στο scorernews: Ομάδα με μέλλον

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε, παρά την ήττα του Κεραυνού,  ο Πέτρος Δημητρίου από την απόδοση των παιχτών του στην εντός έδρας αναμέτρησ...
21 09 2010 | 0 comments | Read more
SUPERLEAGUE

Ο Πατέρας στηρίζει τον Νιόπλια

Ο Νικόλας Πατέρας ξεκαθάρισε στον Νίκο Νιόπλια ότι δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης του παρά τις φήμες που κυκλοφορούν, αλλά του ζήτησε να π...
01 Oct 2010 | 1 comments| Read more

Νιόπλιας μέχρι... την Κυριακή

Ο Νιόπλιας θα παραμένει στον πάγκο του Παναθηναϊκού μέχρι την Κυριακή που θα διεξαχθεί ο αγώνας με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.Στη συνέχεια,...
01 Oct 2010 | 0 comments| Read more

Μάθε μπαλίτσα! Η κριτική του Αλέφαντου για το κάζο του Παναθηναϊκού

Ο Νίκος Αλέφαντος χωρίς εμπάθεια, αλλά με οξύ τρόπο κριτικάρει το κάζο του Ευρωπαίου Παναθηναϊκού...«Ο Παναθηναϊκός δείχνει ότι δεν έχει κά...
01 Oct 2010 | 0 comments| Read more

Συνάντηση κορυφής Πατέρα - Τζίγγερ

Συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, αλλά και τον αδερφό του Γιώργο, είχε το απόγευμα της Πέμπτης ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νικόλας Πατ...
30 09 2010 | 0 comments| Read more
Β' ΕΘΝΙΚΗ

Πας Γιάννινα: Με αλλαγές στον Εύοσμο

Ασκήσεις τακτικής περιελάμβανε η χτεσινή......
01 Oct 2010 | 0 comments| Read more

Τα εισιτήρια με την Καλλιθέα

Τέθηκαν σε διάθεση για τον κόσμο του Πανθρακικού......
30 09 2010 | 0 comments| Read more

Αναστόπουλος: Στον ΟΦΗ αξίζει η Σούπερ Λιγκ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό......
29 09 2010 | 0 comments| Read more

Χτύπησαν τον Νίκο Αναστόπουλο

Δύο άγνωστοι επιτέθηκαν στον Νίκο Αναστόπουλο......
29 09 2010 | 1 comments| Read more

Αναλαμβάνει τον ΟΦΗ ο Αναστόπουλος

Σε προφορική συμφωνία με το Νίκο Αναστόπουλο......
28 09 2010 | 0 comments| Read more
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Kάκαβος: Σαν στο σπίτι μου

Για την νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα......
30 09 2010 | 0 comments| Read more

Πρόβλημα με Τσαρτσίδη

Πρόβλημα με τον Βασίλη Τσαρτσίδη αντιμετωπίζει......
29 09 2010 | 0 comments| Read more

Στήριξη σε Μαρκάκη αλλά...

Αρκετά βαρύ είναι το κλίμα  που επικρατεί......
29 09 2010 | 0 comments| Read more

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ UEFA: Έδωσε ανάσα ο ΠΑΟΚ!

Μπορεί ΑΕΚ και Άρης να μην κατάφεραν να......
01 Oct 2010 | Read more
ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ΚΑΕ ΠΑΟ παρουσίασε την πεντάστερη φανέλα

Υψηλούς στόχους για ακόμα μια χρονιά έχει......
30 09 2010 | Read more
GOSSIP

Τον πήραν βίντεο σε gay περιπτύξεις και αυτοκτόνησε!

Ένα σύγχρονο δράμα με θύμα έναν δεκαοχτάχρονο......
01 Oct 2010 | Read more
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Αυτοκτόνησε παίκτης του ράγκμπι

Συγκλονισμένη είναι η αθλητική κοινότητα......
21 09 2010 | Read more
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Σκέφτεται Κωνσταντόπουλο ο Σάντος!

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός......
27 09 2010 | Read more
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Το βίντεο που σατιρίζει τον Τζόρβα (video)

Η ήττα του Παναθηναϊκού από την Κοπεγχάγη......
01 Oct 2010 | Read more
ΑΡΘΡΑ - ΣΧΟΛΙΑ

Ο παθιασμένος ΠΑΟΚ, η λίγη ΑΕΚ και ο άτυχος Άρης

Μία νίκη και δύο ήττες ο απολογισμός των......
01 Oct 2010 | Read more

.

.

Βρείτε μας στο FACEBOOK

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ UEFA: Έδωσε ανάσα ο ΠΑΟΚ!


Μπορεί ΑΕΚ και Άρης να μην κατάφεραν να συλλέξουν πόντους στη σημερινή βραδιά του Europa League, ωστόσο η νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αύξησε εκ νέου την απόστασή μας από τους Δανούς στους 400 βαθμούς, καθώς η Οντένσε γνώρισε την ήττα από την Στουτγάρδη.


Βέβαια τα νέα που αφορούν τον στόχο της ένατης θέσης δεν ήταν τα επιθυμητά, αφού η Μπεσίκτας, πρόσθεση ακόμα μία νίκη στο σακούλι της και παράλληλα, πολύτιμους βαθμούς στην Τουρκία, ενώ όσον αφορά τις ολλανδικές ομάδες, παρά τη συντριβή της Άλκμααρ, η Αϊντχόφεν εκπλήρωσε με επιτυχία της αποστολή της, επικρατώντας της Μέταλιστ Χάρκιβ.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, όσο η Ελλάδα διατηρείται μέσα στην δωδεκάδα, θα εξασφαλίζει την είσοδο του πρωταθλητή στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και του δευτεραθλητή στην προκριματική φάση, ενώ πρώτος στόχος (αλλά για την ώρα μακρινός) παραμένει η κατάληψη της ένατης θέσης, που θα αυξήσει τον συνολικό αριθμό των ομάδων που θα συμμετάσχουν σε Champions League και Europa League από πέντε σε έξι.

Αναλυτικά η βαθμολογία των χωρών:

1. Αγγλία 73.642 (6/7)
2. Ισπανία 68.615 (7/7)
3. Γερμανία 59.770 (6/6)
4. Ιταλία 54.266 (7/7)
5. Γαλλία 47.178 (5/6)
6. Πορτογαλία 38.796 (4/5)
7. Ρωσία 38.541 (4/6)
8. Ουκρανία 37.383 (4/6)
9. Τουρκία 33.850 (2/5)
10. Ολλανδία 33.629 (5/6)
11. Ελλάδα 30.766 (4/5)
12. Δανία 28.150 (2/5)
13. Ρουμανία 24.991 (2/6)
14. Βέλγιο 24.800 (3/5)
15. Σκωτία 24.141 (1/5)
16. Ελβετία 22.500 (3/5)
17. Ισραήλ 21.000 (1/4)
18. Αυστρία 19.700 (2/4)
19. Τσεχία 19.350 (1/4)
20. Κύπρος 18.124 (0/4)



sportnet

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ