ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

300 ΒΑΛΤΟΙ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΧΑΛΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τα αραπικια που πειναγανε και τρωγανε σκουπιδια στον τοπο τους ηρθανε εδω πληρωνοντας 10.000 ευρω(που στο διαολο τα βρηκαν?).Κανανε καταληψη στη νομικη σχολη συνεπικουρουμενοι απο λαμμογια σαν την κουρτοβικ και τον σκυφτουλη αλλα και απο ολους τους συριζαιους,και  τωρα οι ξυπολητοι βαζουν και ορους.Και οπως παει το πραγμμα θα τους δωσουν χαρτια και θα τους αμολησουν να "δουλεψουν"στα περιξ της ομονοιας και στους γυρο δρομους.Και οταν λεμε θα δουλεψουν ολοι ξερουμε τι σημαινει 300 αραπικια στο δρομο.Κλοπες ληστειες βιασμους και απειλες κατα ελληνων πολιτων στο μεγα μπαχαλο που λεγεται κρατος του γιωργακη παπανδρεου.Δε μπορει να βγαινουν ρε τα αραπικια στις καμερες και να απειλουν οτι θα παρουν το νομο στα χερια τους.Ποιοι μωρε οι αραπαδες απο το τουνεσι και τη σκεντερια?Αυτο το κρατος που εχουμε με τους πολιτικους που εχουμε σαν τους συριζαιους καλα να παθουμε.

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΩΧΧΧΧΧΧΧ.ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ Η ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ.........

"Δεν θα αυξηθούν ξανά οι συντελεστές ΦΠΑ"

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου με συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία υποστήριξε ότι δεν είναι στις προθέσεις του να "επιβαρυνθούν μαζικά μισθωτοί και συνταξιούχοι", ενώ τόνισε πως δεν θα αυξηθούν ξανά οι συντελεστές ΦΠΑ. "Τα προγράμματα προσαρμογής που έχουν....




περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας και βιωσιμότητας είναι αυτά που στηρίζονται, κυρίως, στη μείωση των κρατικών δαπανών...Είμαστε πια στο σημείο που περαιτέρω αύξηση των συντελεστών, π.χ. στο ΦΠΑ, δεν θα μπορέσει να αποδώσει περισσότερα έσοδα". Κάτι μας θυμίζει αυτό.. Τελευταία φορά που το είχε πει ο Υπουργός είχαμε αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ σε βασικά καταναλωτικά αγαθά.. Να δούμε τι αύξηση θα βρει να κάνει τώρα..

ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΜΙΝΑ ΜΑΣ.ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΘΟΜΜΑΙ ΝΑ ΓΔΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ,ΑΣ ΠΑΩ ΕΤΟΙΜΗ..............


Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2011

Η Μίνα Ιορδανίδου με nipslip σε πάρτυ μασκέ..


Η Μίνα Ιορδανίδου με nipslip σε πάρτυ μασκέ..

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ





















ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ Η ΟΤΑΝ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ