ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Μέλι και κανέλλα. Αυτά που δεν θα ήθελαν να τα ξέρουμε οι φαρμακοβιομηχανίες...



Το μέλι είναι το μόνο τρόφιμο στον πλανήτη που δεν θα χαλάσει ή θα σαπίσει ποτέ.
Μόνο θα ζαχαρώσει. Το μέλι στη πραγματικότητα θα είναι πάντα το μέλι.
Ωστόσο όταν το αφήσετε σε ένα ψυχρό, σκοτεινό μέρος για πολύ καιρό θα γίνει στερεό. Όταν συμβεί αυτό θα χαλαρώσει το καπάκι, βράζουμε λίγο νερό, και καθίζουμε το δοχείο με το μέλι στο ζεστό νερό, σβήστε τη φωτιά και αφήστε το να υγροποιηθεί. Στη συνέχεια είναι τόσο καλό όσο ήταν και στην αρχή. Ποτέ να μην βράσει το μέλι ή να το βάζουμε σε φούρνο μικροκυμάτων. Αν γίνει αυτό θα σκοτωθούν τα ένζυμά του.

Cinnamon and Honey
Στοίχημα ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν θα ήθελαν αυτές οι πληροφορίες να κάνουν τον γύρο του κόσμου.
Τα πραγματικά περιστατικά σχετικά με μέλι και κανέλα: έχει διαπιστωθεί ότι ένα μίγμα του μελιού και κανέλας θεραπεύει τις περισσότερες ασθένειες.

Το μέλι...
παράγεται στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Οι επιστήμονες σήμερα δέχονται επίσης, το μέλι ως «RamBan» (πολύ αποτελεσματικό) φάρμακο για όλα τα είδη ασθενειών. Το μέλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς παρενέργειες σε κάθε είδους ασθένειες.
Η σημερινή επιστήμη λέει ότι ακόμα κι αν το μέλι είναι γλυκό, εάν ληφθεί στη σωστή δοσολογία ως φάρμακο, αυτό δεν βλάπτει τους διαβητικούς ασθενείς. Το World News, ένα περιοδικό στον Καναδά, στην έκδοσή του με ημερομηνία 17 Ιανουαρίου 1995 έχει δώσει τον ακόλουθο κατάλογο των ασθενειών που μπορεί να θεραπευτεί με μέλι και κανέλα, όπως έχει ερευνηθεί από δυτικούς επιστήμονες:

HEART DISEASES:
Κάντε μια πάστα από μέλι και κανέλα σε σκόνη, αλύψτε στο ψωμί και να το φάτε τακτικά για πρόγευμα. Μειώνει τη χοληστερόλη στις αρτηρίες και σώζει τον ασθενή από καρδιακή προσβολή. Επίσης, όσοι είχαν ήδη μια καρδιακή προσβολή, αν κάνουν αυτή τη διαδικασία καθημερινά, διατηρείται μίλια μακριά από την επόμενη καρδιακή προσβολή. Η τακτική χρήση της παραπάνω διαδικασίας ανακουφίζει από την απώλεια της αναπνοής και ενισχύει την καρδιά να κτυπά. Στην Αμερική και τον Καναδά,διάφορες ιδιωτικές κλινικές έχουν θεραπεύσει επιτυχώς ασθενείς και έχουν διαπιστώσει ότι μεγαλώνοντας, οι αρτηρίες και οι φλέβες χάνουν την ευελιξία τους και φράζουν. Μέλι και κανέλα αναζωογονούν τις αρτηρίες και τις φλέβες.

ARTHRITIS:
Αρθρίτιδα. Οι ασθενείς μπορούν να λαμβάνουν καθημερινά, πρωί και βράδυ, ένα φλιτζάνι ζεστό νερό με δύο κουταλιές μέλι και ένα μικρό κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη. Εάν λαμβάνεται τακτικά, ακόμη και χρόνια αρθρίτιδα μπορεί να θεραπευτεί. Σε μια πρόσφατη έρευνα που διεξήχθει στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης, διαπιστώθηκε ότι όταν οι γιατροί έκαναν τη θεραπεία στους ασθενείς με ένα μίγμα μιας κουταλιάς της σούπας μέλι και μισό κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη πριν από το πρωινό, διαπίστωσαν ότι μέσα σε μια εβδομάδα, από τα 200 άτομα που είχαν υποστεί επεξεργασία, σχεδόν 73 ασθενείς είχαν εντελώς απαλλαγεί από τον πόνο, και μέσα σε ένα μήνα ως επί το πλείστον όλοι οι ασθενείς που δεν μπορούσαν να περπατήσουν ή να μετακινηθούν εξαιτίας της αρθρίτιδας, περπάτησαν απαλαγμένοι απο τον πόνο.

BLADDER INFECTIONS:
Πάρτε δύο κουταλιές της σούπας κανέλα σε σκόνη και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό και πιείτε το. Καταστρέφει τα μικρόβια στην κύστη.

CHOLESTEROL:
Δύο κουταλιές της σούπας μέλι και τρία κουταλάκια του γλυκού σκόνη κανέλας αναμιγνύεται σε 450ml νερό, δίνοντάς το σε έναν ασθενή με χοληστερίνη, βρέθηκε ότι μειώνει το επίπεδο της χοληστερόλης στο αίμα κατά 10% μέσα σε δύο ώρες.
Όπως αναφέρθηκε για τους αρθριτικούς ασθενείς, εάν ληφθεί τρεις φορές την ημέρα, κάθε χρόνια χοληστερόλη θεραπεύεται. Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρθηκαν στην εν λόγω εφημερίδα, αγνό μέλι που λαμβάνεται με τροφή ανακουφίζει καθημερινά τη χοληστερόλη.

COLDS:
Εκείνοι που πάσχουν από συχνά ή σοβαρά κρυολογήματα πρέπει να λαμβάνουν μία κουταλιά της σούπας χλιαρό μέλι με 1 / 4 κουταλάκι κανέλα σε σκόνη την ημέρα για τρεις ημέρες. Αυτή η διαδικασία θα θεραπεύσει και τον πιο χρόνιο βήχα, το κρυολόγημα, καθώς και την ιγμορείτιδα.

UPSET STOMACH:
Μέλι που λαμβάνονται με σκόνη κανέλας θεραπεύει το πόνο στο στομάχι, αλλά καικαθαρίζει τα έλκη του στομάχου από τη ρίζα τους.

GAS:
Σύμφωνα με τις μελέτες που έγιναν στην Ινδία και την Ιαπωνία, αποκαλύπτεται ότι αν το μέλι λαμβάνεται με λίγη κανέλα σε σκόνη, το στομάχι απαλλάσσεται από αέρια.

IMMUNE SYSTEM:
Καθημερινή χρήση κανέλας σε σκόνη ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και προστατεύει τον οργανισμό από βακτήρια και ιούς. Οι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι το μέλι έχει διάφορες βιταμίνες και σίδηρο σε μεγάλες ποσότητες. Η συνεχής χρήση του μελιού ενισχύει τα λευκά αιμοσφαίρια του αίματος για την καταπολέμηση των βακτηριακών andviral ασθενειών.

INDIGESTION:
Κανέλα σε σκόνη ανακατεμένη σε δύο κουταλιές της σούπας μέλι που λαμβάνεται πριν από το φαγητό ανακουφίζει από οξύτητα και χωνεύει ακόμη τα βαρύτερα φαγητά.

LONGEVITY:
Τσάι με μέλι και κανέλα σε σκόνη, όταν λαμβάνεται τακτικά, συλλαμβάνει τη φθορά των γηρατειών. Πάρτε τέσσερις κουταλιές μέλι, ένα κουταλάκι κανέλα σε σκόνη,και τρία φλιτζάνια νερό και τα βράζουμε όπως το τσάι. Πίνετε 1 / 4 φλιτζανιού, τρεις έως τέσσερις φορές την ημέρα. Κρατά το δέρμα φρέσκο ​​και απαλό και εμποδίζει τα γηρατειά. Η ζωή εκτείνεται ακόμη και άνω των 100 ετών.

PIMPLES:
Τρεις κουταλιές της σούπας μέλι και ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη πάστα. Εφαρμόστε αυτήν την πάστα για τα σπυράκια πριν από τον ύπνο και να πλένουν το επόμενο πρωί με χλιαρό νερό. Εάν γίνεται καθημερινά για δύο εβδομάδες, αφαιρεί τα σπυράκια από τη ρίζα.

SKIN INFECTIONS:
Εφαρμόστε μέλι και κανέλα σε σκόνη σε ίσα μέρη στις περιοχές που χρήζουν θεραπείας. Έκζεμα, λειχίνες και σε όλους τους τύπους των λοιμώξεων του δέρματος.

WEIGHT LOSS:
Καθημερινά το πρωί, μισή ώρα πριν από το πρωινό με άδειο στομάχι, και το βράδυ πριν τον ύπνο, να πιείτε μέλι και κανέλα σε σκόνη βρασμένα σε ένα φλιτζάνι νερό.Εάν λαμβάνεται τακτικά, μειώνει το βάρος ακόμη και στο πιο παχύσαρκο άτομο.Επίσης, πίνοντας αυτό το μίγμα τακτικά, δεν επιτρέπει στο λίπος να συσσωρευτεί στο σώμα, ακόμη και αν κάποιος ακολουθεί διατροφή πλούσια σε θερμίδες.

CANCER:
Πρόσφατη έρευνα στην Ιαπωνία και την Αυστραλία έδειξε ότι προχωρημένες μορφές καρκίνου του στομάχου και των οστών έχουν θεραπευτεί επιτυχώς. Οι ασθενείς που πάσχουν από αυτά τα είδη καρκίνου θα πρέπει να λαμβάνουν καθημερινά μια κουταλιά της σούπας μέλι με ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη για ένα μήνα τρεις φορές την ημέρα.
FATIGUE:
Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι η περιεκτικότητα σε σάκχαρα του μελιού είναι πιο χρήσιμα παρά επιβλαβή στην αντοχή του σώματος. Ηλικιωμένοι που παίρνουν μέλι και κανέλα σε σκόνη σε ίσα μέρη, έχουν μεγαλήτερη εγρήγορση και ευελιξία. Ο Δρ Milton, ο οποίος έχει κάνει την έρευνα, λέει ότι η μισή κουταλιά της σούπας μέλι που λαμβάνεται σε ένα ποτήρι νερό και πασπαλισμένα με λίγη κανέλα σε σκόνη, που λαμβάνονται καθημερινά μετά το βούρτσισμα των δοντιών και το απόγευμα, περίπου στις 15:00 μ.μ.όταν η ζωτικότητα του σώματος αρχίζει να μειώνεται, αυξάνει τη ζωτικότητα του σώματος μέσα σε μια εβδομάδα.

BAD BREATH:
Οι άνθρωποι της Νότιας Αμερικής, το πρώτο πράγμα που κάνουν το πρωί, είναι γαργάρες με ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι και κανέλα σε σκόνη αναμεμιγμένα με ζεστό νερό. Έτσι διατηρούν την αναπνοή τους φρέσκια ​​όλη την ημέρα.

HEARING LOSS:
Καθημερινά πρωί και βράδυ μέλι και λίγη κανέλα σε σκόνη, που λαμβάνονται σε ίσα μέρη, αποκαθιστά τα προβλήματα της ακοής.

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ..............


Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

ΝΔ Vs "Aνεξάρτητων Ελλήνων": O Π.Καμμένο οπλίζει, το αντάρτικο αρχίζει...


Δέσμιοι των πολιτικών τους επιλογών από το Νοέμβριο και ένθεν, ο Αντώνης Σαμαράς και η ΝΔ, υφίστανται πλέον καθημερινά μια τρομακτική φθορά, τόσο από τις ισχυρές φυγόκεντρες αντιμνημονιακές δυνάμεις που αναπτύσσονται στο εσωτερικό του κόμματος, όσο και από την ανελέητη προπαγάνδα της διαπλοκής που θέλει πάση θυσία την επομένη των εκλογών το ΠΑΣΟΚ του 10-15% να αποτελεί το βασικό στήριγμα σε μια συγκυβέρνηση. 

Κάτι που έχει προκαλέσει συστημική ζημιά στη ΝΔ η οποία ζημιά 
είναι ανεξέλεγκτη πλέον, όσο τα ΜΜΕ της διπαλοκής παίζουν το σενάριο της συγκυβέρνησης.
Παραδοσιακοί ψηφοφόροι της ΝΔ, που στάθηκαν δίπλα στο κόμμα ακόμα και στις δύσκολες εκλογικές αναμετρήσεις του 1993 και του 2009, ανατριχιάζουν στην ιδέα ότι θα ψηφίσουν ΝΔ για να δουν και πάλι αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Σαμαρά τον … υπουργό Οικονομικών της χρεοκοπίας και πρόεδρο του «προκυνημένου» ΠΑΣΟΚ, τον Ε.Βενιζέλο.

Στις δημοσκοπήσεις το ποσοστό των πολιτών που δεν πιστεύει ότι η ΝΔ θα κατακτήσει την αυτοδυναμία και θα αναγκαστεί να συμμαχήσει με το ΠΑΣΟΚ, πλησιάζει το 90% (!) και αυτή η εμπεδωμένη άποψη στο σώμα των ψηφοφόρων κατατρώει την παραδοσιακή εκλογική βάση της ΝΔ.

Ήδη το κόμμα του Π.Καμμένου εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις να πλησιάζει την εκλογική δύναμη του ΛΑΟΣ και όπως εξελίσσεται η κατάσταση δεν αποκλείεται να το δούμε να προσεγγίζει διψήφιο ποσοστό. 

Μέχρι στιγμής όλοι έχουν γυρίσει την πλάτης στο κάλεσμα για συστράτευση, στα πλαίσια της πανστρατιάς που κήρυξε. Από τους 16 διαγραφέντες βουλευτές οι περισσότεροι θα ενταχθούν στο κίνημα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» που αύριο ανακοινώνεται επίσημα από τον Π.Καμμένο στο Δίστομο.

Μάλιστα μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί και η συγκρότηση Κοινοβουλευτικής Ομάδας, από τους "Ανεξάρτητους Έλληνες", χωρίς να αποκλείεται να ενταχθούν πλην των διαγραμμένων της ΝΔ και διαγραμμένοι του … ΠΑΣΟΚ! Οπότε δεν αποκλείεται να δούμε κάθετη εκτόξευση των ποσοστών των "Ανεξάρτητων Πολιτών", οι οποίοι αντιμετωπίζονται από ξένες πρεσβείες στην Αθήνα ως "αξιόλογη πολιτική δύναμη που μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις"...
Η σχέση ΝΔ-"Ανεξαρτήτων Ελλήνων", θυμίζει πλέον την σύγκρουση τακτικού στρατού-ανταρτών, όπου οι τελευταίοι μάχονται σε ευνοϊκό περιβάλλον: Φιλικά διακείμενος πληθυσμός, πρόσφορο έδαφος για ανταρτοπόλεμο. Και με το χρόνο να κυλάει υπερ τους... 
Η ίδρυση του κόμματος θα γίνει σήμερα στις 11:00 πμ στο δημαρχείο Διστόμου (αίθουσα συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου) σε μια άκρως συμβολική κίνηση που μιλάει στην καρδιά των Ελλήνων.


Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

10:30 πμ Κατάθεση στεφάνου στο Μαυσωλείο Διστόμου
11:00 πμ Παρουσίαση κόμματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, αίθουσα συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου Δήμου «Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας»
12:00 πμ Επίσκεψη στο Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού.

Στη ΝΔ υπάρχει έντονη αναταραχή για το ρεύμα του νέου κόμματος και ήδη οι «μπακογιαννικοί» (αυτοί έμειναν να στηρίζουν τον Α.Σαμαρά…) προτείνουν, (τι άλλο;) αναβολή των εκλογών μέχρι το φθινόπωρο, μήπως και «ξεφουσκώσει» η ορμή των «Ανεξάρτητων Ελλήνων». 

Βλέπουμε λοιπόν ότι στη ΝΔ σκέφτονται ακόμα με όρους παλαιότερων εκλογικών αναμετρήσεων και δεν μπορούν να συλλάβουν όχι τα μηνύματα, αλλά το βουητό του ποταμού της Ιστορίας που σπρώχνει οποιαδήποτε αντιμνημονιακή δύναμη μπροστά. 

Αδυνατούν να αντιληφθούν ότι αν μεταθέσουν τις εκλογές το φθινόπωρο, το πιθανότερο είναι οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» με μόνο όπλο επικοινωνίας (αλλά τι όπλο!) το διαδίκτυο, να περάσουν μπροστά από τη ΝΔ!

Δεν καταλαβαίνουν ότι η πολιτική που ακολουθεί η ΝΔ από το Νοέμβριο και μετά το μόνο που εξασφαλίζει είναι η «πασοκοποίηση» των ποσοστών του κόμματος και μάλιστα με ρυθμό πολύ ταχύτερο από του ΠΑΣΟΚ. Αλλά μήπως ακριβώς αυτός είναι ο στόχος των ξένων δυνάμεων που είχαν αφηνιάσει να σπρώξουν τη ΝΔ στον ολέθριο, για την Ελλάδα, κύκλο των Μνημονίων; 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ