ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ



Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ! ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΤΑ ΚΑΜΝΕΝΟΥ


Ο 48χρονος Correa, τονίζοντας το γεγονός ότι κάθε άλλο παρά παραδοσιακός πολιτικός είναι, προσπάθησε πάνω απ όλα να ανασκευάσει το όλο πολιτικό σύστημα της χώρας του, και να τονώσει τις δημόσιες δαπάνες. Μεταξύ άλλων, ακύρωσε τα χρέη της χώρας του προς τους ξένους επενδυτές, και συγκρούσθηκε με τη Ουάσιγκτον. Εκτός των άλλων, έχει αποκαλέσει τον Αμερικανό πρόεδρο George Bush «ηλίθιο», και έχει κατηγορήσει τα ΜΜΕ της χώρας του ότι συμπεριφέρονται σαν «άγρια θηρία». 

Μεταξύ αυτών που τον πολεμούν είναι και τα ΜΜΕ της χώρας του, τα οποία έχει χαρακτηρίσει ως τον «μεγαλύτερο εχθρό του», και ως εμπόδιο στις μεταρρυθμίσεις που σχεδιάζει.
Ο Correa, που έχει σπουδάσει στην Αμερική και έχει διατελέσει και υπουργός Οικονομικών, θεωρεί πως το κύριο εμπόδιο στην ανάπτυξη της χώρας του είναι η εξάρτησή της στους ξένους δανειστές. Αναλαμβάνοντας τη προεδρία, χαρακτήρισε το χρέος του κράτους ως παράνομο, με την αιτιολογία ότι τα προηγούμενα καθεστώτα που δανείστηκαν τα ποσά αυτά ήταν διεφθαρμένα. Ορκίστηκε να πολεμήσει τους δανειστές στα διεθνή δικαστήρια, και να μειώσει τα χρέη.
"Αν θέλετε να σκοτώσετε τον πρόεδρο της χώρας, εδώ είμαι. Σκοτώστε με σκοτώστε με αν δεν είστε χαρούμενοι, σκοτώστε με αν έχετε θάρρος, αλλά θα συνεχίσουμε με μία πολιτική, αυτή της δικαιοσύνης, της αξιοπρέπειας. Και δεν θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω" 
Ραφαέλ Κορέα. 
Στις 30 Σεπτεμβρίου του 2010, αστυνομικοί που διαμαρτύρονταν για μισθολογικά τους θέματα συνέλαβαν τον Πρόεδρο Κορέα. Λίγο αργότερα πολεμικά αεροσκάφη άρχισαν να κόβουν βόλτες πάνω από την πρωτεύουσα του Ισημερινού, οι ένοπλες δυνάμεις του οποίου, χρόνια εκπαιδευόμενες από τις ΗΠΑ, δεν μοιάζουν ενθουσιασμένες με τον Πρόεδρο.
Μαθαίνοντας τη σύλληψη του Κορέα, ο λαός του Ισημερινού βγήκε μαζικά στους δρόμους και τον απελευθέρωσε το βράδυ της ίδιας μέρας. Η πρώτη ενέργεια του Προέδρου, μετά το μίνι-πραξικόπημα, ήταν η απέλαση του αμερικανού Πρέσβη.
Οι 7 θέσεις του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου:
1) Άμεση ανακήρυξη της ΑΟΖ, σε όλη την επικράτεια.
2) Άμεση ανάληψη καταστατικού ελέγχου της Τράπεζας της Ελλάδας από το ελληνικό κράτος.
3) Συγκρότηση επιτροπής λογιστικού ελέγχου του χρέους από το 1974.
4) Καταγγελία δανειακών συμβάσεων, επί τη βάσει αρχών που καθορίζουν οι ευρωπαϊκές συνθήκες.
5) Ομόφωνη διακομματική πρόταση αναθεώρησης του άρθρου 86 του Συντάγματος περί ευθύνης υπουργών και έλεγχο του "πόθεν έσχες" του πολιτικού κόσμου από το 1974 μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο «δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί η ατιμωρησία των πολιτικών, ενώ οι έλληνες πληρώνουν τα λάθη των πολιτικών που ασκήθηκαν μέχρι σήμερα από τους ίδιους τους πολιτικούς».
6) Ενημέρωση του συνόλου της Βουλής σχετικά με τα πεπραγμένα των κυβερνήσεων από το 2009 μέχρι σήμερα, για κάθε τι που υπέγραψαν, και, όπως είπε, υπάρχουν έγγραφα που υπογράφτηκαν από κυβερνητικά στελέχη, χωρίς, όπως υποστήριξε, να έχουν τέτοιο δικαίωμα.
7) Εξάντληση κάθε τρόπου και μέσου για την πληρωμή του χρέους των Γερμανών απέναντι στην Ελλάδα, είτε πρόκειται για αποζημιώσεις είτε για το αναγκαστικό δάνειο επί Κατοχής.


ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΦΑΞ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ;;;


ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΠΟΙΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΥΝΗΤΙΚΆ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ;;;


ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΆΜΕΣΟ ΟΦΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ;;;


ΠΟΙΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟΝ Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ;;;;


ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ FAX - ΝΟΝ PAPER ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;;;;


ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΠΟΛΕΜΟ"ΤΩΝ CDS ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΕΝΑΓΩΝΙΟΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ;;;;;


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΥΣ ΟΡΟΥΣ" ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ-ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ;;;;;


ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ(enikos.gr)ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ ΩΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΛΥΜΑΊΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ;;;;


ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΟΙΚΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;;




ΤΕΛΟΣ..............


ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ (ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ) ΜΕ ΚΙΠΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΑΝ ΤΗΝ ΓΑΖΑ ΣΑΝ ΣΕ ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑΣ;;;;


ΕΧΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ CDS ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΊΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;;;;;

 

 



ΤΟ ΝON PAPER...ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΑΠΟ FAX ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ!!!







ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ


ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Ένα δεύτερο χαρτί που θέλω να σας εγχειρίσω και μου το άφησε ο κ. Καμμένος, είναι οι θέσεις του Κόμματος του κ. Καμμένου. Με παρακάλεσε να το παραδώσω στους πολιτικούς Αρχηγούς.


ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ (Γενική Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας): Την απάντησή μας την ξέρει.


ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Είναι οι επτά όροι του κ. Καμμένο





 
eleytheriahthanatos
skandalistis


ΠΗΓΗ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ! ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΤΑ ΚΑΜΝΕΝΟΥ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/05/blog-post_1515.html#ixzz1v0fBGa4T

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ