ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ ΣΥΝΝΕΛΛΗΝΕΣ.Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ


ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Φεβρουαρίου 9, 2012
Τα πούλησαν όλα. Και γι αυτόν τον απόλυτο ξευτιλισμό, είναι συνυπεύθυνοι όλοι.
Του Κ. Κυριακόπ0υλου
Η πολυδιαφημισμένη τους «αντίσταση»… ο πολυσυζητημένος τους αγώνας… και η υποτιθέμενη περηφάνια με την οποία δήλωναν ότι θα αντιμετωπίσουν τις προτάσεις των κατοχικών, δεν ήταν τίποτε άλλο παρά η απόλυτη υποταγή, η απόλυτη ταπείνωση, η παράδοση και του τελευταίου ίχνους της αξιοπρέπειάς τους, στους υπαλληλίσκους του σουλτανάτου.

Η Ελλάδα και ο λαός της, για τη συγκυβέρνηση των κοτζαμπάσηδων, δεν ήταν η αδιαπραγμάτευτηαξία τους, αλλά ένα φτηνό, ένα απόλυτα απαξιωμένο εμπόρευμα που το ενεχυρίασαν χωρίς ίχνος φιλότιμου, στις συμμορίες των υποτιθέμενων συμμάχων.
Αυτοί παραδόθηκαν. Γιατί δεν είχαν κανένα ίχνος προσωπικής αξιοπρέπειας που θα τους έκανε να αντισταθούν. Τα τελευταία της αποθέματα – αν υπήρξαν ποτέ – τα αποποιήθηκαν εθελοντικά από τη στιγμή που αποφάσισαν να μπουν στη δούλεψη των νταβατζήδων.

Τώρα το λόγο έχει η Ελληνική κοινωνία. Και δυστυχώς με την ανοχή που επέδειξε μέχρι σήμερα, δεν έχει παρά μονάχα μια επιλογή…
Την εξέγερση… Την καθολική εξέγερση όποιο και αν είναι το τίμημα. Την εξέγερση μέχρι τη νίκη.
Κάθε μέρα καθυστέρησης…
Κάθε ώρα αναβολής…
Κάθε λεπτό δισταγμού και αναποφασιστικότητας…
Δεν έχει τίποτε να πιστώσει στο λογαριασμό της υποτιθέμενης «σωτηρίας» στο όνομα της οποίας ξεπούλησαν τα πάντα. Αντίθετα…
-Θα προσθέτει κατά δεκάδες πλέον ταπεινωμένους νεκρούς…
-Θα καταστρέφει τα όνειρα… Την ελπίδα… Τη ζωή μας την ίδια.

Αυτή την ταπείνωση δεν πρέπει να την επιτρέψουμε.
Αυριανή μέρα για τους προδότες της πατρίδας μας δεν πρέπει να υπάρξει.
Τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, δεν πρέπει αύριο να ντρέπονται για την ανοχή των πατεράδων τους.
Την ταπεινωτική συνθήκη της άνευ όρων παράδοσης της χώρας μας που προσυπέγραψαν, μπορούμε και πρέπει να την μετατρέψουμε – σήμερα κιόλας – σε ταφόπλακα για τους πρωτεργάτες της εθνικής προδοσίας.
Ξεσηκωθείτε…
Χτυπήστε τις καμπάνες στις εκκλησιές και ελάτε να πάρουμε στα χέρια μας την τύχη του τόπου.
Απαιτείστε απ όλους εκείνους που απέμειναν στον αντίποδα αυτής της προδοτικής πολιτικής, να μπουν μπροστά και να οργανώσουν την εξέγερση μέχρι τη νίκη.
Μην ανέχεστε από κανέναν να ολιγωρεί και να υπεκφεύγει με μισόλογα και ανεπίτρεπτη φλυαρία.
Καλέστε τις ηγεσίες του αμήχανου συνδικαλιστικού κινήματος, να αποφασίσουν από αύριο κιόλας γενική απεργία και καταλήψεις όλων των δημόσιων κτιρίων.
Σ αυτόν τον αγώνα ο στρατός και τα σώματα ασφαλείας, έχουν εθνική και πατριωτική υποχρέωση να συμπαραταχθούν ανοικτά με το λαό και τους εργαζόμενους.
Έχουν την υποχρέωση να τιμήσουν το Σύνταγμα στο οποίο ορκίστηκαν, και την τιμή της πατρίδας την οποία υπηρετούν.
Εσείς παπάδες του συμβιβασμού, αφυπνιστείτε και αφυπνίστε την κοινωνία που περιμένει λόγο περήφανο από σας, και όχι συμβιβασμένη μεμψιμοιρία.
Ξεσηκωθείτε και μη τους αφήσετε σε χλωρό κλαρί.

Το κοινοβούλιο της ντροπής πρέπει να εκκενωθεί άμεσα από τους προσκυνημένους.
Σ αυτό το κοινοβούλιο, δε θα πρέπει να επιτραπεί καν να συζητήσει πάνω σ αυτή τη συμφωνία του αίσχους.
Ζωντανέψτε και δυναμώστε τη φωνή της εξέγερσης σε κάθε γειτονιά.

Από αύριο θ αρχίσουν να αποδεκατίζουν συμπολίτες μας. Θα τους αποδεκατίζουν αδίστακτα…
-στη ζωή,
-στα νοσοκομεία του αίσχους,
-στα τυφλά σχολειά της ντροπής,
-στη δουλειά τους την οποία μετατρέπουν ταχύτατα σε κολαστήρια της Γκεστάπο,
-στα πεζοδρόμια των αστέγων,
-στα προαύλια με τα πεινασμένα μας παιδιά .
-στα στρατόπεδα της απαξίωσης, στο Αιγαίο και όπου αλλού σκιρτά η καρδιά της Ελλάδας.

Μην τους το επιτρέψετε.

Ας μην επιτρέψουμε να χτυπήσει και πάλι καμία καμπάνα για κανέναν ταπεινωμένο νεκρό συμπολίτη μας.
Από δω και πέρα θα πρέπει να χτυπάνε μόνο χαρμόσυνα, για κάθε κεφάλι προσκυνημένου που θα καταλήγει στα σκουπίδια των βρώμικων γειτονιών που τις παράτησαν στο έλεος των πλιατσικολόγων.

Δεν είναι κήρυγμα μίσους αυτό. Είναι κήρυγμα αξιοπρέπειας για όλα εκείνα που θέλησαν να ταπεινώσουν.
Δεν τους πρέπει καμία τιμή, παρά μονάχα ο συνωστισμός τους στο μονόδρομο της παραδειγματικής τους τιμωρίας.
Μη τους φοβάστε… Είναι θρασύδειλοι.

Αν είχαν ίχνος πολιτικής μπέσας και λεβεντιάς μέσα τους, δε θα έσκυβαν το κεφάλι τους στις δυνάμεις της κατοχής, αλλά θα καλούσαν τον Ελληνικό λαό να σηκώσει ψηλά το δικό του κεφάλι και να τραβήξει περήφανα το δρόμο του και ν αναστηλώσει την Ελλάδα που χρεοκόπησαν με τις πολιτικές τους.
Μη τους χαριστείτε… Όσο ακόμη υπάρχει Ελλάδα, της οφείλουμε το δικαίωμά της να μη βουλιάξει στο βούρκο της δικής τους ντροπής.

Αν μέσα στις επόμενες μέρες ο Ελληνισμός δε φροντίσει να γράψει τη δική του – ακόμη μια – περήφανη σελίδα της ιστορίας του, ανατρέποντας και τιμωρώντας παραδειγματικά τους γενίτσαρους που ξεπούλησαν τη χώρα και την αξιοπρέπειά της, τότε πολύ σύντομα δε θα υπάρχει ούτε Ελληνισμός με αξιοπρέπεια, ούτε και ιστορία για να την τιμήσουν οι επόμενες γενιές.
Οι δοσίλογοι ξεπούλησαν ακόμη και τον αέρα που αναπνέουμε.
Ας ξεσηκωθούμε πριν στερέψει ακόμη και ο αέρας.

Είναι ώρα ευθύνης και ο καθένας οφείλει να την αναλάβει στο μέτρο που του αναλογεί.

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Χαιρομαι με την οικονομικη κριση γιατι θα παψω να βλεπω εντος ολιγου τα ψωνια στην τηλεοραση να μου το παιζουν ξερολες και να μιλουν επι παντος επιστητου παρ ολο που ειναι πανασχετοι.
Χαιρομαι με την οικονομικη κριση γιατι θα σταματηση να αναγαγεται σε star το καθε ξεκωλο που θα δειξη μπουτι βυζι βρακι και εσχατως και μουν@@@@λα για να αναδειχτει.
Χαιρομαι με την οικομικη κριση γιατι θα παψω να τρωω στη μαπα καθημερινα αεργους να το παιζουν ανετοι κι ωραιοι σκορπωντας λεφτα δεξια κι αριστερα και κυκλοφορωντας με τελευταια μοντελα αυτοκινητων που δεν ιδρωσαν-δουλεψαν να αγορασουν.
Χαιρομαι με την οικονομικη κριση που θα βλεπω πολλους απο τους σημερινους μεγαλοσχημονες να απλωνουν το χερι για κανενα ξεροκοματο για ενα πιατο φαι στα συσιτια για μια παλια κουβερτα το χειμωνα.
Χαιρομαι με την οικονομικη κριση γιατι γεννηθηκα απο φτωχα αρχ@@δια και εμαθα απο μικρος το πως να επιβιωνω για να μην πειναω.εμαθα να ψαρευω να κυνηγαω να μαζευω χορτα,μανιταρια,να φυτευω,ντοματες και αλλα ζαρζαβατικα
Χαιρομαι με την οικονομικη κριση που τα ειδωλα που εφταιξε η σε σαπια και πηλινα ποδια στηριζομενη σημερινη κοινωνια δημηουργησε αλλα που δεν ξερουν-μπορουν μονα τους να δεσουν ουτε κορδονια παπουτσιων,και ηρθε η ωρα να αντιμετωπισουν την πραγματικη ζωη-επιβιωση.
Χαιρομαι με την οικονομικη κριση για τους ιδιοκτητες ακινητων που με ενα ακινητο που διεθεταν σπιτι και προπαντος μαγαζι σε κεντρικο σημειο ζηταγαν τη μανα τους και τον πατερα τους για να το νοικιασουν,ζητουσαν ΑΕΡΑ, νοικιασμα με συμβολαιο μικροτερο με λεφτα μαυρα χωρις αποδειξη,και τωρα παρακαλανε να χτυπηση το τηλεφωνο να το νοικιασουν με το ενα τριτο των οσων ζηταγαν-επαιρναν και να λενε και ευχαριστω.
Χαιρομαι με την οικονομικη κριση που εμαθα να μαγειρευω ακομα και να φτιαχνω ψωμι,να συντηρω πραγματα εκτος εποχης και να βρισκω στη φυση αυτα που χρειαζομαι να ζησω και να μην πεθανω απο ασιτια.
Χαιρομαι με την οικομικη κριση για τους υποτιθεμενους επαγγελματιες που τους ζητουσες να κανουν μια δουλεια σπιτι,αυτοκινητο, μαγαζι και οταν σου ελεγαν το ποσο της αμοιβης και ζητουσες αποδειξη τιμολογιο,σου ελεγαν αλλη τιμη συν το ΦΠΑ,και τωρα παρακαλανε με τα μισα λεφτα και το τιμολογιο-ΦΠΑ μεσα στην αρχικη τιμη.
Χαιρομαι με την οικομικη κριση γιατι πηγαινε ο ελληνας το καλοκαιρι σε καποιο νησι να ξεδωσει λιγο και κυταγαν τα ντοπια λαμογια να τους πιουν οικονομικα το αιμα χρεωνοντας οτι τους εκανε κεφι απαξιωνοντας εντελως τον ελληνα πελατη και προσκυνουσαν τον ξεβρακωτο ξενο.
Χαιρομαι με την οικονομικη κριση γιατι παρ οτι εζησα 50 χρονια στην πρωτευουσα (πειραια) δε σκεφτηκα και δε θελησα ποτε να πουλησω το πατρογονικο στο χωριο οπως εκαναν οι πιο πολλοι για ζησουν στην πρωτευουσα,και τωρα με την κριση σιγουρα θα χρειαστει ειτε σε μενα ειτε στο παιδι μου και το εγγονι μου.
Χαιρομαι με την οικομικη κριση γιατι δεν θελησα πριν πολλα χρονια να γινω δημοσιος υπαλληλος παρ οτι μου εστειλαν το διορισμο (ΟΣΕ) ΤΟΤΕ ΣΕΚ και εμεινα ενας απλος ναυτικος,και ετσι σημερα δε ζω το κουτσουρεμα και την αποπομπη που ζουν αλλοι.
Χαιρομαι με την οικομικη κριση γιατι θα μαθουμε ολοι οι ελληνες να ζουμε με οτι παραγουμε οτι κερδιζουμε απο τη δουλεια μας και οχι με δανεικα να παριστανουμε τους λεφταδες και να αγοαζουμε αμαξι καθε τρια χρονια,τρεις τηλεορασεις στο σπιτι και μοντελακια απο το κωλονακι οι κυριες.
Χαιρομαι με την οικονομικη κριση γιατι θα παψουν οι πολιτικοι να με κοροιδευουν και θα κρυβοντε για να μη φανε ντοματες στη μουρη.
Χαιρομαι με την οικομικη κριση γιατι θα παψουν οι γιατροι να ζητανε φακελακια οχι γιατι εγιναν νομοταγεις αλλα επειδη θα φοβουντε μην τους την εχουν στημενη και ξεμπροστιαστουν.
Χαιρομαι με την οικονομικη κριση γιατι θα παψουν χιλιαδες γονεις να ονειρευοντε για τα κοριτσια τους τον λαμπερο (για μενα βρωμικο)κοσμο της σοουμπηζ και να τα προοθουν ουσιαστικα στην πουτανια και τον εξευτελισμο,και τελος στη βιζιτα γιατι απο μικρα εμαθαν να ειναι ξεκωλα και δε μπορουν να ζησουν εκτος σοουμπηζ.
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΗ Η ΗΡΑ ΑΠ ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΛΕΙΨΕΙ ΠΗΓΩΝ ΛΑΜΟΓΙΟΚΟΝΑΜΑΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ,ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΩΣ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΑΛΛΑ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

Υ.Γ. Υπαρχουν χιλιαδες αλλοι λογοι να χαρω για την οικονομικη κριση αλλα για να τους αναπτυξω θελω πολυ χρονο και απειρο χωρο εδω.

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕ ΣΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ..............


Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

Έχουμε δεν έχουμε οκτώ μήνες για να αποφύγουμε την πλήρη και ανεξέλεγκτη χρεοκοπία!

Γράφει ο Δευκαλίων
Όλο το Σαββατοκύριακο τα δελτία ειδήσεων είχαν κύριο θέμα τις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ελληνικής Κυβέρνησης και της περιβόητης Τρόικας. Θέμα των διαπραγματεύσεων η δανειακή σύμβαση, η οποία μαζί με την υλοποίηση του PSI+ θα είναι οι άξονες δημοσιονομικής πολιτικής που θα εφαρμόζουν οι εκάστοτε Ελληνικές Κυβερνήσεις από εδώ και πέρα.

Επαναλαμβάνουμε «οι άξονες δημοσιονομικής πολιτικής που θα εφαρμόζουν οι εκάστοτε Ελληνικές Κυβερνήσεις από εδώ και πέρα». Ουσιαστικά όπως διαφαίνεται η περιβόητη Τρόικα επιδιώκει να δεσμεύσει τις επόμενες Ελληνικές Κυβερνήσεις σε μία μονοδιάστατη δημοσιονομική πολιτική. Μία δημοσιονομική πολιτική η οποία θα έχει σαν στόχο τον περιορισμό του Ελλείμματος σε επίπεδα μικρότερα του 3% του ΑΕΠ. Όμως η φίλο-μνημονιακή πολιτική που ακολουθήθηκε τα τελευταία δύο χρόνια έχει θέσει το ΑΕΠ σε μία καθοδική και χωρίς δυνατότητα αντιστροφής καθοδική πορεία. Όσο μειώνεται το ΑΕΠ τόσο πιο σκληρά μέτρα θα απαιτούνται για να παραμένει το Έλλειμμα στα επιθυμητά επίπεδα.
Χρήσιμο για να αντιληφθούν όλοι οι αναγνώστες της στήλης το πρόβλημα θα είναι ένα αριθμητικό παράδειγμα. Εάν υποθέσουμε ότι σύμφωνα με τους στόχους της δανειακής σύμβασης το ΑΕΠ του 2012 θα διαμορφωθεί τελικά στα 220 δις ευρώ και το Έλλειμμα σε 11 δις ευρ,ώ τότε το Έλλειμμα ως ποσοστό του ΑΕΠ είναι 5%.
Αν όμως το ΑΕΠ είναι τελικά σε πραγματικές τιμές διαμορφωθεί στα 200 δις ευρώ, ακόμα και αν το Έλλειμμα παραμείνει εντός στόχων και διαμορφωθεί στα 11 δις ευρώ, τότε το Έλλειμμα θα είναι 5,5% του ΑΕΠ. Άρα για να πετύχουμε τον στόχο 5% του ΑΕΠ πρέπει να μειώσουμε το Έλλειμμα κατά 1 δις ευρώ.
Άρα νέα εισπρακτικά μέτρα. Άρα νέα μείωση του ΑΕΠ. Άρα φαύλος κύκλος.
Πως ονομάζεται το φαινόμενο αυτό στην διεθνή βιβλιογραφία; Το «σπιράλ του θανάτου». Κι εμείς, αλλά και πολλοί άλλοι τα γράψαμε όλα αυτά πολύ έγκαιρα. Και εμείς και πολλοί άλλοι γράψαμε επίσης πολύ έγκαιρα ότι χρειάζεται να «κουρευτεί» το χρέος. Τότε οι Υπουργοί του Γιώργου Παπανδρέου μας αποκαλούσαν περίπου προδότες.
Έχουμε το δικαίωμα να πούμε ότι είμαστε οι πρώτοι που είχαμε γράψει ότι η τυχόν θετική εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις για το PSI+ θα συνοδευτεί με ασφυκτικές πιέσεις και εκβιασμούς από την περιβόητη Τρόικα για υιοθέτηση νέων σκληρών εισπρακτικών μέτρων στην κατάρτιση της δανειακής σύμβασης. Δικαιωνόμαστε πλήρως και σε αυτή την θέση μας. Όλοι διαβάσαμε και πληροφορηθήκαμε αυτό το Σαββατοκύριακο τι έγινε στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελληνικής Κυβέρνησης και Τρόικας.
Είμαστε από τους πρώτους που επισημάναμε ότι η φίλο-μνημονιακή πολιτική καταστρέφει την μεσαία τάξη. Όλες οι στατιστικές και τα δημόσια δείγματα επιβεβαιώνουν αυτή την άποψη. Συρρίκνωση όμως της μεσαίας τάξης σημαίνει και συρρίκνωση του ΑΕΠ. Η μεσαία τάξη καταναλώνει και δημιουργεί πλούτο μέσα από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Με δύο απλές κουβέντες. Ακόμα και να προχωρήσει αυτές τις ημέρες η δανειακή σύμβαση σε λίγο καιρό θα χρειαστεί αναθεώρηση προς το χειρότερο γιατί η ύφεση θα έχει ξεφύγει των πλέον απαισιόδοξων προβλέψεων.
Πάρα πολύ απλά. Για να επιβιώσουν και το 2012 όσες μικρομεσαίες επιχειρήσεις άντεξαν το 2011 πρέπει να σταματήσει επιτέλους η μηνιαία πτώση του τζίρου και να υπάρξει αναστροφή. Κι όχι μόνο να υπάρξει αναστροφή αλλά να καταγραφεί οπωσδήποτε μηνιαία αύξηση περίπου 10% σε σχέση με το 2011. Αυτή η αύξηση είναι η ελάχιστη επιθυμητή προκειμένου να σταματήσει η μηνιαία πρόσθεση ζημιών.
Τον πρώτο μήνα του 2012 καταγράφηκε πτώση του μηνιαίου τζίρου περίπου 20%.
Αν συνεχιστεί αυτός ο ρυθμός… έχουμε δεν έχουμε οκτώ μήνες για να αποφύγουμε την πλήρη και ανεξέλεγκτη χρεοκοπία!
http://filologos10.wordpress.com 

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ