ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Χαιρομαι με την οικονομικη κριση γιατι θα παψω να βλεπω εντος ολιγου τα ψωνια στην τηλεοραση να μου το παιζουν ξερολες και να μιλουν επι παντος επιστητου παρ ολο που ειναι πανασχετοι.
Χαιρομαι με την οικονομικη κριση γιατι θα σταματηση να αναγαγεται σε star το καθε ξεκωλο που θα δειξη μπουτι βυζι βρακι και εσχατως και μουν@@@@λα για να αναδειχτει.
Χαιρομαι με την οικομικη κριση γιατι θα παψω να τρωω στη μαπα καθημερινα αεργους να το παιζουν ανετοι κι ωραιοι σκορπωντας λεφτα δεξια κι αριστερα και κυκλοφορωντας με τελευταια μοντελα αυτοκινητων που δεν ιδρωσαν-δουλεψαν να αγορασουν.
Χαιρομαι με την οικονομικη κριση που θα βλεπω πολλους απο τους σημερινους μεγαλοσχημονες να απλωνουν το χερι για κανενα ξεροκοματο για ενα πιατο φαι στα συσιτια για μια παλια κουβερτα το χειμωνα.
Χαιρομαι με την οικονομικη κριση γιατι γεννηθηκα απο φτωχα αρχ@@δια και εμαθα απο μικρος το πως να επιβιωνω για να μην πειναω.εμαθα να ψαρευω να κυνηγαω να μαζευω χορτα,μανιταρια,να φυτευω,ντοματες και αλλα ζαρζαβατικα
Χαιρομαι με την οικονομικη κριση που τα ειδωλα που εφταιξε η σε σαπια και πηλινα ποδια στηριζομενη σημερινη κοινωνια δημηουργησε αλλα που δεν ξερουν-μπορουν μονα τους να δεσουν ουτε κορδονια παπουτσιων,και ηρθε η ωρα να αντιμετωπισουν την πραγματικη ζωη-επιβιωση.
Χαιρομαι με την οικονομικη κριση για τους ιδιοκτητες ακινητων που με ενα ακινητο που διεθεταν σπιτι και προπαντος μαγαζι σε κεντρικο σημειο ζηταγαν τη μανα τους και τον πατερα τους για να το νοικιασουν,ζητουσαν ΑΕΡΑ, νοικιασμα με συμβολαιο μικροτερο με λεφτα μαυρα χωρις αποδειξη,και τωρα παρακαλανε να χτυπηση το τηλεφωνο να το νοικιασουν με το ενα τριτο των οσων ζηταγαν-επαιρναν και να λενε και ευχαριστω.
Χαιρομαι με την οικονομικη κριση που εμαθα να μαγειρευω ακομα και να φτιαχνω ψωμι,να συντηρω πραγματα εκτος εποχης και να βρισκω στη φυση αυτα που χρειαζομαι να ζησω και να μην πεθανω απο ασιτια.
Χαιρομαι με την οικομικη κριση για τους υποτιθεμενους επαγγελματιες που τους ζητουσες να κανουν μια δουλεια σπιτι,αυτοκινητο, μαγαζι και οταν σου ελεγαν το ποσο της αμοιβης και ζητουσες αποδειξη τιμολογιο,σου ελεγαν αλλη τιμη συν το ΦΠΑ,και τωρα παρακαλανε με τα μισα λεφτα και το τιμολογιο-ΦΠΑ μεσα στην αρχικη τιμη.
Χαιρομαι με την οικομικη κριση γιατι πηγαινε ο ελληνας το καλοκαιρι σε καποιο νησι να ξεδωσει λιγο και κυταγαν τα ντοπια λαμογια να τους πιουν οικονομικα το αιμα χρεωνοντας οτι τους εκανε κεφι απαξιωνοντας εντελως τον ελληνα πελατη και προσκυνουσαν τον ξεβρακωτο ξενο.
Χαιρομαι με την οικονομικη κριση γιατι παρ οτι εζησα 50 χρονια στην πρωτευουσα (πειραια) δε σκεφτηκα και δε θελησα ποτε να πουλησω το πατρογονικο στο χωριο οπως εκαναν οι πιο πολλοι για ζησουν στην πρωτευουσα,και τωρα με την κριση σιγουρα θα χρειαστει ειτε σε μενα ειτε στο παιδι μου και το εγγονι μου.
Χαιρομαι με την οικομικη κριση γιατι δεν θελησα πριν πολλα χρονια να γινω δημοσιος υπαλληλος παρ οτι μου εστειλαν το διορισμο (ΟΣΕ) ΤΟΤΕ ΣΕΚ και εμεινα ενας απλος ναυτικος,και ετσι σημερα δε ζω το κουτσουρεμα και την αποπομπη που ζουν αλλοι.
Χαιρομαι με την οικομικη κριση γιατι θα μαθουμε ολοι οι ελληνες να ζουμε με οτι παραγουμε οτι κερδιζουμε απο τη δουλεια μας και οχι με δανεικα να παριστανουμε τους λεφταδες και να αγοαζουμε αμαξι καθε τρια χρονια,τρεις τηλεορασεις στο σπιτι και μοντελακια απο το κωλονακι οι κυριες.
Χαιρομαι με την οικονομικη κριση γιατι θα παψουν οι πολιτικοι να με κοροιδευουν και θα κρυβοντε για να μη φανε ντοματες στη μουρη.
Χαιρομαι με την οικομικη κριση γιατι θα παψουν οι γιατροι να ζητανε φακελακια οχι γιατι εγιναν νομοταγεις αλλα επειδη θα φοβουντε μην τους την εχουν στημενη και ξεμπροστιαστουν.
Χαιρομαι με την οικονομικη κριση γιατι θα παψουν χιλιαδες γονεις να ονειρευοντε για τα κοριτσια τους τον λαμπερο (για μενα βρωμικο)κοσμο της σοουμπηζ και να τα προοθουν ουσιαστικα στην πουτανια και τον εξευτελισμο,και τελος στη βιζιτα γιατι απο μικρα εμαθαν να ειναι ξεκωλα και δε μπορουν να ζησουν εκτος σοουμπηζ.
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΗ Η ΗΡΑ ΑΠ ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΛΕΙΨΕΙ ΠΗΓΩΝ ΛΑΜΟΓΙΟΚΟΝΑΜΑΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ,ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΩΣ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΑΛΛΑ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

Υ.Γ. Υπαρχουν χιλιαδες αλλοι λογοι να χαρω για την οικονομικη κριση αλλα για να τους αναπτυξω θελω πολυ χρονο και απειρο χωρο εδω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ