ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΛΕΣΒΙΑ.ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΚΙΟΛΟΓΙΑ ΠΑΝΤΩΣ


Η Βρετανίδα Κόριν Φόρσαου η οποία είχε πάρει μέρος στο Big Brother έγινε λεσβία, μετά τον τραγικό θάνατο του συζύγου της.




Την αποκάλυψη στα βρετανικά μέσα την έκανε η ίδια της η μάνα η οποία ανέφερε ότι μετά τον θάνατο του συζύγου της η 29χρονη κόρη της νιώθει ότι δεν την καταλαβαίνει κανένας άνδρας και γι’ αυτό τον λόγο έγινε λεσβία.







Έχουν περάσει τρία χρόνια από τι στιγμή που το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια ηλιόλουστη παραλία στη Τζαμάικα. Ο γάμος τους ήταν παραμυθένιος αλλά μια μέρα μετά από ένα τροχαίο ατύχημα σκοτώθηκε ο σύζυγός της ο Άλεξ.



Ο Άλεξ πέθανε ακαριαία ενώ οδηγούσε όταν ένα φορτηγό ντελαπάρισε και έπεσε πάνω του. Σήμερα όπως δηλώνει η Σάντρα μητέρα της Κορίν:

"Η κόρη μου δεν έχει συνέλθει από το θάνατο του άνδρα της. Τον αγαπούσε πολύ. Είναι μια μεγάλη απώλεια για την Κορίν".



Η Κορίν είχε σχέση πέντε χρόνια με τον Άλεξ πριν παντρευτούν στη Τζαμάικα. Είχαν γνωριστεί σε μια παμπ και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.



Σήμερα όλοι οι άνδρες την έχουν απογοητεύσει. Βρίσκει μόνο αγάπη από τις γυναίκες και έτσι επέλεξε να γίνει λεσβία.

Αναρτήθηκε από bollywood-greece στις 6/13/2010 07:56:00 πμ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΥΠΝΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ

"Έστω κι αν δεν έχετε αυτοκίνητο μπορείτε να αποστείλετε το μήνυμα αυτό σε φίλους σας διότι αφορά σε ένα έξυπνο πόλεμο κατά των εταιρειών πετρελαίου.




Λένε ότι οι τιμές της βενζίνης θα ξεπεράσουν σύντομα... το 1,8 Ευρώ το λίτρο! Θέλετε να κατεβούν οι τιμές; Πρέπει να αντιδράσουμε από κοινού. Κάποιος πρότεινε μια... φανταστική ιδέα πολύ πιο αποδοτική απ' αυτή που μας ζητούν να μην αγοράζουμε βενζίνη κάποιες μέρες.



Τον τελευταίο Απρίλιο ή Μάιο οι εταιρείες πετρελαίου "γέλασαν" μ' αυτά τα διαβήματα γιατί ήξεραν ότι δε θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε για πολύ αυτή την τακτική. Θα ήταν μεγαλύτερη η ζημία σ' εμάς παρά σ' αυτές. Όμως η ακόλουθη πρόταση θα μπορούσε να επαληθευτεί αν την ακολουθούσαμε με συνέπεια.



Ενωθείτε μαζί μας! Οι εταιρείες πετρελαίου της ΟPEP (Οργανισμός εξαγωγών πετρελαιοπαραγωγών χωρών) μας έχουν πει ότι η τιμή που μας έχουν ορίσει είναι και η καλύτερη (58,9 λεπτά το λίτρο).



Εμείς θα αντιδράσουμε αποδεικνύοντας ότι οι αγοραστές είναι αυτοί που ελέγχουν την αγορά. Βλέποντας καθημερινά την τιμή της βενζίνης πρέπει να αντιδράσουμε. Ο μόνος τρόπος για να δούμε την τιμή να κατεβαίνει είναι να χτυπήσουμε το πορτοφόλι αυτών των εταιρειών, αρνούμενοι να αγοράσουμε τη βενζίνη τους και χωρίς ΕΜΕΙΣ να είμαστε οι χαμένοι.



Αφού χρειαζόμαστε τα αυτοκίνητα μας, δε μπορούμε να κάνουμε απεργία στην αγορά βενζίνης. Μπορούμε όμως να δώσουμε ένα ΧΤΥΠΗΜΑ στην αγορά της βενζίνης δηλ. να αντιδράσουμε στον πόλεμο των τιμών.



Ιδού μια πρόταση:



ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (SHELL και ΒΡ).



Εάν δεν πουλήσουν βενζίνη θα υποχρεωθούν να μειώσουν την τιμή της. Εάν συμβεί αυτό, οι άλλες εταιρείες θα αναγκαστούν να τις ακολουθήσουν. Για να προκληθεί ένα τέτοιο "χτύπημα", θα πρέπει να εξασφαλίσουμε τη συνεργασία εκατομμυρίων πελατών της SHELL και της ΒΡ.



Το διαδίκτυο μας δίνει τη δυνατότητα να το πετύχουμε. Το μήνυμα αυτό εστάλη σε 40 περίπου άτομα. Εάν καθένας απ' αυτούς το διαδώσει σε γνωστούς θα γίνει 40 x 10 = 400 και 400 x 10 = 4000 άτομα κ.ο.κ. Το μήνυμα αυτό, λοιπόν, θα έχει βρει εκατομμύρια αποδέκτες στους καταναλωτές.Τώρα αυτό που έχετε να κάνετε, είναι να στείλετε αυτό το μήνυμα σε μερικούς δεκάδες γνωστούς που θα κάνουν κι αυτοί το ίδιο.



Εάν πιστεύετε ότι μπορούμε να αντιδράσουμε έτσι, διαδώστε το μήνυμα αυτό σε γνωστούς και φίλους."

ΑΜΑΓΝΩΣΤΗΣ





Share on Facebook



Αναρτήθηκε από troktiko στις 6:48 π.μ.

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΤ365


Θα ήθελα να καταγγείλω την απάτη της bet365 εταιρίας στοιχημάτων στο διαδίκτυο καθώς στέλνει ενημερωτικά mail για μπόνους 25% με κατάθεση χρημάτων από τα μέλη τους κάτι το οποίο δεν...








λαβα ποτέ. έχω όλα τα απαραίτητα στοιχεία. επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν απλά ότι λυπούνται για την καθυστέρηση. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ..."



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΓΑΤΑΚΙ

 


ΜΙΑ ΑΠΙΘΑΝΗ ΦΩΤΟ

ΑΜΑ ΔΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΠΟΡΝΟΤΑΙΝΙΑ ΠΟΙΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΗ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΩΡΕ?

Ποια είναι η επόμενη ξανθιά που θα γυρίσει ροζ DVD; Η Πετρούλα Κωστίδου. Σύμφωνα με πληροφορίες του blog Sarotiko, πριν από περίπου ένα μήνα, πριν καλά καλά βγει στην αγορά το DVD της Μαριάννας Ντούβλη, ο Δημήτρης Σειρηνάκης είχε ήδη βρει την επόμενη μούσα του.

Ο Σειρηνάκης έκανε πρόταση στο σέξι κορίτσι του δελτίου καιρού του Star και αυτή είπε το «ναι». Ετσι, όπως όλα δείχνουν, μετά την Τζούλια Αλεξανδράτου, τη Μαριάννα Ντούβλη, η επόμενη που θα γυρίσει ταινία πορνό για την εταιρεία παραγωγής Sirina θα είναι η Πετρούλα. Ηδη φημολογείται πως το ξανθό μοντέλο-παρουσιάστρια θα πάρει αρκετές χιλιάδες ευρώ. Δεν ξέρουμε αν ο τίτλος του DVD θα είναι «Είμαι η Πετρούλα και μόλις τελείωσα». Ξέρουμε, όμως, τι δήλωσε  στην «Εξέδρα» η 22χρονη οπαδός του Ολυμπιακού: «Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω κάτι ακόμα, είναι ένα θέμα που αφορά την παραγωγή. 









You might also like:

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥ ΛΙΝΕΝ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ


 
Στην... τελική ευθεία για Λίνεν

Διαβάστε επίσης


Όσο περνούν οι ώρες τόσο πιο πολύ πλησιάζει προς τον Ολυμπιακό ο Έβαλντ Λίνεν με τις νεότερες πληροφορίες ν' αναφέρουν ότι απομένει να ρυθμιστεί ένα σημαντικό θέμα για να κλείσει οριστικά.

Οι Έβαλντ Λίνεν και Ολυμπιακός έχουν -σύμφωνα με πληροφορίες- συμφωνήσει ως προς το οικονομικό σκέλος, πλην όμως απομένει να διευθετηθεί ένα σοβαρό ζήτημα για να τελειώσουν όλα θετικά. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Γερμανός πρώην τεχνικός του Πανιωνίου να μεταβεί τις επόμενες μέρες στην χώρα μας για να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του προσφέρει ο Ολυμπιακός.

Υπενθυμίζεται πως ο Λίνεν έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου με την Μόναχο 1860. Πάντως εάν και εφόσον υπάρξει εμπλοκή με την περίπτωση του Λίνεν υπάρχουν άλλες δύο περιπτώσεις προπονητών που κοιτάζει ο Ολυμπιακός (των οποίων τα ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει)...

Οδεύει προς λιμάνι ο Μιραλάς, άγνοια δηλώνει η πλευρά Γιέστε

Σημαντικές πιθανότητες να συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι συγκεντρώνει πλέον ο φορ της Σεντ Ετιέν, Κέβιν Μιραλάς. Την ίδια ώρα ο μάνατζερ του 30χρονου μέσου Φρανσίσκο Γιέστε επισημαίνει πως δεν έχει μιλήσει με κανέναν για τον Ολυμπιακό. «Το μέλλον του παίκτη είναι ακόμη στον... αέρα. Ελπίζω την επόμενη χρονιά να πάρει περισσότερες ευκαιρίες στην ομάδα που θα πάει. Ακόμα δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν μέχρι να τελειώσει το θέμα με την Μπιλμπάο», επισήμανε ο ατζέντης του ενώ οι Ισπανοί γράφουν σήμερα πως τον παίκτη της Μπιλμπάο θέλουν οι Λα Κορούνια, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

Στο μεταξύ δύσκολα θα μείνει του χρόνου ο Λούα Λούα ενώ όλα δείχνουν πως οι Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και Ανδρέας Νινιάδης θα αποχωρήσουν εντελώς από τον σύλλογο καθότι νεότερες πληροφορίες τους θέλουν να μην επιστρέφουν στα προηγούμενα πόστα τους.






ΧΑΡΑ ΕΣΥ ΘΩΑΙΔΗ Ε?ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ.Α ΡΕ ΕΡΜΕ

"O Κόκκαλης επί χρόνια χρησιμοποιούσε ως ασπίδα τον Ολυμπιακό για να κάνει τις δουλειές του"

Δ.Παπαδημούλης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-μέλος εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για τη Siemens.

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ

"Από την Εθνική είχαμε πει ότι το πρώτο και βασικό που ζητάγαμε είναι να τα δώσουν όλα! Και συνολικά να σταθούν αξιοπρεπώς! Όμως στην πρεμιέρα, δεν έγινε ούτε το ένα, ούτε το άλλο...



Με όλα τα - γνωστά - μειονεκτήματα μας να εμφανίζονται στο μέγιστο βαθμό.
Ένα, ότι μάλλον οι ποδοσφαιριστές αυτού του κάποιου επιπέδου έχουν γίνει τελείως επαγγελματίες (μάλλον με την κακή έννοια σε κάποια θέματα...) και δεν ψάχνονται για το κάτι παραπάνω με τη φανέλα της Εθνικής τελικά! Δυστυχώς οι ποδοσφαιριστές αυτοί, δεν είναι ή δεν μπορούν ή δεν θέλουν (αρκετοί, αν όχι όλοι) να γίνουν σαν τους παίκτες π.χ. της Εθνικής μπάσκετ!
Το άλλο, ότι η Ελλάδα (32η σε ταχύτητα και φυσική κατάσταση στις ...32 του Μουντιάλ) τα έκανε όλα ..αργά! Είχε αργή ανάπτυξη, αργές επιστροφές, αργή άμυνα, αργή αντίδραση, οπότε το ότι γνώρισε την ήττα με ...κάτω τα χέρια ήρθε φυσιολογικά.
Από εκεί και πέρα, πάει και η τακτική! Γιόμα στη ...γιόμα, με παίκτες δίχως προσωπικότητα. Με παίκτες περιπατητές, αμυντικοί που στέλνουν τη μπάλα συνέχεια στο ...διάολο και που δεν μπορούν να δώσουν με ψυχραιμία τη μπάλα στα χαφ, και που κι εκείνα δε μπορούν να την κυκλοφορήσουν (ή που πάλι πίσω θα τους την δώσουν...).

Γιατί ρε Λουκά, γιατί ρε Άγγελε;

Νωρίς αλλά και αστείο για τέτοιο επίπεδο το πρώτο γκολ! Ο Παρκ εκτέλεσε το φάουλ, η άμυνα δεν έδιωξε, ο ψηλός Χαριστέας δεν τη ...βρήκε, κι ο Γιουνγκ Σου έκανε ανενόχλητος το 1-0! Τραγική ειρωνεία ότι οι στημένες φάσεις ήταν υποτίθεται το... δυνατό μας σημείο!!!
Μετά, αντί για αντίδραση; Καλά ...κρασιά! Ειναι δυνατόν να παιζουν έτσι σε Μουντιάλ, οι Σειταρίδης, Τζιόλης, Χαριστέας; Κι ο Σαμαράς, να δείχνει για μία ακόμη φορά ότι δεν παίζει για την ομάδα και παίζει για τον εαυτό του, αφού οι μοναδικές πάσες που έδινε σε όλο το πρώτο ημίχρονο ήταν από το ...αριστερό στο δεξί και δεν τροφοδοτούσε τους επιθετικούς;
Κι όχι ότι οι υπόλοιποι ήταν και καλύτεροι..."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook

SEXY GIRL UPSKIRT

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΑΛΕΠΟΥ

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ?ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΕΟ.

Ειναι 29 χρονών με παιδί. Ειναι γοητευτική και διάσημη. Δεν της αρέσει ομως η βεβαιότητα των αντρών πως "κυριεύουν" τα συναισθήματα των γυναικών. Για αυτό και δηλώνει πολύ περήφανη οτι μερικές φορές την ελκύουν και οι γυναίκες. Η...



Christina Aguilera κάτι έπρεπε να πει μάλλον για να γινει ντόρος τώρα που βγήκε ο δίσκος της και βρήκε αυτό

ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΟΛΟΓΙΑ ΑΠ ΟΛΕΣ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΠΙΑ

(Είναι το κοριτσάκι που βγήκε στην Espresso για να υποστηρίξει ότι της έστησαν παγίδα τα κυκλώματα κι έτσι τη συνέλαβαν για βίζιτα.)
Τί θα γίνει ρε παιδιά; Όλα τα κοριτσάκια το'χουν ρίξει στην παραγωγή ταινιών σεξουαλικού περιεχομένου. Λοιπόν, μετά την Τζούλια Αλεξανδράτου, τη Μαριάννα Ντούβλη, τη Βίβιαν Ιωακείμ, ήρθε και η σειρά της περίφημης Λάουρας. Η Λάουρα είναι ένα μοντελάκι που παρουσίαζε ψιλοτσοντέ θέματα στο Δρυμούση και την έπιασαν πέρυσι οι μπάτσοι του Ηθών να κάνει βίζιτες στο Λουτράκι. Η Λάουρα υποστήριξε σε χθεσινή της συνέντευξη στην Espresso, ότι όλα... ήταν ένα καλοοργανωμένο σχέδιο από το γνωστό κύκλωμα των νταβατζήδων της υψηλής κοινωνίας (για να καταλαβαινόμαστε εννοεί την ομάδα που μανατζάρει την Τζούλια Αλεξανδράτου). Η Λάουρα τί υποστήριζε; Ότι της πρότειναν να κάνει τσοντοdvd με το Σειρηνάκη κι επειδή αυτή αρνήθηκε ("τα λεφτά ήταν ψίχουλα") της έστησαν παγίδα με την αστυνομία και την έκαναν τσακωτή στο Λουτράκι, έτοιμη να παραδώσει ό,τι πολυτιμότερο έχει έναντι 250 ευρώ.
Λοιπόν, το κοριτσάκι φυσικά κι έλεγε.......
παπαριές διότι σήμερα αποδεικνύεται ότι έχει γυρίσει ήδη ερωτικό DVD (τσοντοdvd) αλλά όχι με τον γνωστό Σειρηνάκη, αλλά με νέα εταιρεία παραγωγής που θέλει να κλέψει τη δόξα του απόλυτου πορνοκινηματογραφιστή Σειρηνάκη. Άρα λοιπόν, την κυρία δεν την ενόχλησε που της είπαν ότι θα κάνει τσόντα, τα λεφτά ήταν το θέμα, που σημαίνει ακόμα και για τους πιο αφελείς, ότι η ηθική της κοπέλας σταματάει στο χρήμα. Τώρα, αν την κάρφωσαν από το κύκλωμα γιατί θέλησε να ανοίξει δικό της μαγαζί, αυτά είναι σε ένα επίπεδο ιστορίες του υποκόσμου. Εσείς θα έχετε για άλλη μια φορά την ευκαιρία να θαυμάσετε τη Λάουρα που θα πάει στο Λουτράκι. Όσο για τη συνέντευξη και τις αποκαλύψεις του κ@λου στην Espresso, φαντάζομαι ότι το πιάσατε το υποννοούμενο για νακουστεί το όνομα της κοπελίτσας και να πουλήσει κάπως το dvd. Είδατε τελικά πως ο σοφός λαός έχει δίκιο; Κ@λοι υπάρχουν, λεφτά δεν υπάρχουν.
Δείτε τις φώτο:



Δείτε το video:


Πηγή
Bookmark
 and Share

ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΑΙ 2-0

Οι κοντορεβυθουληδες κορεατες μας κανανε την κηδεια μεχρι τωρα με 2-0 και να δουμε αν αλλαξει κατι στη συνεχεια.

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ.ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΓΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ.

Σημερα κατεβαινοντας στο πειραια,μετρουσα τους αλλοδαπους μικροπωλητες απο το δημοτικο θεατρο μεχρι την σταση του τρολευ εκει κοντα στην καραολη και δημητριου.Εφτασαν στο απιστευτο νουμερο 49 ατομα.Μαλιστα 49 ατομα σε μια αποσταση ενος χιλιομετρου ισως και λιγοτερο.Περπατωντας εκανα καποιους υπολογισμους με το μυαλο μου και το συμπερασμα ηταν τρομακτικο.Φυσικα δεν ριχνω κανενα φταιξιμο στους αλλοδαπους,αυτοι το ψωμι τους θελουν να βγαλουν και ηρθαν απο τον τοπο τους εδω θελοντας να γνωρισουν μια καλυτερη ζωη και να ζησουν και τους δικους τους πισω στην πατριδα τους.Το προβλημα ειναι με αυτους που δινουν τα διαφορα εμπορευματα να τα πουλανε οι αλλοδαποι,οι οποιοι δεν πληρωνουν φορους και δασμους δεν κοβουν τιμολογια δεν πληρωνουν μια στο κρατος..Σκεφτομουν οτι αφου σε αποσταση ενος χιλιομετρου ηταν στημενοι 49 σε ολον τον πειραια θα ειναι 200-250 με τους μικροτερους δυνατους υπολογισμους,και κανοντας εναν πολλαπλασιασμο 200 προς 1000 ευρω εισπραξη μαζευοντε 200.000 ευρω  παρανομος τζιρος.Και βαζω 1000 ευρω γιατι εμεις οι ελληνες εχουμε μια ταση να ψωνιζουμε απο καλαθια θεορωντας οτι αγοραζουμε φτηνοτερα και γλυτωνουμε λεφτα.Δηλαδη οι μικροπωλητες τζιραρουν οσα θα ηταν ευχαριστημενοι 200 τουλαχιστον μαγαζατορες να τζιραρουν ολοι μαζι την ημερα,και θα ηταν και νομιμοι..Και αναρωτιεμαι,το κρατος αμολαει τα σκυλια του ΣΔΟΕ και παιρνουν σβαρνα τα μαγαζια και επιβαλουν προστιμα για πλακα και ξευτυλιζουν επαγγελματιες για μια αποδειξη που δεν εκοψαν,εκει που γινεται αλισβερισι εκκατομυριων δεν μπορει να κανει ελεγχους,και να βρει τα λαμογια που πλουτιζουν σε βαρος επιχειρηματιων,αλλοδαπων,και κρατους?Φυσικα και μπορει αλλα δυστηχως δεν θελει το ελληνικο κρατος να κοψει αυτο το αποστημα της παραοικονομιας.Γιατι πισω απο αυτους τους δυστηχους αλλοδαπους βρισκοντε καποιοι υπερανω υποψιας ελληνες πολιτες τους οποιους το κρατος και ο νομος δεν αγγιζει ποτε.Και φυσικα πιω απο αυτη τη μεγαλη ρεμουλα κρυβοντε και πουλημενοι δημοσιοι υπαλληλοι οπως τελωνιακοι και αλλοι που κανουν τα στραβα ματια η δεν βλεπουν με το αζημιωτο.Και ο χορος των εκκατομυριων στο δρομο καλα κρατει.ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΤΗΝ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΞΕΚΩΛΟ?

Πολυδάπανα ταξίδια στην Κίνα με κουστωδία, και απάνθρωπη συμπεριφορά, σας καταγγέλλουν


Συμφωνα με ολοκληρη ερευνα που βγηκε στον αέρα στο ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ, (δημοσιογραφικός σταθμός) έγινε μεγάλος σάλος, γιατι η νομάρχης μας (στη φωτο) εκτελει ταξίδια διαρκώς στην Κίνα και στο εξωτερικό, ταχα μου δηθεν να προωθήσει τα κρητικά προίόντα και... περνει μαζί της 80 άτομα...


παρεα κολλητούς, οικογένειες με τα έξοδα τους όλα πληρωμένα!!!!!!!! Σε τέτοιες εποχές, αυτοί κάνουν διακοπές εις βάρος του ελληνικού κράτους! Βγήκαν λοιπόν στον αέρα νομαρχιακόι σύμβουλοι, οι οποίοι δήλωσαν οτι ακόμα δεν εχουν καταλάβει γιατί γίνονται αυτά τα ταξίδια, οτι αποτέλεσμα δεν υπάρχει και οτι ετοιμάζουν πάλι "μεγαλειώδες" ταξίδι στην Αμερική! Επίσης, βγήκε και μια μεγάλη γυναίκα στην τηλεφωνική γραμμή και είπε πως επειδή ο άντρας της και αυτή ζουν από 1 σύνταξη 380 ευρώ και έχουν ενοίκιο 300 ευρώ, αναγκάζεται ο άντρας της και πουλάει τυρόπιτες σαν πλανόδιος στον δρόμο. Τον έγραψαν όμως με πρόστιμο 1.000 ευρώ. Η γυναίκα λοιπόν πήγε να παρακαλέσει την Σχοιναράκη να σβήσει το πρόστιμο και να βγάλουν άδεια για να είναι νόμιμοι, γιατί όπως της είπε χαρακτηριστικά: μαγειρεύω φακές, τις τρώμε 3 μέρες και αν περισέψουν την 4η, βάζω και λίγο ρύζι μέσα για να φάμε.... Η αντίδραση της Σχοιναράκη? της έσκασε ένα υποτιμητικό χαμογελακι και έκλεισε την ιστορία εκεί χωρίς φυσικά να μεριμνήσει για αυτούς τους ανθρώπους! Η γυναίκα ειπε οτι δεν εχει νιώσει τετοια ξεφτίλα στην αξιοπρεπεια της σε όλη της ζωή επειδη είναι φτωχη! Εδω όλο το Ηράκλειο το ακούσαμε γιατι υπάρχει μεγάλη ακροαματικότητα σε αυτόν τον σταθμό! και από την άλλη η κατα τα άλλα "κυρία" Σχοιναράκη, σκορπάει αλόγιστα χιλιάδες ευρώ, για να κάνει τα ταξιδάκια της με παρέα ανα τον κόσμο! Δεν ντρεπόμαστε λίγο!!!

Share on Facebook

ΑΠΟ ΤΟ 17ο ΟΡΟΦΟ ΕΠΕΣΕ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ

Άγιο είχε ένα αγόρι από τις ΗΠΑ το οποίο επέζησε πτώσης από τον 17ο όροφο ενός ξενοδοχείου στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

Ο Τζόι Γουίλιαμς, στην προσπάθειά του να πιάσει ένα μπαλόνι, «πέταξε» στο κενό από ύψος περίπου 24 μέτρων για να προσγειωθεί εν συνεχεία ανώμαλα δίπλα στην πισίνα.
Προς έκπληξη όλων ωστόσο, ο μικρός σηκώθηκε αλώβητος, χωρίς σπασμένα κόκαλα ή κάποια εσωτερική αιμορραγία.

Για καλή του τύχη, υπήρχε εκεί μια συστάδα από φοινικόδεντρα τα οποία ανέκοψαν την πτώση του. «Έχω δει ανθρώπους να σκοτώνονται πέφτοντας από τα εννέα μέτρα, αυτός έπεσε από τα 24», δήλωσε σαστισμένος ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής του Μαϊάμι.

Όσο για τον ίδιο τον Τζόι, αυτός δύο ώρες μετά το περιστατικό βρισκόταν στο κρεβάτι του απολαμβάνοντας ένα σνακ, ωσάν να μην είχε συμβεί το παραμικρό.

ΜΩΡΕ ΩΡΑΙΑ ΠΟΔΙΑ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙ?ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΜΑΓΟΥΛΑ

Ροζ γόβα ψιλοτάκουνη και το πόδι σαν όρθιο...χιλιόμετρο. Αλλά τι να το κάνεις αν είσαι...


ικανοποιημένη με την πορνεία; Ωραία πόδια αλλά τα ...χαίρονται πολλοί. Πρόβλημα της Τζούλιας Αλεξανδράτου είναι αυτό και δική μας δουλειά να το στηλιτεύουμε. Το εύκολο χρήμα με το εύκολο πήδημα(συγνώμη κιόλας) πάνε μαζί.
Ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης.ΜΩ

ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Κενυάτης κατά συρροήν δολοφόνο που ομολόγησε ότι σκότωσε 19 ανθρώπους για να τους πιεί το αίμα, αποκάλυψε χθες στην αστυνομία άλλα πέντε σημεία στο Ναϊρόμπι όπου είχε διαπράξει τα εγκλήματά του, δήλωσε αστυνομική πηγή...


Οι αποκαλύψεις του δράστη, πρωην φρουρού ασφαλείας που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα, επιβεβαιώνονται απο την αστυνομία, αλλά και από κατοίκους των συνοικιών που ερευνώνται. Επίσης η δράση του ταιριάζει απόλυτα με φακέλους δολοφονιών που δεν είναι διαλευκανθεί.

Ο 32χρονος Φίλιπ Ονιάντσα οδήγησε τους αστυνομικούς σε συνοικία στο νότιο Ναϊρόμπι όπου είχε εγκαταλείψει τα πτώματα δύο γυναικών τις οποίες σκότωσε τον Απρίλιο του 2009.

Ο ίδιος οδήγησε στη συνέχεια τους αστυνομικούς στο σημείο που είχε θάψει τα πτώματα άλλων δύο γυναικών, στο Νγκονγκ Φόρεστ στα περίχωρα της πόλης και μετά σε βόρειο προάστιο της κενυατικής πρωτεύουσας, όπου είχε δολοφονήσει άλλη μια γυναίκα.

Ο δολοφόνος, που όλοι θεωρούσαν ήσυχο και διακριτικό άνθρωπο, δήλωσε πως δεν είχε βιάσει ποτέ τα θύματά του--αποκλειστικά γυναίκες και παιδιά--αλλά τους έπινε το αίμα υπακούοντας σε μια μυστηριώδη απόκρυφη τελετή. Επίσης πρόσθεσε πως σκοπός του ήταν να σκοτώσει εκατό ανθρώπους.

"Δεν μπορώ να πω ότι γνώριζα τα θύματά του, γιατί όταν αισθανόμουν την ανάγκη να πιώ αίμα πήγαινα κατευθείαν στο στόχο μου", είπε ο ίδιος που έχει ομολογήσει μέχρι τώρα εννιά δολοφονίες στο Ναϊρόμπι και δέκα σε άλλες πόλεις της Κένυας.

Η αστυνομία συνέλαβε την Πέμπτη μια δασκάλα που ο δολοφόνος υπέδειξε ως εκείνη που τον μύησε στους τελετουργικούς φόνους.



Share on Facebook

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΩ ΣΑΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ?


Ο γνωστός κωμικός είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την σύλληψή του από την αστυνομία, χθες το βράδυ στο Δελφινάριο. Όλα έγιναν λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, όταν άντρες του αστυνομικού τμήματος Πειραιά, τον συνέλαβαν...


στο θέατρο, που θεωρείται πως είναι παράνομο από τον Δήμο. Δεν ξέρουμε τι ευθύνη έχει ο δήμος και τι υποσχέσεις έχει δώσει ο Παναγιώτης Φασούλας, αλλά είναι ντροπή ρε παιδιά, να λειτουργεί έτσι ένας ολόκληρος μηχανισμός του δήμου απέναντι σε έναν κωμικό. Ούτε ο μεγαλύτερος εγκληματίας να ήταν..

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΝΑΤΑΛΙ ΘΑΝΟΥ.ΠΑΡΤΑ ΟΛΑΑΑΑΑ


ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ

Δείτε τα επίμαχα αποσπάσματα της  "περίφημης" Σύμβασης
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ;; 
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ H ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ;;
 


 
Ούτε πρωτοετείς φοιτητές της Νομικής δεν θα υπέγραφαν τέτοιες συμβάσεις.
Μέχρι και το αγγλικό δίκαιο ισχύει, λες και πήραμε τα δάνεια της Αγγλίας !!!


"Με την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή, και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος"

9.Ο ορισμός του αγγλικού δικαίου ως εφαρμοστέου δικαίου για την Σύμβαση αποτελεί έγκυρη επιλογή δικαίου, που δεσμεύει το Δανειολήπτη σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο.
10.Ο Δανειολήπτης υπάγεται νόμιμα, αποτελεσματικά και αμετάκλητα στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε σχέση με τη Σύμβαση και κάθε απόφαση του δικαστηρίου αυτού θα είναι οριστική και εκτελεστή στην Ελληνική Δημοκρατία.
11.Ούτε ο Δανειολήπτης ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας ή διαφορετικά λόγω της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης – συντηρητικής ή αναγκαστικής - ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιαδήποτε ενέργεια ή διαδικασία σχετικά με τη Σύμβαση.

Bookmark and 
Share

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ?

Ούτε ο Δανειολήπτης (η Ελλάδα) ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας !!

Διαβάστε τι διεμήφθη σήμερα στην ενημέρωση πολιτικών συντακτών για την σύμβαση που έχουμε υπογράψει με την τρόικα...

ΚΑΛΑΡΡΥΤΗΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, το περιοδικό "Επίκαιρα" παρουσιάζει σήμερα τη σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της τρόικας. Στη σύμβαση, μεταξύ άλλων, υπάρχουν παράγραφοι οι οποίες αναφέρουν ότι η Ελλάδα, η κυβέρνηση παραιτείται από κάθε ασυλία, όσον αφορά τη δυνατότητα νομικής προσφυγής της ή νομικής άμυνάς της έναντι τυχόν αξιώσεων των δανειστών, ακόμη και από ασυλία που απορρέει από την εθνική κυριαρχία ή από την κυριότητα επί περιουσιακών στοιχείων της χώρας. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Έχει παραχωρηθεί η εθνική κυριαρχία στους δανειστές και όσον αφορά εθνικές γαίες και όσον αφορά κεφάλαια και πλουτοπαραγωγικές πηγές;
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Όπως γνωρίζουμε το μνημόνιο αποτελεί μια δανειακή σύμβαση, ανάμεσα στη...
χώρα μας και στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης και όπως κάθε τέτοιου είδους δανειακή σύμβαση έχει και συγκεκριμένους όρους, που πρέπει να διασφαλίζουν και τους δανειστές και τους οφειλέτες. Στο πλαίσιο αυτό είναι και οι όροι που υπάρχουν στο μνημόνιο.
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δηλαδή, εκχωρείτε τη δημόσια περιουσία στους δανειστές.
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Καμία εκχώρηση δημόσιας περιουσίας δεν γίνεται στο μνημόνιο. Ευνόητο είναι, όμως, ότι και αυτοί που μας δανείζουν πρέπει να έχουν τις διασφαλίσεις τους και τις εγγυήσεις τους, όπως συμβαίνει σε κάθε δάνειο. Και ας μην ξεχνάμε ότι και μόνο, το ότι υπάρχει αυτή η δανειακή σύμβαση και η χώρα μας έχει βγει από την τραγική κατάσταση που βρισκόταν σε επίπεδο οικονομίας, είναι ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα.
ΚΑΛΑΡΡΥΤΗΣ: Γιατί, όμως, παραιτήθηκε η χώρα από τη δυνατότητα έστω νομικής άμυνάς της; Αν ου μη γένοιτο -κανείς δεν το εύχεται- το πρόγραμμα δεν πετύχει ή κάτι πάει στραβά, δεν θα έχουμε νομική άμυνα. Και επίσης, έχουμε παραιτηθεί και όπως είναι για παράδειγμα η εθνική κυριαρχία. Δεν είναι παρακινδυνευμένο αυτό;
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Δεν υπάρχει παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας και φυσικά η νομική άμυνα έχει συγκεκριμένα στάδια και συγκεκριμένα επίπεδα, πολλά από τα οποία δεν απεμπολούμε, ακόμη και με τη βούληση των δύο μερών. Γι` αυτό, δεν θα πρέπει να ισοπεδώνουμε και δεν θα πρέπει να υπερβάλουμε. Η ελληνική κυβέρνηση γνωρίζει πάρα πολύ καλά, πώς θα προστατεύσει τα δικαιώματά της, τα δικαιώματα του Έλληνα πολίτη και το έχει κάνει με τον καλύτερο τρόπο, μέσα από την υπογραφή αυτού του μνημονίου.

Δείτε τώρα σε αποκλειστικότητα τι υπογράψαμε με την τρόικα και "φρίξτε"...
Δείτε τα αίσχη και την ανικανότητά μας ...
Δείτε τα επίμαχα αποσπάσματα της "περίφημης" Σύμβασης
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ : http://citypress-gr.blogspot.com/2010/06/blog-post_11.html#more

ΜΑΖΙ ΣΑΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο V fOR Vendetta

Η αθλιοτητα σε μια παρασταση χωρις τελος...Τα κομματα σε ενα αγωνα κοκορομαχιας χωρις νικητη..Και δεν υπαρχει νικητης γιατι στη συνειδηση μας εχουν χασει...Εχουν αποτυχει παταγωδως..Γιατι τα χρονια που περασαν μια ανελεητη κοροιδια εδωσε το τελικο χτυπημα στους τελευταιους κομματικους ιδεολογους οι οποιοι αντικατασταθηκαν απο τους παραδοπιστους οπαδους εξυπηρετησης συμφεροντων.. Η κοροιδια αυτη πηρε τεραστιες διαστασεις με τη σημερινη κυβερνηση... Που ριχνοντας το ενα προσωπειο αποκαλυπτεις ενα αλλο...Και αυτο θα συνεχιστει για πολυ καιρο ακομη... Φυσικα απο παντου ερχονται και μυνηματα αντιστασης σε αυτο που μας οδηγει συσσωμος ο πολιτικος κοσμος... Επειδη σε τρεις κοινωνικες ομαδες δεν ειχα ποτε εμπιστοσυνη στη ζωη μου (πολιτικους, δημοσιογραφους και συνδικαλιστες) θελω να σας καλεσω σε μια απλη κινηση... Να διαγραφουμε ολοι-ανεξαρτητα απο το κομμα στο οποιο γραφηκαμε-και να δωσουμε πισω τη κομματικη ταυτοτητα... Και αυτο το καλεσμα ισχυει για ολους...Θα ειναι ενα αναιμακτο ισχυρο μυνημα,μια επανασταση που ειναι στο χερι μας να πετυχει..Χρειαζεται στη φαση που φτασαμε ενα μυνημα-πολλαπλασιαζομενο σε ενταση καθε φορα... Και θα τους το δινουμε,χωρις να τους χαριζουμε το "διαιρει και βασιλευε" που μας εχουν επιβαλλει...Ας τους δωσουμε σιγα σιγα να καταλαβουν οτι ο λαος κυβερναει σε αυτο το τοπο....Ειναι η ΕΞΟΥΣΙΑ πανω απο ολες τις αλλες που προβλεπει το συνταγμα..

Ας ειναι μια μαζικη απαντηση απο ολους μας...σε αυτους που μας προδωσαν και μας στερουν τα παντα... Γιατι ολοι φταινε.....Τη Δευτερα 21 Ιουνιου..

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ.ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ 500 ΕΚ?

Οι αφοι Αγγελόπουλοι σνόμπαραν τον ΓΓΑ Π.Μπιτσαξή και δεν πήγαν στη σύσκεψη για τα επεισόδια στο ΣΕΦ.
Εστειλαν δύο συμβούλους τους και μαζί το μήνυμα ότι θα αντιδράσουν δυναμικά σε περίπτωση ακραίας τιμωρίας του Ολυμπιακού.

ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Από http://ksipnistere.blogspot.com/

Κορυδαλλός, κοινό τσιμπούσι πολύχρωμων παραγόντων.

 

Με τον ειρωνικό τίτλο "Προσοχή για την ενότητα" καυτηριάζει η δημοτική κίνηση 16χρονη Πόλη το κοινό τσιμπούσι στο οποίο επιδίδονται στελέχη των δύο κομμάτων που στηρίζουν τη Δημοτική διοίκηση στο Δήμο Κορυδαλλού, όπως προκύπτει και από το δημοσίευμα της Κυριακάτικης εφημερίδας.

Επιστολή αναγνώστη μου, (που όμως δεν πρόκειται να δημοσιεύσω ανώνυμη - επειδή προχωρεί σε πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς για πρόσωπα και καταστάσεις) καταγγέλει πρόσθετα ότι πολιτικοί παράγοντες με "ίδιον όφελος", βουλευτές και παράγοντες των.........
δυο κομμάτων που συνηθίζουν να συντρώγουν μαζί στην Β' Πειραιά, πρόκειται να προτείνουν στα κόμματά τους (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ), χαλαρό χρίσμα για την παράταξη του κυρίου Κασιμάτη. Στην συνεργασία αυτή, δεν παίζουν ρόλο οι υπόλοιποι εσωτερικοί διαχωρισμοί τύπου "εκσυγχρονιστές" - "λαικιστές", "Σαμαρικοί" - "Καραμανλικοί" - "λαική δεξιά" - "φιλελεύθερη δεξιά".
Φαντάζεστε τι τους ενώνει;


ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ?ΔΕ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΤΑ ΡΙΧΤΕΡ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ Δ.Ν.Τ?

Μια εκτίμιση είναι!
Μια «τολμηρή» προειδοποίηση-έκθεση για επικείμενο μεγάλο σεισμό στον ελλαδικό χώρο, με βάση ηλεκτρικά σήματα που καταγράφηκαν στα μέσα Μαΐου από επίγειο σταθμό που βρίσκεται στην Πελοπόννησο, δορυφορικές μετρήσεις, αλλά και την εμφάνιση χιλιάδων βατράχων στην Εγνατία Οδό έχουν αναρτήσει Ρώσοι επιστήμονες στην επίσημη κρατική ιστοσελίδα της Ομοσπονδιακής Διαστημικής Υπηρεσίας της Ρωσίας.
Με τίτλο «θα σώσουν οι βάτραχοι την Ελλάδα;» οι ξένοι επιστήμονες παραθέτουν στην έκθεσή τους μια σειρά από στοιχεία και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι μέσα στον Ιούνιο θα πρέπει να αναμένουμε ισχυρό σεισμό, της τάξεως των...

6,9 Ρίχτερ. Ορίζουν μάλιστα και πιθανή ημερομηνία, με απόκλιση +/-2 ημέρες. Οσον αφορά το επίκεντρο, σύμφωνα με τους πίνακες που έχουν αναρτήσει, η υπό μελέτη περιοχή περιλαμβάνει ένα παραλληλόγραμμο που καλύπτει μια τεράστια έκταση που ξεκινά από τα νότια παράλια της Σικελίας, περιλαμβάνει το τμήμα της Μεσογείου που βρίσκεται νότια της Ιταλίας και της Ελλάδας και καταλήγει στη μέση της Κρήτης...

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν, «εκατοντάδες βατράχια παρέλυσαν στις 26 Μαΐου 2010 την κυκλοφορία σε έναν από τους αυτοκινητόδρομους κοντά στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Παρόμοια περιστατικά είχαν συμβεί και πριν από τους καταστροφικούς σεισμούς της πόλης Σετσουάν στην Κίνα τον Μάιο του 2008 καθώς και της Λ’ Ακουιλα τον Απρίλιο του 2009» σημειώνουν και προσθέτουν: «Από τις 20 Μαΐου του 2010 η γεωφυσική δραστηριότητα στη Μεσόγειο παρακολουθείται από ομάδα ειδικών RC EOM, την οποία απαρτίζουν επιστήμονες του Tula State University Center “Forecast” και Distant School CosmoMeteoTectonic (παρουσιάζονται σε πίνακες τα αποτελέσματα). Ιδιαίτερη προσοχή έxει δοθεί στις ανωμαλίες των τελλουρικών (ηλεκτρικών) ρευμάτων της 20ής Μαΐου 2010, που καταγράφηκαν από τον επίγειο σταθθμό στην Πελοπόννησο, στην ισχυρή υψηλής συχνότητας ανωμαλία που καταγράφηκε από τους σταθμούς μέτρησης βαρύτητας του “Tula” στις 26 Μαΐου 2010 και φυσικά στην αντίδραση των βατράχων».

Οι επιστήμονες επισημαίνουν ακόμη: «Οι μετρήσεις που έγιναν στις εικόνες των δορυφόρων Terra στις 23 Μαΐου έδωσαν πιθανό σεισμό μεγέθους 6,9 Ρίχτερ». Μάλιστα, όπως αναφέρουν, αναδρομική ανάλυση έδωσε παρόμοιους δείκτες πριν από τον μεγάλο σεισμό της 8ης Ιουνίου του 2008 που «χτύπησε» την Πάτρα. Χθες πάντως, χιλιάδες βατράχια έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους στην Εγνατία Οδό, πάνω από τις λίμνες του Αγίου Βασιλείου και της Βόλβης, όπου βρίσκεται και το ομώνυμο ενεργό σεισμικό ρήγμα. Η εν λόγω έκθεση-προειδοποίηση είναι γνωστή εδώ και λίγες μέρες στους Ελληνες επιστήμονες και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, έχει ενημερωθεί και ο ΟΑΣΠ.

Οπως σημείωσε στην «Espresso» ο εντεταλμένος ερευνητής Σεισμολογίας του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Γεράσιμος Χουλιάρας «έχω δει την εν λόγω ανάρτηση, την οποία θεωρώ προκλητική. Είναι απαράδεκτο στην επίσημη ιστοσελίδα του ρωσικού κράτους να αναφέρεται κάτι τέτοιο, χωρίς κανείς να έχει ενημερώσει τις αρμόδιες ελληνικές αρχές» τόνισε και πρόσθεσε: «Ωστόσο ερεύνησα προσεκτικά τα όσα αναφέρονται. Η περιοχή που δείχνουν δεν δικαιολογείται από τα επιστημονικά στοιχεία που παραθέτουν. Δεν θεωρώ ότι θα επηρεάζονταν τα βατράχια της βορείου Ελλάδος από έναν επικείμενο σεισμό που υποστηρίζουν ότι μπορεί να γίνει μεταξύ Κρήτης και Σικελίας. Η απόσταση είναι εξαιρετικά μεγάλη».

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε σε δηλώσεις του και ο σεισμολόγος Σταύρος Τάσσος που σημείωσε: «Η όποια συσχέτιση με τα βατράχια είναι μάλλον τυχαία. Δεν υπάρχει κανένα επιστημονικό στοιχείο που να δείχνει ότι επίκειται μεγάλος σεισμός».

Την πεποίθησή του ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας εξέφρασε στην «Espresso» και ο διευθυντής ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Γεράσιμος Παπαδόπουλος, σημειώνοντας: «Δεν απορρίπτω, ούτε αποδέχομαι τη συγκεκριμένη έρευνα. Χρειάζονται όμως περισσότερα στοιχεία για να μπορεί κάποιος να δώσει μια πρόβλεψη. Από μια πρώτη ματιά βλέπω ότι τα στοιχεία που παραθέτουν δεν συνδέονται μεταξύ τους. Θα έπρεπε οι Ρώσοι να είναι πιο προσεκτικοί τόσο στις αναρτήσεις τους όσο και στα στοιχεία τους. Και φυσικά θα πρέπει να ενημερώνουν τις αρχές της χώρας που αφορά η πρόβλεψη και όχι το Ιντερνετ».

Στο μεταξύ, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε από ερευνητές βρετανικού πανεπιστημίου, η συμπεριφορά των αρσενικών βατράχων κατά την περίοδο της αναπαραγωγής αλλάζει αν πρόκειται να γίνει σεισμός. «Μεγάλη αλλαγή στη συμπεριφορά των αρσενικών κοινών βατράχων παρατηρήθηκε πέντε μέρες πριν από τον σεισμό που σημειώθηκε στην ιταλική πόλη Λ’ Ακουιλα στις 6 Απριλίου 2009» αναφέρει η ομάδα ερευνητών που μελετούσε τα αμφίβια αυτά στη φάση της αναπαραγωγής τους. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, «οι κοινοί βάτραχοι Bufo Bufo έχουν την ικανότητα να διαισθάνονται σημαντικά σεισμικά φαινόμενα και να προσαρμόζουν αναλόγως τη συμπεριφορά τους».

Espressonews.gr
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://news24gr.blogspot.com

ΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.........................

Ένας 18χρονος στην Ινδονησία, ερωτεύτηκε μια αγελάδα και είπε να.. ολοκληρώσουν τη σχέση τους. Ο νεαρός πιάστηκε πάνω στην.. ερωτική πράξη από έναν γείτονα του, ο οποίος και τον ανέφερε στις τοπικές αρχές. Ο 18χρονος Gusti Ngurah Alit είπε πως εκείνη τη στιγμή δεν έβλεπε μια αγελάδα, αλλά μια πολύ όμορφη γυναίκα: "Με φώναξε με το όνομα μου και με γοήτευσε και έτσι αποφάσισα να.. κάνω έρωτα μαζί της".

Ο Gusti όμως μάλλον πλήρωσε ακριβά τον έρωτα του αφού του επεβλήθη πρόστιμο 2000 παλιών νομισμάτων, ενώ ο αρχηγός του χωριού αποζημίωσε τον ιδιοκτήτη της αγελάδας με 545 δολάρια. Η άτυχη της υπόθεσης ήταν μάλλον η αγελάδα, αφού χρειάστηκε να την πνίξουν στη θάλασσα ώστε να γλυτώσει το χωριό την κακοτυχία. Αντίθετα, ο επίδοξος εραστής την γλύτωσε με ένα.. «μπανάκι» εξαγνισμού.

ΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.........................

Ένας 18χρονος στην Ινδονησία, ερωτεύτηκε μια αγελάδα και είπε να.. ολοκληρώσουν τη σχέση τους. Ο νεαρός πιάστηκε πάνω στην.. ερωτική πράξη από έναν γείτονα του, ο οποίος και τον ανέφερε στις τοπικές αρχές. Ο 18χρονος Gusti Ngurah Alit είπε πως εκείνη τη στιγμή δεν έβλεπε μια αγελάδα, αλλά μια πολύ όμορφη γυναίκα: "Με φώναξε με το όνομα μου και με γοήτευσε και έτσι αποφάσισα να.. κάνω έρωτα μαζί της".

Ο Gusti όμως μάλλον πλήρωσε ακριβά τον έρωτα του αφού του επεβλήθη πρόστιμο 2000 παλιών νομισμάτων, ενώ ο αρχηγός του χωριού αποζημίωσε τον ιδιοκτήτη της αγελάδας με 545 δολάρια. Η άτυχη της υπόθεσης ήταν μάλλον η αγελάδα, αφού χρειάστηκε να την πνίξουν στη θάλασσα ώστε να γλυτώσει το χωριό την κακοτυχία. Αντίθετα, ο επίδοξος εραστής την γλύτωσε με ένα.. «μπανάκι» εξαγνισμού.

ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΚΟΥΠΑ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ

«Και τώρα τρέχουμε» λένε στον Πειραιά μετά τη σύσκεψη κορυφής που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσία Σωκράτη Κόκκαλη.
Η «εντολή» του προέδρου των ερυθρολεύκων είναι να...


«τρέξουν» άμεσα όλα τα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Από προπονητή και μεταγραφές μέχρι και τη στελέχωση του ιατρικού επιτελείου και του τμήματος σκάουτινγκ...

Προπονητής

Από τον Γκρεγκόριο Μανθάνο και το Μανόλο Χιμένεθ μέχρι τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ και τον Εβάλντ Λίνεν. Τις τελευταίες ώρες και μετά το οριστικό «κάψιμο» του Αλέκου Αλεξανδρή, από τον Ολυμπιακό διαρρέει ότι ο νέος τεχνικός: «Θα είναι ξένος και έχει ξαναδουλέψει στην Ελλάδα» με τον Γερμανό πρώην προπονητή του Πανιωνίου να «φωτογραφίζεται» για τα καλά.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι ντε και καλά αυτός θα είναι ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού. Είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται και δεν αποκλείεται να προχωρήσει άμεσα. Σταντ μπάι είναι πάντα ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ καθώς επίσης και το ισπανικό «δίδυμο» Μανθάνο και ΧΙμένεθ αν και για τους τελευταίους λέγεται ότι έχουν χάσει θέσεις στη λίστα των προτιμήσεων.

Μεταγραφές

Ο Ολυμπιακός περιμένει τις απαντήσεις για δύο ποδοσφαιριστές στους οποίους έχει καταθέσει πρόταση. Πρόκειται για τον Ασκάν Ντεζάγκα που μένει ελεύθερος από τη Βόλφσμπουργκ και τον Κέβιν Μιραλάς που παραχωρείται δανεικός από τη Σεντ Ετιέν με οψιόν αγοράς.

Για τον πρώτο το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα αφού η πρόταση των ερυθρολεύκων είναι συγκεκριμένη και καλύπτει τον παίκτη. Απομένει να την αποδεχτεί για να έρθει στην Ελλάδα.

Για τον Μιραλάς το θέμα είναι πιο πολύπλοκο αφού ναι μεν οι Πειραιώτες τον θέλουν και τον έχουν προσεγγίσει με τις πληροφορίες να λένε ότι υπάρχει διαφορά στα λεφτά που προτείνουν και αυτά που θέλει ο παίκτης, αλλά δεν είναι τέτοια που μπορεί να χαλάσει το «γάμο».

Εκεί που περιπλέκεται το θέμα είναι η διαφορά με τη Σεντ Ετιέν η οποία τον δίνει δανεικό με οψιόν όμως ζητά και χρήματα για τον ένα χρόνο του δανεισμού και παράλληλα δεν πέφτει κάτω από τα 3 εκ. ευρώ όσον αφορά στην οψιόν για του χρόνου.

«Ανοιχτά» μέτωπα υπάρχουν και για τους Αριέλ Ιμπαγάσα ο οποίος περιμένει στο «ακουστικό του για να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα αφού οι απαιτήσεις του είναι μέσα στο «μπάτζετ» του Ολυμπιακού, Γκουεϊδά Φοφανά για τον οποίο λέγεται ότι υπάρχει συμφωνία με τη Χάβρη για αγορά του έναντι 1.5 εκ. ευρώ αλλά και για τον Φρανθίσκο Γιέστε για τον οποίο γίνονται επαφές προκειμένου να ρίξει τις απαιτήσεις του που ξεπερνούν τα 2 εκ. ευρώ το χρόνο.

Αποχωρήσεις

Λεονάρντο και Λεντέσμα έχουν ειδοποιηθεί να βρουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους γιατί δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν. Τόσο ο Βραζιλιάνος όσο και ο Αργεντινός απασχολούν συλλόγους της πατρίδας τους και δεν αποκλείεται να αποχωρήσουν πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Για τον Λεονάρντο υπάρχει επαφή εδώ και μέρες με την Παλμέιρας χωρίς όμως να έχει προχωρήσει ιδιαίτερα ενώ για τον Λεντέσμα έντονο ενδιαφέρον έχουν δείξει η Ρίβερ Πλέιτ και η Σαν Λορέντσο.

Όσον αφορά στα συμβόλαια που λήγουν παρελθόν πρέπει να θεωρούνται εκτός σοβαρού απροόπτου οι Ντομί και Κόβατς. Με τους Στολτίδη και Πάντο θα γίνει μια συζήτηση όμως για τον μεν πρώτο είναι βέβαιο ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια στη συνεργασία και για τον δεύτερο οι ελπίδες να παραμείνει είναι στο 50%-50%. Η περίπτωση του Λούα Λούα είναι «ξεχωριστή» και αναμένεται να συζητηθεί με την άφιξη του μάνατζέρ του στην Ελλάδα εντός των ημερών.

Ο Νικοπολίδης συναντήθηκε σήμερα με τον Σωκράτη Κόκκαλη και επέμεινε στην απόφασή του να κρεμάσει τα γάντια του. Λέγεται ότι θα παραμείνει στην ομάδα από κάποιο άλλο πόστο, είτε αυτό του γενικού αρχηγού, είτε του βοηθού προπονητή, όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν την επόμενη εβδομάδα που θα ξέρουμε και το όνομα του νέου τεχνικού.

Για τη θέση του τερματοφύλακα υπάρχουν πάντα στα υπ' όψην οι Ντρόμπνι, Ιτάνζ και Γκσπούρνινγκ, χωρίς όμως να έχει προχωρήσει κάτι.

Τέλος, από τον Ολυμπιακό λένε ότι δεν τίθεται θέμα παραχώρησης του Κυριάκου Παπαδόπουλου καθώς δεν υπάρχει καμία πρόταση στην ΠΑΕ για το νεαρό άσο. Η ρήτρα του είναι στα 6 εκατομμύρια ευρώ και αν βρεθεί ομάδα να την πληρώσει αποκτά τον πιτσιρικά χωρίς να έχει «λόγο» ο Ολυμπιακός. Προς το παρόν τέτοια πρόταση δεν έχει φτάσει...

Ιατρικό επιτελείο και σκάουτερ

«Σκούπα» έχει πάρει ο Σωκράτης Κόκκαλης και έχει δοθεί εντολή να αλλάξουν όλα. Όπως έγραφε το «The Player» προ ημερών ο πρόεδρος του Ολυμπιακού φέρεται αποφασισμένος να αλλάξει τα κακώς κείμενα στην ομάδα και στο πλαίσιο αυτό έχει ήδη «φαγωθεί» το ιατρικό τιμ ενώ τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να πουν οριστικά «αντίο» και οι πρώην σκάουτερ και προσφάτως και προπονητές, Ανδρέας Νινιάδης και Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Τα νέα πρόσωπα στις συγκεκριμένες θέσεις θα γίνουν γνωστά εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

theplayer.gr

ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ
ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

O πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου εταιρειών επικοινωνιών CIVITAS Γιώργος Φλέσσας, κατέθεσε στην εξεταστική για τη Siemens, όπου και ανέφερε ότι είχε επαγγελματική σχέση με την Siemens από το 2000 ως το 2008 με σκοπό την διαφημιστική προώθηση της εταιρείας...



...Ο Γ. Φλέσσας παραδέχθηκε προγράμματα επικοινωνίας και προβολής των υπουργείων ΠΕΧΩΔΕ, Αθλητισμού και Επικοινωνιών και Μεταφορών, είπε ότι συνεργάστηκε με τη ΝΔ και τη Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ ομολόγησε ότι για μία εβδομάδα πριν την ψήφιση από τη Βουλή του μνημονίου με την τρόϊκα και για τέσσερις εβδομάδες μετά είχε ανατεθεί στην εταιρεία του από ευρωπαϊκή εταιρεία δημοσίων σχέσεων EURO RSCG για λογαριασμό του ΔΝΤ η επικοινωνιακή προώθηση της αναγκαιότητας των σκληρών οικονομικών μέτρων, για το τι γράφεται στα μέσα και τι λέγεται από τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα για τα μέτρα.




Share on Facebook

ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΗΣ.

Η Jennifer Lopez όπως και κάθε καλλιτέχνης εχει και αυτή τα δικά της. Δε μπορούμε να ξέρουμε τα πάντα για εκείνη. Μπορούμε ομως να παρατηρήσουμε φωτογραφίες και να βγάλουμε συμπεράσματα. Καθένας μπορεί να διακρίνει σε αυτή τη φωτογραφία το....



πόσο τρυφερά κρατάει το χέρι του άντρα της του Marc Anthony. Ειναι ενα ζευγάρι που χρόνια ειναι μαζί και πραγματικά χαίρεσαι να τους βλέπεις. Αυτά τα μικρά, ειναι και τα πιο σημαντικά


Share on Facebook

ΛΙΝΕΝ Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΣΦΠ

Από χθες σας ενημερώσαμε πρώτοι για το γεγονός ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης κάνει "δεύτερες σκέψεις" για το θέμα του προπονητή και ουσιαστικά μετά την πίεση του κόσμου έχει αλλάξει γνώμη και "φρενάρει" τη λύση Αλέξη Αλεξανδρή. Σύμφωνα...




...με νεότερες και αποκλειστικές του "rednews" οι ερυθρόλευκοι έχουν σχεδόν δώσει τα χέρια με τον Έβαλντ Λίνεν!

Ναι, τον γνωστό σε όλους μας προπονητή που έχει περάσει από τον Πανιώνιο και την περασμένη σεζόν ήταν στον πάγκο της Μόναχο 1860. Η διοίκηση του Ολυμπιακού κινήθηκε με άκρα μυστικότητα και παρά τα όσα λέγονταν για Ισπανικό και Ιταλικό μοντέλο, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 56χρονο τεχνικό, ο οποίος το διάστημα που δούλεψε στη χώρα μας άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Ο Λίνεν προκρίνεται από τις υπόλοιπες λύσεις, διότι ξέρει πολύ καλά την Ελληνική πραγματικότητα, ενώ δεν έχει και τρελές απαιτήσεις για να αναλάβει να... χτίσει το νέο Ολυμπιακό. Το όνομά του είχε ακουστεί και σε προηγούμενη μεταγραφική περίοδο και ο Σωκράτης Κόκκαλης τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση. Με λίγα λόγια είναι κανονικός προπονητής και όχι "μαθητευόμενος μάγος"...

Πριν γίνει γνωστός σε όλους μας από τον πάγκο του Πανιωνίου, είχε εργαστεί σε Ντούισμπουργκ, Χάνσα Ρόστοκ, Κολωνία, Τενερίφη, Γκλάντμπαχ και Αννόβερο. Είναι λάτρης της πειθαρχίας, όπως λέει και μια ψυχή στην διοίκηση του Ολυμπιακού, κάτι που την φετινή σεζόν είχε εξαφανιστεί από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη...

Περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις για να ευχηθούμε και τυπικά καλορίζικος!

http://www.rednews.gr

ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕ Η ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ.ΝΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΑΝ ΕΝΑ ΣΑΛΟΝΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ.

Έκαναν κατάσχεση σε σαλόνι για χρέη προς το δημόσιο ενός ηλικιωμένους ζευγαριού. Και όμως η εφορεία στην Νίκαια έκανε κατάσχεση και έβγαλε στο σφυρί ένα σαλονάκι και τις καρέκλες του. Στην ίδια εφορεία δηλαδή δεν ...


υπάρχει κανένας επιχειρηματίας που να οφείλει περισσότερα χρήματα και πήγαν στο ηλικιωμένο ζευγάρι να του πάρουν το σαλόνι; Τι ξεφτίλα ρε παιδιά. Που φθάσαμε πια;
Όσο για τα χρέη ήταν 1.500 ευρώ αλλά με μικρή σύνταξη που να τα ξεχρεώσουν. Έτσι νομίζουν ότι θα γεμίσουμε τα ταμεία;

Share on FacebookΟ

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ.

"ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 540 ΕΥΡΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ 340 ΕΥΡΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΤΑΚΤΑ...


ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑ 78 ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΗΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΟΥΜ! Ε ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΥΧΑΙΑ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ Η ΓΙΑΓΙΑ ΑΦΟΥΣ ΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΑ 340 ΕΥΡΟ ΤΗΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΤΙ ΣΕ ΑΛΛΑ 25 ΑΤΟΜΑ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΥΤΗΛΗ ΠΑΡΑΠΟΝΑ.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΝΙΧΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ???
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ???

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Share on Facebook


ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΟΝ ΟΣΕ.

Αγορασαν ηλεκτρομηχανες για τον οσε απο τη ΖΗΜΕΝΣ χωρις να εχει ηλεκτροδοτηθει το δικτυο.Το 2002 ο οσε αγορασε ηλεκτρομηχανες απο τη ζημενς πλρηρονοντας 100 ευρω.Ομως η ηλεκτροδοτηση του δικτυου ηταν μονο 60 χιλ,απο θεσσαλονικη προς αλεξ/λη,ενω η ηλεκτροδοτηση θεσσαλονικη λαρισσα ολοκληρωθηκε το 2008.Δηλαδη 6 χρονια οι μηχανες καθονταν ενω ειχαν πληρωθει και περιμεναν το ποτε θα τελειωσει η ηλεκτροδοτηση.Κι ομως αυτο το σκανδαλο δεν εχει βγει στον αερα και κανεις δε μιλαει γι αυτο.Τελικα η ΖΗΜΕΝΣ σε ολα μεσα ηταν ρε παιδια.

ΑΚΟΜΑ ΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ?Ο ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΕΝΝΟΩ

Την απλοποίηση της ελληνικής γραφής ζητά ο κύπριος ευρωβουλευτής Μάριος Ματσάκης,
με σχετική εισήγηση που υπέβαλε προς τον υπουργό Παιδείας της Κύπρου Ανδρέα Δημητρίου. Την πρόταση του κοινοποίησε και στους Έλληνες ευρωβουλευτές.

Ο κ. Ματσάκης προτείνει στον Κύπριο υπουργό τη σύσταση μιας ολιγομελούς επιτροπής γλωσσολόγων, οι οποίοι θα μπορούσαν, εμπεριστατωμένα να ενδιατρίψουν επί του θέματος και να δώσουν μια επιστημονικά έγκυρη πρόταση για τον εκμοντερνισμό/ απλοποίηση της Ελληνικής γραφής.
Στην επιστολή του ο Κύπριος ευρωβουλευτής παραθέτει ως τροφή για σκέψη' τα εξής:
1. Να καταργηθούν τα γράμματα 'η' και 'υ' και να αντικατασταθούν από το γράμμα 'ι'.
2. Να καταργηθεί το γράμμα 'ω' και να αντικατασταθεί από το γράμμα 'ο'.
3. Να καταργηθούν οι εξής συνδυασμοί γραμμάτων και να αντικατασταθούν ως εξής: 'αι'---> 'ε', 'ει'--->'ι', 'οι--->ι', 'υι'--->ι', 'αυ'--->'αβ', 'ευ'--->'εβ'
4. Να καταργηθεί η χρήση του 'γγ' και να αντικατασταθεί από το 'γκ'.
5. Να καταργηθεί το τελικό γράμμα 'ς' και να αντικατασταθεί από το γράμμα 'σ'.
Ως αποτέλεσμα των ανωτέρω αλλαγών, αναφέρει ευρωβουλευτής, το Ελληνικό αλφάβητο θα έχει μόνο 21γράμματα(α, β, γ, δ, ε, ζ, θ, ι, κ, λ, μ, ν ,ξ , ο ,π, ρ, σ, τ, φ, χ, ψ) και ένα μόνο δίψηφο (το 'ου').

Ο κ. Ματσάκης υποστηρίζει ότι η απλοποίηση της Ελληνικής γραφής καθίσταται αναγκαία μέσα στα πλαίσια μιας τάσης ενωτικής πορείας των γλωσσών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Επιπλέον, μια τέτοια αλλαγή θα καταστήσει την Ελληνική γραφή πιο απλή και πολύ πιο εύχρηστη. Ιδιαίτερα όσον αφορά την χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και σε σχέση με μεγάλο αριθμό ατόμων που έχουν διάφορες μορφές δυσλεξίας'.

Προωθήστε το κείμενο αυτό για την ενημέρωση του κόσμου για τη νέα αυτή και δόλια ανθελληνική επίθεση, με το πρόσχημα δήθεν του εκσυγχρονισμού της (ήδη επικίνδυνα ρημαγμένης τα τελευταία χρόνια) γλώσσας μας!

Υ.Γ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ:
Ο Ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ δηλαδή, να πλήξουμε:
1. τη γλώσσα,
2. τη θρησκεία,
3. τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητα του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ.
Θα ήθελα να προσθέσω και τα εξής:
Ας τολμήσει κάποιος ξένος να προτείνει σε Γάλλο να εξαλείψει τους τρεις τόνους, ή να γράψει το beaucoup - bocou, ή το couteau - couto.
Aς τολμήσει να προτείνει σε ένα ?γγλο να γράψει αντί thought -thot, αντί wrought - rot,
ή
σε ένα Γερμανό να γράψει αντί Gemutsbeschaffenheit -Gemutsbesafenheit , ή αντί Erbschleicher - Erbsleiher
και θα δούμε τι θα γίνει!

ΠΗΓΗ: http://freemonks.gr

ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.Α ΡΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ

Είναι να απορεί κανείς με όλα όσα συμβαίνουν καθημερινά στον Ολυμπιακό. Και επίτηδες να γίνονταν κάποια πράγματα, τόσο στραβά δεν θα πήγαιναν…


Δεν το χωράει ανθρώπου νους ότι η επικρατέστερη υποψηφιότητα για τους «ερυθρόλευκους», μετά το φιάσκο Βαλβέρδε, είναι ο Αλέξης Αλεξανδρής, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το προεδρικό περιβάλλον.

Για να εξηγούμαι, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Αλέκο. Ίσα ίσα μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής από τότε που έπαιζε ποδόσφαιρο. Παικταράς με τα όλα του, με έντονη προσωπικότητα και υψηλό δείκτη ευφυΐας, κάτι που δεν συναντάς εύκολα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα συμφωνήσω, επίσης, ότι έχει όλα τα προσόντα για να κάνει καριέρα στο μέλλον και ως προπονητής.

Απ’ όποια πλευρά κι αν το δει κανείς, όμως, είναι εντελώς λάθος η επιλογή να αναλάβει αυτή την περίοδο την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Όταν και οι… πέτρες γνωρίζουν ότι αυτή η ομάδα χρειάζεται χτίσιμο από την αρχή, με ποιο κριτήριο επιλέγεται, αν επιλεγεί τελικά, ο Αλεξανδρής; Και μη μου πει κανείς ότι θα αναδείξει τους νέους, επειδή είναι τουλάχιστον γελοία η δικαιολογία. Οι νέοι θα αναδειχθούν μέσα από την καλή λειτουργία του συνόλου, αρκεί να υπάρχει σύνολο και να είναι… καλοκουρδισμένο.

Αν στο ρόστερ του Ολυμπιακού υπήρχαν οι μεγάλοι παίκτες του παρελθόντος, Ζιοβάνι, Τζόλε, Γεωργάτος, Καρεμπέ και δεν συμμαζεύεται, ίσως τα δεδομένα να ήταν διαφορετικά. Με τέτοιους παίκτες, άλλωστε, πρωτάθλημα πήραν και ο Μαντζουράκης, ο Λεμονής, ο Μπιγκόν και άλλοι…

Τη συγκεκριμένη περίοδο, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» είναι διαλυμένοι και χρειάζονται έμπνευση, όραμα κι έναν καλό αρχιτέκτονα να δημιουργήσει από τα θεμέλια. Άρα θέλουν στον πάγκο κι έναν έμπειρο προπονητή, ικανό να περάσει τη φιλοσοφία και την αγωνιστική ταυτότητα που έχει ανάγκη η ομάδα. Ειδικά μετά το φετινό προηγούμενο με τους Κετσπάγια, Ζίκο, Μπάντοβιτς.

Με χαρά πληροφορήθηκα το βράδυ ότι όλοι στον Ολυμπιακό, πλην ενός και μη εξαιρετέου, ο οποίος πάει από γκάφα σε γκάφα, προσπαθούν να πείσουν τον Κόκκαλη να μην πάρει αυτό το ρίσκο και να μην αποτρελάνει τους οπαδούς που δεν πιστεύουν στα μάτια τους τελευταία. Ελπίζω να τα καταφέρουν και να επικρατήσει η στοιχειώδης λογική. Αλλιώς η κατηφόρα δεν θα έχει τελειωμό και οι… παραιτήσεις, όπως μαθαίνω, θα πάνε… σύννεφο.

Αναρωτιέμαι και για κάτι ακόμη. Είναι δυνατόν να προσφέρεις ένα εκατομμύριο το χρόνο στον Βαλβέρδε και μετά την άρνησή του, να καταλήγεις στον Αλεξανδρή; Πλάκα κάνουμε; Δεν υπήρχε δηλαδή άλλος… ενδιάμεσα κι έπρεπε να πάμε από το ένα άκρο στο άλλο; Σε τελική ανάλυση ας κρατήσουν τον Μπάντοβιτς που έχει και μια σχετική προϋπηρεσία. Πως είπατε; Γράφω τρέλες; Ε, λογικό δεν είναι με όσα ακούω;

Υ.Γ. Αυτή η παικτάρα, ο νέος… Αμποάγκουε, Ντεζάγκα «έκλεισε» ή όχι ακόμα; Αν όχι βιαστείτε, επειδή τον έχει στο στόχαστρο και η ξακουστή…Αλ Αχλί!!!

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ