ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΚΟΥΠΑ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ

«Και τώρα τρέχουμε» λένε στον Πειραιά μετά τη σύσκεψη κορυφής που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσία Σωκράτη Κόκκαλη.
Η «εντολή» του προέδρου των ερυθρολεύκων είναι να...


«τρέξουν» άμεσα όλα τα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Από προπονητή και μεταγραφές μέχρι και τη στελέχωση του ιατρικού επιτελείου και του τμήματος σκάουτινγκ...

Προπονητής

Από τον Γκρεγκόριο Μανθάνο και το Μανόλο Χιμένεθ μέχρι τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ και τον Εβάλντ Λίνεν. Τις τελευταίες ώρες και μετά το οριστικό «κάψιμο» του Αλέκου Αλεξανδρή, από τον Ολυμπιακό διαρρέει ότι ο νέος τεχνικός: «Θα είναι ξένος και έχει ξαναδουλέψει στην Ελλάδα» με τον Γερμανό πρώην προπονητή του Πανιωνίου να «φωτογραφίζεται» για τα καλά.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι ντε και καλά αυτός θα είναι ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού. Είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται και δεν αποκλείεται να προχωρήσει άμεσα. Σταντ μπάι είναι πάντα ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ καθώς επίσης και το ισπανικό «δίδυμο» Μανθάνο και ΧΙμένεθ αν και για τους τελευταίους λέγεται ότι έχουν χάσει θέσεις στη λίστα των προτιμήσεων.

Μεταγραφές

Ο Ολυμπιακός περιμένει τις απαντήσεις για δύο ποδοσφαιριστές στους οποίους έχει καταθέσει πρόταση. Πρόκειται για τον Ασκάν Ντεζάγκα που μένει ελεύθερος από τη Βόλφσμπουργκ και τον Κέβιν Μιραλάς που παραχωρείται δανεικός από τη Σεντ Ετιέν με οψιόν αγοράς.

Για τον πρώτο το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα αφού η πρόταση των ερυθρολεύκων είναι συγκεκριμένη και καλύπτει τον παίκτη. Απομένει να την αποδεχτεί για να έρθει στην Ελλάδα.

Για τον Μιραλάς το θέμα είναι πιο πολύπλοκο αφού ναι μεν οι Πειραιώτες τον θέλουν και τον έχουν προσεγγίσει με τις πληροφορίες να λένε ότι υπάρχει διαφορά στα λεφτά που προτείνουν και αυτά που θέλει ο παίκτης, αλλά δεν είναι τέτοια που μπορεί να χαλάσει το «γάμο».

Εκεί που περιπλέκεται το θέμα είναι η διαφορά με τη Σεντ Ετιέν η οποία τον δίνει δανεικό με οψιόν όμως ζητά και χρήματα για τον ένα χρόνο του δανεισμού και παράλληλα δεν πέφτει κάτω από τα 3 εκ. ευρώ όσον αφορά στην οψιόν για του χρόνου.

«Ανοιχτά» μέτωπα υπάρχουν και για τους Αριέλ Ιμπαγάσα ο οποίος περιμένει στο «ακουστικό του για να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα αφού οι απαιτήσεις του είναι μέσα στο «μπάτζετ» του Ολυμπιακού, Γκουεϊδά Φοφανά για τον οποίο λέγεται ότι υπάρχει συμφωνία με τη Χάβρη για αγορά του έναντι 1.5 εκ. ευρώ αλλά και για τον Φρανθίσκο Γιέστε για τον οποίο γίνονται επαφές προκειμένου να ρίξει τις απαιτήσεις του που ξεπερνούν τα 2 εκ. ευρώ το χρόνο.

Αποχωρήσεις

Λεονάρντο και Λεντέσμα έχουν ειδοποιηθεί να βρουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους γιατί δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν. Τόσο ο Βραζιλιάνος όσο και ο Αργεντινός απασχολούν συλλόγους της πατρίδας τους και δεν αποκλείεται να αποχωρήσουν πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Για τον Λεονάρντο υπάρχει επαφή εδώ και μέρες με την Παλμέιρας χωρίς όμως να έχει προχωρήσει ιδιαίτερα ενώ για τον Λεντέσμα έντονο ενδιαφέρον έχουν δείξει η Ρίβερ Πλέιτ και η Σαν Λορέντσο.

Όσον αφορά στα συμβόλαια που λήγουν παρελθόν πρέπει να θεωρούνται εκτός σοβαρού απροόπτου οι Ντομί και Κόβατς. Με τους Στολτίδη και Πάντο θα γίνει μια συζήτηση όμως για τον μεν πρώτο είναι βέβαιο ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια στη συνεργασία και για τον δεύτερο οι ελπίδες να παραμείνει είναι στο 50%-50%. Η περίπτωση του Λούα Λούα είναι «ξεχωριστή» και αναμένεται να συζητηθεί με την άφιξη του μάνατζέρ του στην Ελλάδα εντός των ημερών.

Ο Νικοπολίδης συναντήθηκε σήμερα με τον Σωκράτη Κόκκαλη και επέμεινε στην απόφασή του να κρεμάσει τα γάντια του. Λέγεται ότι θα παραμείνει στην ομάδα από κάποιο άλλο πόστο, είτε αυτό του γενικού αρχηγού, είτε του βοηθού προπονητή, όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν την επόμενη εβδομάδα που θα ξέρουμε και το όνομα του νέου τεχνικού.

Για τη θέση του τερματοφύλακα υπάρχουν πάντα στα υπ' όψην οι Ντρόμπνι, Ιτάνζ και Γκσπούρνινγκ, χωρίς όμως να έχει προχωρήσει κάτι.

Τέλος, από τον Ολυμπιακό λένε ότι δεν τίθεται θέμα παραχώρησης του Κυριάκου Παπαδόπουλου καθώς δεν υπάρχει καμία πρόταση στην ΠΑΕ για το νεαρό άσο. Η ρήτρα του είναι στα 6 εκατομμύρια ευρώ και αν βρεθεί ομάδα να την πληρώσει αποκτά τον πιτσιρικά χωρίς να έχει «λόγο» ο Ολυμπιακός. Προς το παρόν τέτοια πρόταση δεν έχει φτάσει...

Ιατρικό επιτελείο και σκάουτερ

«Σκούπα» έχει πάρει ο Σωκράτης Κόκκαλης και έχει δοθεί εντολή να αλλάξουν όλα. Όπως έγραφε το «The Player» προ ημερών ο πρόεδρος του Ολυμπιακού φέρεται αποφασισμένος να αλλάξει τα κακώς κείμενα στην ομάδα και στο πλαίσιο αυτό έχει ήδη «φαγωθεί» το ιατρικό τιμ ενώ τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να πουν οριστικά «αντίο» και οι πρώην σκάουτερ και προσφάτως και προπονητές, Ανδρέας Νινιάδης και Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Τα νέα πρόσωπα στις συγκεκριμένες θέσεις θα γίνουν γνωστά εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ