ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ

"Από την Εθνική είχαμε πει ότι το πρώτο και βασικό που ζητάγαμε είναι να τα δώσουν όλα! Και συνολικά να σταθούν αξιοπρεπώς! Όμως στην πρεμιέρα, δεν έγινε ούτε το ένα, ούτε το άλλο...



Με όλα τα - γνωστά - μειονεκτήματα μας να εμφανίζονται στο μέγιστο βαθμό.
Ένα, ότι μάλλον οι ποδοσφαιριστές αυτού του κάποιου επιπέδου έχουν γίνει τελείως επαγγελματίες (μάλλον με την κακή έννοια σε κάποια θέματα...) και δεν ψάχνονται για το κάτι παραπάνω με τη φανέλα της Εθνικής τελικά! Δυστυχώς οι ποδοσφαιριστές αυτοί, δεν είναι ή δεν μπορούν ή δεν θέλουν (αρκετοί, αν όχι όλοι) να γίνουν σαν τους παίκτες π.χ. της Εθνικής μπάσκετ!
Το άλλο, ότι η Ελλάδα (32η σε ταχύτητα και φυσική κατάσταση στις ...32 του Μουντιάλ) τα έκανε όλα ..αργά! Είχε αργή ανάπτυξη, αργές επιστροφές, αργή άμυνα, αργή αντίδραση, οπότε το ότι γνώρισε την ήττα με ...κάτω τα χέρια ήρθε φυσιολογικά.
Από εκεί και πέρα, πάει και η τακτική! Γιόμα στη ...γιόμα, με παίκτες δίχως προσωπικότητα. Με παίκτες περιπατητές, αμυντικοί που στέλνουν τη μπάλα συνέχεια στο ...διάολο και που δεν μπορούν να δώσουν με ψυχραιμία τη μπάλα στα χαφ, και που κι εκείνα δε μπορούν να την κυκλοφορήσουν (ή που πάλι πίσω θα τους την δώσουν...).

Γιατί ρε Λουκά, γιατί ρε Άγγελε;

Νωρίς αλλά και αστείο για τέτοιο επίπεδο το πρώτο γκολ! Ο Παρκ εκτέλεσε το φάουλ, η άμυνα δεν έδιωξε, ο ψηλός Χαριστέας δεν τη ...βρήκε, κι ο Γιουνγκ Σου έκανε ανενόχλητος το 1-0! Τραγική ειρωνεία ότι οι στημένες φάσεις ήταν υποτίθεται το... δυνατό μας σημείο!!!
Μετά, αντί για αντίδραση; Καλά ...κρασιά! Ειναι δυνατόν να παιζουν έτσι σε Μουντιάλ, οι Σειταρίδης, Τζιόλης, Χαριστέας; Κι ο Σαμαράς, να δείχνει για μία ακόμη φορά ότι δεν παίζει για την ομάδα και παίζει για τον εαυτό του, αφού οι μοναδικές πάσες που έδινε σε όλο το πρώτο ημίχρονο ήταν από το ...αριστερό στο δεξί και δεν τροφοδοτούσε τους επιθετικούς;
Κι όχι ότι οι υπόλοιποι ήταν και καλύτεροι..."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ