ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Ε ΡΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ.ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ.ΡΕ ΟΥΣΤ

Την αναστολή της κομματικής ιδιότητας του Ακη Τσοχατζόπουλου εισηγήθηκε η Επιτροπή Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ στην Επιτροπή Δεοντολογίας, ανεξάρτητα από τη δικαστική έκβαση της υπόθεσης. Προηγουμένως ο πρώην υπουργός κατέθεσε για δύο ώρες στην Επιτροπή Διαφάνειας.


Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η Επιτροπή Διαφάνειας εκτιμώντας το...

σύνολο των στοιχείων που της τέθηκαν υπόψη, αποφασίζει ομόφωνα την παραπομπή της υπόθεσης στην ΕΚΑΠ και εισηγείται την αναστολή της ιδιότητας του μέλους του ΠΑΣΟΚ για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, χωρίς αυτό να συναρτάται με τη νομική πλευρά της υπόθεσης και να προδικάζει την κατάληξη της δικαστικής διερεύνησης».

Ο ίδιος ο Α. Τσοχατζόπουλος σε δηλώσεις μετά το τέλος της κατάθεσής του, είπε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη και μίλησε για «πρωτοφανή και συντονισμένη επίθεση» με αποκλειστικό σκοπό την «πολιτική, ηθική και φυσική του εξόντωση».

«Δυστυχώς και η φυσική εξόντωση είναι μέσα στα σχέδια των κέντρων και συμφερόντων που επεξεργάζονται αυτού του είδους τις συμπεριφορές, διεκδικώντας βέβαια τη μέγιστη απαξίωση του πολιτικού συστήματος», υποστήριξε και τόνισε πως διεκδικεί την πιο γρήγορη ολοκλήρωση των διαδικασιών για να λάμψει η αλήθεια και η διαφάνεια σε όλα όσα τον αφορούν.

Τέλος συμπλήρωσε: «Δεν υποχωρώ, δεν εκβιάζομαι, θα πολεμήσω να λάμψει η αλήθεια».

Διαβάστε εδώ τι είχε γράψει πρώτο το Press-gr την περασμένη Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ