ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΟΛΟΓΙΑ ΑΠ ΟΛΕΣ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΠΙΑ

(Είναι το κοριτσάκι που βγήκε στην Espresso για να υποστηρίξει ότι της έστησαν παγίδα τα κυκλώματα κι έτσι τη συνέλαβαν για βίζιτα.)
Τί θα γίνει ρε παιδιά; Όλα τα κοριτσάκια το'χουν ρίξει στην παραγωγή ταινιών σεξουαλικού περιεχομένου. Λοιπόν, μετά την Τζούλια Αλεξανδράτου, τη Μαριάννα Ντούβλη, τη Βίβιαν Ιωακείμ, ήρθε και η σειρά της περίφημης Λάουρας. Η Λάουρα είναι ένα μοντελάκι που παρουσίαζε ψιλοτσοντέ θέματα στο Δρυμούση και την έπιασαν πέρυσι οι μπάτσοι του Ηθών να κάνει βίζιτες στο Λουτράκι. Η Λάουρα υποστήριξε σε χθεσινή της συνέντευξη στην Espresso, ότι όλα... ήταν ένα καλοοργανωμένο σχέδιο από το γνωστό κύκλωμα των νταβατζήδων της υψηλής κοινωνίας (για να καταλαβαινόμαστε εννοεί την ομάδα που μανατζάρει την Τζούλια Αλεξανδράτου). Η Λάουρα τί υποστήριζε; Ότι της πρότειναν να κάνει τσοντοdvd με το Σειρηνάκη κι επειδή αυτή αρνήθηκε ("τα λεφτά ήταν ψίχουλα") της έστησαν παγίδα με την αστυνομία και την έκαναν τσακωτή στο Λουτράκι, έτοιμη να παραδώσει ό,τι πολυτιμότερο έχει έναντι 250 ευρώ.
Λοιπόν, το κοριτσάκι φυσικά κι έλεγε.......
παπαριές διότι σήμερα αποδεικνύεται ότι έχει γυρίσει ήδη ερωτικό DVD (τσοντοdvd) αλλά όχι με τον γνωστό Σειρηνάκη, αλλά με νέα εταιρεία παραγωγής που θέλει να κλέψει τη δόξα του απόλυτου πορνοκινηματογραφιστή Σειρηνάκη. Άρα λοιπόν, την κυρία δεν την ενόχλησε που της είπαν ότι θα κάνει τσόντα, τα λεφτά ήταν το θέμα, που σημαίνει ακόμα και για τους πιο αφελείς, ότι η ηθική της κοπέλας σταματάει στο χρήμα. Τώρα, αν την κάρφωσαν από το κύκλωμα γιατί θέλησε να ανοίξει δικό της μαγαζί, αυτά είναι σε ένα επίπεδο ιστορίες του υποκόσμου. Εσείς θα έχετε για άλλη μια φορά την ευκαιρία να θαυμάσετε τη Λάουρα που θα πάει στο Λουτράκι. Όσο για τη συνέντευξη και τις αποκαλύψεις του κ@λου στην Espresso, φαντάζομαι ότι το πιάσατε το υποννοούμενο για νακουστεί το όνομα της κοπελίτσας και να πουλήσει κάπως το dvd. Είδατε τελικά πως ο σοφός λαός έχει δίκιο; Κ@λοι υπάρχουν, λεφτά δεν υπάρχουν.
Δείτε τις φώτο:



Δείτε το video:


Πηγή
Bookmark
 and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ