ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΝΕ?ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ Η ΚΑΛΗ ΨΥΧΗ?

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά... Στην περίπτωση του 81χρονου, παλαίμαχου τενόρου, Τζον Μοδινού, δεν κοιτά και... εθνικότητα. Ο κύριος Μοδινός παντρεύτηκε την καλή του και μόλις... 49 χρόνια (!!!) μικρότερή του, Ροξάνα, από τη Ρουμανία...

Ο γάμος έγινε στο Δημαρχείο Χαλανδρίου, όπου ζει το ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια. Ο διάσημος τενόρος, που έχει διατελέσει διευθυντής της Λυρικής Σκηνής και έχει συνεργαστεί πολλάκις με τον Λουτσιάνο Παβαρότι, ερωτευτηκε κεραυνοβόλα τον Ροξάνα πριν από δύο χρόνια... Φανταζόμαστε το ίδιο συνέβη και με την 32χρονη συμβία του!

''Είμαστε πανευτυχείς και θέλουμε να δώσουμε ένα παράδειγμα ότι η ηλικία δεν παίζει ρόλο. Εφόσον υπάρχει ζωή, ζωντάνια και αγάπη όλα τα υπόλοιπα γίνονται" δήλωσε ο Τζον Μοδινός στην Espresso.

Άλλωστε η Ροξάνα Τσετάλι δεν είναι μία όποια Ρουμάνα! Είναι σοπράνο! Α, τώρα εξηγείται... Και σοπράνο με διεθνή καριέρα, που... κατέληξε στην Ελλάδα και ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τον 81χρονο Τζον Μοδινό!

Τώρα ετοιμάζονται για το ταξίδι του μέλιτος! Χαρά στο κουράγιο του κυρίου Μοδινού! Ελπίζουμε μόνο να μην τον θυμηθεί πάλι η Αννίτα Πάνια και τον καλέσει ξανά στην εκπομπή της να μιλήσουν για το νέο του έρωτα...! Διαβάστε περισσότερα...
0 σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ